COVID-19 is de “Politieke Griep” en het “Vaccin” een “Vuile Bom”

8 april 2021

Naar aanleiding van de rapportages van het RIVM, waaruit is gebleken dat de gewone seizoen griep sinds de intrede van COVID-19 is verdwenen en nooit meer de lelijke kop heeft opgestoken. Gisteren noemden we het gekscherend Influenza C en anderen noemen het fenomeen “de griep omkatten naar COVID-19”. Wat er in werkelijkheid gebeurt is misdadig opportunisme door een minuscule zelfverklaarde elite met teveel gestolen bezittingen die men niet wenst te retourneren aan de rechtmatige eigenaren: de mensen.

Manifest

COVID-19 is de “politieke griep” en het “Vaccin” de Vuile Bom

Asymmetrische oorlogvoering door een kleine rijk gestolen elite nader verklaard en definitief ontmanteld.

De door de zelfverklaarde nieuwe wereldorde in 2020 uitgevaardigde “pandemie” is niet wat het lijkt. Terwijl de massa moet geloven, dat er een SARS-CoV-2 (corona)virus is ontdekt die een dodelijke ziekte (geregistreerd onder de codenaam) COVID-19 veroorzaakt, is de werkelijkheid van een geheel andere orde en wel degelijk levensgevaarlijk. Alle maatregelen tegen deze zogenaamde pandemie wijzen op een oud en gekend ritueel: asymmetrische oorlogvoering tegen de (wereld) bevolking.

Het scenario is eenvoudig, voor wie het begrijpt. Er moet een oorzaak zijn, die een reactie teweeg brengt, welke weer het pad baant voor de eindoplossing. In dit geval is de “reactie” tevens een slim bedachte schijnoplossing.

 • De oorzaak is een “virus” die als computermodel is gegenereerd in China. Een geraffineerd onderdeel van de operatie is om Influenza (de normale seizoen griep) welk ziektebeeld talloze oorzaken kent als de “drager” van een pandemie te selecteren. Wat er altijd al was en waar al 60 jaar tegen wordt gevaccineerd, kreeg nu een heel andere dimensie. Een onbewezen virus werd gekoppeld aan een breed ziektebeeld: de gewone griep bestond niet meer.
 • De reactie is overduidelijk geënsceneerd door de veroorzakers in collusie met de mainstream media en zelfs eerst ook nog eens met alternatieve media en kritische politici. In navolging van China wordt de bevolking op alle gebied beperkt in bewegingsvrijheid en grondrechten tot nut van het algemeen. Warrige en tegenstrijdige berichtgeving zijn geen incompetentie of slordigheden, maar is bewuste psychologie om de bevolking niet de kans te geven om in alle rust met de juiste informatie de goede conclusies te trekken. Door een “oplossing” te creëren wordt normaal gesproken de reactie geneutraliseerd, maar dit gebeurt niet. Al meer dan een jaar is er nog steeds de roep naar een “oplossing”. En dat is weer het gevolg van het steeds weer oplaaien van het “probleem” door PCR testen te manipuleren, door extra maatregelen in te voeren, te versoepelen en weer in te stellen, door de media eenzijdige berichtgeving te laten verspreiden, door mutanten te bedenken en voorbeelden aan andere landen te nemen. De maatregelen zijn er stuk voor stuk op gericht de weerstand van de bevolking te breken, weerstand tegen het gezag en weerstand tegen ziekten.
 • Dé oplossing was al langer bekend, gezien de investeringen in de vaccinindustrie vér voor de “pandemie” door de rijk gestolen elite: het vaccineren van gezonde en/of herstelde mensen met een experimentele gentherapie. Door honderden miljoenen mensen onder valse voorwendselen met deze therapie te behandelen wordt er een gigantische “vuile bom” geactiveerd. Deze bestaat uit een ongecontroleerde cytokinestorm op het moment dat er bijvoorbeeld de griepprik wordt toegediend of dat oxidatieve stress al eerder allerlei problemen veroorzaakt mede als gevolg van ons veranderde DNA via een gentherapie. In combinatie met een degenererende natuurlijke weerstand kan deze vuile bom als een sluipmoordenaar het werk van de lockdowns, avondklokken, vervreemding, stress en andere asymmetrische aanvalsmethoden.

We hebben te maken met een politieke griep in combinatie met een vuile bom.

Vanuit het gezichtspunt van  de veroorzakers van deze wereldramp, het Internationale Centrale Bankensyndicaat, is deze zelfgecreëerde wereldwijde opgeklopte kunstmatige crisis blijkbaar de enige manier om hun gestolen goederen in bezit te gouden. Gestolen, omdat alles met gefingeerd geld is gefinancierd. Alle mogelijke scenario’s worden van de plank gehaald, onder anderen deze “pandemie”. Het PROBLEEM is dus niet de overbevolking of een “killer-virus” maar de op drijfzand gevestigde wereldeconomie die ieder moment af kan zinken.

De manier waarop deze delinquenten en hun collaborateurs nu proberen de wereldbevolking onder totale controle te krijgen is misdadig. De wereld is nu daadwerkelijk in twee kampen verdeeld: het Syndicaat en de Mensheid. Dit Syndicaat heeft de Mensheid de oorlog verklaard en hanteert nu alle mogelijke strijdmethoden om de overhand te krijgen.

De gecumuleerde macht van het Internationale Centrale Bankensyndicaat bestaat uit volledige zeggenschap over STATEN en CORPORATIES. De mensen zijn personen, simpeler gezegd: personeel. Om het personeel geen afvloeiingsregeling of pensioen te hoeven betalen moet het worden geëlimineerd en/of onder controle worden gebracht. Dat is nu aan de gang. Ieder sterfgeval van een 60-plusser is kassa.

Dit Misdaadsyndicaat is naar onze mening slechts de boodschapper van een duistere onbekende macht, welke altijd voor de mensheid verborgen moet worden gehouden. De een noemt die macht GOD, de ander immigranten van Atlantis en weer een ander de Anunnaki van Nibiru of Draconische Onderwereldfiguren…. Het zal het een of het ander zijn, we weten het eenvoudig niet. Vrijwel alle echte kennis wordt van ons weggehouden, daarom ook zijn de mensen gemakkelijk te manipuleren. Enerzijds door een onbalans te creëren, anderzijds door “verdeel en heers” toe te passen. Vandaag wordt dat massief via ethervervuiling op ons toegepast.

De Politieke Griep en de Vuile Bom zijn hierbij definitief onschadelijk gemaakt.

Nu dient de eliminatie van de bedenkers en hun collaborateurs prioriteit te krijgen.

­­­­­­­­­­

14 gedachtes over “COVID-19 is de “Politieke Griep” en het “Vaccin” een “Vuile Bom”

 1. Grote slachtoffers van de (mis)management van het rondwarende virus is de middenstand.
  Het duo Tweedledee enTweedledum(b), oftewel de lichtelijk dementerende en de schoenen king heeft de middenstand toegestaan om op afspraak na 4 uur wachttijd klanten te ontvangen, mits gehuld in pampertje voor de bakkes en anderhalve meter afstand om niemand aan te varen. Gevolg, klanten die niet komen opdagen en dan toch maar bij Bol.com bestellen. De horeca die wel degelijk een sociale taak vervullen, mogen dat – nog steeds – niet! Het schijnt moeilijk te zijn om je glas leeg te drinken en een balletje te nuttigen met zo’n virus stopper (pampertje) voor de mond. Onderlaatst zei van Haga in het parlement dat de beslissers van dit denigrerende gedoe zelf heerlijk in het restaurant van het parlementsgebouw zitten te pimpelen en te schaften zonder enige beschermende- beschamende protectie.

  Verschil moet er zijn, niet waar Nationale groot leugenaar Rutte?

  We leven ondertussen met de waan van de dag en de waanzin van de fake pandemie.

  Geliked door 3 people

  • Het gaat niet eens om “ verschil moet er zijn, het verschil is er”

   De ene groep lacht zich kapot om de onnozele groep met mondkapjes. En eerlijk is eerlijk, de kritische massa van 10 tot 20% die zegt “ fuck you met je regels” is nog niet bereikt. Maar duurt niet lang meer. Rutte en zijn clown hangen, ze weten het.

   Ze hopen dat ze het op versoepelingen kunnen gooien en het tribunaal mogelijk zal overwaaien. Je leest het nu constant in de krant.

   Ze worden bang, maar geen clementie. Spreekt het tribunaal de ultieme straf uit over die 2 clowns, politietop, journalisten, burgemeesters dan zal ik geen poot uitsteken. Ze mogen na een eerlijk proces de hoogste prijs betalen. Niemand zal ze missen.

   Geliked door 2 people

   • Gijp.Vergeet hun bazen en opdrachtgevers niet,de (nazi) bilderberg groep dat zijn de werkelijke daders die achter deze communistische NWO agenda zitten.Ze willen met nog andere NWO clubs 90% van de wereldbevolking uit moorden.

    Like

 2. Toch blijf ik mij afvragen aan welke ziekte de mensen hebben in het ziekenhuis op de IC liggen, Zo langzamerhand weet ik niet meer wát ik ervan moet denken. Wát is nu wél waar of niet waar?

  Like

  • Jan.Door de stiekeme uitrol van het 5G netwerk krijgen mensen problemen aan hun luchtwegen.In het militaire leger wordt 5G als wapen gebruikt.

   Like

  • Mijn vrouw werkt in een groot ziekenhuis, daar liggen zeer weinig covid gevallen op de ic, dit omdat daar wel de juiste medicatie wordt verstrekt, veel artsen en verplegend personeel zijn de pandami kots beu.
   PS. Nanofijnstof veroorzaakt allerlei ernstige aandoeningen en chronische ziekten, het is zo klein dat het door de huid en celwand heen dringt, het is zo klein dat het volgens het RIVM geen gevaar op leverd.

   Like

 3. Beste Jan,

  En dat wat je zegt is nou precies wat die kermisklanten van het #OMT hopen te bereiken: twijfel, angst en onzekerheid.

  Er was, is en komt geen C19 ‘virus’, het is ook nog #nooit aangetoond (ondanks een beloning van zo’n € 300.000,- die daar al ruim een half jaar voor klaar ligt).

  Kom net uit de Jumbo, 100% mond/mind-kapje (behalve ondergetekende)… Ongelofelijk wat de MSM via groepsdruk voor elkaar krijgt in deze #upsidedown wereld, waar bewust wordt ingespeeld op onzekerheid. Misdadig!

  Anway: Gebruik vooral je #intuïtie en denk #zelf na (en laat de tv eens uit).

  PS: Over dat Placebo OMT heeft @Admin een prachtige longread geschreven begin dit jaar op deze site, met daarin de #vele belangenverstrengelingen met nota bene de vaccinindustrie, de corrupte WHO en andere ‘toevallig’ CoJona-gerelateerde zaken. #Aanrader

  Geliked door 3 people

 4. Samen volhouden , De zorg raakt overbelast , Jullie ontlopen je verantwoordelijkheid door je niet te laten testen of inenten .Alles smerige leugens van een zootje charlatan-psychopaten ,die met dit soort kreten he gewone volk angst aanjagen . Volgens gedegen duits onderzoek heeft de Drosten/Koopmans pcr-test een nauwkeurigheid van 2% en zijn 98% foutmeldingen en dit heeft dan het predikaat wetenschappelijk .
  Vuilnis is nog schoner dan dit smerige gedoe . Het is echt moderne kwakzalverij ,net zoals de vaccinaties , die een totaal ander duivels doel dienen dan bescherming tegen een virus , waarvan het bestaan niet eens is aangetoond , maar iedereen wel bloot gaan stellen aan cytokinestormen met een extreem hoog overlijdensrisico . De verstandige mensen binnen onze samenleving wordt de mond gesnoerd en de volgers wordt dusdanig veel angst aangejaagd , dat zij alle vermogen tot kritisch denken verliezen . Neen ik ben niet verantwoordelijk voor mijn medemens , want die heeft zijn eigen verantwoordelijkheid , maar ik heb mijn medemensen wel lief en ban daarom heel heel treurig .

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.