De COVID-19 P(l)andemie nader verklaard

7 april 2021

Na een jaar programmering en indoctrinatie is het nu wel duidelijk dat de COVID-19 ‘pandemie’ een nauwkeurig geplande wereldomvattende machtsgreep is. Het is altijd dezelfde kliek: Het Internationale Centrale Bankensyndicaat, het allesomvattende vehikel van oude bloedlijnfamilies sinds mensenheugenis.

Paul Schreyer behandelt de laatste 30 jaar, dus na het einde van de Koude Oorlog, bij het vallen van de Berlijnse muur. Het Syndicaat hergroepeerde zich en dat culmineerde in de aanslagen van 11 september 2001, een overhaaste poging om de allergrootste bedreiging van het Syndicaat te elimineren: een goudgedekte wereldmunt. Nu, na een “War on Terror” als zelfgereguleerd angstmechanisme, 20 jaar later is dat weer aan de orde, naar het schijnt. Nu moet door middel van een aanslag op de gehele mensheid de positie van dat Syndicaat worden veiliggesteld. Heeft dit te maken met Nesara/Gesara of is het slechts afleiding om de mensheid in onzekerheid te houden.

Het lijkt er op, dat we hier op aarde met twee vormen van energie hebben te maken. Ons eigen aardse circulair/natuurlijk evenwicht en een parasitair onnatuurlijke verstoring. Van nature zijn de mensen in balans geboren, maar levenslang worden we in een bepaalde staat van onbalans gehouden. Door indoctrinatie en programmering dienen we wat we zien anders te interpreteren, wat we zien moeten we anders bekijken en wat we horen anders beluisteren. Alsof we met indringers te maken hebben die ons manipuleren om zichzelf te beschermen. Onderdrukking door afleiding. De gemanipuleerde mens reageert en denkt niet. Er lijken draadjes doorgeknipt. Vandaar het ongekende gemak waarmee de meerderheid van onze soort in het gareel is te houden. Aangeleerd hulpeloos, smekend om oplossingen.

Als u vandaag tijd heeft, beluister dan eens een voordracht van Paul Schreyer via onderstaande link. Een verklaring van 30 jaar planning en uitvoering als opmaat naar een “nieuwe orde”. De wereldbevolking wordt niets gevraagd en dat lijkt ook helemaal niet nodig te zijn. COVID-19 is “the weaponised Influenza”, een ordinair terreurwapen.

Pandemie simulatieoefeningen – voorbereiding op een nieuw tijdperk?

De Bataafsche TV [LINK]

12 gedachtes over “De COVID-19 P(l)andemie nader verklaard

 1. Indien een ieder nu eens dicht bij het Zelf blijft de ei-gen Verbinding heelt is het klaar, over en uit! De eigen kracht terug nemen. Het hangt aan een Zilver draadje. Blijf geaard…je bent hier nu eenmaal om Liefde te zijn, energie in actie!
  Wij hebben geen over-macht nodig, geen land- en geen wereldleiders. Geen militaire machten, geen beurs krachten. Wij kunnen alles Zelf in samenleving beleven, ieder haar Tribe.
  All Een op eigen koers voluit…paradijs op Aard 🍃 terug naar de Natuur. Herinner Wie je werkelijk bent.
  Wees wijs, be the Change 🙌

  Zeer goede docu admin welke ik uit Liefde deel met diegene die het geheel nog niet helemaal begrijpen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Heb de docu zojuist nog maar eens bekeken voor de 2e keer (doe ik meestal als iets echt interessant is!!) en kan deze aan eenieder aanbevelen.
  Deze is werkelijk top en tot in de puntjes uitgelegd!! En natuurlijk in de NL taal met ondertitels voorzien voor degene die het Duits niet zo machtig is!

  Kijk, dit is dus een Journalist en geen Hoernalist!

  @admin, bedankt hiervoor.

  Gegroet,
  Gladiator

  Geliked door 1 persoon

  • Een voortreffelijk en helder college (óók twee keer bekeken en beluisterd).
   Als je dit zo door de tijd heen tot je door laat dringen vallen er vele kwartjes op hun plek.
   Dank voor het plaatsen.

   Like

 3. Hoe komen wij ooit van dit Covid-19 nep gedoe en onze angst en de rest af ???
  Wat is de oplossing hiervoor ???

  Enige oplossing is een wereldwijd ontwaken uit het web van angst en leugens, dat zo slim door de “machthebbers” (lees de Cabal in casu het Bankensyndicaat met al zijn vertakkingen, geheime diensten en legers) samen met hun voornaamste instrument: de TV en Kranten ofwel de
  MSM = Main Stream Media) is opgezet.

  Het wordt wel de The great Awakening genoemd.
  Ik noem het W W W , nee geen World Wide Web (ja ook) maar WORLD WIDE WAKENING !!
  op zijn Hollands: het WERELDWIJD WAKKER WORDEN
  en op zijn Duits: Das WELTWEITES WACH WERDEN
  (NB Op z’n frans lukt dat natuurlijk niet iets van: se réveiller dans le monde entier , bekt ook niet echt)

  Dus let op mensen voortaan is het W W W

  W W W
  WORLD WIDE WAKENING
  WELTWEITES WACH WERDEN
  WERELDWIJD WAKKER WORDEN

  p.s. Helaas is het in het Niederlandisisisches het langst, maarrrrrRRR betekent en bedoeld hetzelfde.
  Even wakker worden, even doordenken, even de schellen van uw ogen laten vallen, even uw ogen echt openen voor de echte wereld van oorlog, dood, verraad, leugen, hebzucht, perversie en de rest ….vult U maar in !!!

  Geliked door 1 persoon

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.