OMT LEUGENS houden aan: “Ziekenhuizen vallen om” volgens vaccinpusher Bonten.

8 april 2021

Nog even over die kermiswetenschappers van het OMT – het Onbeschofte Mensenhaters Team, waar onder anderen ene Marc Bonten in zit.

Deze hooggeleerde wijsneus heeft zich laten ontvallen: “Versoepelen terwijl de ziekenhuizen omvallen is onverantwoord.”

Meneer Bonten, als u bij mij college had gelopen dan was u er binnen twee minuten uitgevlogen. U ontbreekt het aan ontwikkeld IQ. U neemt het woord zonder enig verstand van zaken. U bent blijkbaar al een jaar volledig het spoor bijster en laat uw gebazel de vrije loop. Dat betekent dat u liegt dat het gedrukt staat, in uw OMT omgeving geen extreme uitzondering overigens, maar standaardprocedure. U lult maar wat feitenvrij voor u uit. U is per slot van rekening “geleerd” en dat zal het gepeupel weten ook. Uw dagen zijn blijkbaar geteld, dit lijkt een waanhoopsleugen.

Dat met die ziekenhuizen die zouden omvallen: dat is toch echt uw eigen probleem, dat hebt u zelf op uw geweten. Als het al waar zou zijn, want volgens goed geïnformeerde bronnen is er in de ziekenhuizen in Nederland niets te doen. Ziekenhuizen vallen om door toedoen van uw soort en overheidsmaatregelen. Wij noemen dat faillissementen, wel eens van gehoord?

De ziekenhuizen hadden 80% van de grieppatiënten niet op hoeven nemen als het OMT preventieve medicatie niet had verboden. U zeikt en zanikt al een jaar over capaciteit, maar er is aan uitbreiding NIETS gebeurd. In feite is iedere lettergreep die een OMT lid uitstoot pure luchtvervuiling.

Kletsmajoors als u beoordelen wij niet op charisma en uitstraling. Want dan waren we snel klaar. Beter is het om even uw dossier te lichten.

Uit: OMT een onfris belangenclubje

Over sommigen is iets meer informatie binnengekomen, waaruit blijkt, dat het OMT eigen belangen en dus industriële belangen laat prevaleren boven onze burgerbelangen. De ergste exponenten hebben we er even uitgelicht om een idee te geven hoe die “top secret vergaderingen achter gesloten deuren” zich afspelen.

Prof. Marc Bonten (hoofd Medische Microbiologie UMCU): Betaald consultant bij de grootfarmaceuten (1) Merck BV en (2) Janssen Vaccines. Plus spreker bij farmaceut (3) Takeda. Ook betrokken bij (4) studie naar COVID-19 vaccin bij Janssen Vaccines (betaald). Betrokken bij (5) BCG-PRIME studie naar COVID-19 (via ZonMw = financieringsorganisatie onderzoek in de gezondheidszorg). (6) Adviseur Janssen Vaccines ten behoeve van de ontwikkeling E.coli vaccin. (7) Adviseur Merck ten aanzien van het pneumokokkenvaccin. (8) Lid pneumokokken vaccinstudie bij Sanofi.

Hoe duidelijk wilt u het hebben: u bent 100% ongeloofwaardig en onbetrouwbaar. U had nooit uw handtekening onder uw belangenverklaring mogen zetten. Al helemaal niet omdat de topfiguren bij het OMT Van Dissel en Timen GEEN belangenverklaring hebben getekend. De vraag is waarom niet. U had die vraag moeten stellen. Uw handtekening is net zo waardeloos als het onnozele gebrabbel wat uw stembanden produceren. Niet meer dan valse lucht.

Uit uw dossier maken wij op, dat u een ordinaire vaccinpusher bent. Een lid van uw team – de kinderloze dierenarts Koopmans – wil zelfs baby’s met een ondeugdelijk en ongetest prutje injecteren, pure kinderhaat. U moet die mevrouw Koopmans er gewoon linea recta uitschoppen of aangeven bij het VEEMGERICHT als u een vent bent en dat bent u niet. U is een laffe hond die de burgers besodemietert en daar ook nog eens vorstelijk voor wordt beloond. Als collaborateur van de operatie COVID-19 bent u verantwoordelijk voor onnoemelijk veel menselijk leed. U werkt mee aan de promotie van de Politieke Griep en implanteert een vuile bom bij de bevolking, terwijl u door uw absurde contraproductieve decreten (u noemt dat adviezen) de economie al volledig hebt geruïneerd. Uw uitlatingen maken duidelijk dat u nog meer kapot wilt maken in uw psychopatisch aangestuurde vergeldingsdrang. U bent schuldig.

Als u volhardt in uw leugens en oplichterij, dan krijgt u voorrang bij het Militaire Tribunaal. Want daar nemen ze eerst de makkelijke gevallen voor hun rekening om geen onnodig tijdverlies te lijden.

Een injectie met uw eigen rotzooi is geen keuzemogelijkheid.

14 gedachtes over “OMT LEUGENS houden aan: “Ziekenhuizen vallen om” volgens vaccinpusher Bonten.

 1. En nog steeds is er niemand ter wereld, die de verifieerbare genetische code, foto of isolaat van dit zogenaamde covid 19 virus kan laten zien.
  Ook onze politieke omgekochte/gechanteerde volksverraders, durven niks te eisen van bewijs.
  Hallo Wilders, Baudet, schrik voor een ” Pim Fortuyn”

 2. Klasse Je reactie/artikel vraag Mij alleen steeds weer af hoe dit( deze misdaden) zo lang door kunnen gaan in een land als nederland…verbazingwekkend…zal de meerderheid ooit nog wakker worden?

  • @Walter,

   Waarom de misdaden zo lang door kunnen gaan is eigenlijk heel simpel.
   Ik denk dat nagenoeg iedereen bang is voor de bewust zo hoog gemaakte boetes. Je hebt er zo eentje aan je broek en dat doet gelijk pijn. Daarna ben je dan “genezen”! Althans het gros!!
   Strijden voor de vrijheid….daar heb je de doorgesnoven strontzakken welke zich politie noemen voor, die regelen wel eventjes wat bloederige taferelen middels bewuste schedeltikkies met de harde stok, hier en daar een verborgen breekijzertje, de lange ploertendoder op de man en vrachtwagens vol water en daarna vele uren wederrechtelijke vrijheidsberoving!

   En dan dit!!!
   Het volk (grote merendeel) is zo lang ze leven een rad voor ogen gedraaid en deze hebben niets anders te horen gekregen dan leugens.

   Daarbij de opmerking dat de elite zich hierop specifiek heeft voorbereid gedurende een kleine 30 (yep, dertig) jaar. Dit tuig is specifiek en gericht bezig geweest met DEZE ACTIE vanaf 1990 ongeveer!!! Te zien in de zeer goede docu welke ik geloof gisteren hier te zien is geweest!!

   En dan heb ik het niet eens over al het andere waarover is gelogen (ik kan u vertellen dat NIETS, echt HELEMAAL niets is wat het lijkt!!!) en bedrogen. Daarbij is de mensheid de meeste ECHTE kennis en techniek onthouden en wel willens en wetens!

   Beste, de meeste mensen zullen ONS HIER met grote zekerheid uitmaken voor complotgekkies en daar heb ik niet eens moeite mee. Waar ik wél moeite mee heb is het feit dat het “wakkere deel” niet vooruit te branden is en erbij staat en ernaar kijkt!

   Niets maar dan ook helemaal niets is verdomme van de grond te krijgen en dat is nogal frustrerend, zeer frustrerend!!

   Er komt nog veel en veel meer op ons af en daarvan weten de meesten helemaal niets en dat gaat pas leuk worden!

   Even een paar zaken waar ik op doel!!!!!
   Deze vind ik belangrijk daar deze zeer zeker zijn en niets meer aan te doen is!
   Here we go!

   Vandaag vers van de pers een uitspraak van het EGRM, welk staat voor Het Europese Gerechtshof voor de Rechten van de Mens te weten in een zaak van een ouderpaar uit Tsjechië welk hun kinderen NIET wilden laten vaccineren. Geen gelijk gekregen ze MOETEN dus nu gevaccineerd worden. Het gaat hierbij om de basisvaccinatie!! WAAROM komt deze uitspraak er nu ineens!!!??? I k weet waarom, en iedereen hier…….maar het volk zit te Netflixen!!!

   Het scheepje welk vast zal in het Suezkanaal…ongeluk!!!???? Dacht het toch niet. Maar het gevolg zal NOG niemand door hebben. Wilt u het weten! De voedselprijzen zullen zéér binnenkort exploderen. Ga er maar rustig en zeker van uit dat het karretje bij de supermarkt voor het eind van dit jaar zeer zeker 50% meer kost en ik denk dat dit een understatement is! En nu zijn er al vele honderden producten niet meer leverbaar en worden niet meer aangevuld!
   Ik heb nog een lijst maar dit kan dab eerst even bezinken. Geloof me aub niet. Zoeker zelf maar eens naar!
   Nog meer leuks o.a. verplichte vaccinaties OVERAL!
   Interneringskampen.
   Zeer grote voedseltekorten na instorting van ONZE gehele economie en wel door de schuld van de elite!
   Leger en politie welke volledig gemilitariseerd zal worden krijgen een grote uitbreiding van hun bevoegdheden en een vele zwaardere bewapening….en….wij…..staan….erbij…..en…..laat maar!!!

   Gladiator

   • Oplossings-optie #0.1: ‘Digitally Distributed Organized Society’ (DD-OS): staat voor het met elkaar bouwen van een gedistribueerd ICT-systeem waarmee we onafhankelijk van de welke politieke klasse dan ook zelf de samenleving kunnen besturen en het publieke domein kunnen beheren. DAT is mijn voorstel voor nu om dat met elkaar na te gaan streven. En dan NIET de fout maken om het als een SIMP voor te stellen aan Den Haag of Brussel of ze even akkoord zouden willen gaan. Nee natuurlijk niet; gewoon stug doorvoeren zo’n systeem. Graag reactie of u en jullie dat zien zitten om zoiets te maken met elkaar in zeer versneld tempo helaas. Bij voorbaat dank!

 3. OMT Onbeschofte Mensenhaters Team
  👍😄 goed gevonden
  En alles weer scherp geschreven.
  Heerlijk

 4. Ja, en áls ze dan eens een fotootje willen maken van een lege “prikzetstraat van staat” of het aanpalende parkeerterrein, worden journalisten direct in elkaar gebeukt door drie ‘bezorgde bewakers” die zich als bloedhonden op de man werpen om hem de beelden te laten wissen, hetgeen hij verdomt. Pliesie erbij, aangifte doen, daarna niets meer…..

  https://www.villamedia.nl/artikel/twentse-fotograaf-belaagd-door-beveiligers-vaccinatielocatie-ggd-enschede

Reacties zijn gesloten.