Ziekenhuisdirecteur: “Vaccinatie biedt geen immuniteit en mensen blijven besmettelijk. Waar zijn we mee bezig?”

7 april 2021

In Frankrijk mogen gevaccineerde mensen zich niet verplaatsen, omdat is aangetoond, dat gevaccineerden gewoon besmettelijk blijven. Maar omdat ze denken dat ze “genezen van COVID-19” zijn, vertonen ze roekeloos gedrag: knuffelen, handen schudden, familiebezoek en vakantietripjes. Dit roekeloze en asociale gedrag moet worden ingedamd, vandaar de Franse slag: “Binnen blijven, anders een boete, pak slaag of strafkamp”.

Een Britse ziekenhuis directeur heeft een briefje aan de “Gezondheidsinstanties” geschreven:

“Verplichte vaccinatie is dom, onethisch en onverantwoordelijk als het gaat om de bescherming van ons personeel en de volksgezondheid. We bevinden ons in de vrijwillige fase van vaccinatie en het personeel wordt aangemoedigd een product te nemen waarvoor geen vergunning is verleend en dat gevolgen heeft voor hun directe gezondheid.

“Ik heb directe ervaring met personeel dat na vaccinatie Covid heeft opgelopen en het waarschijnlijk heeft overgebracht. Er wordt duidelijk gezegd dat deze vaccinatieproducten geen immuniteit bieden en de overdracht ook niet tegenhouden.

“Waarom doen we het dan? Er zijn geen lange termijn veiligheidsgegevens beschikbaar en voor deze producten is alleen een noodvergunning afgegeven. Wil dat niet zeggen dat er nadelige effecten op lange termijn zijn die de hele gezondheidssector in gevaar kunnen brengen?”

De medisch directeur van een ziekenhuis in het Verenigd Koninkrijk heeft zich uitgesproken tegen het feit dat de realiteit van de morbiditeit als gevolg van de uitrol van de Covid-19-vaccinatie in het gehele Verenigd Koninkrijk niet aan het NHS-personeel wordt gemeld.

Dr. Polyakova, die medisch directeur is van een ziekenhuis in Kent, heeft gezegd dat de “ziektepercentages na de vaccinatie ongekend” zijn onder het personeel van de National Health Service (NHS) en heeft bevestigd dat sommigen zelfs neurologische symptomen hebben, wat een “enorme impact heeft op het functioneren van de gezondheidsdienst”.

De arts, die de afgelopen drie jaar is doorgegroeid naar medisch management van het ziekenhuis, zegt dat ze worstelt met het “niet melden” van bijwerkingen van de Covid-vaccins onder het NHS-personeel, en verduidelijkt dat de jonge en gezonde mensen wekenlang afwezig zijn van het werk nadat ze een dosis van het experimentele vaccin van Pfizer of AstraZeneca hebben gekregen.

“Sommigen hebben zelfs medische behandeling nodig” zei Dr. Polyakova, “hele teams worden uit hun werk gehaald omdat ze het vaccin tegelijkertijd gingen halen”.


Waar Professor Dr. Cahill al een jaar voor waarschuwt wordt in onderstaande ‘hersenscan’ gedeeltelijk weergegeven. Een gemankeerd Centraal Zenuwstelsel is de oorzaak van talloze in principe dodelijke aandoeningen waar vrijwel niets aan te doen is. Alzheimer, Parkinson, ALS, dementie,diabetes 2, Huntingdon’s, epilepsie, hersenbloeding….. De oorzaak? Oxidatieve stress, ofwel een verstoring van de stofwisselingstoestand en dat kan weer het gevolg zijn van roken, medicijngebruik, overmatig alcoholgebruik, te lange blootstelling aan de zon, intensief sporten, obesitas, hypoglykemie en depressie.

Maar vooral NIET aan een rechtstreekse mRNA injectie of andere, eerder toegediende verplichte injecties.

En al HELEMAAL NIET aan het gebruik van mondkapjes

30 gedachtes over “Ziekenhuisdirecteur: “Vaccinatie biedt geen immuniteit en mensen blijven besmettelijk. Waar zijn we mee bezig?”

 1. Alles [ suiker, alcohol, roken, etc ] veroorzaakt ziektes en voortijdig sterven.
  MAAR NIET HEUS ! Het zijn de vaccinaties de alle ellende veroorzaken.
  Ieder mens reageert anders op medicijn gebruik en vaccinaties, daarom is preventie niet mogelijk!

  Like

 2. Dus volgens de Fransen is knuffelen, handen schudden, familiebezoek en vakantietripjes roekeloos en asociaal gedrag, wel of niet gevaccineerd. Definitief einde van menselijke omgangsvormen?

  Like

  • VaXXinazie biedt geen immuniteit zegt meneer de directeur! Hij vergeet erbij te zeggen dat VaXXinazie helemaal NIET nodig is. Want er is geen virus *), er was geen virus en er zal er nooit een zijn.
   Zowel het mazelen virus is nooit aangetoond, ondanks de flinke prijs die dr. Stefan Lanka (google maar) er als prijsvraag heeft verbonden, alsmede ook het Covid-19 virus niet en zo zal het ook gaan met Covid-20, Covid-21, Covid-22 t/m Covid-SintJuttemis !!
   Dus die hele uitspraak van meneer de Ziekenhuisdirecteur is wel mooi en goed bedoeld, want hij bedoeld dat als het geen immuniteit biedt, het ook niet nodig is. Maar hij vergeet dat er geen enkele reden is om je vaccin annex frikandel te nemen omdat er ook helemaal niets is, helemaal geen virus, NIETS, NADA!!

   *) Virus in de zin van een klein stukje rNA/dNA meestal voorgesteld als een bolletje rNA/dNA verpakt in een eiwit/vet manteltje met van die grappige uitstekeltjes die nog het meest doet denken aan een mini-zeemijn hahaha 🙂 🙂 🙂 en die in staat is allerlei c.q. de vreselijkste ziektes in ons menselijk danwel dierlijk lichaam te veroorzaken.

   Geliked door 2 people

 3. Het zou eens mogelijk moeten zijn dat er een wereld tribunaal is of opstaat die tegen het hele Covid-19 en alle bijzaken eens een proces voert en alle schuldigen oppakt, veroordeeld in een proces tegen de menselijkheid. maar dat zal door het GROOT kapitaal wel nooit gebeuren. De enige hoop die ik heb dat de berichten toch zoveel mogelijk mensen bereiken en dat de ogen open gaan en er toch nog eens een proces wordt begonnen.

  Geliked door 2 people

   • De Amerikaans-Duitse top-advocaat Fuellmich (zaken gewonnen tegen oa Deutsche Bank en Volkswagen) lijkt me een betrokken en prima persoon die, tezamen met duizenden andere advocaten over de hele wereld, de CoJona Hoax (via de aan alle bizarre maatregelen ten grondslag liggende kreupele Drosten-Koopmans PCR) te ontmantelen.

    Zal niet van ’n leien dakje gaan, maar als iemand het kan, dan Fuellmich.

    Like

    • @CoronaWaarheid,

     Dat klopt ook wel beste,

     Echter vast staat dat de zaak (de hoofdzaak tegen Drosten/Wieler en de regering) pas eind november op de rol staan waarbij Fuellmich al heeft opgemerkt dat ze dit natuurlijk opzettelijk gedaan hebben.

     Wat ik me nu dus afvraag is wat ze vóór november van dit jaar voor ons in petto hebben zodat ze daar tzt geen omkijken meer naar hebben.

     Het een en ander is een veel te grote zaak en zou u de documentaire van Paul Schreier reeds gezien hebben dan weet u precies waar ik over praat!!

     Er staat iets op de rol ebn dat is met zekerheid niet veel goeds vandaar dat ik zo push om alvast te beginnen met een MEGA actie….alleen heb je daar mensen voor nodig nietwaar.

     Gegroet beste, en ja, ik heb vertrouwen in Dr. Fuellmich maar de zaak is m.i. TE GROOT.

     Gladiator

     Geliked door 2 people

 4. Vanaf onze geboorte zijn we al bezig met sterven. Zuurstof, we kunnen niet zonder maar het zet ook meteen het verouderingsproces in werking.
  De moderne manier van leven zal het proces wellicht versnellen, vooral ook problematischer maken. Al is er dus wel wat voor te zeggen om goed voor geest en lichaam te zorgen, niemand ontsnapt aan Magere Hein.
  Tot het zover is neem ik mijn recht om naar eigen goeddunken als mens te leven, en accepteer de consequenties.
  Memento Mori.

  Geliked door 2 people

 5. Geen enkel vaccin geeft ooit immuniteit. Daarom is het hele Rijks Vaccinatie Programma (RVP) een groot bedrog. Toen het gestart werd in 1976, overleden er alleen mensen meer aan deze infectieziekten. Dat is nog steeds zo en het RVP heeft daar niets mee te maken. Het Lareb zwijgt in alle toonaarden over de vaccinatieslachtoffers, terwijl dat er jaarlijks tientallen zijn. Bij Corona liegt het Lareb ook, door dodelijk vaccinatieslachtoffers nu toe te schrijven aan zg onderliggend lijden.

  Geliked door 4 people

  • Ben het met je eens wat vaccinatie betreft Hoeder. Kleine correctie; de invoering van RVP was in 1957.
   Gelukkig toen nog geen prikkies
   tegen kinderziekten en al het andere gif wat er nu in dat pakket zit.

   Wij, 4 kinderen, hadden die mazzel en allevier leuke herinneringen aan de mazelen…
   Wat werden we verwend en vertroeteld.

   Geliked door 2 people

   • In 1953 was er een grote vaccinatiecampagne tegen difterie.
    Waarschijnlijk werd in dezelfde mate angst aangejaagd als nu met het NEPVIRUS.
    Op de scholen werden de kinderen gevaccineerd.

    Like

    • Klopt jema121
     Difterie begon het mee in 1953 alleen toen nog niet onder RVP
     Cocktail Vaccin 1954 difterie, kinkhoest en tetanus
     Het RVP start in 1957 het aanbod en ook de schade wordt steeds groter, rijkelijk be- en verdeeld!!!

     Like

 6. De %-gevolgen van het virus qua ziekte en overlijden zijn zeer beperkt, respectievelijk van een paar % tot 0,1 % van onze bevolking. De overlijdens betreffen dan vrijwel volledig ouderen met weinig weerstand en vitaliteit en immuniteitbeperking . TOCH moet de rest van de bevolking en de economie in lockdown, plat. DUS de samenhang tussen feiten en beleid is mateloos overtrokken, absurd. OOK zijn de vaccins in een onverantwoord record tempo van onderzoek geproduceerd en vertonen DUS vele bijverschijnselen, zoals trombose, hart- en ademhalingsklachten. ERGO, een ander fundamenteel moetief moet er zijn, op wereldschaal, als de politiek een fragmentarische ziektekans opblaast tot een soort doodsoorzaak voor ons allen. Al tientallen jaren heeft de politiek vanuit haar machtsperspectief een groot probleem met individualisatie en z.g. verdeeldheid in de My. Ook internationaal. Ze wachten dus al lang op een kans tot herstel van controle over de samenleving. EN: kom er niet onderuit dat corona hiervoor benut wordt, hetzij qua planningf of als gevolg. OOK denk ik aan Bill Gates, de machtige multi-miljardair verbonden met de WHO met o.a. een gift van een paar miljard, die bio hacking al vele vele jaren propageert, die ook vaccin bedrijven heeft. Kortom de politieke trend naar mondiale, uiterlijke en innerlijke menselijke controle is m.i. in gang gezet.

  Geliked door 2 people

  • Bijverschijnselen?? Zeg maar gerust “Vergiftigingsverschijnselen” !!
   En die zgn Bill Gates zeg maar jochie Gates is niet niet goed bij zijn hoofd, om precies te zijn “psychopatisch gestoord”, “machtsgeil” en totaal “egoblasted”, want die zegt openlijk dat er te veel mensen zijn en dat het surplus (teveel) maar even het lichtje uitgeblazen moet worden.
   In gewoon Nederlands: Volkeren of beter nog Massamoord !!
   Kunt U het nog smeriger en absurder bedenken?

   Geliked door 2 people

 7. Ik vraag me ook serieus af wat straks de gevolgen zijn van deze roekeloze menselijke GMO campagne voor bloed- en orgaandonatie. Voorbeeld: iemand die in de jaren ’90 een tijd in Engeland heeft verbleven mag nu nog steeds geen bloed doneren (vanwege BSE oftewel de gekkekoeienziekte – zou dit ook nep geweest zijn?). Als je een bloedtransfusie nodig hebt, zal het dan bekend zijn of de desbetreffende bloeddonor de mRNA injectie heeft gehad? Zo ja, is het bloed van die donor dan genetisch gemanipuleerd? Zo ja, is mijn bloed na de transfusie dan ook genetisch gemanipuleerd? Zo ja, dan staat zo’n bloedtransfusie dus gelijk aan “vaccinatie”.

  Geliked door 1 persoon

  • Ons bloed is de drager van ons karakter.
   Dus afgezien van wat Polaris beschrijft, welke gedachte ik overigens deel, veranderd een mens’s karakter na toevoeging van anderman’s bloed.
   Roekeloze GMO campagnes of juist doelbewuste manipulatie van de mensheid en moord op de menselijke geest?
   Zie ook de lezing van journalist Paul Schreyer, een aanrader.

   Geliked door 1 persoon

   • “Ons bloed is de drager van ons karakter.”

    Mee eens, daarom zou ik zelf ook nooit bloed of een orgaan van een onbekende willen. (In sommige landen kun je overigens je eigen bloed laten afnemen voor je een operatie moet ondergaan of een eigen donor meebrengen, liefst een naast familielid.) Maar daar had ik het nog niet eens over. Het ging me puur om de directe medische gevolgen van zo’n mRNA injectie op bloed dat uit een “behandeld” persoon in iemand anders zijn lichaam wordt gebracht. Daar heb ik nog niemand over gehoord, terwijl ik me kan voorstellen dat dit in de toekomst in alle opzichten een lastige kwestie moet worden.

    Like

    • Hoi Polaris ik heb dezelfde gedachtes omtrent hetgeen je schijft.
     Ik schreef omtent dat ons bloed de drager van ons karakter is als aanvulling op jouw woorden die eveneens aangeven hoe belangrijk het is ons bloed zuiver te houden.
     Sorry voor enige verwarring, ik beaam veel van wat je hier schrijft.

     Like

    • “Het ging me puur om de directe medische gevolgen van zo’n mRNA injectie op bloed dat uit een “behandeld” persoon in iemand anders zijn lichaam wordt gebracht. ”

     Bloed drinken is dus ook niet zonder gevolgen…zijn de vampiers vast vergeten.

     Voor mij geen bloedbank, spermabank of organenbank. On-natuurlijk.
     Geen ge-experimenteer aan of in mijn lijf.

     Like

 8. Ben geen dokter, rook en drink pas zo’n jaar of 20, maar van één ding ben ik 100% zeker, als je gezond ben, en niet rookt, kan je plots ziek worden.
  Als je dan gaat roken zal je niet beter worden.
  Het ligt aan je dna.

  Like

 9. Het plan lag al lang klaar en ze wisten van te voren wat die spuiten met je zullen doen. Luister en huiver.
  Ja en het is Alex Jones die al jaren door het slijk gehaald is (ook ik heb me er schuldig aan gemaakt in het verre verleden). Nu is hij op de goed toer net zoals vele anderen die eerst aan de andere kant stonden en nu aan de goeie kant.

  World Shocked by SPARS 2025–2028 Document
  https://www.bitchute.com/video/vXPt1jsP1Mvx/

  Klik om toegang te krijgen tot spars-pandemic-scenario.pdf

  Like

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.