Gevaccineerd? Niet meer verzekerd! Val maar dood.

5 april 2021

VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN WEIGEREN MENSEN TE VERZEKEREN DIE MET HET COVID-19 EXPERIMENT GEVACCINEERD ZIJN!


In Canada, Japan, maar ook in de Verenigde Staten weigeren steeds meer levens- en ziektekostenverzekeraars om mensen te verzekeren die gevaccineerd zijn…

Wij vragen ons af waarom? Dat is niet het geval in Frankrijk, maar voor hoelang? En Nederland?

Dr. Reiner Fuellmich vraagt door en ziet een groot probleem opdoemen voor de mensen die zich hebben geleend voor een gigantisch medisch experiment. Voordat iemand nog eens zijn grote waffel opentrekt die beweert dat dit in Nederland niet mogelijk is. Ze zijn hier namelijk roomser dan de paus, het gidsland in de polder. Reken maar dat je wordt buitengesloten. Geen injectie genomen? Dan kom je de horeca niet meer in en ben je verbannen uit de publieke ruimte, kun je niet meer op vakantie, etc. Wel een injectie genomen? Dombo, je bent niet meer verzekerd, want je bent een superspreader, een wandelende tijdbom, gedoemd de andere kant van het zebrapad niet meer te halen…..

Je zult er maar tussen zitten. Eén ding is zeker: je doet het nooit goed. Met dank aan de kiezers, die het systeem overeind blijven houden alsof ze niets meer hebben te verliezen.

De Bataafsche TV [LINK]

23 gedachtes over “Gevaccineerd? Niet meer verzekerd! Val maar dood.

 1. Geen nood, geen nood, net als voor de vaccinatieschade draait de belastingebetaler voor de kosten op …. wel zo eerlijk zal men zeggen.

  • Deze nieuwspaal verspreidt wel meer NEP-news! B.v. Sinister sorry mini-ster Blok zegt dat de sneeuwbuien uit Rusland komen hahahahaha 🙂 🙂 🙂 …jaja en dat de Russen er misschien achter zitten ! Je houdt het toch niet mogelijk. Hij kent het spreekwoord: “Aprilletje zoet, geeft soms nog een witte hoed” !!!
   Tuurlijk even de Russen ZWART (haha) maken met het weer, wat een joker!
   p.s. Dat heet de mensen stiekem brainwashen MKUltra voor volwassenen etc.
   https://nieuwspaal.nl/sneeuw-vermoedelijk-afkomstig-uit-rusland/
   (We weten niet of Rusland erachter zit, maar ja het kan soms ook gewoon sneeuwen geeft de sukkel nog toe!

   • Ik bedoel natuurlijk:
    Hij kent het spreekwoord: “Aprilletje zoet, geeft soms nog een witte hoed” blijkbaar niet.

    • Nee, want dat strookt niet met de klimaatagenda, waarin staat dat alles smelt en verzuipt.

   • Zwarte sneeuw waarschijnlijk, en uh, do not eat the yellow show, as you known.😂

    • Jeetje, die smartphone toch, show is snow, as you known 😭, toch niet erg smart.

   • idioten weten het altijd wel zo op te noemen is er zeker een van een lagere school zal maar niet zeggen wat voor n school dat zo kunnen zijn ! of de gene komt elders vandaan waar zij deze uitspraak niet kennen !

 2. Zie je ziektekostenverzekering als een beleggingsportefeuille (om de kosten te kunnen dekken).
  NIET GEDEKT????????
  Vraag naar de opgebouwde economische waarde van je beleggingsportefeuille bij je vermogensbeheerder. Vraag zeker ook naar de gehele accounting van je persoonlijke familiekapitaal dat uit staat bij de vermogensbeheerder die je gekozen hebt om hieruit gedeeltes van je ziekte kosten te betalen.
  Neem je gehele spaargeld op voor je de vermogensbeheerder opzadelt met jouw eigendommen.
  Als je overstapt van de RABO- naar de SNS bank neem je je geld ook mee. Of zie ik het niet goed.

 3. als onze nazi’s slim zijn dan zetten ze de verzekeraars onder druk om het om te draaien: antivaxxers niet meer verzekerbaar

 4. over het algemeen hebben anti-vaxxers geen verzekering nodig, want ze weten doorgaans wel wat wel en niet gezond is en dus zijn ze over het algemeen nauwelijks ziek. Bij ziekte weten ze dat ze een zelfgenezend vermogen hebben waardoor ziekte tot het proces van leven hoort en ze er doorgaans beter (fysiek en geestelijk) uitkomen.

Reacties zijn gesloten.