Hoe de schade van mRNA-injecties (gentherapie) is te neutraliseren

8 april 2021

We hebben een brief van een arts die anoniem wil blijven vertaald. Hoewel het beste iedere injectie van wat dan ook kan worden vermeden, kunnen spijtoptanten hier wellicht nog gebruik van maken. Het gerotzooi met ons DNA om een nooit aangetoond virus te bestrijden, heeft niets met volksgezondheid te maken. Het “virus” en de daaruit voortvloeiende “pandemie” is een hefboom om op één of andere manier de wereldpopulatie uit te dunnen en de rijke elite een comfortabele leefruimte verschaffen. Vandaar dat de elite er niet over peinst zich met deze rommel te laten inspuiten, zij weten wel beter.

Hier de brief:

Met de huidige irrationele drang om de planeet te vaccineren tegen COVID-19, een virus dat een 99,9% genezingspercentage heeft, vinden wij het belangrijk om praktische manieren te bespreken om de schade die wordt aangericht door deze ongeteste mRNA-vaccins te “ontgiften” en te “neutraliseren”.

Interessant is dat hier in onze thuisstaat Tennessee het COVID-“sterftecijfer” is verdrievoudigd, ondanks het feit dat we in de VS koploper zijn wat betreft vaccinatiegraad. Je vraagt het je af, nietwaar? Logische denkers zouden hieruit afleiden dat het vaccin verantwoordelijk is, net zoals we obesitas zien toenemen in bevolkingsgroepen die veel ijs eten. Maar de irrationele en onlogische “mainstream media” en “medische maffia” zullen ongetwijfeld “anti-vaxxers” de schuld geven van de toename van het aantal sterfgevallen, wat net zo logisch is als veganisten de schuld geven van de toename van hartziekten bij mensen die elke dag hotdogs eten…

Maar we mogen ons niet laten afleiden door de feiten of door logica!

Ondanks de 4,5 miljard dollar aan schadevergoedingen toegekend sinds 1986 …

Ondanks dat het Hooggerechtshof in 2011 vaccins als “onvermijdelijk onveilig” bestempelde …

Ondanks bijsluiters die bewijzen dat de meeste vaccins bekende kankerverwekkende stoffen en chemicaliën bevatten die neurologische schade veroorzaken.

Degenen die het wagen om vraagtekens te zetten bij vaccins zijn kwaadaardig en gevaarlijk.

Zij moeten de schuld krijgen van de sterfgevallen van hen die al wél gevaccineerd zijn.

Ze moeten tegen elke prijs GECENSUREERD worden!

In alle ernst, de informatie die we u hierbij verschaffen zou iemands leven kunnen redden, dus we wilden het met u delen. Het werd verstrekt door een arts die anoniem wenst te blijven. Het doel van dit onderzoek is om het lichaam te helpen herstellen van schade en de giftige bestanddelen uit het lichaam te ontgiften, stabiliseren en reinigen, waaronder hydrogels, luciferase en nanobots, alsmede het boodschapper-RNA (mRNA) dat in het COVID-vaccin zit tot zwijgen te brengen.

Wat is mRNA?

Boodschapper-RNA (mRNA) zorgt voor de overdracht van genetische informatie van de celkern naar ribosomen in het cytoplasma, waar het dient als sjabloon voor de eiwitsynthese. Hoe zit dat precies?

We zijn gemaakt van cellen. Elke cel bevat miljoenen eiwitten. De instructies voor het maken van eiwitten zijn “geschreven” in het DNA van een cel in de vorm van genen, die eiwitten bouwen via transcriptie (“herschrijven” van de DNA-sequentie in de vorm van mRNA) en vertaling (“decoderen” van het mRNA en bouwen van het eiwit).

Dus als het COVID-vaccin gebruik maakt van mRNA om je genetische code te veranderen, dan zou de sleutel tot het voorkomen van schade logischerwijs bestaan uit het verstoren of elimineren van de vertaling van de boodschap, toch?

Voila! Dat noemen wij RNAi(nterferentie).

Het RNA-interferentiesysteem (RNAi) is een mechanisme waarmee cellen genexpressie controleren door de translatie van mRNA uit te schakelen. RNAi kan ook worden gebruikt om de translatie van virale eiwitten stil te leggen wanneer een cel door een virus is geïnfecteerd. Het RNAi-systeem kan ook therapeutisch worden gebruikt en kan voorkomen dat het virale RNA zich vermenigvuldigt.

Zie ook: De Bataafsche TV [LINK]

Hieronder staan de TOP VIJF aanbevolen stoffen om de schade van mRNA-vaccins te beperken (in willekeurige volgorde).

1 | JODINE

Jodium is een essentieel mineraal dat door de schildklier wordt gebruikt om schildklierhormonen te maken die vele functies in het lichaam regelen, waaronder groei en ontwikkeling, het herstellen van beschadigde cellen en het ondersteunen van een gezonde stofwisseling.

Omdat uw lichaam zelf geen jodium aanmaakt, moet het via de voeding worden toegediend. Jodium kan ook worden gebruikt om toxische verbindingen te ontgiften en verhoogt sterk de mRNA-ontbindingssnelheid (verval). Voedingsjodium regelt ook zijn eigen absorptie door regulering van de natrium/jodide (NIS)-symporter, die de functies van de schildklier beschermt.

2 | ZINK

Zink stelt het lichaam in staat eiwitten en DNA aan te maken, draagt bij tot wondgenezing en speelt een rol bij de groei en ontwikkeling van kinderen. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen en speelt een belangrijke rol in de cel-gemedieerde immuunfunctie en moduleert de mRNA-niveaus van cytokinen.

Van zink is aangetoond dat het de gentranscriptie in kankercellen reguleert, terwijl zink de expressie van microRNA’s en belangrijke enzymen en eiwitten die nodig zijn voor de maturatie en stabiliteit van microRNA’s globaal afbouwt. Tot slot behoort het zinkvingereiwit serrate tot de plantaardige verbindingen die mRNA tot zwijgen kunnen brengen.

3 | QUERCETINE

Quercetine, een flavonoïde met meerdere bewezen gezondheidsvoordelen voor zowel mens als dier, vertoont een overvloed aan biologische activiteiten.

Met quercetine behandelde neutrofielen vertoonden een opmerkelijke onderdrukking van de mRNA expressie van verschillende pro-inflammatoire genen.

Een van de minder bekende en recent ontdekte rollen van quercetine is de modulatie van microRNA (miRNA) expressie, die een vitale rol speelt in gezondheid en ziekte.

4 | SUPERGELADEN C60

Koolstof 60 (C60) (Nano-Koolstof Geactiveerde Houtskool) is een natuurlijk voorkomend molecuul dat bestaat uit 60 koolstofatomen die iets vormen dat lijkt op een holle voetbal. De wetenschappelijke naam voor C60 is “Buckminsterfullerene” en het is de enige molecule van een enkel element dat een bolvormige kooi vormt, en het is misschien wel de krachtigste antioxidant tot nu toe bekend, die de antioxidantwerking van Superoxide Dismutase, Glutathione, Catalase en COQ10 uitvoert.

In de afgelopen 13 jaar is de “Supercharged” C60 fullereen molecule onderzocht, getest en gekarakteriseerd door niet minder dan 15 universiteiten en 5 federaal gecertificeerde onderzoekslaboratoria, resulterend in meer dan “600 evaluaties”.

Er is ook veel positief onderzoek gedaan naar de potentiële toepassingen van Supercharged C60 bij de absorptie van elektromagnetische velden (EMV). De Supercharged C60 molecule is een nanokoolstofmateriaal dat ongelooflijk krachtige antioxiderende eigenschappen vertoont die het vermogen van het lichaam om oxidatieve stress in zowel gezonde als zieke toestand te beheersen, kunnen vergroten.

Uit studies blijkt dat koolstofnanodragers kleine interfererende RNA (siRNA) kunnen leveren en een groot aantal mRNA-toepassingen in de plantenbiotechnologie mogelijk kunnen maken, zich in cellen kunnen internaliseren en vervolgens het gen efficiënt kunnen uitschakelen en cruciaal zijn voor het efficiënt uitschakelen van genen.

5 | PQQ (Pyrroloquinoline kinine)

Pyrroloquinoline chinon (PQQ) is een krachtige antioxidant en cellulaire energiebooster die werkt om de gezondheid van uw energieproducerende mitochondriën te ondersteunen, ze te beschermen tegen oxidatieve schade en u zelfs te helpen nieuwe mitochondriën te kweken. PQQ is eigenlijk de enige voedingsstof op aarde waarvan bekend is dat hij in staat is nieuwe mitochondriën aan te maken.

PQQ zit in fruit en groenten en in moedermelk en is een plantaardige groeifactor en bacteriële cofactor. Studies hebben aangetoond dat PQQ dinatriumzout (BioPQQ™) positieve effecten heeft op de cognitieve functie en mogelijk een beschermend effect heeft op door UVA-straling veroorzaakte veroudering.

CONCLUSIE

Nu de druk om gevaccineerd te worden tegen COVID toeneemt, is het van vitaal belang methoden te vinden om de schade te beperken, vooral voor degenen die gevaccineerd moeten worden vanwege eisen van de werkgever of om andere redenen. (Red.: Dit is niet de reden waarom we dit publiceren!)

Samengevat gaat het om de volgende vijf stoffen, met links naar aanbevolen bronnen:

 1. Iodine
 2. Zinc
 3. Quercetin
 4. Supercharged C60
 5. PQQ

Ook is aangetoond dat alleen water vasten (gedurende 1 week) DNA-schade herstelt en vreemd mRNA tot zwijgen brengt. En het nemen van een volledig spectrum hennep extract is een andere uitstekende suggestie vanwege de positieve effecten op ons endocannabinoïde systeem, dat bijna elke interne functie regelt. Wij nemen dit biologische hennep extract elke dag!

Interessant genoeg is Merck gestopt met de ontwikkeling van twee COVID-vaccins, omdat na uitgebreid onderzoek werd geconcludeerd dat de injecties minder bescherming boden dan het virus zelf op te lopen en natuurlijke antilichamen te ontwikkelen. Op 25 januari kondigden zij aan dat de vaccins een “inferieure” reactie van het immuunsysteem genereerden in vergelijking met een natuurlijke infectie.

Onlangs maakte een klokkenluider van CNA verpleeghuizen bekend dat ouderen “sterven als vliegen” na het nemen van hun COVID-19 injecties. Helaas worden deze ouderen verplicht om vaccins te nemen tegen een “virus” dat volgens bijgewerkte CDC analyses minder gevaarlijk is… dan het leven zelf! Geen wonder. Het “virus” is nog steeds niet aangetoond en met de PCR-test wordt een computermodel aangetoond. In 99 van 100 gevallen nog foutief ook….


Oude wijn in nieuwe kruiken – nagekomen:

In tegenstelling tot de pillen van de pharmaceuten, heeft ruwe Kinine nog alle geneeskrachtige eigenschappen in zich — het helpt tegen alle virussen/bacteriën/parasieten, maar stellig ook tegen bijvoorbeeld Lyme ( borellia )

[ RECEPT ]

Weeg 25 gram rode Kinabast {Jacob Hooy} af, in een jampot, voeg daar aan toe 25 gram citroenzuur. Giet er vervolgens 125 gram wodka bij, sluit af, en laat het 24 uur trekken, De volgende dag wat schudden en zeef de oranjebruin geworden vloeisof door een *bamboo* koffiefilter. Bewaar in bruine fles, droog en donker en neem bij aandoening, 2 a 3 keer daags, 1dessert lepeltje kininedrank, met ruim water in, op een (bij voorkeur) volkomen LEGE maag.

PS1 : de grote pharmaceuten, willen altijd eerst alles zuiveren, om vervolgens pillen van te kunnen stampen — echter bij Kinine resulteerde dit in verminderde werking tegen de (eencellige) malaria parasiet; het gevolg hiervan was juist, dat men soms te veel kinine pillen innam (desastreus voor zwangere vrouwen)- doch dat ruwe Kinine nog wel heel goed werkte.

PS2: Kinabast bevat maximaal 8% Kinine — recept kan maximaal 2 gram Kinine per 100 mililiter bevatten — een dessert lepeltje van 2 mililiter, kan derhalve : maximaal 40 miligram bevatten — 3x daags, is dan 120 miligram, en dus ook veilig, ook voor vrouwen.

REDACTIE:

Iedereen die meent dat we dit plaatsen om vaccinatiepaspoorten, concentratiekampen, discriminatie en andere “nieuwe orde” natte dromen goed te praten, moet vooral terugbladeren in deze krant. Bovendien is bovenstaande geen garantie voor een vlot herstel, maar moet wel worden onderzocht. Maar we zitten nu ongevraagd in de fase dat er miljoenen aardbewoners met een experimenteel brouwseltje worden ingespoten. Als over enkele jaren blijkt dat mensen inderdaad bij bosjes op onverklaarbare manier ziek worden of sterven én de daders op het kerkhof liggen, moet er actie worden ondernomen. Als dat betekent dat gevaccineerden zich zouden kunnen ontgiften, moeten ze die kans krijgen. Verdere experimenten mogen dan alleen nog worden uitgevoerd op de “rijksten der aarde” en hun collaborateurs die dachten van ons af te zijn.

42 gedachtes over “Hoe de schade van mRNA-injecties (gentherapie) is te neutraliseren

 1. Hoe moet ik dit interpreteren: Jodine .. verhoogt sterk de mRNA-vervalsingssnelheid.
  Gaan de veranderingen dan nog sneller?

  • Besmettelijkheid is ook niet bewezen.
   Ziek worden door stress wel.

   Besmetten lukt alleen via de injectienaald. Oeps, de volgende golf….

  • Waar de mensen mee worden ingespoten is 1 of meerdere griepvirussen plus dat DNA veranderende goedje.Door het griepvirus wat er dus in zit worden sommige mensen ziek,net als bij de jaarlijkse prik.
   Ik weet dit omdat een arts dit vertelde tegen mijn dochter haar schoonmoeder.
   Als straks in de herfst de mensen weer griep of een snotneus krijgen kan het zomaar zijn dat deze mensen veel zieker worden omdat ze totaal geen weerstand hebben opgebouwd.
   En dan moeten wij ongevaccineerden heel erg oppassen omdat het virus welke zij dan verspreiden weleens veel gevaarlijker kan zijn…..Vreselijk waar ze mee bezig zijn,pure moord!!

 2. Interessant artikel. De druk zal toenemen.
  Als er nog aanvullingen zijn, hoor ik het graag.

 3. In een van bovenstaande reactie wordt terecht verwezen naar “het zelf na kunnen denken” In dit verband zou ik graag wel willen weten wat er waar is van de verhalen over fluor, m.n. de eventuele uitwerkingen van fluor op bepaalde delen van de hersenen. Graag medisch onderbouwd.

 4. Mi zou het beste zijn het inspuiten met dit duivelse goedje ten alle tijde te vermijden.
  Wel goed te vernemen dat jullie deze info gedeeld hebben, daarmee lijkt het erop dat het kwaad ook hier niet het laatste woord heeft.

 5. Bedankt voor deze duidelijke informatie, heel nuttig inderdaad, ik weet dat de schade door mRNA te herstellen is, echter nog niet hoe … dus dank je wel. Liefs Anke.

 6. The Impossible Burger

  Van c-ovid naar climate
  Dit gaat niet over verweggieland alles is dichterbij dan menigéén denkt…

  All connected from different parts of the world full of actors; as well as, Feike Sijbesma – current CEO and honorary chairman of DSM, a synthetic biology and fake food company funded by Breakthrough Energy Ventures.

  Breakthrough Energy Ventures: The Revolving Door for “Super Emitters”
  While the political pushing of the industrial paradigm happens through development initiatives and policy lobby, where this game of billionaire profit-making and corporate partnerships is most clear is in one of Gates’ most prominent personal investment funds: Breakthrough Energy Ventures. Now being thrown into the spotlight as a symbol of Gates’ commitment to solving climate change, this investment fund is supported by other philanthrocapitalists and billionaires

  Lees het geheel, neem UW tijd aub, ook Oplossingen worden aangedragen…begint eer ge bezint!
  N.B. het artikel is in diverse talen te lezen.

  https://navdanyainternational.org/bill-gates-his-fake-solutions-to-climate-change/

  We have a choice to not go further down the path that has already destroyed biodiversity, farmers’ lives, and rural economies and is now threatening to fully close off the future by destroying our planet. Especially as there are other paths that farmers across the world have walked for nearly 10,000 years, which have been continually rejuvenated through diverse agroecological systems. An agroecological path that can now show the way toward a more ecological future and is now being walked by local, diverse food communities across the world as a way to bring in a new paradigm of living in harmony with nature.

  Are you walking with me 👣💚🍃

  • Bill Gates (2e versie) bezit niets.
   Loopjongen van het Monetaire Syndicaat, een neuroot met ingebouwde chip, als je het mij vraagt.
   Zuckerberg en Musk zijn ook van die halve gerobotiseerde zolen.

   • Onderleggers…of onderliggers
    Geen chip voor de Neus waard 😜
    Één pot NAT
    Van alles en nog wat wordt er aangepraat en gepapegaait althans dat proberen ze

    Alles wat aandacht krijgt groeit
    Zo ook boerenkool

    We zitten op dezelfde golflengte admin

   • Stond net bedden op te maken…vorm van meditatie~komt er een oud gezegde naar boven, leek wel een schiet-gebedje 😜

    Als het Beest maar een naam heeft!!!

    Is het Bill die de rekening betaald?
    Open the Gates ~ Star Gates maken dat alles open gaat en komt.

    Die andere twee
    Van het zelfde laken een Pak
    Between the Sheets;
    Gevangen tussen twee ijzeren tangen!!!

    Zo, ik ga nog een bed opmaken…er komen duitsers met de laatste vlucht van vandaag.

 7. Arts Gommers, zegsman van de lokale junta zegt “Covid-19 is bij ons en gaat nooit meer weg”.
  Dat zal vele goed gelovigen en makke schapen waarschijnlijk gerust stellen. Die zijn al 100% ingepakt en klaar voor bewerking!

 8. Zoek de zon op…de huid is het grootste orgaan.
  Kwartiertje rond middaguur geeft het beste resultaat.
  Van Big Pharmacy naar Big Farmacy…
  de Natuur geneest 💚

  Iodine rijk :
  Boerenkool, asperges, spuiten,
  Havermout, knoflook, geitenmelk
  Spinazie, worteltjes, haring met ui, oesters
  Aardbeien, rijpe tomaten, aardappelen
  Tong (niet van n koe)

  Zink rijk:
  Lijnzaad olie en lijnzaadmeel “puur” hollands
  Havermout, asperges, oesters, spinazie, champignons

  Quercetine:
  Geelwortelpoeder (organisch)
  Één theelepel in een glad kokend water, roeren, 5 minuutjes laten bezinken en opdrinken.

  PQQ:
  Spinazie en peterselie

  C60:
  Olijfolie en walnoten

  Bewust lokale producten hier aangeprijst, er zit veel in een kiwi…komt van ver ook!!!
  Indien we alleen kruiden en specerijen uit Verre landen halen zorgen we vanzelf voor betere tijden.
  🐝Happy

  • H2O
   ====
   En ik denk ook VEEL drinken, maar dan bedoel ik puur schoon water!!!
   Mocht je net zijn doodgespoten sorry grapje manieleuk ingespoten/gevaccineerd/inge-ent met een of ander Crona-vaccin, drink dan liters bron of ander schoon water om door te spoelen onder het motto: baat het niet, het schaadt ook niet. !!!

   • Een van de beste/belangrijkste video’s ooit, vooral als je beseft wat je met gedachte kracht allemaal kunt, de grootste en belangrijkste kracht waar de “elite” zo bang van is.

 9. Putin vestigde er bij de lancering van de Sputnikprik de aandacht op dat het vaccin niet samenging met alcohol, zie o.a. onderstaand artikel:

  https://www.newsweek.com/russia-coronavirus-vaccine-alcohol-sputnik-v-1553424

  Ik heb mensen horen speculeren dat dit te maken zou kunnen hebben met het vetomhulsel (lipid envelope) dat om het mRNA heen zit om dit naar de cellen te krijgen. Een voldoende hoge concentratie alcohol zou dit vetomhulsel kunnen aantasten of zelfs oplossen. Dus als je geen injectie wilt maar er niet onderuit komt is het misschien het raadzaam om je tijdelijk een stuk in de kraag te drinken! En vervolgens een ontgiftingskuur te doen met chlorella en/of zeoliet om alle vrij circulerende rommel op te ruimen.

 10. Iemand nog gedachten over het bad van alfalfa(?) om de hydrogel/ nanoparticles uit je lichaam te trekken? Blacklight erop om ze te zien. Afspoelen met pepermunt?
  Graag zou ik t precieze recept achterhalen.

  Ook als je bij gevaxx in de buurt bent geweest zou dit nl. nuttig zijn.
  En wat en hoe bij kinderen, tips graag!

 11. Pingback: Hoe de schade van mRNA-injecties (gentherapie) is te neutraliseren | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 12. Wij nemen dit biologische hennep extract elke dag!

  Heel goed, maar nog beter is zelf een paar plantjes in de tuin. Het is nu de tijd. Jack Herer bijv. Deze heeft net zoveel CBD als THC. Laten groeien in de zon. En met een beetje geluk is 1 oogst genoeg voor 5 jaar olie. Volledig legaal. Niet alles is rot in Nederland Narcoticaland.

  • En hoe gaat dat? Elke dag je lichaam invrijven met olie en dat werkt? Zou er graag meer over weten aub

Reacties zijn gesloten.