Wanneer wordt Mark Rutte in hechtenis genomen?

25 maart 2021

Verreweg de meeste mensen leven in een min of meer virtuele wereld. Dit is nog versterkt door de steeds verder ingeperkte bewegingsvrijheid en afhankelijkheid van “informatie” via beeldschermen. Daar maken we ons zelf ook schuldig aan. Hoe zou het anders moeten, in de auto stappen en polshoogte nemen? Waar?

Toch schijnt er een manier te zijn om te ontsnappen aan deze opgelegde virtuele wereld door een terugkeer naar ons onderbewustzijn. Nee, we gaan geen zweverig avontuur beginnen, maar we proberen hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Uitgaan van eigen inzichten is daarbij het beste middel. We hebben de indruk dat veel meer mensen dit proberen, omdat we zien dat we kunnen wachten tot we een ons wegen, want het gaat zonder ons toedoen niet meer veranderen.

Iemand die ook regelmatig een stap in het onderbewustzijn zet is Marianne Stelling op haar blog. Onderbewustzijn noemt zij de “oorspronkelijkheid”. Onbewust zijn wij in een ver verleden al op deze manier aan het zoeken: immers wat kan er tussen ons en onze oorsprong gesteld worden. Klaus Schwab? Bill Gates? Mark Rutte? Deze heerschappen menen dat te kunnen, maar hebben dat niemand gevraagd. Voorbeeld: “U wordt beroofd van uw bij elkaar gespaarde bezittingen en zult gelukkig zijn. Simpelweg omdat wij dat zeggen. U hebt geen mening”. Zonder gechipt te zijn zal dat niet gaan, vandaar allerlei ingrepen in onze oorsprong: de NATUUR. Hetzij met injectienaalden, hetzij met chemische vergiftiging, hetzij met chemtrails, hetzij met oorverdovend lawaai, lees: propaganda. “Wij” zijn met teveel mensen, “wij” zijn overal schuldig aan en “wij” hebben op den duur geen probleem meer met depopulatie. Men is op zoek naar een nieuw mensbeeld, een nieuw menselijk ras, zodat een kleine elite resteert: uitsluitend blanken. Opvallend of niet?

Terug naar Nederland. De verkiezingen zijn vervalst om de juiste personen aan het roer te krijgen. Volgens Marianne Stelling in haar laatste briefings:

24 maart 2021 – De duur dat de welwillende krachten de machtsstructuren in handen hebben vanwege de naderende in hechtenis name van Mark Rutte, is ongekend lang. Dit is sinds eeuwen niet voorgekomen. Tijdens de 80-jarige oorlog is voor het laatst sprake geweest van langdurige in bezit name van machtsstructuren in diverse lagen van de matrix. Dit zorgde ervoor dat deze oorlog iets minder desastreus verliep. In de huidige situatie is er sprake van een totale beheersing van de machtsstructuren in de belangrijkste lagen van de matrix vanwege de in hechtenis name van Mark Rutte.

25 maart 2021 – Ollongren en Jorritsma zijn gestopt als verkenners ten behoeve van een kabinetsformatie. Er is wantrouwen gewekt vanwege het dragen van geheime aantekeningen door Ollongren. Het wantrouwen is gewekt door controlelagen van Jorritsma. Zij zijn erop uit om de kabinetsformatie te rekken. Het zichtbaar tonen van gevoelige informatie door Ollongren was vooropgezet. Zij deed dat in opdracht van een van haar controlelagen. Het maakt onderdeel uit van het schaakspel door controlelagen voorafgaande aan de in hechtenis name van Mark Rutte.

25 maart 2021 – Ministers Van Ark en Koolmees zijn de nieuwe verkenners ten behoeve van de kabinetsformatie. Ook hier betreft het een vooropgezet plan als onderdeel van het schaakspel door de niet welwillende krachten voor de in hechtenis name van Mark Rutte.

BRON

De “in hechtenis name van Mark Rutte”, het klinkt te mooi om waar te zijn. Wegens massale stemfraude, waar hij persoonlijk opdracht voor heeft gegeven? Hij zou worden gevangen genomen wegens kindermisbruik, pedofilie, en talloze rituele moorden, en opdracht tot executies aan de lopende band. In dat geval moet hij uit een bepaalde bloedlijn zijn voortgekomen en als kind geprogrammeerd om te vernielen, tegen te werken en te saboteren. Zoals de meeste van dit soort vrijgezelle machthebbers is zijn oorsprong bijna niet te traceren. Maar de talloze meest verschrikkelijke beschuldigingen kunnen niet worden gestaafd. Dit soort lieden zouden “gestalkt” moeten worden om te weten wat er zich achter de gordijnen afspeelt. het schijnt dat Rutte vaak genoeg spoorloos is verdwenen voor een paar dagen. Of er dan een dubbelganger wordt opgevoerd is ook niet te controleren, misschien zitten we allang tegen zoiets aan te kijken. Een soort Joe Biden in de polder, maar dan zonder last van geperverteerde kinderen met namen als “Jager”.

In onze eigen redenatie.

De “welwillende krachten” hebben er dus voor gezorgd dat het exponent van de “niet welwillende krachten” i.c. Mark Rutte via verkiezingsfraude aan de macht is gebleven. Waarom zouden die krachten dat hebben gedaan? Waarschijnlijk om een ander gecontroleerd exemplaar aan de macht te brengen als Rutte politiek wordt geëlimineerd. Daartoe moet eerst een regering VVD/D’66/CDA worden samengesteld, waarbij mevrouw Al-Qaq – Kaag namens D’66 vicepremier is en onmiddellijk automatisch doorschuift naar de premiersfunctie als Rutte wordt opgesloten. De kwaadwillende krachten zullen er garen bij spinnen, want CDA Minerva Remonstrant kroonprins Wopke Hoekstra wordt dan de volgende vicepremier. Dus welke belang de “welwillende krachten” dienen door de macht bij de “kwaadwillende krachten” te laten is vooralsnog een raadsel. Door de “kabinetsformatie” te rekken kan Rutte c.s demissionair bij decreet blijven regeren en zich verder nergens iets van aantrekken. Dit kan jaren duren.

In principe hebben we ook geen regering meer nodig, aangezien alles bij noodwet kan worden geregeld.

We halen nog een stukje van Marianne Stellings website aan, mocht u zich afvragen hoe het mogelijk is, dat wij en masse machteloos moeten toezien wat er over onze hoofden heen wordt besloten:

Mind control en andere voor mensen met oorspronkelijk bewustzijn onderdrukkende onderwerpen komen op deze website aan bod. Het is ontegenzeggelijk onthutsend wat er allemaal op dit gebied plaatsvindt. Deze website geeft een beeld van de manieren waarop niet welwillende krachten het oorspronkelijk bewustzijn op de aarde onderdrukken. Het gaat over allerlei geheime zaken die achter de schermen blijven en absoluut voor ons verborgen gehouden moeten worden. Met andere woorden het gaat over onderwerpen die niet door ons worden waargenomen en daardoor ook steeds maar weer door kunnen gaan. Deze website geeft een inkijk in de belangrijkste onderwerpen die hierop van toepassing zijn.

BRON

“Mind control” als sleutelwoord. Alles wat ons meent te moeten regeren heeft dus geen eigen wil, geen visie en vooral geen empathie. Daar hebben we mee te maken als we de mensen willen overtuigen dat dit soort machines dienen te worden geëlimineerd. Tot de apparaten krakend en piepend vastlopen en kunnen worden gesloopt. De restanten kunnen bijeen worden gedreven in een omheind gebied, een buitenlandse enclave zonder uitgang en zonder ondertunneling.

“You can checkout anytime you like, but you can never leave….” [LINK]

OPERATIE HAKBIJL

28 gedachtes over “Wanneer wordt Mark Rutte in hechtenis genomen?

 1. Hier is de visie van Michael Salla een oud marinier die zich al jarenlang met deze geschiedenissen bezig houdt. Ook weet hij veel over de geschiedenis van de nazi’s en hun helpers.

  Short Film – History of the Extraterrestrial Agenda & the Coming Global Revolution

  Short Film – Global Reset, Reptilian Overlords, Rise of the Resistance & Full Disclosure

  Like

  • Ik geloof niet zo in extraterrestriaaals etc. Goed een demonische generaal ok, een demonische kabinet ok, demonische verkiezingen ok, maar buitenaardse bezoekers van de Aarde een totaal miniscuul planeetje een van de miljarden x mijarden in het Heelal.
   Om laten we zeggen de eerste ‘bewoonde’ planeet op Alfa-Centauri op ca 4 lichtjaar van hier te bereiken met onze raketjes laten we even stellen dat ie met de lichtsnelheid reizen wat volgens Einstein (één steen d.w.z. één hersenhelft) onmogelijk is vanwege lengtecontractie die naar 0 (nul) gaat en het gewicht van de raket naar oneindig (∞) .
   Goed het is al voor ons uitgerekend (ongeveer!)
   Raketten met ionenaandrijving: 81.329 jaren
   Raketten met gravitationele versnellingen: 18.976 jaren.
   Ach het is allemaal al uitgerekend. https://www.astroblogs.nl/2008/07/13/hoe-lang-is-t-reizen-naar-proxima-centauri/
   (Leuk de commentaren te elzen bij deze ‘astro’ site)
   Hoewel de techniek en wetenschap zich misschien exponentieel ontwikkeld geloof ik toch niet dat hier duizenden lichtjaren vandaan even een buitenaardse(!) beschaving(?) even hierheen komt om wat “paaltjes” te slaan 🙂 🙂 🙂 ad inf = ha ha ha ha ha ad inf. ).

   Kortom die juffrouw kletst wel meer dan een uur in en over de ruimte en over ‘supernatural’ bovennatuurlijke krachten e.d. en er zitten best wel wat aardige dingen bij als zouden die generaals heel slim maar ook heel evil zijn, maar als al die slapende mensen eens wakker zouden worden dan zouden zij met de reeds wakkeren dat hele zooitje in 1 (zegge één) klap wegvagen !

   Like

   • Was het maar zo simpel dat we alleen met corrupte politici en gierige rijke mensen te maken hadden.
    Omdat we het niet zien wil niet zeggen dat het niet bestaat. Er is veel meer tussen hemel en aarde.

    Like

    • Inderdaad Quetzalcoatl
     Daarnaast Wens ik dat niemand en zeker geen kind mee moet maken wat Jessie heeft doorstaan. Een wonderbaarlijke dame in haar eigen kracht verbonden met de bron 💙

     Wonderen zijn de Wereld niet uit
     Sterker nog steeds meer mensen ervaren de wonderen en zien de boodschappen

     Herinneren Wie je werkelijk bent…
     Veelal gebeurt er iets waardoor men gaat ontdekken, geloven en zien dat er meer is tussen Hemel en Aarde

     Alles gaat volgens plan 🙌
     Het is lente de tijd is er rijp voor…
     Alles komt weer tot leven
     Het groeit en het bloeit
     De weg naar…
     Overvloed op deze mooie planeet

     Zie hier alweer een zeer krachtige, liefdevolle dame…
     Het gedicht waar zij mee afsluit is van een heel bijzondere schoonheid

     Like

 2. Volgens diverse bronnen zijn de grootste Nederlandse cabaltijgers Trix von Lippe (1938), – je suis – Willy (1967), golddigger + importbruid Máxima (1971) & Mark R. (1967) reeds ter dood veroordeeld en geëxecuteerd. Ga a.j.b. zelf uit op onderzoek.

  Geliked door 2 people

  • Het pad naar een hoger bewustzijn is een eenzame weg….ten eerste worden wij allen in hoger bewustzijn-lees-innerlijke stilte ofwel de kracht van het nu “geboren” Dit wordt beust door het schoolsysteem teniet gedaan, door straf te geven aan hen die gehoorzam zijn aan het hogerbewustzijn dus de Ziel. Dus het pad bewandel je solitude maar wel vol verbinding met alles en iedereen, dus verre van eenzaam maar vol in eenheid. Misschien heb je dit nooitgedacht. Dus HAAL JE KINDEREN UIT HET (ONDERWIJS)SYSTEEM!!! De enige redding!!!

   Geliked door 1 persoon

 3. Ik ben niet zo zeer een fan van allerlei illustere complottheorie-en met aliens, hogere, lagere en getordeerde bewustzijns. Voor mij is het heel eenvoudig de machten achter de macht hebben deze macht door middel van 1. chantage, 2. bedreiging, 3.. beloning en 4. misleiding. De eerste 3 spelen zich vnml af in de top , de politiek/bestuur van een land, de laatste (misleiding) vooral richting bevolking d.m.v. Indoctrinatie, hersenspoel en toneel/manifestatie (w.o. Mkultra en andere hypnose technieken). De massa-indoctrinatie is het meest effectief door het telescherm ookwel tv (televisie) genoemd, daarnaast wat krantjes en radio resp you tube e.d. filmpjes.

  De grote jongens als Biden, Rutte, Merkel, Macron enz enz worden in toom gehouden vooral door chantage/ Daarbij het vermoeden dat het vooral om Satanische bijeenkomsten en bevredigingen gaat.

  Eén keer een dergelijk filmpje van de bende van Rutte waarop zij persoonlijk “bezig” zijn op de Tillevisie en een VOLKSOPSTAND resp. bestorming van het Catshuis, het Binnenhof door het woedende Volk is onvermijdelijk met als gevolg EINDE DICTATUUR.
  Hierna mogelijk een inval door de Navo om hier in NEanderland orde op zaken te stellen, tenzij ook tegelijk het SATANISME in de hoogste rangen van militair en politiek in de EU gelederen wordt geopenbaard!

  p.s. De vraag is of het militair en politioneel app ook de ogen open zullen gaan en de kant van het Volk kiezen althans zich niet TEGEN het Volk opstellen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Elke keer borrelt als dit figuur en al zijn talrijke companen in beeld komen:
  een nummer uit 1967 van de Stones die het toen al doorhadden wat er gaande was.

  Please allow me to introduce myself
  I’m a man of wealth and taste
  I’ve been around for a long, long year
  Stole many a man’s soul and fate

  I was ‘round when Jesus Christ
  Had his moments of doubt and pain
  Made damn sure that Pilate
  Washed his hands and sealed his fate

  Pleased to meet you
  Hope you guess my name, oh yeah
  But what’s puzzling you
  Is the nature of my game

  I stuck around St. Petersburg
  When I saw it was a time for a change
  Killed the Czar and his ministers
  Anastasia screamed in vain

  I rode a tank
  Held a General’s rank
  When the Blitzkrieg raged
  And the bodies stank

  Pleased to meet you
  Hope you guess my name, oh yeah
  What’s puzzling you
  Is the nature of my game, oh yeah

  I watched the glee
  While your kings and queens
  Fought for ten decades
  For the Gods they made

  I shouted out
  “Who killed the Kennedys?”
  Well after all
  It was you and me

  Let me please introduce myself
  I’m a man of wealth and taste
  And I laid traps for troubadours
  Who get killed before they reached Bombay

  Pleased to meet you
  Hope you guess my name, oh yeah
  But what’s puzzling you
  Is the nature of my game, oh yeah

  Pleased to meet you
  Hope you guess my name, oh yeah
  But what’s confusing you
  Is just the nature of my game, ooh yeah

  Just as every cop is a criminal
  And all the sinners saints
  As heads is tails
  Just call me Lucifer
  ‘Cause I’m in need of some restraint

  So if you meet me
  Have some courtesy
  Have some sympathy and some taste
  Use all your well learned politenesse

  Or I’ll lay your soul to waste, mmm yeah

  Pleased to meet you
  Hope you guess my name, mmm yeah
  But what’s puzzling you
  Is the nature of my game, get down
  Woo who,
  Oh yeah, get on down, oh yeah

  Tell me, baby, what’s my name
  Tell me, honey, can ya guess my name
  Tell me, baby, what’s my name
  I’ll ya one time you’re to blame

  Oh, yeah
  What’s my name
  Tell me, baby, what’s my name
  Tell me, sweetie, what’s my name

  Like

 5. Lakei Olli heeft van staatshoofd Beatrix opdracht gekregen luis Pieter tot burgermeester of commissaris te benoemen en formatie nieuw kabinet op te blazen. Zodat Rutte per decreet kan blijven regeren. Merkel neemt op eind loopbaan afstand van corona om vervolging te voorkomen. Lakei Tjeenk Willink is na 40 jaar “verantwoordelijkheid” voor democratie opeens van mening, dat het al 40 jaar niet goed gaat met democratie.
  “je ziet het pas als je het ….””

  Like

 6. De Mark Rutte doctrine is liegen en bedriegen,deze notoire landverrader verdient maar één straf en dat is de doodstraf wegens dood door schuld,met voorbedachten rade !! Ik hoop dat er bij de Nederlandse inlichtingendiensten niet allen maar laffe meelopers werken ,maar ook nog enkele mensen met ruggengraat die gewoon wel hun werk nauwgezet doen ,en tot de simpele conclusie komen dat deze Mark Rutte eventueel samen met die megalomane profiteur Willem Alexander (Bilderberger) middels een militair vuurpeloton worden geëxecuteerd!(na berechting zoals een Neurenberg tribunaal)Preventief ruimen van deze criminele oorlogsmisdadigers kan Nederland misschien op de valreep toch nog enigszins redden van de ondergang!Deze boeven hebben willens en wetens honderdduizenden mensen naar de afgrond gebracht!!!

  Geliked door 2 people

Reacties zijn gesloten.