EVERGREEN: Een biowapen ontdekt en onschadelijk gemaakt volgens Turkse TV


12 april 2021

Op de redactie kwam een telegram binnen met een zorgwekkend verslag wat op de Turkse Staatstelevisie is uitgezonden. Het containerschip “EVER GIVEN” van de rederij EVERGREEN ligt vandaag nog steeds voor anker in de Bittermeren voor “inspectie”. Op de Turkse zender beweert men te weten waar het in werkelijkheid om ging.

De tekst van het bericht:

Hoewel het bericht niet is te verifiëren. moest iemand toch onwillekeurig even terug denken aan een interview dat Bill en Melinda Gates enkele maanden geleden hebben gegeven. Het korte gesprekje werd afgesloten met een merkwaardig geniffel van deze beide “filantropen”.

De uitzending.

“Nationalist Powers” zijn Turkije, Israël, Qatar en Egypte. Mossad zou de operatie hebben uitgevoerd. De hele zaak gaat nu binnentebuiten gekeerd worden. “Globalist Powers contra Nationalist Powers”. We gaan het zien – scepsis is op zijn plaats.

De Bataafsche TV

28 gedachtes over “EVERGREEN: Een biowapen ontdekt en onschadelijk gemaakt volgens Turkse TV

 1. Ik blijf voorlopig toch maar zoveel mogelijk de mogelijk loslopende biowapens in de vorm van met gif geinjecteerde schapen vermijden.

 2. Pingback: EVERGREEN: Een biowapen ontdekt en onschadelijk gemaakt volgens Turkse TV | De Binnenlandsche Bataafsche Courant | malthablog's Blog

 3. Hallo redactie,
  Via WeTransfer hebben jullie ook de bewuste Turkse uitzending ontvangen, mss handig om deze in het engels ondertitelde video te publiceren..

  Groet, Robert

  • Had hem ook al gevonden en geparkeerd op de geheime schijf van de redactie.
   Klinkt logisch: 5G uitrol, Gates die de halve wereld aan landbouwgrond opkoopt, gigantische ondergrondse bunkers met voorraden zaaigoed, etc. etc.
   Dat interviewtje past ook in het narratief: “Wacht maar op de Tweede Plaag”
   Gates is niets, het Syndicaat gebruikt hem en Soros als frontsoldaat.

   Eén ding is wazig: Mossad zou de operatie leiden. En landen als Turkije, Egypte en Qatar zijn Moslim Broederschap. En dat is de facto London Crown, mits die is uitgeschakeld.
   En nu gaat Erdogan de wereld chanteren?

   • Ik heb daar ook mijn vragen bij. Er zit een stuk logica in. Inderdaad dit soort entiteiten zoals Gates en Soros worden gebruikt door nog ergere krachten. We zullen maar afwachten. Er komt weer een pestconferentie aan en dan lopen de cijfers weer op en de maatregelen worden weer opgeschroefd. Alles gaat al een jaar lang in een golfbeweging.

    • Een tip van het Pentagon aan de Mossad en einde Netanyahu?
     Of ze zeggen Mossad, maar het is het Pentagon zelf.
     Alles kan.

    • Ezra.Die ergere krachten zijn de khazariaanse maffia (nepjoden) a.k.a. the deepstate/cabal/illuminati.Ze zijn de top van de machtspyramide die deze wereld regeren.Tevens zijn ze de eigenaren van amerika,hun namen de rotschilds en de rockefellers.Hun zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen,armoede,ellende en aanslagen van de laatste 2 eeuwen.Er gebeurt niks ernstig op deze wereld zonder hun toestemming.

   • Volgens mij is de Turkse Televisie (Lees: de Turkse rOverheid, aangezien OVERAL de regeringen en de MSM-en één pot nat zijn) ingeschakeld om de WERKELIJKE inhoud van de meer dan 10.000 containers op dit schip te verdoezelen!

    Natuurlijk is het allang bekend dat via dit soort containers kinderen worden vervoerd voor de lusten van de (super)rijken en laat nou net Neanderland middels Rotterdam het eindstation zijn, terwijl Nederland al ZO bekend is als draaischijf voor de hele pedoscene (lees: pedotuig)!
    Daarnaast worden zeker ook andere zaken die ook niet nooitniet “boven water” mogen komen met dit schiop vervoerd.

    • Dat men het klimaat wil veranderen met 5G etc. lijkt mij gewoon onzin. Daarmee pakken de rijken en hun uitvoerdertjes daaronder (de ruttes en de jonges nml nou ja die zijn toch ‘wegwerpbaar’ ) zichzelf mee. Ze willen toch nog wel met hun super-privé jet rustig naar hun vakantieoord met een bekend vast en voorspelbaar weertype reizen en aankomen.

     Met 5G kun je wel goed en snel je hele volk waarvan 99,9 % voorzien van smartphone (hetgeen goed te waarnemen is door even op straat te kijken naar de wandelen pardon de smartphonende-vingerende voorbijgangers. Eventueel kan het ook nog met zeer sterke en richtbare masten een voor hen “opruiende” volksmenigte bestrijden b.v. o.a.

    • @schnijder, niet Rotterdam maar Baltimore (Maryland, USA) is het eindstation van de de Ever Given. Het kan zijn dat de plannen van rederij Evergreen (varend onder Panamese vlag) intussen zijn gewijzigd.
     De Deep State/ cabal/ Novus Ordo Seclorum weet dat hun einde nadert en aangezien deze sociopaten een volstrekt gebrek aan empathie hebben, gaan ze door tegen beter in. De oorspronkelijke plannen omvatten de vernietiging van Gaia (aarde) waarna ze Gaia zouden verlaten op weg naar bases op o.a. Mars. Deze buitengewoon sinistere plannen zijn reeds geruime tijd onmogelijk gemaakt door onze bondgenoten uit het universum.

 4. Dat dit containerschip nog steeds in de bittermeren ligt zegt op zichzelf genoeg . Ook de paniekbezoeken van de recente weken aan Erdogan van chinezen en Ursula Vonderleyen spreken ook al boekdelen . Kennelijk gaat er iets hopeloos fout in de globalistenplanning van de Rothschilds en de Rockefellers .
  Onze MSM gaat er niets over zeggen , zij moeten zorgen voor een gordijn , waarachter de manipulaties kunnen plaatsvinden . Erg blij met deze Turkse opening van zaken ,spannend , wacht op meer nieuws .

 5. De Ever Given dobbert aan haar anker ketting op het bittermeer, er is geen container afgehaald, volgens marine traffic heeft er geen enkel schip, kraanponton, drijvijnde bok o.i.d naast gelegen.
  Het zou kunnen zijn dat marine traffic dit verbergt, voorzover ik weet rust er claim van 1 miljard van de Egyptische staat, diverse claims van rederijen en hun klanten wereldwijd op het schip en rederij, wegens vertraging levering etc.

  • Marine traffic verbergt niets lycata.
   Dit is gevangen op zee, hier gelden andere wetten. Maritieme wetten

 6. Een schip vast-geketend op de Bittermeren voor inspectie, onderzoek…daar kom je niet zo maar weg. Admiralty law…zeewetten gelden en die zijn niet voor de poes!

 7. Ezra.Die ergere krachten zijn de khazariaanse maffia (nepjoden) a.k.a. the deepstate/cabal/illuminati.Ze zijn de top van de machtspyramide die deze wereld regeren.Tevens zijn ze de eigenaren van amerika,hun namen de rotschilds en de rockefellers.Hun zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen,armoede,ellende en aanslagen van de laatste 2 eeuwen.Er gebeurt niks ernstig op deze wereld zonder hun toestemming.

Reacties zijn gesloten.