WAARSCHUWING! Vaccineren en uw verzekeringspolis

31 maart 2021

Ten tweede male zijn we er voor gewaarschuwd, dat indien u zich inlaat met een grootschalig medisch experiment, dit financiële consequenties heeft. Het injecteren met een ongetest en experimenteel vaccin (gentherapie) is experimenteel. Er is een aantal aanwijzingen waarom u zich eerst moet verdiepen in de gevolgen en eventuele schadelijke nasleep van dit experiment. Van uw huisarts behoeft u niets te verwachten, aangezien hij een bedrijfsfiliaal is van het farmaceutisch conglomeraat met winstoogmerk.

We moeten dus zelf op onderzoek uitgaan en onze logische redeneertrant toepassen.

A. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de regering een overeenkomst heeft getekend met de vaccinproducenten, waarin staat dat de staat alle risico’s van de leveranciers overneemt. Eventuele claims zullen via de belastingbetaler worden toegekend aan benadeelden en/of nabestaanden. Dit is altijd taaie kost gebleken en de staat is nu eenmaal traag in het afwikkelen van claims. Nu we weten dat ieders Geboortetrust de reserves heeft om claims uit te betalen, weet u ook, dat u het in principe zelf gaat betalen.

B. U doet er verstandig aan uw ziektekostenverzekering te vragen wat er precies wordt vergoed als het fout gaat. We moeten drie zaken benoemen waar men duidelijkheid over geeft: (1) kort verzuim, (2) lang verzuim (3) arbeidsongeschiktheid. Uw werkgever speelt een rol bij kort verzuim, maar als het langdurig wordt, is het de vraag of de verzekeringsmaatschappij instemt met een vergoeding als men weet dat u heeft meegedaan aan een medisch experiment. U had dat kunnen weigeren, met inachtname van de Nuernberg Code en de resolutie van de Raad van Europa.

C. Als u onverhoopt komt te overlijden als gevolg van de experimentele injectie en er is een levensverzekering op uw leven afgesloten, dan is het raadzaam de voorwaarden bij de verzekeringsmaatschappij te checken. In de VS dienen al rechtszaken, waarbij er wegens onverplicht meewerken aan een medisch experiment, NIET wordt uitgekeerd.

En het probleem zal nog vele malen groter worden naarmate er langere tijd is verstreken.

Want de bovengenoemde drie zaken leveren jurisprudentie op. Dat wil zeggen, dat deze zogenaamde anti-COVID-19 injectie een issue is en blijft. Als u bijvoorbeeld over 10 of 20 jaar met gezondheidsproblemen begint te kampen, kan men altijd vragen naar uw vaccinatieverleden. Er kan u worden verweten dat u heeft meegedaan aan een medisch experiment tegen een ziekte (COVID-19) die in de toekomst niet meer voor zal komen, aangezien tegen die tijd iedereen wel weet, dat het een farce was. Uw argument, dat de overheid het indirect verplicht heeft gesteld zal geen hout meer snijden.

Bezint eer ge begint.

23 gedachtes over “WAARSCHUWING! Vaccineren en uw verzekeringspolis

 1. Ik heb me al bezonnen voordat ik ben begonnen. Die troep komt mijn lijf NIET in, ongeacht de gevolgen.
  Ik ben niet chantabel. Was getekend, een anti-vaxxer.

  Geliked door 4 people

  • Kijk dat is nou eens helder. Zelfde geldt voor mij, ik vertrouw mijn medemens al sowieso matig maar nooit als het om geld gaat.

   Man man man, ik heb nog nooit wat van de overheid gehad. En deze spuit is gratis????? Jaja, als iets gratis is ben “ jij” het product is me altijd geleerd.

   Geliked door 3 people

     • Wat zijn we het eens hier.

      De democratie gaat winnen jongens. Volledige kamer steunde het voorstel van Wilders inzake Omzigt. Onderste steen boven, Dan word ik argwanend. Ze willen te snel

      Zogenaamd om de democratie redden, vertrouwen terug winnen, daaom een paar poppetjes slachtofferen en dan kan Rutte door en niemand spreekt meer over de gestolen verkiezingen. Ik zou het zelf verzonnen kunnen hebben. Of ben ik een wappie?

      Geliked door 2 people

     • Er haken ook hier en daar wat d66 partygenoten af…
      Vooral in het noorden
      Zie het dagblad aldaar DVHN
      Met wat kennis en feiten…
      Humor ook hier en daar 🐒
      Geloof in god maar zet je fiets op slot
      Foutje bij de kortingscode op easytoys…beetje in de boot genomen
      *******
      In de vorige eeuw wist de aardrijkskunde leraar uit Assen al hoe het zat en…werd voor gek verklaard.
      Meent van der Sluis legde als eerste verband tussen de gaswinning en aardbevingen
      Nu krijgt hij een eigen biografie I.M.

      En tenslotte…
      Hans Kinds R.I.P.
      Cuby & the Blizzards

      Geliked door 1 persoon

     • Mijn leraar op lagere school had het daar ook over gaswinning/aardbevingen zal rond 1980 zijn geweest dat hij dat ons vertelde. Mijn leraar was echt een Greenpace fan…

      Like

   • Dat zeiden mn ouders al. Ben blij dat ik mijn kind opvoed met de wakkere ideeen van mn ouders en grootouders. Mijn vader was ook nog eens chemicus en heeft me heel veel geleerd. Dat en een beetje anarchie zorgt dat ik juist nu veel meer voor mezelf ben gaan denken. Dikke middelvinger naar onze bazen in den haag (🤣🤣🤣) 👈🏼👈🏼👈🏼 Dacht ik niet. Als ik een ziekte van dit experiment krijg, of mijn kind, wie draagt de gevolgen dan?! Nou dacht het dus: in geen miljoen jaar!! Ik kies zelf wel

    Like

 2. Door het dragen van mondkapjes is het aantal mensen met huidproblemen, conditie van het gebit en problemen met het tandvlees enorm gestegen. Er is trouwens een link tussen tandvlees- en hartproblemen. Oorzaak: het mondkapje belemmert de aanmaak van speeksel. Ook zal binnen afzienbare tijd het aantal mensen met problemen aan de longwegen en longen enorm toenemen.

  Geliked door 1 persoon

  • Je gebit is straks ook niet meert te verzekeren.
   Ondertussen in Canada…..
   Blauwachtig grijs of grijsachtig blauw, het maakt niets uit:

   Bombshell: Disposable blue face masks found to contain toxic, asbestos-like substance that destroys lungs
   Health Canada has issued a warning about blue and gray disposable face masks, which contain an asbestos-like substance associated with “early pulmonary toxicity.” The SNN200642 masks, which are made in China and sold and distributed by a Quebec-based company called Métallifer

   Geliked door 2 people

  • Ik zie hier toch een win win..*kuch*
   Tandartsen die overuren draaien, vliegende kunstgebitjes e.d. samen met het GGD die er niet tegen aan kunnen om nog de paar rationele denkende mensen in nddrland, als gestoord weer af te laten zwaaien.
   Alles voor het verdienmodel toch ?

   Like

 3. Het verslag van het politieterreur van 28 maart jl. i.o.v. de burgemeester van Amsterdam door een niet gebonden journalist.

  Like

 4. Pingback: WAARSCHUWING: Experimenteel vaccin en uw verzekeringspolis. | Artsen Voor Vrijheid

 5. Ga eens naar willekeurige levensverzekeraars en download dan eens de polisvoorwaarden voordat je zomaar wat rond-toetert als wijsheid. Je zult dan zien dat het complete kolder is. Wel is het mogelijk dat een arbeidsongeschtheidsverzekering die vebonden is aan de hypotheek een dergelijke uitsluiting heeft…. Dat kan…. maar hoeft niet. De vermelde uitsluiting in de levensverzekering kan mogelijk betrekking hebben op buitenlandse verzekeraars maar geen Nederlandse

  Like

  • @ Willem zweers.

   Als mens ben je op je zevende jaar al dood verklaart “lost at sea” voor de nep staat der Nederlanden geld enkel het medisch rapport opgemaakt op jou nageboorte, dat is jou bsn / sofinummer en het rekeningnummer van jou geboorte Trust, dat is jou levenswaarde voor de nepstaat, misschien snap jij nu waarom de dictators vaccinati voor ouderen zo belangrijk vinden.

   Like

Reacties zijn gesloten.