Geachte mRNA proefkonijntjes van Nederland!

7 april 2021

U laat zich injecteren met een experimenteel prutje met het smoesje, dat u immuun wordt voor een vorm van griep waar u vrijwel zeker NIET dood aan gaat. Het “Prikkie van Hugo”, waar sommige randdebielen zo nuffig van doen, passeert straks de 3 miljoen. In vakjargon zegt men dan: “We hebben al drie miljoen prikken gezet”. Gefeliciteerd met dit huzarenstukje…..

Dit “Prikkie” is verre van goedgekeurd, maar dat weet u, dus u doet allemaal mee met een medisch experiment, daar heeft u willens en wetens voor getekend. Ook weet u, dat als er “collateral damage” als gevolg van het “Prikkie” optreedt, u zelf voor de nazorgkosten opdraait. Pfizer en het “sterk verbeterde” Astra Zeneca (nu: Sanseveria) zijn door het schoolmeestertje uit Bruinisse immuun verklaard. We wensen u heel veel sterkte. En geluk ook… U heeft vast ervaring opgedaan met Russische roulette.

Over de gehele wereld is al uitgebreid geëxperimenteerd en vele enthousiaste en bemoedigende rapportages dwarrelen hier op de burelen van de redactie neer. Je moet nu eenmaal keuzes maken, dus we schotelen u vandaag één succesverhaal voor:

Michigan State News

Maar liefst 246 inwoners van Michigan die geacht werden volledig gevaccineerd te zijn tegen COVID-19, werden later gediagnosticeerd met het virus, en drie zijn overleden, hebben gezondheidsautoriteiten maandag bevestigd.

De gevallen werden gemeld tussen 1 januari en 31 maart, en de 246 hadden een positieve test 14 of meer dagen na de laatste dosis in de vaccinatiereeks, zei Lynn Sutfin, een woordvoerster van het Michigan Department of Health and Human Services, in een e-mail.

“Sommige van deze personen kunnen uiteindelijk van deze lijst worden uitgesloten omdat ze nog steeds positief testen op een recente infectie voordat ze volledig zijn gevaccineerd,” zei ze.

“Deze gevallen worden verder onderzocht om te bepalen of ze voldoen aan andere CDC-criteria voor het bepalen van een potentiële doorbraak, waaronder de afwezigheid van een positieve antigeen- of PCR-test minder dan 45 dagen voorafgaand aan de positieve test na de vaccinatie. In het algemeen is de kans groter dat deze personen asymptomatisch of licht symptomatisch zijn dan gevaccineerde personen.

De cijfers zijn bekend geworden omdat het aantal COVID-19-gevallen in Michigan blijft toenemen en ambtenaren zich inspannen om het aantal vaccinaties op te voeren.

Op 4 april waren ongeveer 2,95 miljoen inwoners, of ongeveer 36,5% van de bevolking van Michigan, gevaccineerd, hetzij met één of twee doses, volgens de website van de staat. Ongeveer 4,7 miljoen doses waren toegediend.

Op maandag overschreed de staat de 700.000 positieve gevallen en is nog steeds koploper in het aantal nieuwe gevallen per inwoner.

Ziekenhuisopnames voor bevestigde gevallen van COVID-19 stijgen in een nóg sneller tempo dan vóór de maatregel, uitgevaardigd door Gouverneur Gretchen Whitmer, waarbij is bevolen dat alle eetgelegenheden moesten worden gesloten en mevrouw de Gouvernante de lessen op middelbare scholen al vanaf de herfst had opgeschort.


De proefkonijntjes in de staat Michigan – waar veel landgenoten van ons zijn gevestigd – zijn behoorlijk de pineut. Men vaccineert zich een ongeluk, alles zit zowat nog op slot en de “positieve gevallen” rijzen de pan uit.

En dan nu ook nog de wrange conclusie, dat u na een dubbele mRNA injectie en zonder symptomen uw geliefden alsnog kunt doodknuffelen. Het is me wat, allemaal. Sterkte gewenst.

Met experimentele groet

Uw dierenarts

13 gedachtes over “Geachte mRNA proefkonijntjes van Nederland!

 1. Mijn zwager die vier weken geleden het vaccin heeft gekregen/gehaald werd vorige week behoorlijk ziek en kon niet meer op zijn benen staan. Ik had hem gewaarschuwd….. dat ziek zijn kwam natuurlijk niet door het vaccin!

  Geliked door 2 people

 2. Laat ze de prik lekker nemen. Er is genoeg gewaarschuwd. De lente komt eraan, daarna een zinderende zomer hoop ik. hopend op een mooie oogst.

  Ik ben vaccin-moe maar als je toch een ” ander” geloof in een witte jas en niet kijkt naar wat je vreet (Unilever, Nestle, pepsico, Procter, cocoa cola enz). Toedeledokie dan maar. Begin jullie vaccinatie slampampers zat te raken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Geachte mRNA proefkonijntjes van Nederland! – Econamic Global Organizations

 4. Ik heb de eer en genoegen te melden dat ik niet tot de proefkonijntjes behoor van het mRNA.
  Ik ben en laat me nooit inenten, want mijn leven, vrijheid en gezondheid is me nog steeds lief!
  Ondertussen blijkt het dodental véél groter dan eerst werd gedacht, de laatste stuiptrekkingen van alles dat met Covid-19 heeft te maken! En als paarse schoenenmans niet meer terugkomt in een nieuw kabinet, dan is het definitief einde aan paniek, avondklokken en machtswellustelingen die je voor niets in elkaar rammen of zeiknat spuiten.

  Geliked door 3 people

  • ZIJ ZULLEN DOORGAAN, MAAR WIJ OOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   [url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/CLhcw4j3/RAMSES-SHAFFY.jpg[/img][/url]

   Met signaleren …
   Met analyseren …
   Met bespreken …
   Met waarschuwen …
   Met vechten tegen corrupte regeringen, psychopaten en massamoordenaars!!

   Geliked door 1 persoon

 5. https://www.infowars.com/posts/emergency-saturday-broadcast-world-shocked-by-spars-2025-2028-document/

  A 2017 Johns Hopkins document details plans for Big Pharma global domination.
  “This document is the holy grail. The key to defeating the globalists.” — Alex Jones

  Alex Jones breaks down the shocking information contained in the so-called SPARS 2025-2028 document
  which details another horrifying worldwide pandemic scenario
  and how governments can better impose control over their citizens
  and merge cooperative efforts into a global government body.

  Klik om toegang te krijgen tot spars-pandemic-scenario.pdf

  BREAKING: General Flynn Calls For Investigation Into SPARS 2025-2028

  Like

 6. Ik heb op diverse alternatieve sites gelezen dat mensen die zijn gevaccineerd met de corona vaccinazis levensgevaarlijk zijn voor niet gevaccineerde.Biologische oorlogsvoering.

  Like

Reacties zijn gesloten.