RIVM en CBS liegen alle coronadoden bij elkaar tot een “pandemie” die er nooit kwam

4 april 2021

Blackbox presenteerde een interview met de arts en patholoog Frank van der Goot over de rapportage van met name het RIVM ten aanzien van het dodental als gevolg van COVID-19. Wij hebben vanaf dag één beweerd en vastgesteld, dat COVID-19 een administratieve notitie is om de politiek te bevredigen. Dat wordt met de uitspraken door deze patholoog bewezen.

Artsen schrijven doodsoorzaken op op basis van een opgebouwd medisch dossier en het bestuderen van een lijk. Deze vorm van diagnose is waardeloos en dat komt omdat men het niet KAN weten. Niet zonder obductie.

Er wordt het voorbeeld van het HIV-virus aangehaald wat de oorzaak zou zijn van AIDS. Tijdens de AIDS hype werd dat dan ook als doodsoorzaak opgeschreven, terwijl 100% van de overleden patiënten aan andere ziekten bezweken. AIDS was echter een zwaar gesubsidieerd project en vergelijkbaar met COVID-19.

Bekijk het interview op de Bataafsche TV [LINK].

Als u chef van het RIVM was, zou u dan niet willen weten of al die huisartsen en ziekenhuisspecialisten het wel bij het juiste eind hebben? Of zou u op iedere overledene obductie laten plegen om zeker te zijn dat er zoiets als COVID-19 was? Wel, je wordt niet zomaar chef van een overheidsinstelling, daar moet je voor liegen dat het gedrukt staat en LIEGEN doen het RIVM en CBS.

Uit obductie zou wel eens kunnen worden afgeleid, dat COVID-19 in precies NUL (0) gevallen de doodsoorzaak is geweest. Want dan moet een lijkschouwer zoeken naar het SARS-CoV-2 virus of een levensgevaarlijke mutant! Zouden ze die vinden dan is er sprake van een regelrechte sensationele primeur, namelijk het isoleren van het “killer-virus”. Maar op dat berichtje op pagina 23 van de weekenduitgave van de Oranjebode kunt u lang wachten…..

40 gedachtes over “RIVM en CBS liegen alle coronadoden bij elkaar tot een “pandemie” die er nooit kwam

 1. Als die pandemie echt zo groot zou zijn (geweest), dan zouden we toch met z’n allen veel meer moeten zijn geconfronteerd met de gevolgen? Ik woon in een 60+ wooncomplex van rond 1000 bewoners en we hebben zegge en schrijven 1 – één dus – zogenaamde corona dode, ’s avonds nog mee in de lift gestaan, de volgende morgen was ‘hij’ overleden. De doktoren constateerde een covid-19 dode. Het vreemde is wel dat die 60+ers bijna allemaal tot de driedubbele risicogroepen behoren, in plaats daarvan wordt iemand die waarschijnlijk aan een hartstilstand is overleden als corona dode opgegeven omdat de patiënt waarschijnlijk positief werd getest. Er zijn voor de paniekaanvallen van shoemans en de grootste pathologische leugenaar in dit land hopelijk gepaste straffen als we eindelijk weer gewoon gaan doen, waarbij het woord ‘wéér’ geen optie meer is.
  Blijft over de plannen ons allemaal een ‘ziek makend’ en soms dodelijk serum in te spuiten, maar nu mag zelfs ons portie niet aan Fikkie worden gegeven, zoals een bekend spreekwoord luidt! Misschien over 20 jaar als er voldoende is onderzocht dat het volkomen onnodig is risico’s te lopen met dat onbetrouwbare (tegen?)gif.

  Like

 2. Wij weten allemaal dat het de laatste tien jaar meer gelogen is dan ooit tevoren en door onwetendheid van het volk is de angst er in geslopen men kan ze namelijk alles wijs maken.
  Dus in feite zijn de burgers die zich hebben laten vangen in hun leugens de grootste schuldigen van de huidige situatie, Zelfs nu op dat moment hebben de leugenaars samen met de elite de hele aardbol in hun macht en het volk zal wakker worden als ze uit hun huizen worden gejaagd en als slaven gebruik gaan worden, ook hun kleine kinderen zullen seks slaven gedwongen worden maar uit eindelijk zullen de rijken en de elite een slachtofferrol wederom gaan spelen en het volk loop weer achter het tuig aan.

  Like

  • @markus3333333,

   Dit mag ik echt helemaal niemand onthouden want dit is in elk geval voor mij de absolute topper.

   Deze pastoor wenst de politie welke met 6 man sterk ZIJN KERK binnenkwam om de paasdienst te stoppen een wel hele mooie en strikte paaswens cq gedachte toe.

   Eenieder die 2.45 minuten wil genieten, want zo moet ik dit echt zeggen, die moet echt kijken…..

   Hier hebben 6 zwaarbewapende wouten met bekluier niet van terug en hebben hun staart tussen de benen als ze afdruipen, man man man wat is dit mooi zeg, wat mooi!!!!!

   Kijken dus!!

   Gladiator

   Geliked door 3 people

 3. Even het volgende inzake het liegen van RIVM en ander tuig van de richel!!!!

  kijk hier eens naar!!! Ik had het in een van mijn laatste commentaren over LEGE TESTLOCATIES in mijn dorp en dan nu dit door nog wel een MSM hoernalist!!!!

  Een nieuwsfotograaf van de Tubantia is vrijdagmiddag bij een GGD-locatie in Enschede belaagd door beveiligers. Dat zegt fotograaf Cees Elzenga zondag in de krant. Volgens de man eisten de beveiligers dat hij de foto’s zou verwijderen. Toen hij dat niet deed, probeerden de beveiligers hem tegen de grond te werken. De fotograaf overweegt aangifte te doen. „Hier was geen enkele aanleiding toe”, zegt hij in de krant.

  Elzenga, met zijn perskaart om de nek en TC Tubantia-mondkapje op, zegt dat hij binnen geen foto’s mocht maken. Hij maakte daarom een foto van de lege parkeerplaats. De beveiligers spraken hem daarna aan en eisten dat hij zijn foto’s verwijderde. Hij weigerde dit, waarna ze de politie belden. Volgens Elzenga werd hij tijdens het wachten op de agenten door een van de beveiligers vastgepakt.

  En dan staat er pal onder dat het RIVM weer 6918 “positieve tests” heeft gemeld (wat dus MOET BETEKENEN dat er een veelvoud zijn afgenomen…..oh ja, en waar dan wel vuile leugenaars!!!!

  BRON: NU.NL (Who else?????)

  Dat er in dit land nog 1 iemand rondloopt die deze nu toch wel langzaamaan agressief makende hoax blijft geloven in niet meer te plaatsen door mij………

  Mensen, we moeten echt in actie gaan komen en ik roep dan ook mensen die in contact staan of dit makkelijk kunnen leggen met actieve boeren uit de achterhoek of andere delen van het land op om indien mogelijk contact met mij tot stand te brengen.

  Er moet echt nu op zeer korte termijn actie gaan komen en wel actie waarvan zelfs het doorgesnoven staatshoerenlopertuig en knokploeg van dit regime niet meer van terug heeft of zal hebben.

  We kunnen ze een heel smerig vies poepie laten ruiken als we dit goed aanpakken…..

  Ik ben het meer dan zat en het gaat toch met zekerheid niet anders dan………zoals ik denk dat het moet helaas!!!!!

  Patriotten, met name de P1 mensen…..ga aub aan het werk en kijk eens of jullie de mensen op wie ik hier boeven doel contact kunnen laten leggen…..

  Gegroet allen,

  Gladiator

  Geliked door 2 people

  • Met 6918 “besmettingen” moet je rekenen met 86.000 afnamen (bij een weekgemiddelde van 8%). Dat zou betekenen dat we afgelopen week over de 600.000 afgenomen testen gaan….. Of….
   Ze gaan het percentage opkrikken achter hun spreadsheetje, aangezien er weer een persconferentie in aantocht is. Dan kunnen ze daar zeggen: “Geen versoepelingen, het ziet er slecht uit.”

   Zo werkt het al een jaar, zo schrijf ik het al een jaar op. Geen tegenbericht? Dan heb ik gelijk, punt. De kluit wordt riant belazerd.

   Geliked door 1 persoon

   • In de ziekenhuizen zakt sinds de start van de vaccinaties het “coronadodental” pijlsnel. Kwestie van tijd of Influenza C muteert in Influenza A en B.

    Like

 4. Mensen,

  Ik heb zojuist gekeken naar de docu van de BPOC met daarin Heiko Schöning……

  Doe mij een heel groot plezier en probeer deze te bekijken.

  Hij heeft zelf namelijk een tijd lang undercover onderzoek gedaan naar deze totale kreunshit en ik kan jullie mededelen dat de zaken welke deze Duitse arts onthult nogal zeer zeer explosief zijn en dat meen ik.

  Er komen zaken aan de orde welke het een en ander verklaren en wel zeer duidelijk. Ook o.a het WERELDWIJDE politiegeweld welk onderling gewoon “geregeld” is en deze injecties welke NIET zo goed zijn voor ons allen en de beademingsapparatuur welke letterlijk dodelijk bleek te zijn….alles wordt op tafel gesodemieterd en zelfs ik had dit absoluut niet verwacht.

  Op de eerste plaats zijn deze onthullingen natuurlijk meer dan geweldig echter op de tweede plaats wordt de enorme omvang hier onverbloemd duidelijk gemaakt en dat stemt niet erg hoopvol.

  We kunnen echter overwinnen maar we hebben met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid maar 1 kans….dus nogmaals, maar 1 (één) kans om als overwinnaar hieruit te komen.

  Dit ga ik hier niet allemaal neerplempen vandaar mijn wens om deze docu in zijn geheel te bekijken, echt mensen, doe mij een lol en bekijk deze. Hij is niet in het Duits maar in het Engels maar is goed te volgen cq te begrijpen.

  Hulp is gewenst en niet zo’n beetje ook en IK wil er 100% voor gaan……en de vraag is dan ook….wie nog meer.

  Geen tijd, veel werk, tuin nog in orde maken, winkelen, met de hond uit, auto kapot, afstand is te groot of andere bullshit…..doe mij een lol, we moeten ervoor gaan en ik wil iedereen helpen en wel geheel BELANGELOOS……….capiche….
  Dit is de link: https://www.youtube.com/watch?v=Yhx0_Re2DRU

  Kijk aub, kijk…het is uw toekomst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gladiator

  Geliked door 1 persoon

 5. Ter afsluiting nog een kopie van de mail welke weer naar van Haga is gestuurd door mij.
  gewoon ter info, want zoals eerder al aangekondigd, hier blijf ik mee bezig! “Wir haben es nicht gewusst” gaat dus voor hun niet op.

  De mail>

  Beste heer van Haga,

  Gisteren de docu bekeken van de BPOC met daarin de Duitse arts en oprichter van de ACU (Duitse BPOC commissie!!!!) Heiko Schöning!

  Hierin komen nogal een aantal knalharde FEITEN aan het licht en deze man is enorm goed onderweg in deze criminele wereld.

  Dit is de link en ik kan u mededelen, dit is een MUST SEE!!!!!!!!!!!!!!

  Kijken dus!!! 100 minuten pure waarheid en dat zal wel een shock zijn voor iemand die het Haagse pluche gewend is warm te houyden!!

  By the way, het interesseert m.i. niemand meer wie in theater den Haag aan de touwtjes zal gaan trekken daar inmiddels half Nederland wel op de hoogte is van de enorme VERKIEZINGSFRAUDE waar geen haan naar schijnt te kraaien wat op zich toch al meer dan verwonderlijk genoemd mag worden nietwaar!!

  Maar jullie doen maar, feit is echter dat wij en met mij worden dat er dagelijks meer en meer, niet meer meedoen aan deze klucht welke zich “corona” schijnt te noemen en waardoor er dagelijks meer en meer Nederlandse ouderen letterlijk worden VERMOORD.

  Hoe dom denken jullie eigenlijk in dat theater van de lach dat wij zijn.

  De waarheid gaat aan het licht komen en al is het de laatste daad wat ik doe, ik zal hem doen al barst heel Mekka!!

  Beste,

  Het wordt nu echt heel langzaamaan tijd dat ook u eens eindelijk tacheles begint te praten want dat ouwehoeren over wie er aan de touwtjes mag gaan trekken de komende tijd is niet meer belangrijk. U moet maar denken, aan alles komt een eind en dat eind zal steeds sneller in zicht aan komen voor deze criminele ratten aldaar in het theater den Haag!

  Het zou echter nog een klein beetje sneller kunnen gaan indien er iemand zoals u eens eindelijk met de vuisten op tafel begon te slaan en vertelde dat dit zogenaamde “sarscov-2 corona 19 virus” in zijn geheel NIET bestaat althans met grote zekerheid niet wetenschappelijk en ik hoop toch dat we alleen maar praten over wetenschappelijke feiten nietwaar.

  Feiten zijn ook de volgende:
  • Er worden nog steeds dagelijks mensen verschrikkelijk mishandeld door de doorgesnoven idioten welke zich nog steeds “politie” durven te noemen!
  • Dagelijks worden er nog steeds mensen willens en wetens vermoord door deze zogenaamde vaccins welke verdorie géén vaccins zijn maar behandelingen welke ten doel hebben ons genoom te veranderen, besturingssystemen dus. (CRSPR) Dit is overigens al heel lang gewoon wetenschap hoor, alleen voor het gros van de mensen door de criminele MSM media niet als nieuws gebracht.
  • Er gaan steeds meer kleine middenstanders helemaal kapot en praten erover gaat niet helpen, de waarheid brengen echter wél!
  • De horeca denk ik zelf dat niet meer veel van over zal blijven…..en u…..!!??
  • Steeds meer kinderen, ONZE kinderen, denken aan ZELFMOORD!! Is dat een optie!!?? Is dit een doel!!? Ik bedoel dus van de criminelen die ons dit aandoen.
  • De avondklok is natuurlijk totale bullshit
  • De 1,5 meter idem
  • Mondmaskers……laat me aub niet lachen
  • De torenhoge boetes waardoor de mensen wel moeten doen wat er gevraagd wordt, wie kan bijv. telkens maar weer 104 euro ophoesten voor het niet dragen van een bekluier!!??
  Mijn enige optie is dat dit stoppen moet en wel per direct.

  Dit moet en zal gebeuren en dit is voor mij geen discussiepunt meer maar een harde eis!

  Ouwehoeren over touwtjes en andere idiote afleidingsmanouvres bekijken jullie maar in jullie theater echter nogmaals……aan alles komt een eind en dit einde is in zich…..echt waar, dit is in zicht…en dat weet ik zeker!

  Ik zou zeggen doe er uw voordeel mee want na de reset (en ik bedoel hier niet “zie greet reset” van ene darth vadar, oh sorry, ik bedoel natuurlijk klausje schwaab, u weet wel, die ouwe rukker welke met Maxi, Willie, Rutte, Kaag en overig tuig koffie was aan het drinken tijdens een onderonsje! En wel NIET in het belang van ons, het Nederlandse volk!! Wat dus wel zou moeten of praat ik nou Grieks!?) moeten er mensen zijn met hart voor de zaak en mensen die een land kunnen besturen voor een tijdje en ik bedoel dan ook echt maar voor een tijdje, een kort tijdje. We moeten namelijk naar een systeem waar wij, het Nederlandse volk weer eindelijk aan de touwtjes gaan trekken zodat zoiets als dit nooit meer kan gebeuren, en dat is heel gemakkelijk te realiseren!

  Met gemengde gevoelens verblijf ik,

  Mijn naam zoals altijd gewoon voluit

  Gegroet beste mensen hier,

  Gladiator (strijdbaarder dan ooit!!!!!)

  Geliked door 2 people

  • @jema121,

   Beste,

   In de docu welke in in mijn voorgaand commentaar heb gegeven van de BPOC met Heiko Schöning komt dit en nog veel meer letterlijk aan de orde vandaar dat ik deze ook zeer moet aanbevelen!

   Ik weet dat het een lange zit is echter men kan deze docu opzetten terwijl men bezig is met andere dingen want er wordt alleen maar gesproken!!

   Gegroet beste,

   Laat onze neuzen aub dezelfde kant op staan want dan hebben we echt een kans om te winnen en voor mindel kan én wil ik niet gaan….

   Zo denk ik erover.
   Gladiator

   Geliked door 1 persoon

   • @ Gladiator
    Mijn kennis van de Engelse taal is onvoldoende om de tekst goed te kunnen analyseren.
    Vandaar dat ik op zoek ben gegaan, van wat ik al vermoedde.

    Like

 6. Oh wat had ik graag naast die opa gestaan, daar in Engeland .deze opa van 92 jaar,deze verdient een lintje,ben zelf 73 dus jongeren kom op zeg pak aan.

  Like

 7. De Verbinding 10 April
  Police for Freedom
  https://mobile.twitter.com/PolForFreedom/status/1378798080410189831

  De reacties lezend maakt over-duidelijk wat ER zoal in vernederland leeft. Ze leven niet! Een enkele uitzondering daargelaten die vreugdevol laat blijken blij te zijn.
  Of het nu het voorstel van Police for Freedom of Gladiator is. Het maakt niet uit.

  Verbinding is wat ont-breekt in het Nederlandse
  Al jaren in staat van ont-binding.
  Losse schakels die geketend zijn op allerlei vlak zonder spirit. Een bi-polaire toestand in een bizar extreme gemeen-schap. Te veel oud zeer!
  De grote gemene deler in een samen-leving welke geen SamenBeleving kent…totaal van god-los!
  Saamhorigheid…tegen dovemansoren.
  Is het de tijd tijdens deze tijd waar tijd niet bestaat… HeelHeid zonder hoogheid!
  Om in ‘paas’ sfeer te zijn deze dag
  Love yourself as I love you 💙
  Het raakt de ziel 🙌

  Geliked door 1 persoon

 8. Het document biedt ook achtergrondinformatie over de rol van de puissant rijke families die belang hebben bij de Covid-19-crisis en de bijbehorende vaccinatie-agenda. Deze families beheren niet alleen de farmaceutische industrie, maar ook de financiële wereld, de mainstream media en zelfs alle schoolboeken en leermiddelen in Nederland. Zij hebben zich in het verleden openlijk uitgelaten over hun plannen om een New World Order en Great Reset te installeren en de VN Agenda 21 (de wereldwijde agenda voor de 21e eeuw) te implementeren. Deze agenda’s worden gedicteerd door organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie, VN en World Economic Forum, die in toenemende mate het beleid in Nederland bepalen.

  https://www.ellaster.nl/2021/04/05/tijd-om-aangifte-te-gaan-doen-en-een-einde-te-maken-aan-de-lockdown/

  Geliked door 1 persoon

 9. Ullrich Mies over het einde van de democratie en de rechtstaat

  “De democratie is afgeschaft, de rechtsstaat functioneert niet meer.”
  Dat is de harde conclusie van de Duitse socioloog, politicoloog en
  schrijver Ullrich Mies in dit interview met Pieter Stuurman over de
  gevolgen van het coronabeleid in de Europese samenlevingen.

  Volgens Mies, die onder meer schrijft voor de website Rubikon, de krant
  Demokratischer Widerstand, en in Nederland voor Gezond Verstand, is dit
  proces al dertig jaar aan de gang, maar laten de machthebbers nu
  openlijk hun ware bedoelingen zien. “We hebben een gelijkgeschakelde
  politieke klasse in heel Europa – een politiek kartel,” zegt Mies. “Dat
  hadden we al vóór corona. Bijzonder aan deze tijd is de ongeremde
  onbeschaamdheid waarmee onze regeringen nu het recht aan de kant zetten.”

  Er is sprake van een “oorlog tegen het volk” door onze regeringen die op
  hun beurt worden aangestuurd door de grote tech-bedrijven en financiële
  instellingen, zegt Mies. Hij noemt dit “techno-fascisme”, een
  “transhumanistische dictatuur”.

  De psychologische terreur die wordt uitgeoefend maakt de bevolking murw.
  “Er worden steeds weer nieuwe regels ingevoerd die geen enkele rationele
  basis hebben. Mondmaskers, avondklok, afstand houden, ga zo maar door.
  Dit is manipulatieve psychologie die ook wordt gebruikt tegen
  krijgsgevangenen om ze kapot te maken.”

  “Vroeger eisten de machthebbers alleen je arbeid,” zegt Mies, “nu willen
  ze je lichaam binnendringen en het overnemen.”

  Wat kunnen we ertegen doen? Van onze regeringen hoeven we niets te
  verwachten, zegt Mies. “Merkel haat het Duitse volk.” De
  mainstream-media spelen weer dezelfde rol als in de Koude Oorlog als
  “hielenlikkers van het regeringsapparaat”. De meerderheid van de
  bevolking zijn meelopers.

  Toch is er nog hoop. Degenen die hun vrijheid lief hebben moeten blijven
  protesteren, rechtszaken blijven voeren, op alle fronten actief zijn.
  Tegelijkertijd moeten ze zich met elkaar verbinden, nieuwe
  vriendschappen sluiten, zoveel mogelijk onafhankelijk zijn, en niet
  meedoen aan alle onzinnige maatregelen.

  https://www.cafeweltschmerz.nl/techno-fascisten-voeren-oorlog-tegen-het-volk-pieter-stuurman-met-ullrich-mies/

  Geliked door 1 persoon

 10. Het leger en politie met ruggengraat zouden deze COVID-19 terroristen van de Great Reset per direct moeten oppakken of je nu Angela M. ,Emmanuel M.,Willem Alexander ,Klaus S.,,Marion K.,Ferdinand G.,Bill G,of Mark R .heet deze boeven moeten uit hun ivoren torens worden gesleept en zo snel mogelijk hun welverdiende straffen ondergaan!! Wie zwijgt stemt toe ! Leger en politie kom in verzet ,en kom jullie bevolkingen te hulp ,kijk niet toe zoals in de tweede Wereldoorlog!!Doe uw plicht!!De schade die aan honderdduizenden burgers wordt toegebracht is onbeschrijfelijk groot!!!Stop met bevelen uit te voeren van collaborerende burgemeesters!!!!Herstel de rechtsorde nu het nog kan!!Weg met mondkapjes,weg met de anderhalve meter,weg met de avondklok,weg sluiting zogenaamde niet essentiële bedrijven,weg met het RIVM=Reinste Intimidatie Van Mensen!!

  Geliked door 3 people

 11. Een Mark R .is de nieuwe Anton Mussert en probeert met media,big tech en natuurlijk big pharma Nederland met liegen en bedriegen onder controle te houden!!!Hij (Mark R.)voert een opdracht van derden uit om Nederland koste wat het kost kapot te maken!!!Valse propaganda is zijn wapen tegen de Nederlandse schapen,Mark R. gebruikt onder valse voorwendselen de medische ethiek,wat zeer verwerpelijk is!!Anton Mussert werd 7 mei 1946 geëxecuteerd en Mark R. probeert wederom premier te worden anno 2021!!
  Ook de terroristenvereerster Sigrid K.is zeker geen goed alternatief voor de Nederlanders!!!Zolang mevrouw Sigrid K.de foto van de wijlen Egyptische massamoordenaar,Nobelprijswinnaar en bedrieger Yasser Arafat in haar huis heeft hangen!!!!

  Like

 12. Volgens de leider van D66 die schijnbaar een huis bezit in Israël moeten we in Nederland Israël imiteren anders kan mevrouwtje haar huis in Israël niet meer bezoeken ,ook Benjamin Netanyahu(Bastaard) belazert zijn bevolking door onrechtmatige vaccinatie’s af te dwingen!!Gevaccineerden mogen in het restaurant, en niet gevaccineerden moeten buiten blijven!!Persoonlijk vind ik deze maatregelen nog erger als de davidster waardoor mijn opa en oma met behulp van een moedige angstige Nederlandse overheid zijn vermoord te Auschwitz!Green paspoort lijkt mij nog erger als de davidster !! Israël geeft net als met het vermoorden van DE HERE JEZUS ,wederom een afschuwelijk voorbeeld,om waarschijnlijk de weg te effenen voor het beest en z’n trawanten !!Wat er nu gebeurt kan een opmaat zijn naar de gedwongen implantaten van het getal van het beest!!! Waarschijnlijk zal je worden onthoofd als je niet meewerkt!!!Mijn Paspoort is getekend door HET BLOED van HET LAM!! Met zekerheid komt er geen vaccin in mijn lichaam al krijg ik de hele wereld erbij!! Wie zijn leven verliest zal het behouden!!!

  Like

Reacties zijn gesloten.