Vaccineren en testen: Onderzoek wijst de implantatie van een “Vuile Bom” in de bevolking uit

9 april 2021

De “Vuile Bom” om de geënsceneerde Politieke Griep van de elite te bestrijden lijkt uit te draaien op de grootste misdaad uit de wereldgeschiedenis, waarbij de op één na grootste – alle oorlogen sinds mensenheugenis met in totaal 1 miljard doden – met afstand een aardig probeerseltje zal blijken. In een eerder artikel wezen wij al op een verborgen gehouden dodelijk effect van de PCR test en de mRNA injectie: Prionziekten? Laat je niet testen en injecteren. Het is oorlog. Er is een recent rapport verschenen welke bevestigt dat de neurotische haast waarmee de “vaccinaties” door de strot van de wereldbevolking wordt geduwd, op zijn minst verdacht is.

We vertalen van het Engelstalige paper het “Abstract” en lichten daar op onze beurt de twee doorslaggevende vaststellingen uit.

(1) De ontwikkeling van nieuwe vaccintechnologie is in het verleden geplaagd door problemen. De huidige op RNA gebaseerde SARSCoV- 2-vaccins werden in de VS goedgekeurd met behulp van een noodverordening zonder uitgebreide veiligheidstests op lange termijn.

(2) Door de bijgevoegde bevindingen en andere potentiële risico’s is de auteur van mening dat de wettelijke goedkeuring van de op RNA gebaseerde vaccins voor SARS-CoV-2 voorbarig was en dat het vaccin veel meer kwaad dan goed kan doen.

Dit rapport zal alleen al door deze conclusie op alle mogelijke manieren door de farmaceutische maffia worden onderdrukt, maar dat gaat niet meer lukken. Het is met deze “prionziekten” een echte “Vuile Bom” geworden, waar de mensen zich door zouden moeten afschrikken en zeggen: “Dan maar geen reisje naar de zon, val maar dood met je vaccinatie Ausweis!” Inderdaad zal ook het “testen” worden ontmaskerd als een verkapte injectie. U wordt gezien als melk- en slachtvee, daar maken ze geen geheim van:

ABSTRACT

De ontwikkeling van nieuwe vaccintechnologie is in het verleden geplaagd door problemen. De huidige op RNA gebaseerde SARSCoV- 2-vaccins werden in de VS goedgekeurd met behulp van een noodverordening zonder uitgebreide veiligheidstests op lange termijn. In dit artikel werd het Pfizer COVID-19 vaccin geëvalueerd op het potentieel om prion-gebaseerde ziekte te induceren bij ontvangers van het vaccin. De RNA-sequentie van het vaccin en de interactie tussen het spike-eiwit en het doelwit werden geanalyseerd op het vermogen om de intracellulaire RNA bindende proteïnen TAR DNA bindend proteïne (TDP-43) en Fused in Sarcoma (FUS) in hun pathologische prionconformatie om te zetten. De resultaten wijzen erop dat het vaccin RNA specifieke sequenties heeft die TDP-43 en FUS kunnen induceren om zich in hun pathologische prionbevestigingen te vouwen. In de huidige analyse zijn in totaal zestien UG tandem herhalingen (ΨGΨG) geïdentificeerd en aanvullende UG (ΨG) rijke sequenties werden geïdentificeerd. Twee GGΨA-sequenties werden gevonden. Potentiële G-quadruplex-sequenties zijn mogelijk aanwezig, maar een meer verfijnd computerprogramma is nodig om deze te verifiëren. Bovendien bindt het spike-eiwit, dat ontstaat door de vertaling van het vaccin RNA, MET angiotensineconverterend enzym 2 (ACE2), een zinkhoudend enzym. Deze interactie heeft het potentieel om intracellulair zink te verhogen. Het is aangetoond dat zinkionen de transformatie van TDP-43 in zijn pathologische prionconfiguratie veroorzaken. Het vouwen van TDP-43 en FUS in hun pathologische prionbevestigingen is bekend als oorzaak van ALS, front temporal lobar degeneratie, de ziekte van Alzheimer en andere neurologische degeneratieve ziekten. Door de bijgevoegde bevindingen en andere potentiële risico’s is de auteur van mening dat de wettelijke goedkeuring van de op RNA gebaseerde vaccins voor SARS-CoV-2 voorbarig was en dat het vaccin veel meer kwaad dan goed kan doen.

In het rapport schrijft de auteur verder nog:

Velen hebben de waarschuwing geuit dat de huidige epidemie van COVID-19 eigenlijk het resultaat is van een aanval met biowapens gedeeltelijk door personen in de regering van de Verenigde Staten [10,11]. Een dergelijke theorie is niet vergezocht gezien het feit dat de antrax aanval van 2001 in de VS zijn oorsprong vond in Fort Detrick, een biowapenfaciliteit van het Amerikaanse leger.
Omdat het antrax-onderzoek van de FBI werd afgesloten tegen het advies van de leidende FBI agent in de zaak, zijn waarschijnlijk samenzweerders nog steeds werkzaam in de Amerikaanse regering. In zo’n scenario is de primaire om een biowapenaanval te stoppen, het aanhouden van deze moordcommando’s of de aanvallen zullen nooit ophouden. Het goedkeuren van een vaccin, gebruik makend van nieuwe RNA technologie zonder uitgebreide testen is is uiterst gevaarlijk. Het vaccin kan een biowapen zijn en zelfs gevaarlijker zijn dan de oorspronkelijke infectie.

29 gedachtes over “Vaccineren en testen: Onderzoek wijst de implantatie van een “Vuile Bom” in de bevolking uit

 1. Ik volg alle e-mails van uw Binnenlandsche Bataafsche Courant, maar soms zijn de uitleg over de inhoud van de vaccins e.d. zó technisch dat ik, en het gros, ons verstand te boven gaat. Misschien moeilijk in dezen is om toch te kijken of de uitleg in een beter Jip en Janneke taal kan worden geschreven. Al zal dat vanwege de complexiteit moeilijk zijn.

  • Vandaar dat de meesten het bijltje er bij neergooien en de spuit nemen.
   Het enige wat werkt is een “filmpje”.
   Zo ver zijn we al geprogrammeerd, lees: afgestompt.
   Er zijn vast beter kranten beschikbaar, dus ga heen en verrijk uzelf.
   NB: U pretendeert nogal wat met “het gros”. En pas even goed op: wij weten dat u “besmettelijk” bent. Zoals eerder ook al eens geconstateerd. Anderen noemen zulke “twijfelaars” intriganten. Onbetrouwbaar en verraderlijk. Dacht u dat wij dat niet in de gaten hadden? “jan”?

   • Ja gewoon even een beetje moeite doen is voor het netflixeriserend afgestompte volk alweer teveel gevraagd? . . . en dat terwijl gewoon A L L E S op het wereld-wijde-web te vinden is. Jip en Janneke-taal is alleen nog voor het even stompzinnige als door-corrupte parlement. Aldaar gaf ene Gertjan S. van de SatanistenUnie ooit blijk nog niet eens de moeite te hebben genomen de term ppm op te zoeken in verband met de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer. Hij kon slechts stamelen dat de klimaatschetenwappers tot consensus waren gekomen. Hem werd gevraagd hoeveel procent 400 ppm was . . . wat een nietsnutten en datzelfde geteisem, crapuul, rapaille, gespuis en gepeupel terroriseert samen met een handjevol mislukte vee-artsen ons beminde volk nu de afgrond in? BAH!!!

 2. Pingback: Vaccineren en testen: Onderzoek wijst de implantatie van een “Vuile Bom” in de bevolking uit – Econamic Global Organizations

 3. Arme weerloze koeien worden gedood door testen….
  We eten vergif door het eten van rundvlees.
  Wat een wreedheid!
  Eigenlijk eten we geen vlees meer, maar soms kunnen we het niet zonder…

  • In de Franse supers kan men vlees ‘composé’ bekomen, samengesteld vlees dus.
   Het lijkt bv op spek maar is dat niet.
   Er zit een plastic rand rond al dat vlees., hetgeen lijkt op de zwoerd bij echt spek.
   Zalm is tegenwoordig goedkoper dan kabeljauw, waar komt al dat industrievis en vlees vandaan?
   Waar zijn de dieren en vissen gebleven?

   Remember the movie Soylent Green…………………Wellicht sprak ‘prins’ Charles de waarheid over kannalibisme?

 4. Ik ben er nog steeds niet uit waarom er met alle geweld die spuit gezet moet worden. Dat was al vanaf dag 1 de bedoeling van Hugo. Is het de goochelaar die iedereen bezig houdt met de spuit en ondertussen nemen de centrale banken alles maar dan ook echt alles over met geprint geld? Dat lijkt me het meest logisch. Iedereen druk met de spuit en ondertussen bestolen.

  Of toch meer sinister, onvruchtbaar maken? Moord? In ieder geval blijft volk wat zich laat testen en vaccineren uit mijn buurt. Straks kan ik ook in quarantaine door die dwaallichten of erger ze zijn besmettelijk. zijn het nog wel mensen of gewoon een gemodificeerd product? Of heb ik teveel zombie films gekeken? Nee dat kan ik ook niet zeggen. Geen reet aan. Hoewel de walking death was af en toe wel geinig was als je door dat Amerikaanse gezever heen keek.

  Wie haalt het toch in zijn stomme harsens om een experimenteel medicijn te nemen waarom zoveel te doen is. Als het mis gaat heb je pech. Dan spoor je toch niet?

  • Gijp.De satanische globalistische NWO elite die deze wereld regeren willen de aarde voor zichzelf alleen.Hiervoor moet eerst 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden,dat gebeurt momenteel met de dodelijke corona vaccinazi,s.Mocht het niet met de vaccinazi,s lukken dan forceren de elite een oorlog.

 5. Geweldig artikel weer. Mij verbaast inmiddels #niets meer in de huidige omgekeerde wereld.

  Heb een medische achtergrond en inderdaad: ook dit fenomeen (noem het maar ‘prionisering’) is niet uit te sluiten, ergo: het induceren (laten ontstaan) van prion-ziektes door middel van C19 ‘vaccins’ is gekoppeld aan #weer een vorm van experimentele gentherapie. Dit zal niet acuut maar op wat langere termijn pas zichtbaar worden. Zo stiekem wordt het mondiale spel gespeeld door een kleine groep super-elite ‘mensen’ die ziek in het hoofd zijn.

  De link tussen C19 ‘vaccins’ en het optreden van BSE (‘gekke koeienziekte’) en de menselijke variant Creutzfeldt-Jakob alsook Alzheimer is o.a. te leggen via deze prion-vorming.

  Bedenk dat de (medische) wetenschap 30 jaar verder is dan wij worden geacht te weten.

  Toeval allemaal? Daar geloof ik niet meer in sinds vorig jaar maart, het mondiale C19Hoax #script is en blijft uitgerold. Aan ons om dit koste wat kost te stoppen, voor onszelf maar nog meer voor onze kinderen en kleinkinderen.

  #BigPharma #MedischeMaffia #TerugNaarRepubliek

 6. @Coronawaarheid: Bedenk dat de (medische) wetenschap 30 jaar verder is dan wij worden geacht te weten.

  Als dat nou eens zou doordringen bij de bevolking. We worden besodemietert.

  het is weer lente, koop een paar zaadjes (dit is de tijd om het te doen) en zet ze in de tuin en maak er in het najaar olie van. Hier Hollands topproduct https://www.royalqueenseeds.nl/33-gefeminiseerde-zaden Bedank me later (als de administrator publiceert tenminste). En barst met die farmaceutische industrie, ik zeg overigens niet de gehele medische wereld. Snijden kunnen ze wel. Dat geef ik ze.

  • Ik weet het, Gijp. Vrijwel de enige verkrijgbare zaden zijn al ‘veredeld’ (lees: genetisch gemanipuleerd en gepatenteerd), waardoor #teveel zwakke en #onvoldoende voedzame monoculturen ontstaan in plaats van sterke ‘survival of the fittest’ flora. En inderdaad: meer dan 90% van het volk vindt het wel best allemaal en verdiept zich nergens in. Tenenkrommend idd!

   En dat alles -alweer- geheel in handen van Gates & Co. Die kopen niet voor niks nu zo veel landbouwgrond op in de VS en elders.

   • En in de Oekraïne! CW, je weet niet wat je ziet.

    Net na de val can de muur geweest. Ongelofelijk. Kersen zo groot als een vuist. Van Kiev naar Odessa met de trein, ongelofelijk wat een rijkdom. Honderden kilometers alleen graan, dan honderden kilometers lijnzaad, zonnenbloemen. Van Odessa naar de Krim met een oud vliegtuigje met een kopje water aan boord. Over de rozenvelden voor rozeolie.

    Ik voorspelde dat het rijkste land op aarde zou worden, een studente zei ” vergeet het we zijn corrupt” En zie 30 jaar later.

  • Beste Gijp,

   Ik wil hier even wat rechtzetten, die gefeminiseerde zaden zijn juist gen gemanipuleerd.
   Het zaad van die planten is waardeloos.
   Log rampzaliger is, dat het stuifmeel van al die Frankensteinwiet, groentes en fruit, de originele soorten bevrucht en in no-time een einde gaat maken aan de natuurlijke biodiversiteit.
   Ik zou zeggen, pluk de dag, de elite hoeft niets meer te doen aan de overbevolking die niet bestaat, de populatie gaat vanzelf verminderen door voedseltekorten op zeer korte termijn.
   Dus, doe gewoon dagelijks wat je leuk vind voor zolang het nog kan.
   Pessimistich?
   Of realistisch?
   Ik laat het aan de lezer, als boer, priester der Aarde, weet Nooitgedacht het ook niet meer.

   • Ik heb geen zin in een wellus nietus spelletje. Het was maar een geste. Doe ermee wat je wil. Maar blijf vooral op je luie reet zitten. Hoef je niet te bukken om de zaden in de grond te planten. Tv, zak chips en Aldi bier is meer jou ding… ik vraag het maar

     • Ik ben het hier met Nooitgedacht eens,misschien heeft Gijp het niet goed begrepen want ik vind zijn reacties meestal een goede aanvulling.
      Iedereen die ik ken en zelf kweekt gebruikt tegenwoordig gefeminiseerde zaden omdat het makkelijker is, je hoeft geen mannen weg te gooien.
      Nu is het natuurlijk lastig met een dictatuur die je verbied genoeg te kweken om te selecteren.
      Maar je kan jaren stekken met een goede plant, en dat is nog een ding: de gefeminiseerde planten zijn niet of slecht te stekken.
      Zoek naar regulier zou ik zeggen.

      • Echte originele nederwiet is thans zeer moeilijk te vinden, de maffia verneukt alles.
       Ik was 45 jaar geleden één van de eerste wietboeren en heb de teloorgang van Marie-Jane teloor zien gaan.
       Ik raak die moderne soorten niet aan, ze zijn vergif voor de geest.

      • Beste Vok,

       Mijn ervaring is dat je de echte dingen in het leven krijgt, die zijn nu eenmaal niet te koop, die worden je namelijk gegund.
       Ik heb die moderne zaden een paar keer geprobeerd en uiteindelijk alles weggegooid.
       Echte zaden krijg je, die kun je niet kopen.
       Ik rook sinds 30 jaar zo goed als niets meer. Eén van de redenen er mee te kappen was omdat de hele originele cultuur over werd genomen door het grote geld.
       Besef dat je met een heilige plant van doen hebt, een gift van Moeder Natuur en tracht er zo met om te gaan.
       Want alles is een kwestie van bewust zijn, niet van geld, kijk maar om je heen…….

       Stay Human, beste groet, tevens aan Gijp.

      • Het woord heilig heeft voor mij na een r.k. jeugd weinig betekenis, voor mij is een rooie biet net zo heilig als een wiet plant.
       Dat geld de grote boosdoener is moet nu toch wel iedereen duidelijk zijn.
       Ik ben bijna 60 maar rook nog steeds, en nu tijdens de gekte ga ik juist weer meer roken.
       Zoals vanochtend, ik ben naar een boerderij gegaan waar ze een streekwinkel zijn begonnen met echte verse melk en kaas en zo.
       Lopen ze daar in die enorme boerderij allemaal gemuilkorft, dan heb ik bij thuiskomst wel een joint nodig.
       Dat stay human is wat mij betreft voor die mensen nodig.

      • Boeren doen net zo hard mee: 90% afhankelijk van de staat, met al hun regelingen, subsidies, onderhandelingstraject verkoop onrtoerend goed, dus….
       Niet meer zeiken, ze doen het echt allemaal zelf.

      • Hoi Vok,

       Voor mij als zelfstandig en onafhankelijke boer zijn inderdaad alle planten heilig, zoals het ganse leven, sorry voor de verwarring.Ik run mijn oerderij zonder een cent van de maffia, autonomm en zelfstandig.
       Al mijn dieren zijn vrije dieren, ik accepteer geen subsidies en of leningen, ben geheel vrij van schulden.
       Het is dus mogelijk, ik doe dit al meer dan 25 jaar.
       En is het eenvoudiger dan menigeen vreest.

       Groet.

 7. U wordt eerst verdoofd, dan geïnfecteerd , dan geslacht, geruimd zogezegd!
  U bent van geen waarde, nutteloos , gisteren telt niet meer.
  Een rottend kadaver….U vindt het prima.
  U zult pas op hol slaan wanneer u bloed ruikt..no escape!
  Te laat.
  Get your self a gun. Good Luck!

Reacties zijn gesloten.