Als de gevaccineerden bij bosjes omvallen, krijgen de ongevaccineerden daarvan de schuld – logisch!

12 april 2021

De merkwaardige situatie doet zich voor dat de gen therapie voorrang krijgt boven andere brouwseltjes gekweekt op de kankercellen van apen- en hondenniertjes en/of foetusonderdelen. De “controlelagen” van Pfizer en Moderna zijn het aan het winnen van die van Astra Zeneca, Johnson & Johnson, Janssen en Merck Sharp & Dome. Waarom zou dat het geval zijn? Het fabeltje “mutatie” en “varianten” is al tussen de oren van de bevolking geplant als “de waarheid en niets dan de waarheid”. De “vaccins” zijn al na een jaar uitgewerkt, dus iedereen moet nog maar eens worden ingespoten. Allemaal flauwekul natuurlijk, maar het gaat om honderden miljarden Euro’s en de creatie van een “schone, leefbare wereld, waar ruimte en voedsel is in overvloed”.

Auteur en eigenaar van een eigen onderzoekslaboratorium Mike Adams geloofde vanaf het begin dat het “virus” een in Wuhan ontwikkeld biologisch wapen is en borduurt daar op voort:

Blijf uit de buurt van gevaccineerde mensen…..

Wie de golf van de dodelijke “superstam” die zich nu muteert in de lichamen van de gevaccineerden wil overleven, moet beseffen dat uit de buurt blijven van gevaccineerden een kwestie van leven of dood kan zijn. Het zijn de gevaccineerden die het gevaarlijkst zijn en juist daarom de meeste toegang tot de samenleving krijgen. In hun eigen egoïsme en wetenschappelijke onwetendheid helpen deze vrijwillige biowapens mee aan de grootste misdaad tegen de mensheid die men zich ooit kan voorstellen: Een wereldwijde plaag, aangedreven door gedecentraliseerde, versnelde, adaptieve genetische vervorming die berust op miljarden bereidwillige vrijwilligers om als mutantenfabriek te dienen.

De schaal van dit wereldwijde medische experiment op levende menselijke proefpersonen is historisch.

Wanneer de volgende sterftegolf komt, zullen de media natuurlijk de ongevaccineerden de schuld geven, ook al wordt het de ongevaccineerden in toenemende mate verboden om überhaupt nog ergens heen te gaan. Het zijn de gevaccineerden die zichzelf en anderen zullen doden, en daarom zeg ik dat ze deel uitmaken van een “zelfmoordcultus van vaccins”.

Je ziet dit al in de media: De superstammen zijn al begonnen op te duiken, en de huidige reeks vaccins zal later dit jaar waarschijnlijk volledig achterhaald en verouderd zijn. Pfizer heeft al aangekondigd dat het van plan is flink te verdienen aan jaarlijkse vaccinaties tegen corona, aangezien de mutaties en stammen in een oneindig patroon van herhaling terechtkomen, allemaal versneld door het oorspronkelijke voor dat specifieke doel ontwikkelde mRNA vaccin.

BRON: Vaccinated people are walking biological time bombs and a THREAT to society

Het is toch eigenlijk de “westerse beschaving” waar de klappen schijnen te moeten worden uitgedeeld. Maar misschien heeft de auteur het helemaal verkeerd en kun je je ertegen wapenen met fatsoenlijk voedsel. Tenzij ook daar een stokje voor wordt gestoken. Een schuit overdwars in een kanaal is bijna al funest.

Dus de nieuwe logica is: “Als de gevaccineerden bij bosjes sneuvelen, krijgen de ongevaccineerden daarvan de schuld”.

Om dit te begrijpen moet je eerst wel zijn gevaccineerd.

12 gedachtes over “Als de gevaccineerden bij bosjes omvallen, krijgen de ongevaccineerden daarvan de schuld – logisch!

 1. “Om dit te begrijpen moet je eerst wel zijn gevaccineerd. ”

  Ik begrijp er allemaal niets meer van en wil dit graag zo behouden….

  Nooitgedacht.

  Geliked door 3 people

 2. Pingback: Als de gevaccineerden bij bosjes omvallen, krijgen de ongevaccineerden daarvan de schuld – logisch! | De Binnenlandsche Bataafsche Courant | malthablog's Blog

 3. Als het regent (covid-19) en ik bescherm mij met een paraplu (vaccin) word ik niet nat.
  Degenen die geen paraplu (vaccin) gebruiken worden wel nat (ziek). Ik word echter niet nat(ter) doordat zij geen paraplu (vaccin) gebruiken. Als mijn paraplu goed werkt heb ik niets te vrezen voor nattigheid.
  Al lopen er 100 natte mensen om mij heen.
  Anders gezegd:
  De schaapjes die zich laten vaccineren hoeven toch niet bang te zijn voor de niet-gevaccineerden als hun vaccin écht werkt.
  In ’40-’50 werden de joden, zigeuners en homo’s als makke schaapjes naar de dood (gaskamers) gebracht. Nu wordt de dood (vaccin) naar de makke schaapjes gebracht.
  Bij mond- en klauwzeer heet dat ruimen……..

  Geliked door 3 people

 4. Mike Adams draaft soms wel heel erg ver door , beter is het te luisteren naar amerikaanse artsen als Sheryl Tenpenny en Judy Mikovits , die overigens van de biowapens , mRNA “VACCINS” niets heel laten.
  Deze plandemie is ee oridinaire machtsgreep van een kleine club superrijken , waar WAO en mAXIMA zich graag toe rekenen gesteund door gekochte politici als Rutte , de Jong , Grapperhaus , Ollongren , Kaag en ga zo maar even door , evenals hun kompanen in andere westerse landen en communistisch china , die hiermee een authoritaire wereldheerschappij hopen te vestigen met Barack Obama , eveneens een miljardair , als hoofd . Welke kant zal het dubbeltje uit gaan rollen , alleen als U zich nu verzet , misschien wel de goede kant .

  Like

  • Je hoeft alleen te zeggen IK DOE NIET MEE. Alles omzeilen wat gedicteerd word en en andere weg zoeken. Doe ik mijn leven lang al. Wat me niet past laat ik lang me heen gaan.

   Geliked door 1 persoon

 5. “schone, leefbare wereld, waar ruimte en voedsel is in overvloed”.

  Aan die “ruimte” wordt op het ogenblik hard gewerkt …. Heb ik dat niet ooit eens eerder gehoord ?? “Lebensraum”.

  Like

 6. de creatie van een “schone, leefbare wereld, waar ruimte en voedsel is in overvloed”.

  Gaan we ‘het’ nu eindelijk snappen???

  Like

Reacties zijn gesloten.