Public Health England: “SARS-CoV-2 bij ons niet bekend”

9 april 2021

De zoveelste bevestiging dat het “killer-virus” alleen bestaat in de perceptie van de massa, dankzij het eindeloze gedram van media, regeringen, virologen en andere oplichters. Ook in Engeland weet men van een “virus” niets. Toch gaat de terreur onverdroten voort. De Politike Griep is een verzinsel van een zelfverklaarde elite. Het doel is volledige onderwerping en een overzichtelijke wereld voor “the happy few”.

Thank you for your email dated 24 July2020.In accordance with Section 1(1)(a) of the Freedom of Information Act 2000 (the Act), I can confirm that Public Health England (PHE)does not hold the information you have specified.

Hieronder het gespecificeerde verzoek om bewijs te leveren dat er sprake is van een virus die COVID-19 veroorzaakt. In de VS was het al onvindbaar, Koopmans en Drosten hadden het ook al niet tot hun beschikking. Toch hebben ze een test in elkaar geprutst. Hieronder het vertaalde gedeelt van een document waar niemand het over heeft.

Uw verzoek:

Alle documenten in het bezit, het beheer of de controle van Public Health England waarin de isolatie van een SARS-COV-2-virus wordt beschreven, rechtstreeks uit een monster van een zieke patiënt, waarbij het patiëntenmonster niet eerst is gecombineerd met een andere bron van genetisch materiaal (d.w.z. niercellen van een aap of verocellen; leverkankercellen).

Let wel dat ik “isolatie” gebruik in de alledaagse betekenis van het woord: de handeling waarbij een ding(en) van al het andere wordt gescheiden.

Ik vraag niet om gegevens waarbij “isolatie van SARS-COV-2” verwijst naar: – het kweken van iets, of – het uitvoeren van een amplificatietest (d.w.z. een PCR-test), of – de sequentiebepaling van iets.

Mijn verzoek is niet beperkt tot gegevens die zijn opgesteld door het PHE of die betrekking hebben op werk dat door het PHE is gedaan. Mijn verzoek omvat ieder document, bijvoorbeeld (maar niet beperkt tot) elke gepubliceerde collegiaal getoetste studie die het PHE heeft gedownload of afgedrukt.

Gelieve voldoende informatie over elk document te verstrekken zodat ik die met zekerheid kan identificeren en er toegang toe heb (d.w.z. titel, auteur(s), datum, tijdschrift, waar het publiek er toegang toe heeft).”

Ons antwoord:

PHE kan bevestigen dat zij geen informatie bezit op de manier die u in uw verzoek voorstelt.


Stuur het even door aan de clowns in Den Haag, die u al een jaar aan de ketting hebben gelegd.

7 gedachtes over “Public Health England: “SARS-CoV-2 bij ons niet bekend”

 1. Stuur het ook door naar Wilders en Baudet, kijken of ze het lef hebben, om bewijs te eisen, van de volksverraders, weten we ook ineens of ze gecontroleerde oppositie zijn, waar we ook mee moeten afrekenen, nadat we onze vrijheid terug hebben veroverd !

  • Oh Cerberus, ghij zijt streng maar billijk, want niemand mag de gewettigd terechte toorn van het volk ontlopen, ontvlieden, ontvluchten, ontglippen, ontwijken, ontgaan noch ontsnappen.

 2. Hoe kunnen gevaccineerde dan na de spuit besmettelijk zijn, met WAT als covid niet bestaat?

  • met de gevaarlijke rommel waar zij mee ingespoten zijn.snap je nu wat er werkelijk speelt.de ingespotene besmet anderen met ernstige ziekten.

  • Een vaccinazie geneest, cq elimineert de besmetting niet en dus blijft deze aanwezig en vermenigvuldigt zich verder.
   Goed bekeken niet?

Reacties zijn gesloten.