Mondkapjes en wattenstaafjes: Vervuilde ziekmakers – bewijs geleverd

9 april 2021

Op werkelijk alle mogelijke manieren wordt geprobeerd de bevolking ziek te maken. Dat gaat van sociale terreur en het opwekken van stress tot en met het implanteren van lichaamsvreemde materialen. Muilkorfjes, handschoentjes, desinfectiemiddelen, stuk voor stuk contraproductieve maatregelen. Opsluiting en bewegingsbeperking, vernielde sociale verbanden en een kapot gemaakte economie dragen allemaal bij om de natuurlijke weerstand bij mensen af te breken. Tot het niveau dat je niet meer terug kunt en bent overgeleverd aan het ongewisse lot, door anderen voor jou bepaald. Daarom verbaast het onderstaande bericht ons dan ook geen seconde.


Microscopische zwarte “wormen” gevonden in mondkapjes en wattenstaafjes over de hele wereld –

Made in China?

Made in The Netherlands: VDL en DSM

YouTuber Tim Truth was de eerste die een video samenstelde van het binnenkomende alarmerende berichten van over de hele wereld. Hij heeft een behoorlijke staat van dienst met objectieve verslaggeving en kon de griezelige feiten die hij waarnam niet negeren.

De schijnbaar synthetische wormen reageren op warmte en water (om precies te zijn, pH-waarde).
Water of vocht activeert hen zoals we op de video’s kunnen zien. We zien hoe één worm water opneemt en daarna begint te bewegen (op 2m00s).

De micro wormen lijken op het fenomeen van Morgellon vezels, gevonden bij patiënten die lijden aan de ziekte van Morgellons. Onafhankelijke wetenschappers bestudeerden de vezels meer dan een decennium geleden. De micro wormen in de maskers lijken Morgellons 2.0 te zijn.

Een hypothese. De wormen zijn micro-robots met ingebouwde nanotechnologie voor het merken en opsporen van mensen of wellicht andere doeleinden.

Warme adem lokt ze uit het textiel tot ze zichzelf “recht” tegenover de warmtebron in positie manoeuvreren.

Dan, bij het inademen, gaan ze door de lucht en dringen de neus of neusholte in. Misschien, wie zal het zeggen, zijn ze geprogrammeerd om naar de hersenen te migreren.

Kijk, verbaas u en wees vooral voorbereid op de Grote Afrekening:

De Bataafsche TV

9 gedachtes over “Mondkapjes en wattenstaafjes: Vervuilde ziekmakers – bewijs geleverd

  1. In de video van Max Igan zegt hij dat iemand uit Canada het over schimmels heeft, wat mij niet logisch lijkt want dan moet het zich uitbreiden volgens mij https://lbry.tv/@thecrowhouse:2/Preliminary-Mask-Examination:a

    ik heb zelf een masker die zonder touwtjes ongebruikt op straat lag onder de microscoop bekeken aan de witte binnenkant, ik zag inderdaad de zwarte draadjes ze gingen niet bewegen zoals bij Max maar toen ik er een soldeerbout op 315 graden bij hield leek het zich wel te willen strekken. Toen ik de bout tegen het masker hield smolt het witte gedeelte en in het plasje bleef het draadje heel en ging naar de buitenkant van het plasje. De draadjes smelten dus niet, maar het masker lijkt zelf wel van plastic, lijkt mij ook niet erg gezond.

    Ik heb een nieuwe anti vaccinatie en bekhouwers sticker gemaakt en op 15 cm stickers laten afdrukken. Ze kunnen ook zo groot als een verkeersbord worden gemaakt waar ik het heb besteld dat6 is hier https://www.printenbind.nl/ Ik doe het via de mail want dan kan de sticker ook geplaatst worden als het goed is Vok

  2. Pingback: Tijdelijke wet testbewijzen – is niet tijdelijk, het is niet haalbaar, en niet wetenschappelijk. Wederom smijt men publiek geld over de balk. – Zorg Dat Je Niet Slaapt

Reacties zijn gesloten.