“Virus bestaat niet”- aldus de directeur van het Chinese RIVM tegen NBC News

3 april 2021

Dit is Dr. Wu Zunyou, directeur van het Chinese equivalent van het RIVM of het Amerikaanse CDC. Dr. Wu Zunyou heeft op 28 januari 2021 de Amerikaanse nieuwszender NBC News op bezoek gehad en een kort interview gegeven.

Zoals we nu al meer dan een jaar moeten aanhoren dat er in Wuhan een “virus” is losgelaten op de wereldbevolking en zowat iedereen het Chinese gevangenisprotocol heeft geïmiteerd, werd het eindelijk eens tijd om de man aan de tand te voelen. Alle ellende komt van China, zo dienen we te geloven, maar Dr. Wu Zunyou zegt iets wat wij hier al jaren beweren en de mainstream media faliekant ontkennen. NBC News heeft er klaarblijkelijk ook geen werk meer van gemaakt. Waarschijnlijk omdat er iets teveel belangen op het spel stonden.

Een gedeelte van het interview bieden wij u hierbij ter lezing aan en aarzelt u niet het vooral door te sturen aan dwaalleraren als Osterhaus, Van Dissel, Koopmans en het voltallige OMT clubje paniekzaaiers-voor-geld.

Vraag: “Waarom heeft China de gegevens (over het Wuhan virus) nooit gedeeld met de rest van de wereld?”

Dr. Wu Zunyou: “Wel, weet u, ze hebben het virus niet geïsoleerd en dat is het probleem.”

Vraag: “Hoe zit het dan met de monsters van levende dieren?”

Dr. Wu Zunyou: “Het zegt ons niets als er alleen maar positief wordt getest. Ik vermoed dat [het virus] niet afkomstig is van wat we oorspronkelijk hebben gedacht.”


Uiteraard wordt er niet door de interviewster doorgevraagd over wat er dan wél aan de hand is. Het onderwerp wordt afgedaan als: “De Chinezen hebben zo hun eigen theorietje over dit mysterieuze verhaal….”

Bekijk het op de BataafscheTV [LINK]

Er wordt al snel doorgefantaseerd op deze vrij simpele virus ontkenning van deze Dr. Wu Zunyou, namelijk dat de Chinezen zelf een virus hebben ontwikkeld om daar de rest van de wereld mee naar hun hand te zetten. Met name de westerse beschaving moet het daarbij ontgelden. Niet verwonderlijk als je denkt aan de manier waarop de Chinezen eeuwenlang zijn onderworpen aan westers imperialisme. Niet in de laatste plaats hebben de twee onbeschofte Opiumoorlogen tegen China de bodem gelegd voor het feit dat de Chinezen met ons nog een appeltje hebben te schillen.

Het virus, waar we het allemaal over hebben en als de dood voor zijn is dus NIET (!) geïsoleerd. Met andere woorden: het IS er niet. De PCR-test fantasten Drosten en Koopmans weten dat. Deze twee notoir liegende kwibussen hebben het zelf in hun eigen (goedgekeurde) paper bevestigd:

“… not being available to us in the form of an isolate or clinical sample at the time.”

Blijkbaar meer dan een jaar later ook niet en evenmin na een “grondig onderzoek te plekke”, om het “virus” alsnog op te duikelen.

De kinderloze Marion Koopmans heeft gekozen voor de vlucht naar voren: “ALLE kinderen moeten worden gevaccineerd”.

Want stel je voor dat er een heldere geest tussen zit die Koopmans op een Tribunaal te woord moet staan als er routinematig een oordeel is geveld over haar kennis en kunde. Om maar niet te spreken van mevrouws verzengende haatgevoelens jegens kinderen, vooral de kinderen die niet zijn geïnjecteerd met het door haar gepropageerde mRNA prutje van Rockefeller & Gates.

Ze kan onder begeleiding van liederen die door “Kinderen voor kinderen” ten gehore worden gebracht direct achter de snoeshanen Paashuis en Rutte aan. Een herstellingsoord voor grootcriminelen, een variant van een mechanische chemokuur, veilig en effectief…..

21 gedachtes over ““Virus bestaat niet”- aldus de directeur van het Chinese RIVM tegen NBC News

 1. In China is het dragen van de mondkap een teken van onderdanigheid. O wacht, net als hier dus.
  Ook is iedereen daar vanwege de luchtvervuiling longpatient en al decennia worden die lapjes voorgebonden. Net als in Noord Italië overigens.
  Niet dat dat dan wel helpt, maar met onderdanigheid kom je een heel eind tegenwoordig.
  Naar de Costa del Sol bijvoorbeeld.

  Geliked door 5 people

 2. Het is zooooo lastig om mensen aan het verstand te krijgen dat een virus niet bestaat. Ook al geven de makers van deze plandemie het zelf toe, dan nog achten mensen het onmogelijk. Ze kunnen er niet bij dat ze zo voor de gek worden gehouden. Dat er een opleiding virologie bestaat, er afdelingen voor in het ziekenhuis zijn etc etc. maakt het voor ‘de gelovigen’ lastig om te aanvaarden dat het allemaal berust op een hele berg met bull shit.

  Ik ga toch maar weer een poging doen om mijn medemensch wakker te krijgen door dit te delen, opgeven is geen optie immers…

  Geliked door 8 people

 3. ‘HET’ virus (covid-19) bestaat wel hoor, al eeuwen. Maar het is niet gevaarlijk genoeg om een pandemie te veroorzaken. Onder andere vleermuizen zijn dragers van het virus en daar zijn sommige Chinezen gek op als lekkernij. Natuurlijk begon de westerse wereld de Chinezen te verdenken van moedwillige besmetting, vooral de Amerikanen die hun industrieën naar het Verre oosten zagen verhuizen wegens de veel lagere salarissen daar. Goed voor de eigenaren, maar rampzalig voor de gezondheid van de bevolking. In het nabije, midden en verre oosten is een leven minder waard dan in het – voormalige – vrije westen. Nu er ook in Groot Brittanie mensen zijn gestorven aan AstraZeneca inentingen, is men daar ook gestopt met inenten. De wereld is aan het wakker worden. Nu het RIVM nog!

  Geliked door 1 persoon

   • Waarom worden er altijd van die verwoede pogingen gedaan om de lezers hier weg te houden door ze naar andere sites te verwijzen? In de hoop dat ze niet meer terug komen? WIJ van de BBC worden NOOIT ergens gelinkt. We zien er althans niets van.
    Het ligt ongetwijfeld aan het redactionele niveau, maar van deze link snappen wij dus niks. In de context dan, hè!.

    Wat je MOET (zou moeten, iets vredelievender) laten zien is deze:

    https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/02/23/het-grote-plan-great-reset-uittesten-op-de-bedenkers-ervan/

    Maar, daar schrikken de mensen van en dat doet afbreuk aan onze sociale aantrekkelijkheid op deze Paaszondag natuurlijk…. In dat geval kun je de mensen inderdaad ook maar beter doorsluizen naar elders. Goed gedaan! Niet denigrerend bedoeld, hoor. Ik begrijp dat woord niet eens.

    Like

  • Zou je wel willen vertellen waar je de bewijzen van een geïsoleerd virus hebt gevonden dan?
   Als het volgens de Koch postulaten is uiteraard…
   Er staat namelijk een geldbedrag open voor diegene die als 1e een virus kan isoleren. En aangezien ik jou daarop wijs, vind ik dat we dat best kunnen delen😇

   Geliked door 2 people

 4. Pingback: “Virus bestaat niet”- aldus de directeur van het Chinese RIVM tegen NBC News | De Binnenlandsche Bataafsche Courant | malthablog's Blog

 5. Open letter from lawyer Sue to PM etc in New Zealand
  RE PFIZER VACCINE “COMIRNATY” RE BREACHES OF MEDICINES ACT, MISLEADING AND DECEPTIVE CLAIMS and OTHER MATTERS

  https://www.infonews.co.nz/news.cfm?id=122060

  If we cannot reach a satisfactory resolution, at least in principle, by 5 pm Tuesday 5th April, my clients have instructed me to file urgent proceedings seeking appropriate interim and final declarations and orders. We will then need to discuss a timeframe to facilitate these important questions being put before the court as a matter of urgency.

  Like

 6. Laten we per decreet ,net zoals de avondklok werd ingevoerd,recidiverende topcriminelen zoals: Mark R.,Hugo de J,Jaap van D.,en niet te vergeten de megalomane profiteur Willem Alexander zo snel mogelijk executeren door een militair vuurpeloton!!! Gevangenis met TBS en dwangverpleging is voor deze topcriminelen onbetaalbaar en gezien het gevaar op herhaling een zinloze missie !(het mutatie gevaar bij deze” Bilderbergers “ is levensgevaarlijk voor het voortbestaan van Nederland) Nu maar hopen dat Pieter-Jaap Aalbersberg(NCTV baas) nog wel ruggengraat heeft om deze Covid – 19 plandemie -terroristen uit de Nederlandse samenleving te verbannen!!Voor ware christenen is het zaak de werken der duisternis aan het licht te brengen!! Het oproepen of afdwingen tot vaccinatie tegen COVID-19 moet worden gezien als een zeer ernstige misdaad tegen de menselijkheid!!!Ook moet de massamoordenaar Bill G.per direct opgepakt worden!!Uit ervaring weet ik dat slechts één procent van de Nederlanders in verzet kwam tegen een kwaadaardige overhield tijdens de tweede Wereldoorlog,ik vermoed dat ook nu de meerderheid van de werknemers van justitie slappe knieën heeft en niet de belangen van de gewone burgers behartigt!!!Angst is een slechte raadgever!!

  Geliked door 4 people

  • Ook het RIVM = Reinste Intimidatie Van Mensen

   Stikstof (boeren,Bouw). COVID-19 plandemie terrorisme !Samen krijgen wij deze geïnstitutionaliseerde boeven eronder, ik bedoel natuurlijk deze “schaduwregering” geheten :Reinste Intimidatie Van Mensen (RIVM)!

   Like

 7. THE CHURCH OF LOVE

  It has no fabric, only understanding.
  It has no membership, save those who know they belong.
  It has no rivals, because it is non-competitive.
  It has no ambition, it seeks only to serve.
  It knows no boundaries, for nationalism’s are unloving.
  It is not of itself, because it seeks to enrich all groups and religions.
  It acknowledges all great Teachers of all the ages who have shown the truth of Love.
  Those who participate, practice the Truth of Love in all their beings.
  There is no walk of life or nationality that is a barrier.
  Those who are, know.
  It seeks not to teach but to be and by being, enrich.
  It recognizes that the way we are may be the way of those around us because we are that way.
  It recognizes the whole planet as a Being of which we are a part.
  It recognizes that the time has come for the supreme transmutation, the ultimate alchemical act of conscious change of the ego into a voluntary return to the whole.
  It does not proclaim itself with a loud voice, but in the subtle realms of loving.
  It salutes all those in the past who have blazoned the path but have paid the price.
  It admits no hierarchy or structure, for no one is greater than another.
  Its members shall know each other by their deeds and being and by their eyes and by no other outward sign save the fraternal embrace.
  Each one will dedicate their life to the silent loving of their neighbor and environment and the planet, whilst carrying out their task, however exalted or humble.
  It recognizes the supremacy of the great idea which may only be accomplished if the human race practices the supremacy of Love.
  It has no reward to offer either here or in the hereafter, save that of the infallible joy of being and loving.
  Each shall seek to advance the cause of understanding, doing good by stealth and teaching only by example.
  They shall heal their neighbor, their community and our Planet.
  They shall know no fear and feel no shame and their witness shall prevail over all odds.
  It has no secret, no arcanum, no initiation save that of true understanding of the power of Love and that, if we want it to be so, the world will change but only if we change ourselves first.

  ALL THOSE WHO BELONG, BELONG; THEY BELONG TO THE CHURCH OF LOVE.

  Cathars considered the Laurel to be the sacred symbol of pure love. When inquisitors executed Cathars, the Martyrs said: “the laurel wilts, pure love dies.” But they possessed holy faith and new that one day the Laurel would become green again.

  The last prophecy of the Cathars was that the Church of Love would grow from our combined cultures, places and lands, like seeds, ignited with love and carried with the winds and water. And don’t get confused over the word ‘church’, because it means ‘communion’ – ecclesia in Greek, nothing more. The church represents coming together in community, in a sangha, and sharing the seeds of love, compassion and understanding.

  The Cathars are still alive in many hearts all over the world…

  Geliked door 3 people

 8. De corona (griep) hoax is een wereldwijde staats/machtsgreep.Het afpakken van onze mensenrechten,vrijheden het slopen van economieen.Het masterplan wat hier achter zit is het installeren van een communistische NWO,hiervoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.Dit wordt momenteel uitgevoerd met de dodelijke corona vaccinazi,s i.c.m. oorlog(en).

  Like

  • Welkom, nieuwe lezer(es)!

   Tegen wie richt u het woord: Dr. Wu Zunyou? Kan ik iets doorgeven? Bijvoorbeeld dat u het onzin vindt en dat ook technisch onderbouwt?

   Like

Reacties zijn gesloten.