Brits Ministerie Volksgezondheid (NHS) bevestigt zwart op wit: “Niemand is aan COVID-19 overleden – geen sterveling”


31 maart 2021

Zoal;s we in Nederland de WOB procedure kennen, zo hebben de Britten recht op informatie door middel van de Freedom of Information Act. Iemand heeft van dat recht gebruik gemaakt en 3 simpele vragen gesteld aan het Britse Ministerie van Volksgezondheid. Er kwam als reactie een even simpel als vernietigend antwoord. Maar…. “Never mind, the show must go on”. Met “show” bedoelen we dan het mRNA injectie theater.

De vraagstelling:

(1) Ik zou graag worden geïnformeerd over hoeveel mensen er in uw ziekenhuizen zijn overleden aan COVID-19? Met andere woorden: uitsluitend en alleen aan COVID-19. Ik ken de cijfers welke online worden gepubliceerd, maar dit zijn de sterfgevallen van mensen maximaal 28 dagen nadat bij hen een positief testresultaat is geconstateerd, dus het is mogelijk dat ze ergens anders aan zijn gestorven. Ik wil het exacte aantal weten van de sterfgevallen uitsluitend wegens COVID-19 over de periode vanaf 1 februari 2020 tot en met 20 december 2020.

Antwoord op vraag (1):

Het Instituut (NHS) heeft deze aanvraag in het kader van de “Freedom of Information Act” bestudeerd en bevestigd dat er GEEN patiënten alleen aan COVID-19 zijn overleden in onze ziekenhuizen.

(2) Het percentage en aantal mensen met “onderliggend lijden” van het totaal aantal sterfgevallen.

Antwoord op vraag (2):

0% van het totaal als in het antwoord op vraag (1) bedoelde totaal.

(3) Het percentage en aantal mensen zonder “onderliggend lijden” van het totaal aantal sterfgevallen

Antwoord op vraag (3):

0% van het totaal als in het antwoord op vraag (1) bedoelde aantal.


Dus lieve mensen: wat staat daar nu precies?

Daar staat in feite dat in het Verenigd Koninkrijk geen sterveling aan COVID-19 is overleden – NIEMAND. Bevestigd door het Britse Ministerie van Gezondheid, verantwoordelijk voor het injecteren van de gehele (en dus grotendeels gezonde) bevolking met een gentherapie tegen een NIET bestaande “dodelijke ziekte”. Met andere woorden een chemokuur voor iemand die geen kanker heeft.

COVID-19 is geen ziekte maar een registratie, een administratieve handeling. Het bewijs is in Engeland geleverd, in Nederland is het exact hetzelfde. Alleen een WOB verzoek duurt een paar jaar en de helft is zwart gemaakt.

Hoe misdadig willen we het nog hebben voordat de verantwoordelijken voor het Tribunaal worden gesleept?

Hieronder het officiële document.


17 gedachtes over “Brits Ministerie Volksgezondheid (NHS) bevestigt zwart op wit: “Niemand is aan COVID-19 overleden – geen sterveling”

 1. Ik snap het niet meer. Waaraan lijden dan de mensen in Nederland die op de IC liggen?
  Waarom wordt hier dan niet gevochten om de waarheid boven tafel te krijgen en het te publiceren? Het antwoord weet ik al, maar ik wil het échte antwoord!

  • De mensen vechten net als ieder ander jaar ook tegen een virus. Alleen werd er toen niet over gepraat mijn zoontje heeft met het RS virus aan de beademing gelegen 2 jaar geleden. Alleen word er nooit meer over influenza of RS gesproken. Omdat Corona ineens jn de wereld is. Precies dezelfde symptomen, en verkelijkbare klachten. Met andere woorden het is verzonen om angst te zaaien. Een verkoudheid bij je geen weerstand voor op. Dat kun je altijd worden. Dus zal zo ’n vaccin daar verandering in brengen ineens? Ik hoop dat er mensen zijn die dit serieus nemen en zien dat we allemaal stuk voor stuk in de maling worden genomen.

   • Ga eens kijken met welke symtomen Andre Hazes in 2004 overleed, natuurlijk ook een obesitas figuur, een van de redenen waarom in VS zoveel doden. Als je dat vandaag de dag zou doen, zou hij waarschijnlijk ook onder het kopje corona/covid opgehangen worden…

    Of te wel fictieve PCR tests, en een pandemie voor een virus-type wat er generaties er is…

 2. Dit formulier gaat over 1 trust, nl over het ziekenhuis voor mentale gezondheidszorg. Dus heeeeel uk is wel een beetje veel van het goede.

 3. Ik las dat iemand vroeg: als men niet aan corona zou sterven waar dan de mensen ziek van zijn, op een IC liggen of zelfs sterven? Er is een gegeven waar nooit over gesproken wordt en dat is het existentie conflict, voor de mensen die dit niet kennen het is een doodsangst welke in werkelijkheid tot de dood kan leiden. Dit existentie-conflict slaat op de longen en luchtwegen die daardoor minder gaan presteren totdat je geen energie meer hebt en dit het einde betekent.
  Vertel vaak tegen iemand dat mocht hij/zij ziek worden dan is de kans op sterven ruimschoots aanwezig, wordt dan zo iemand ziek door een normaal griepje dan is de angst om te sterven zo hoog dat men aan niets anders meer denkt en iemand begint aan zijn eigen gezondheids-afbraak.
  Hoe krijg je die angst? Kijk tv, luister naar de Jonge, Rutten, Osterhaus, van Dissel, en de verrotte media dan komt het allemaal vanzelf of ben zo sterk dat je er van overtuigd bent dat jou dit niet overkomt, daarom informeer je jezelf goed en ontdek de wan-toestanden die je overvallen.

 4. Precies zo. Vorige griepepidemie had je ook ziekenhuis opnames. Met longproblemen. Dit is ook een griep met complicaties als longontstekingen

 5. Hoi . Kunt u dat document ook als pdf op de site zetten. Zoals het nu is is het wat eigenaardige bronvermelding. Iedereen kan een formulier maken . dat zegt dus eigenlijk niets.

  PS
  Ik ben geen gelover van het narratief maar elke persoon die wel in het narratief geloofd zal dit zo zien . Bronvermelding is bij dit soort berichten essentieel . Downloadbare pdf zou beter zijn

  • het wel leuk dat we het geleuter van media, RIVM/GGD en de “regeringsbronnen” als waar zien omdat het “officieel”is. Terwijl we aantonen dat ALLES aan elkaar is gelogen.
   Coronagelovigen nemen dat klakkeloos aan, maar wij moeten hier met “bewijzen” komen?
   Dacht het niet!

 6. Ik begrijp toch niet zo goed waarom je het document en/of haar bron niet wilt delen als je het hebt ?
  Het is toch niet zo gek en juist ook goed dat mensen ook kritisch zijn op kritische geluiden?

Reacties zijn gesloten.