Finland: Lockdown afgeblazen – ongrondwettelijk


1 april 2021

De Finse regering heeft een voorstel om vijf steden, waaronder de hoofdstad Helsinki, streng af te sluiten, ingetrokken. Premier Sanna Marin heeft moeten accepteren dat de maatregelen als ongrondwettig werden bestempeld door de commissie constitutioneel recht van het land.

Wegens bezwaren van de commissie voor constitutionele zaken “is de regering van mening dat… het voorstel voor tijdelijke beperking van de vrijheid van verkeer en nauwe contacten moet worden ingetrokken door het parlement,” kondigde Marin woensdag aan in een Twitterbericht.

De premier voegde eraan toe dat de Covid-19-situatie in Finland “ernstig” blijft, ondanks het feit dat Finland een van de minst getroffen landen in Europa is. Het land heeft tot nu toe iets meer dan 76 800 vals-positieve testuitslagen genoteerd en meer dan 820 sterfgevallen onder het kopje “COVID-19” geregistreerd en is alom geprezen voor zijn reactie op het zeer besmettelijke, maar helaas nog nooit bewezen en geïsoleerde virus. Daarbij is ervan uitgegaan, dat ook de besmettelijkheid door Finland is aangetoond en dat de registratie COVID-19 als gevolg van een “virus” SARS-CoV-2 onomstotelijk in de Finse contreien is vastgesteld.

Marin riep het publiek op Pasen met hun familie door te brengen en onnodige contacten en reizen te vermijden. “We moeten nog steeds samenwerken om de zomer voor ons allemaal zonniger te maken”, schreef Marin.

De aankondiging van de premier volgde op een verklaring van de commissie constitutioneel recht, dievaststelde dat het voorstel voor de eerste lockdown in Finland veel te vaag en opportunistisch was en in flagrante strijd met de grondwet van het land.

De Finse regering stelde de beperkingen een week geleden voor te midden van een toename van het aantal besmettingen – waarvan 99%-100% vals-positieve testuitslagen waren – in het hele land. In het nieuwe wetsontwerp voor de eerste Finse voorgenomen lockdown werd voorgesteld dat burgers alleen naar buiten mogen voor vooraf goedgekeurde doeleinden, zoals het kopen van voedsel of het reizen naar een tweede huis, en dat niet-naleving wordt bestraft met boetes.


REDACTIE

Het wachten is op een tweede wel aan de grondwet geconformeerde lockdown. Ook in Finland is massaal gevaccineerd en de “besmettingen” zijn daar ongetwijfeld een gevolg van. Het besluit om het gepeupel op te sluiten om de zomer wat zonniger te maken? Politici zijn nergens goed voor. Iedereen die in het onderwijs niet aan de bak komt wordt “volksvertegenwoordiger”. Ook Finland is besmet met een onuitroeibare parasitaire infectie. Het zal wel om de centen draaien.

24 gedachtes over “Finland: Lockdown afgeblazen – ongrondwettelijk

 1. De Finnen hebben een probleem ze zijn nog erger dan de Nederlanders zeer gezag getrouw , net als in Engeland wordt het volk met de Corona hoax gebombardeerd op radio en televisie ! Het is opmerkelijk dat het constitutionele hof deze maatregelen neemt , hoop doet leven

 2. Helemaal juist , voor elke mislukte onderwijzer is er ook in nederland een plaats als minister in een corona-kabinet . Na een cursusje van een halve dag kan je je dan viroloog laten noemen en de bevolking echt gaan pesten met valse tests , valse ziekenhuisbezettingen , vals politie-optreden , valse vaccins zonder enige medische waarde , valse doodsoorzaken ,valse verkiezingsuitslagen en wat er nog meer aan valsheid te bedenken is tot zelfs het naaien van je eigen partijgenoten . Als je de boel zo verschrikkelijk belazert en bedondert , dan zouden er nog ideeële motieven in het spel zijn ? Welnee lieve mensen , wordt eindelijk wakker , het gaat hier om macht en alleen maar macht en hoe wordt dit uitgedrukt ? Alleen in geld , vraag WAO en mAXIMA maar !

  • Dan word je tenminste ook niet meer belachelijk gemaakt. Door “eigen volk”.

   • Pfff, van familie moet je het ook maar hebben.
    Volgens mij een wereldrcord vandaag, binnen 18 minuten zat ik al weer in de auto. De achterlijkheid is ongelofelijk.
    Soms, soms he, vraag ik me af waarom de mens een stel hersenen heeft gekregen.

  • Ik heb een snotneus en als ik binnen 1,5 m bij een flappentap in de buurt kom, gaat er een alarm af, wordt mijn bankpas onklaar gemaakt en geeft mijn mobieltje een voltage af, voldoende om een half uur buiten bewustzijn te blijven. zodat oom agent mij in de boeien kan slaan. Met oom agent bedoel ik dan een robot type explosievendienst. Twee superdrones voeren mij dan af naar een concentratiekamp om een beetje op verhaal te komen. Op eigen kosten. Het komt, het Paradijs. Zonder een injectie kun je het kamp niet verlaten, maar de gratis donut maakt veel goed.

 3. Die Finse premier werd net voor het coronacircus geïnstalleerd. Ze heeft duidelijk de opdracht gekregen om de agenda van the Great Reset uit te voeren. Let op het stofje dat deze NWO-dame hier draagt:

  https://imgur.com/a/7imA6t5

  Wat zou dat nou toch voor vogel zijn?

 4. De maskers beginnen eraf te vallen! “Het Chinese biologielaboratorium in Wuhan maakt deel uit van de Glaxosmithkline, die (toevallig) van Pfizer is!” (degene die het vaccin maakt tegen het virus dat (per ongeluk) is gestart bij het Wuhan Biological Lab en dat (per ongeluk) werd gefinancierd door Dr. Fauci die (per ongeluk) reclame maakt voor het vaccin! “GlaxoSmithKline wordt (toevallig) beheerd door de financiële afdeling van Black Rock, die (toevallig) de financiën beheert van de Open Foundation Company (Soros Foundation) die (toevallig) het Franse AXA runt! “Toevallig is Soros eigenaar van het Duitse bedrijf Winterthur, dat (toevallig) een Chinees laboratorium bouwde in Wuhan en werd gekocht door de Duitse alliantie, die (toevallig) Vanguard als aandeelhouder heeft die (toevallig) aandeelhouder is van Black Rock die (toevallig) ) controleert de centrale banken en beheert ongeveer een derde van het wereldwijde investeringskapitaal. “Black Rock is (toevallig) ook een grootaandeelhouder in MICROSOFT, eigendom van Bill Gates, die (toevallig) aandeelhouder van Pfizer is (wie – weet je nog? Hij verkoopt een wondervaccin) en (toevallig) nu de eerste van de WHO sponsor is!.

 5. Ik zou wel willen reageren maar ik heb in eer en geweten geen herinnering aan waar het artikel over gaat. Echt, ik lieg niet!

   • En nu “valt ie door de mand”, en kan al qac miniSSter president worden.
    Toneel stuk zoals gtst, hypnotiserend voor degenen die voor de tel i vision zitten.

 6. Thierry Baudet wordt geïnterviewd bij radio Nederland 1.

 7. Pingback: Multiple remarkable court verdicts on one day - It's collapsing folks

Reacties zijn gesloten.