Dr. Yeadon (ex-Pfizer): “Kwaadaardig en gevaarlijk ‘vaccin’ is bedoeld voor iets anders

31 maart 2021

America’s Frontline Doctors (AFLDS) sprak met voormalig Pfizer Vice President en Chief Science Officer Dr. Mike Yeadon over zijn visie op het COVID-19 vaccin, hydroxychloroquine en ivermectine, de regelgevende instanties, en meer.

Om te beginnen zei Dr. Yeadon “Ik ben me terdege bewust van de wereldwijde misdaden tegen de mensheid welke worden begaan tegen een groot deel van de wereldbevolking.

“Ik voel door mijn optreden grote angst, maar ik laat me niet weerhouden om als deskundige getuigenissen af te leggen aan meerdere groepen bekwame advocaten, zoals Rocco Galati in Canada en Reiner Fuellmich in Duitsland.

“Ik twijfel er absoluut niet aan dat we te maken hebben met kwaadaardige en gevaarlijke producten (en dat is een vaststelling die ik nooit eerder heb gedaan in mijn 40-jarige onderzoekscarrière).

In het Verenigd Koninkrijk is het overduidelijk dat de autoriteiten willens en wetens een koers varen die ertoe zal leiden dat zoveel mogelijk van de bevolking “vaccins” krijgt toegediend. Dit is waanzin, want zelfs als deze middelen legitiem zouden zijn, is bescherming alleen nodig voor diegenen die een duidelijk verhoogd risico lopen te overlijden. Bij die mensen zou zelfs kunnen worden aangevoerd dat de risico’s het nemen waard zijn. En er zijn zeker risico’s die wat ik noem ‘mechanistisch’ zijn: ingebouwd in de manier waarop ze werken.

“Maar al die andere mensen, die in goede gezondheid verkeren en jonger zijn dan 60 jaar, misschien iets ouder, die sterven niet als gevolg van een virus. Bij deze grote groep is het volstrekt onethisch om iets nieuws en experimenteels toe te dienen, waarvan de mogelijkheid van ongewenste effecten na een paar maanden nog absoluut niet is gekarakteriseerd.

“Aangezien ik dit met zekerheid weet, en ik weet dat degenen die het aansturen dit ook weten, moeten we navraag doen: Wat is hun motief?

“Hoewel ik het niet weet, heb ik sterke theoretische vermoedens, waarvan er slechts één betrekking heeft op geld en dat motief werkt niet, omdat hetzelfde kwantum kan worden bereikt door bijvoorbeeld de kosten per dosis te verdubbelen en het middel aan half zoveel mensen te geven. Dilemma opgelost. Het is dus iets anders.

Met de hele bevolking wordt bedoeld dat ook minderjarige kinderen en uiteindelijk zelfs baby’s in het vaccinatieschema worden opgenomen, en dat interpreteer ik als een misdaad.

“Er is geen enkele plausibele medische verklaring voor. Met de wetenschap dat het ontwerp van deze ‘vaccins’ tot gevolg heeft dat in het lichaam van de ontvangers het spike-eiwit tot expressie komt met alle nadelige biologische effecten die bij sommige mensen schadelijk zijn (het op gang brengen van ongewenste bloedstolling en het activeren van het immuun ‘complementsysteem’), ben ik vastbesloten erop te wijzen dat degenen die geen risico lopen om ernstig ziek te worden of te overlijden, niet moeten worden blootgesteld aan het risico van ongewenste effecten door deze middelen.”


Als vaccinatie deskundige houdt de ex-Pfizer man vast aan het bestaan van een “virus”. Dat is jammer, maar technisch gezien wordt dus iets bestreden met “middelen” die hij bestempelt als MISDADIG. Dr. Mike Yeadon en ook Peter Borger blijven zaken verkondigen om maar in gesprek te blijven met andere “wetenschappers”. Er is met dit soort “vaccins” al 30 jaar op dieren geëxperimenteerd en steeds door de autoriteiten afgeschoten wegens onbetrouwbaarheid en niet werkend.

Nu wordt het “middel” op de menselijke soort uitgeprobeerd…..

17 gedachtes over “Dr. Yeadon (ex-Pfizer): “Kwaadaardig en gevaarlijk ‘vaccin’ is bedoeld voor iets anders

 1. Ik kijk geregeld op een forum waar o.a gediscusieerd wordt over corona en vaccinaties. Van alle honderden reageerders zijn er minder dan een handjevol mensen die tegengas ( durven ) geven. De rest, waarvan de meesten een chronische kwaal hebben en hiervoor medicijnen gebruikt hebben een bijna onbegrenst vertrouwen in de pharmacie en kunnen niet wachten op de spuit, zodat ze weer kunnen reizen. Degene die hier tegen in gaan worden finaal afgebrand, zijn wappies en worden beschuldigd van paniekzaaien. Er schijnen eerst een paar forumleden de pijp uit te moeten gaan voordat er in dat wereldje misschien enkele ogen opengaan. Ik vrees het ergste, dit volk is reddeloos verloren.

  Geliked door 6 people

  • Domheid valt niet te genezen. Domme en volgzame mensen nemen ondanks waarschuwingen van bezielde mensen massaal een dodelijk serum waarmee zij hun DNA laten aanpassen. Deze domme mensen zijn verloren zielen. Er ontstaat a.g.v. het wereldwijde ‘vaccinatie’programma een natuurlijke selectie. Dit feit kan ook als een positieve evolutie voor de bezielde mensheid worden gezien.

   Like

 2. Dat het verdien model niet de enigste motivatie was, zoals Yeadon stelt, mag inmiddels wel duidelijk zijn. Het blijft uiteraard wel een hele belangrijke. Zij die de spuit overleven zullen de rest van hun bestaan afhankelijk blijven van Big Pharma, kassa. Voor de rest gaat het natuurlijk allemaal over macht en controle, kijk maar eens wie er allemaal nog meer belang bij hebben dat we massaal vergiftigd en ontmenst worden.
  Het bankenconglomeraat, het energiekartel, het voedselkartel, het informatiekartel en de staat. En niet te vergeten een kleine elite van puissant rijke en machtige “oude bloedlijnen” die al deze kartels in hun zak hebben. Deze elite is niet langer bereid om meer te moeten delen met een groeiende wereldbevolking. Oorlogen waren altijd het middel om te herverdelen en het evenwicht in de verhoudingen te herstellen, daar dit niet de meest efficiënte manier was heeft men nu de “plandemie” ontwikkeld. Een perfecte samensmelting van de oorlogindustrie en religie, je jaagt het volk doodsangst aan voor een vijand die ze niet waar kunnen nemen, ze hoeven het alleen maar te geloven. Daarom beste mensen, blijf je verzetten en doe niet mee. We zullen ons echt moeten organiseren willen we de huidige en toekomstige “plandemieën” overleven. Is het niet voor je zelf, dan voor je nazaten.

  Geliked door 2 people

  • Begin in ieder geval met groente en kruiden planten…binnen, buiten, balkon, terras of tuin

   lokalisatie ipv globalisatie

   Ontwijk het voedselkartel!
   Laat die zgn super links liggen, zo super zijn ze niet. Naast de zooi ligt nog meer rotzooi…dat neem je toch niet!!!

   Zorg goed voor je Zelf, je naasten én een stukje van de planeet…
   Samen Aarden ~ Samen Delen ~
   Samen-be-Leven

   Voedsel controle veroorzaakt honger

   Geliked door 2 people

 3. Nou zeg, de mening van deze Dr. Yeadon (ex-Pfizer) tegenover die van dierenarts Paashuis die zijn eigen arrogantie weer eens ten toon spreidde gisteravond in op1 van de staatsomroep. Wat ook opviel was dat die bijbel pusher-presentator, van Haga elke keer in de rede viel en Paashuis geen enkele keer. Trouwens, het was wel moedig van van Haga om er te gaan zitten, want fatsoen is ver te zoeken bij de spreekbuis van de Junta!

  Geliked door 4 people

 4. Overigens, de nabestaanden van die mensen die na zo’n vaccinatie overlijden, en een levensverzekering hadden afgesloten, krijgen te maken met een schok: geen levensverzekering zal uitbetalen na een niet toegelaten vaccinatie. Lees de voorwaarden van de betreffende verzekering.

  Er zijn recentelijk in de VS al rechtzaken geweest, waarin dit te voorschijn is gekomen.

  Like

 5. Vreemde namen, Consumptie ijs (Galati) en Volle melk (Fuelmilch).
  Waarom geen Volle Yoghurt en Halfvolle Kwark?
  Klopt dit verhaal wel?

  Like

Reacties zijn gesloten.