De trage marteldood van het corrupte journalistendom

6 april 2021

Bericht voor het verzamelde in staat van ontbinding verkerende journalistendom, ter kennisgeving:

Daarom hier wat korte persberichtjes die velen liever niet gedrukt willen zien. Om de “geloofwaardigheid” overeind te houden, dienen wij namelijk bronnen van de mainstream media of de StaatsTV te vermelden. Dat is op zijn zachtst gezegd nogal gek.

Hillary Clinton is op 2 maart opgepakt en 3 dagen later afgevoerd naar de gesloten inrichting in Guantanamo Bay. Er zijn aanwijzingen dat dit waar is, omdat er zich een aantal ontwikkelingen hebben voorgedaan sinds zij gevangen zit. Om het vege lijf te redden is Clinton waarschijnlijk het hoogste lied gaan zingen. Evenals John McCain tijdens zijn gevangenschap in Hanoi die zong als een kanarie. Daar was geen houden meer aan en collega’s kenden hem alleen onder zijn codenaam: “Canary John”.

John McCain is zijn straf ook niet ontlopen. Ter dood veroordeeld omdat hij een belangrijke rol vervulde in de aanslagen van 11 september 2001 en de opstart en financiering van ISIS.

Het gezang van Clinton – CIA codenaam Evergreen – heeft opgeleverd dat de Ever Given is ontmaskerd als smokkelaarsschip van mensenhandelaars op topposities. Als aandeelhouder van de rederij wist zij van de activiteiten. Meer dan 2500 meest kinderen zijn bevrijd uit de containers, voor 1366 van hen was het te laat. Het schip ligt nog steeds in de Bitter Meren en wordt uitgekamd door Navy Seals en Russische specialisten. Een kernbom van de Mossad zou onschadelijk zijn gemaakt.

Naast de Ever Given liggen er nog 7 containerschepen al dagen voor anker en worden ook geïnspecteerd op mensenhandele en vooral Mossad wapens bestemd voor het Midden Oosten en de Balkan.

Op 4 april is de voormalig perschef van Obama John Podesta gearresteerd en gevangengezet. Zijn naam komt al jaren voor in de Madeleine McCann verdwijning en hij wordt met kannibalisme geassocieerd. Samen met zijn broer overigens.

Op dezelfde dag is ook Huma Abedin – voormalig medewerkster van Hillary Clinton – gearresteerd. Haar naam komt voor in dossiers rond kinderhandel en moordopdrachten.

Op 24 maart heeft de Oekraïense president en voormalig toneelspeler Zelensky een decreet uitgevaardigd, wat in essentie een oorlogsverklaring richting Moskou is:

Het heroveren van de Krim en de Oostelijke provincies op de Russische inwoners is opdracht van het Centrale Bankensyndicaat, niet van Joe Biden of het Pentagon. Putin reageerde direct door massaal tank- en gemotoriseerde pantserdiviesies naar de grens te sturen. Op de talloze filmpjes allemaal in slagorde naar de krim. wat we niet zien is de troepenmacht onderweg naar de Noordgrens met Oekraïne.

Het Pentagon heeft naar verluid op 5 april DEFCON 2 uitgeroepen. Dit is de alarmfase vóór een daadwerkelijke oorlogssituatie. Binnen het Pentagon is iets groots aan de gang, het kan te maken hebben met de Chef Staf Mark Milley, die blijft vasthouden aan de “wettig gekozen” neppresident Joe Biden.

Joe Biden zou op 4 april naar het ziekenhuis zijn overgebracht. “Factcheckers” ontzenuwden dit bericht binnen 24 uur, omdat de getoonde filmpjes van afgelopen winter zouden zijn.

Zoals wij allen wel weten is Joe Biden nooit tot president gekozen en wat er achter dat bureau in die geheime studio Hollywood zit is op zijn minst een ernstig mislukte kloon. Wie hem aans

Dit soort berichten zouden de duur betaalde mainstream media reporters eens moeten uitdiepen. Waarom dat niet gebeurt laat zich raden. men hoeft nog niet eens de handen vuil te maken aan het pedoparadijs van de onderwereld in samenhang met de deftige bovenwereld. Daar heb je complotgekkies voor.

27 gedachtes over “De trage marteldood van het corrupte journalistendom

 1. De mainstream media, met name de kranten, zal op sterven na dood zijn?!? Er zullen toch ondertussen een hoop mensen zijn die niet meer willen betalen voor baggerjournalistiek?!

  En het positieve nieuws: de overgebleven lezers gaan trouw voor het vaccin en zijn daarmee een uistervende klantenkring aan het worden. Nog nooit zo’n grondige aanpak gezien om van je klanten af te komen :).

  Geliked door 5 people

 2. Ik beperk mij tot europa,de MSM,politici,justitie,de legertop etc. zijn allemaal in handen van de (nazi) bilderberg groep.Door middel van chantage en omkoping.De bilderbergers hebben de macht in nederland en europa.

  Geliked door 1 persoon

  • Dat lijkt maar zo. De corporaties in Europa zijn failliet.

   Zodra het QFS wordt uitgerold, is hun macht over. Dan is er geen geld meer om mee te rommelen. En dan moeten ze zich verantwoorden voor hun misdaden tegen de mensheid.

   Geliked door 2 people

 3. De senator van Arizona John McCain (1936) is op 25.08.2018 geëxecuteerd door een vuurpeleton na een terdoodveroordeling door een geheim militair tribunaal. Zijn dochter Meghan heeft e.e.a. toegegeven op YouTube.
  George H. W. Bush (1924) heeft hetzelfde lot ondergaan op 30.11.2018, alleen stierf hij middels een gifinjectie. Tijdens de staatsbegrafenis op 05.12.2018 in the National Cathedral in Washington D.C. kwamen president Trump en z’n vrouw Melania demonstatief te laat. Toen Trump en zijn vrouw de kathedraal binnenliepen, hebben agenten van de Secret Service een envelop uitgedeeld aan George Bush’ directe familieleden en de aanwezige oud-presidenten. In deze envelop zat de mededeling, dat Bush geen natuurlijke dood is gestorven en dat de bescherming van de familie Bush door de Secret Service per omgaande werd beëindigd.
  30 + 11 maakt 41 & Bush was de 41ste president van de VS; het kan verkeren.

  Geliked door 1 persoon

 4. “Er gaan straks doden vallen!”, zeggen Agenten & ME-ers…

  Politie en ME mensen voelen zich meer en meer onder druk gezet en
  misbruikt om geweldsmisdrijven te moeten plegen, van seksuele
  intimidatie tot soms heel ernstige vormen van mishandeling gedurende de
  demonstraties voor de vrijheid. Ze laten weten dat niets toeval is, en
  de meeste situaties worden opgezet vanuit de politie met een duidelijke
  geweldsinstructie tegen de mensen en met opzet getriggerd

  Ze willen zich graag laten verhoren bij de Buitenparlementaire
  onderzoekscommissie en zijn toe aan gehoord worden en steun.

  Alles staat te boek en is materiaal wat vastligt. schokkende verhalen en
  ernstige problemen.

  Geliked door 3 people

  • “Ze willen zich graag laten verhoren bij de Buitenparlementaire
   onderzoekscommissie en zijn toe aan gehoord worden en steun.”

   Ja wie is er nu niet aan toe om gehoord en gesteund te worden? Het probleem met de “gezagsdienaren” is dat hun klaagzang bij de BPOC mosterd na de maaltijd is. Er is altijd nog zo iets als een eigen morele verantwoordelijkheid, als ze mijn steun willen dan zullen ze zich openlijk tegen hun meerderen en mentaal zieke collega’s moeten keren. Weigeren is ook een discipline, eentje waar ze vermoedelijk onder een groot deel van de bevolking veel steun mee zouden behalen.
   Eerst je eigen volk afrossen en dan spijt betuigen? Dat doet denken dat het besef lijkt te komen dat zij met ons en onder ons moeten leven, en wij niet zullen vergeten.

   Like

 5. Hillary! Je noemt haar zelf.

  mijn beste administrator. Ik volg je en als ik dat niet kan moet ik lachen. Wie is er dan gek denk ik dan.

  Maar…Hoe vernietig je het kwaad in de Bataafse Republiek? Hoe voorkom je rot? In een casino zijn de regels helder. Zwart of wit. Kunnen daar regels voor komen inde Betaafse Republiek. Zou een hoop broedermoorden schelen denk ik. Hoewel dat altijd weer leuk is.

  Vroeg het me gewoon af.

  Geliked door 1 persoon

 6. Spaceport Genocide West Papua
  Géén woord erover…hier wagen de journalisten zich zeker niet aan.

  Ik heb geen woorden meer voor deze meer dan onmenselijke praktijken!!!

  The eastern half of the island, known as Papua New Guinea, has been independent since 1975 and is struggling to overcome its violent colonial history. The western half, known as West Papua, declared its independence when the Dutch colonial administration withdrew in 1961, but Indonesia, coveting its vast natural resources, invaded and formally absorbed West Papua into Indonesia in 1969. Since that time, Indonesia has engaged in continuous genocide against the indigenous population, who number about 2,000,000 people today. Over 500,000 have been killed, and thousands more have been raped, tortured and imprisoned by the Indonesian military.

  Indonesia would like to convert Biak into a lucrative “Space Island.” In December 2020, Indonesia offered the use of part of the island to SpaceX as a spaceport for launching satellites. SpaceX would like to launch and maintain as many as 42,000 satellites in order to provide high-speed wireless Internet everywhere on earth. This would require almost daily rocket launches forever into the future. Until now, SpaceX has been launching its satellites from the Kennedy Space Center at Cape Canaveral, Florida, where the above photograph was taken. The spaceport at Cape Canaveral is surrounded by a wildlife refuge and has already done a lot of environmental damage.

  “This spaceport,” said tribal chief Manfun Sroyer of plans for the island of Biak, “will cost us our traditional hunting grounds, damaging the nature our way of life depends on. But, if we protest, we’ll be arrested immediately.”

  West Papua’s mines will also be used to build Tesla’s electric vehicles (EVs), if Musk has his way. Nickel and copper are also needed for the long-range batteries used in EVs. Musk told Indonesian officials last July that Tesla would offer a “giant contract for a long period of time if you mine nickel efficiently and in an environmentally sensitive way.”

  Elon Musk and the government of Indonesia may come to an agreement as to what “environmentally sensitive” means, but West Papua’s native population may beg to disagree. It still means pulverizing and processing billions of pounds of rock, and depositing all the resulting tailings somewhere. In West Papua somewhere means virgin rainforest, pristine rivers and tribal lands.

  De totale pdf is te downloaden van
  https://www.cellphonetaskforce.org/newsletters/

  Like

  • @Margie,

   Beste,

   Ik weet natuurlijk niet wat puppet Elon Musk daar van plan is echter 1 ding weet ik heel zeker en dat is dat hij zeker geen 42.000 (hahahahahahahahahahhax1000) “satellieten” zal gaan lanceren daar in dat verweggieland. Hij is er hooguit wat minder in het zicht van de camera’s waarvoor hij nu al erg veel moet faken!!!

   Musk en 42.000 sa…….yep.

   Satellieten beste Margie worden niet met raketten gelanceerd want dat is niet mogelijk en al helemaal niet in een zogenaamde “geostationaire baan om de aarde” ……
   Satellieten worden ergens op antarctica gelanceerd met grote hijskranen en megaballoons!!
   Het is allemaal een beetje, eh, een beetje heel veel anders dan men ons vroeger tot en met nu via school en mainstream heeft voorgeschoteld.
   Hubble telescoop bijv……kijk eens onder het NASA sophia spaceprogram of simple sofia en NASA ingeven op Google en klaar. Er staat niet bij dat deze telescoop de Hubble is maar hij is het wél! (instrumenten vergelijken!!!)
   ISS…..ook nep!!
   Satellieten…..no way is this possible….
   Maan is anders dan voorgesteld zo ook de zon en alles wat er zoal te zien is op de CGI’s van Nassi sorry, NASA!!
   Alles wat “space”, sun moon & stars en what the fuck verder ook genoemd wordt is anders dan het gros van de mensen denkt dat het is maar dit gaat veel te ver off topic en dat is niet de bedoeling!!!
   Heb er nogal wat video’s van maar heb er een paar proberen te zoeken maar ehhh….moet ik verder gaan…ze zijn weg!!

   Gegroet,

   Gladiator

   Like

 7. Even wat luchtiger (niveau nihil) reagerend op de berichtgeving. Op meerdere Amerikaanse sites en ik meen ook hier in een voorgaand artikel, voorbij zien komen dat de Joe Biden die wij in de media te zien krijgen eigenlijk acteur James Woods is. In eerste instantie had ik zo iets van het zal wel, een conservatieve Trump aanhanger die zich daar voor leent? Tot het tot me doordrong dat dit wel eens de reden kon zijn waarom Biden lekker aangedikt als een seniele ouwe gek neergezet wordt.

  Like

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.