De mRNA-geïnjecteerden zijn te herkennen aan de COVIDSTER

6 april 2021

Vaccin paspoorten vertegenwoordigen een vorm van medische tirannie die illegaal is en in strijd met de grondwet van de Verenigde Staten. De psychopaten achter deze agenda zouden naar Gitmo moeten worden gebracht, berecht voor een Militair Tribunaal en geëxecuteerd.

Aldus een arts in de VS.

Een handjevol mensen zonder geweten heeft aan miljarden mensen gedicteerd dat zij experimentele medicijnen toegediend “moeten” krijgen die hen zullen steriliseren, ziek maken, verminken en uiteindelijk de dood van ontelbare burgers veroorzaken.

Veel artsen en verpleegkundigen zijn gehersenspoeld en geprogrammeerd door het farmaceutische “onderwijssysteem”. Het zijn onwetende mensen, gekleed in witte toga’s, die door leken en patiënten worden gezien als mensen met kennis van zaken. Hoewel ze misschien slim zijn als het gaat om het volgen van een medisch curriculum geschreven door de farmaceuten, zijn ze ten einde raad als ze proberen de medische psyop te ontwijken of ontkennen die hen recht in het gezicht aanstaart.

De mensheid zou veel gezonder zijn zonder de controlerende medische instellingen, die uit zijn op winstbejag en voortdurend de belangen van onschuldige zorgconsumenten tegenwerken.

Medici kunnen wonderen verrichten in bepaalde situaties, zoals het helpen van mensen met gebroken botten of het bijstaan van mensen die trauma-zorg nodig hebben. Ze falen echter vreselijk als het aankomt op het beheren of bestrijden van chronische ziekten.

Een van de grote problemen van het systeem is dat artsen hun vergunning kunnen verliezen als zij ingaan tegen het sterk gecontroleerde medische kartel. Er zijn ongetwijfeld veel artsen die weten dat vaccins potentieel dodelijk zijn, maar die bang zijn zich uit te spreken. Dit maakt van de gemiddelde arts niets anders dan een colporteur en misdadige collaborateur van het systeem. Hulde aan de artsen die hun vergunning een ferme trap na hebben gegeven. Per slot van rekening hebben ze een eed afgelegd en het vergunningensysteem werkt de artseneed en de menselijke zorg faliekant tegen. De artseneed breken is nog daar aan toe, het moedwillig meedoen aan een verbode medisch experiment (tot ultimo 2023) is een halsmisdaad. Iedere arts die dit blijft volhouden zal in een nieuwe wereld het daglicht niet meer aanschouwen.

Vaccin paspoorten zijn onwettig, anti-menselijk, discriminatoir en anti-vrijheid. Met gezondheid heeft het TOTAAL NIETS te maken – integendeel! Het zou zelfs zo moeten zijn dat de geïnjecteerde medemens er voor heeft gekozen de rest van zijn of haar leven in isolement af te wikkelen. Vrijwillig, uiteraard. Want deze hele farce is niets anders dan een gigantisch medisch experiment, waar iedere geïnjecteerde ongewild toestemming voor heeft gegeven.

10 gedachtes over “De mRNA-geïnjecteerden zijn te herkennen aan de COVIDSTER

 1. Zo’n “arts” welke zich nog steeds arts durft te noemen en nog steeds een huisartspraktijk bezit bij mij in de straat en waarmee ik nu reeds de tweede behoorlijke aanvaring heb gehad (hij is ongeveer 74) denkt ook dat hij ivm zijn witte jas, zijn witte schoenen en omhangende stethoscoop mij de les mag lezen vwb dit theater.

  De eerste keer vertelde ik hem wat er o.a. in een vaccin zoal aan vergif zat, dus o.a. kwik, aluminiumoxide en formaldehyde……waarop hij ONTKENNEND antwoordde en zei dat dit niet waar was.

  De week erna (ik had inmiddels een handgeschreven brief van hem ontvangen waarin hij o.a. zijn excuses aanbood maar waar ik niets voor koop!!!) kwam ik hem tegen met zijn puppy toen ik met Britt wilde gaan lopen langs de Maas.

  Hij vertelde me toen dat hij e.e.a. had nagekeken en dat het idd klopte wat ik zei over betreffende stoffen aanwezig in vaccins echter dat dit ter degen was uitgezocht en onderzocht en dat deze stoffen absoluut geen kwaad konden in het menselijk lichaam………

  Ik ga hierover dus maar geen discussie meer met hem over aan, hij is de medisch “deskundige” …….toch?????!!!!!

  Hoe krom wil men het eigenlijk nog hebben.

  En geloof me mensen, ik ben er heilig van overtuigd dat deze “dokter” denkt dat HIJ gelijk heeft en ik maar wat raaskal…….tja, zo staan de zaken ervoor…..

  Ik wilde hem nog gezegd hebben dat hij misschien beter geneeskunde had kunnen studeren ipv medicijnen……..denk dat het woord het al aangeeft nietwaar.

  Hier kun je niet tegenaan boksen, deze mensen zijn arts en hebben “gelijk” althans in de ogen van het grote publiek.

  Gladiator

  • @Gladiator Mooie maar eigenlijk gruwelijke ervaring met die huisarts. Helaas, zo zie je maar je hoeft niet persé gestudeerd te hebben om de medische leugens, de hebzucht en de macht van de farmaceutische industrie en -last but not least- de gruwel van de machten achter de macht te doorzien!

   In feite lijdt deze arts zelf aan een hele enge ziekte. Deze is voornamelijk psychisch van aard en helaas jammer daar heeft ie maar tijdens 1 ‘lullig’ semestertje een paar nietszeggende colleges over gehad.
   Voor de psychologische schetenwap eh sorry wetenschap moet ik wel toegeven dat ze daar toevalligs wel iets over weten (hoe knap hè) en hun term daarvoor is (houd je vast!) : COGNITIEVE DISSONANTIE!!!

   “Cognitieve Dissonantie” is een ‘psychologische’ term voor de onaangename spanning die ontstaat bij het kennis nemen van feiten en/of opvattingen die strijdig zijn met een eigen overtuiging of mening.

   Tot slot en dat vergeeten ze vaaaak erbij te zeggen is de reactie van de betreffende CD-patient ontkenning, agressie naar de persoon of boodschap die strijdig is met hun opvatting danwel overtuiging.

  • @Gladiator, ruim een eeuw geleden zijn de Rockefellers, Morgans, Du Ponts begonnen de studie Geneeskunde naar hun hand te zetten en middelen als cbd-olie, colloïdaal zilver, zwarte zalf, bacteriofagen, homeopathie te demoniseren. Rudolf Steiner (1861 – 1924) heeft tijdens diverse referaten in de jaren tien en twintig van de vorige eeuw hiervoor reeds gewaarschuwd. De hele medische stand zit zwaar onder de plak van Big Pharma (pillendraaiers).

 2. “De artseneed breken is nog daar aan toe”

  Terwijl dit de meesten juist doen door het uitvoeren van de opgelegde protocollen van het medisch kartel…………
  Wat tevens hun opleiding/programmering heeft verzorgt.
  Voor datzelfde systeem betekent een genezen patïent een verloren klant.
  We’re only in it for the money….
  Feitelijk dé alternatieve ‘genees’kunst, maar het is juist geen kunst mensen ziek te maken en te houden, het getuigd van werkelijke kunst in de heelkunde te voorkomen dat men ziek wordt, salutogenese genoemd.
  Vreemd dat daar zo goed als nul over bekend is.
  Vreemder nog dat er in de allopathie zo goed als geen aandacht wordt gegeven aan het belang van gezonde voeding.
  Beschouw dan ook Uw dagelijkse voeding als Uw beste medicijn, immers, U bent wat U eet….

  Ik kan nog wel even doorgaan, echter ik reserveer de rest van de beschikbare schruifruimte voor verdere reacties.

  Een fijne 3e paasdag..

 3. Code Rood – Alarm mensheid en planeet Aarde in gevaar
  (niet primair vanwege de coronapandemie,
  maar om wat er onder deze dekmantel schuilgaat)
  *
  EEN MANIFEST van Marcel Messing
  Socrates kon de gifbeker niet weigeren…wij wel!
  http://www.marcelmessing.nl/nl/artikelen/artikelen/p389

  Laten we vol vertrouwen blijven, vol geestkracht vooral. De kinderen van het licht zijn overal op aarde aanwezig en staan in slaglinies opgesteld in een wapenkleed van licht. Hun gelaat is onbedekt, stralend van oorspronkelijk licht. Toon uw oorspronkelijk gelaat!

 4. De mRNA genetische modificatie zorgt ook voor een patent op de ingespoten mens. Je bent eigendom van degene die een patent op je heeft. Zo beschouwen zij het zelf. Ze kunnen dan een eind weg op je experimenteren als GMO mens.

 5. “toen de Lemmingen werden ‘geruimd'(vreselijk woord…. voor …Moord…!!), heb ik gehuild…

  Ooit een Lemming familie gevolgd…? het zijn de PRACHTIGSTE en LIEFDEVOLLE wezens op deze aard-bol….!!

  Inmiddels ‘oud’ nieuws……maar kijk; Lemmings, ‘beautifull creators of love….on you tube….

  Mensen…!?….een VRESELUKK RAS…!!!! jullie daarvan uit-gesloten…!!

  Gladiator…..Schneijder….Admin….Margie…,en vele…(inmiddels….!!) anderen….KANJERS!!!!!….

  en nog meer anderen;”…..jullie houden mij ‘hopes up high….!!!!’…..!!!

  LiefdeVOLLE en ‘kantelpunten’ in deze ‘tragedie’…..

  ik kom snel met krachtige ‘tegen’ maatregelen…., maar dat terzijde….!

  “Liefde en Licht voor Jullie…..en….Licht en Liefde voor Diegenen….die jullie Liefhebben…..!!

  Vincent van Eck…. alias Frederikus antonius remigio Borsetti Torchio…..patriot ‘in RUSTE…’..

Reacties zijn gesloten.