Verkiezingsfraude: Forum voor Democratie bestolen van de premiersfunctie?


25 maart 2021

De Tweede Kamer verkiezingen van 17 maart 2021 zijn afgesloten met een daverende overwinning voor de regerende partijen VVD en D’66. Officieel kan Rutte dus gewoon weer 4 jaar decreten uitvaardigen en de Nederlandse bevolking zonder enige reden het leven zuur blijven maken. Door de economie te dwarsbomen en normale vrijheden tegen te werken. Daar is deze omgekochte padvindersclub inmiddels goed in geworden en het VOLK denkt dat het niet anders kan.

We schakelen nog even terug naar eerdere artikelen in deze krant over de verkiezingen. Rutte blijft monter lachen, hij weet zeker dat 17 maart een zegetocht voor het regime wordt. Dat was op 9 maart, de volgende op 15 maart: Stemfraude TK2021 is 100% zeker – Nederland heeft nu ook een 2-partijenstelsel Op verkiezingsdag zagen wij de bui al hangen: Het Tweepartijenstelsel in Nederland De dag erna, op 18 maart: Verkiezingsuitslag legaliseert bezettingsregime | Het Verzet moet zich organiseren Kort en goed: je kon het al in de peilingen zien aankomen. Steeds hetzelfde patroon: VVD en D’66 aan kop en op afstand gevolgd door CDA, PVV en nog wat splinterwerk. Forum voor Democratie kwam er niet aan te pas. Terwijl Baudet en Van Haga de enige twee waren die ook daadwerkelijk campagne voerden, alsof de rest van de Haagsche elite de uitslag al wist.

Maar het begon direct al te rommelen met de poststemmen en later ook in de stemlokalen. Steeds meer onregelmatigheden zijn aan het licht gekomen en sommigen stellen, dat er opnieuw moet worden geteld en in het ergste geval nog een keer verkiezingen moeten worden uitgeschreven. Het kan niet zo zijn, dat er zowat in iedere gemeente een uitslag wordt gepresenteerd in ongeveer dezelfde verhoudingen. Dit ruikt naar algoritmes. Op de website Stop World Control heeft David Sörenson een stapeltje bewijzen verzameld onder het motto: “Dit is nog maar het topje van de ijsberg.” Er worden schrijnende voorbeelden aangehaald, welke wijzen op diefstal van de premiersfunctie. Het was een kartelfeestje: zelfs de controle werd door een D’66 functionaris uitgevoerd. En deze meneer Koek had van Baudet geen hoge pet op.

https://www.nursing.nl/poll-verkiezingen-op-welke-partij-stem-jij/

De sporadische (onafhankelijke?) exit polls wezen consequent uit dat FVD aan de winnende hand was en de rest van de partijen niet echt meer aan bod kwamen. Peilingen onder zorgpersoneel en ondernemers kozen collectief NIET voor D’66 of de VVD. Toch bleef het geijkte patroon gehandhaafd: de VVD wint en D’66 is verrassend tweede. Het World Economic Forum was de onbetwiste winnaar.

Een IT deskundige legt uit hoe het met de tellingen werkt. Simpel gezegd komt het op het volgende neer. Op de stembureau’s wordt handmatig geteld en deze uitslag wordt op het gemeentehuis verzameld en in het systeem ingegeven. Vervolgens gaat de software ermee aan de slag en daar is het waar het systeem van alle kanten doodsimpel kan worden gehackt. Maar mevrouw de minister van D’66 beweerde, dat het inderdaad niet veilig was, maar dat ze ervan uit ging dat het systeem niet zou worden gehackt. Het is inmiddels wel duidelijk dat regime Rutte er alles aan heeft gedaan om de alarmsystemen te ontmantelen die moesten wijzen op onveilige situaties en er bovendien niets aan heeft gedaan om hackers het leven onmogelijk te maken. De staatshackers hebben hun kunstje gedaan, de poststemmen zijn de kers op de taart.

Petities helpen niets, omdat ze door de regering lachend terzijde worden geschoven. Als dat met stemuitslagen gebeurt, zal het met petities niet veel anders gaan. Inmiddels zijn er minder dan 30.000 ondertekeningen binnen. Het schijnt dat er 40.000 nodig zijn om “iets af te dwingen”. Deze petitie is overigens al opgestart direct na de Tweede Kamer verkiezingen van 2017 waar dus klaarblijkelijk ook al van alles mis is gegaan. Ondertekenen petitie stemfraude

Haast is geboden.

ALLE stembiljetten moeten in verzegelde containers naar een centraal punt in Nederland worden vervoerd om de boel noge eens te tellen, hertellen en ten derde maal tellen. Er is haast geboden omdat het regime niet zal aarzelen alle stembiljetten voortijdig op te stoken. Dat schijnt 3 maanden na de verkiezingen te gebeuren. Gezien de “noodsituatie” wegens Corona Soap kon men wel eens sneller van het bewijsmateriaal af willen.

35 gedachtes over “Verkiezingsfraude: Forum voor Democratie bestolen van de premiersfunctie?

 1. Als alle niet uitgebrachte stemmen worden verzameld is de opkomst fraude ook meteen duidelijk.
  Geloof niets van de getallen, heb alleen maar lege stemlocaties gezien.
  Iedereen die ik ken en normaal ging stemmen is NIET gegaan.
  Denk niet dat ze helft gehaald hebben..

  • Zit in een verbouwing, sprak de schilder. Echt geen hoogvlieger. Hij zei ” deze verkiezingen zijn niet eerlijk geweest`” . Gaat er wat gebeuren in het land? Gestolen verkiezingen, dat had ik 20 jaar geleden niet kunnen bedenken. Niemand denk ik.

 2. Als mijn informatie juist, dan heeft niemand maar dan ook niemand op Schiermonnikoog op de VVD gestemd. Maar daar is de VVD ook de grootste partij uit de ‘hoge hoed’…..ehhh…de (stem)bus gekomen. Ra ra…hoe kan dat?

  Dat geldt hetzelfde voor D66

  Tja….schiet mij maar lek….

  • Opkomst 115% – ehh, toeristen zegt men….

   Haarlem “blundert”: opkomst >100% – Artikel verwijderd.

  • Nou dit is een mooie, Marcel, Schiermonnikoog is niet groot. Ook geen toeristen. Gewoon vragen op wie ze hebben gestemd. Mensen voelen dat ze zijn belazerd. Dan weten we het. De lente hangt in de lucht.

 3. maandag 22-3-2021 DUTCH DIGGER NEWS REPORT – HOE DE NEDERLANDSE VERKIEZINGEN ZIJN GEGAAN .

 4. Ik zag hier bij mij op de regionale TV alle dorpen en steden langskomen en het viel mij inderdaad op dat echt ‘bijna’ overal precies hetzelfde was gestemd. We wisten en weten het maar die psychopaten hebben zoveel macht die draaien het altijd weer om. Sprak links en rechts in mijn woonplaats met jongeren en ouderen, echt geen een die op de VVD en D66 hadden gestemd. En toch waren ze de ‘winnaars’…Raar maar waar! En nog frappanter, iedereen die ik sprak had het over fraude.

 5. Volgens de O.E.C.D, en V.N., u weet wel die organisaties die de verkiezingen in andere “mindere landen” beoordelen, beginnen deze bij controle vooraf al te kijken of de verkiezings/voorlichting/info campagnes evenredig en vrij zijn! In Ned. is de hele pers al jarenlang hangend aan het infuus van de regering Rutte en cronies in Brussel! Geen sprake van evenredige voorlichting etc. Nee, erger ze plegen spin t.b.v. regering waar maar mogelijk is. Verkiezingen zijn alleen hierdoor al volkomen ongeldig!

  • O ja en dan hebben we het nog niet eens over de campagne, waarin voor FvD minimale aandacht was en over “FRAUDE” gesproken: Her en der werden borden en ander campagne materiaal van de FvD weggehaald danwel verdonkeremaand !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Heb bewijs van fraude in vlaardingen
  Foto van stempas en ingevuld stembiljet lijst 8 houweling .gestemt
  Is niet terug te vinden bij betrokken stembureau.
  2019 1 ste kamerverkiezing 20% fvd nu 5% opmerkelijk verschil .
  Inderdaad onderzoek noodzakelijk

  • Het lijkt er op dat ze met de wet van de grote getallen rekenen en de “kleintjes” overhevelen naar de massa; heb het meer gehoord. Algoritmen doen de rest. Voorprogrammering: VVD 1 en D’66 2 – Vervolgens drie middelgroten selecteren: PVV CDA en PVDA. Alles om te voorkomen dat FVD per ongeluk in de Top 5 terecht komt.

 7. Oke dus haga rekenen ze ook tot kleintjes die had maar 5 stemmen zag ik wat een bende

  • Gelukkig is er iemand die zonder enige twijfel kan bewijzen dat er in zijn gemeente is gefraudeerd en die man is Martin Mourik uit Wolvega in Friesland. Wolvega is onderdeel van de gemeente West Stellingwerf en Martin ging aldaar stemmen in stembureau nummer 22.

   Martin kleurde het vakje rood bij de naam van Wybren van Haga, maar nam voor de zekerheid toch even een foto.

   https://niburu.co/binnenland/16121-verkiezingsfraude-in-friesland

  • Ik heb er helemaal niets aan gedaan, alle eer komt Sörensen toe. Hij heeft in de gaten dat de meeste ellende uit de oude VOC voortspruit. Bigestaan door een giftig “koningshuis” dat volledig steunt op de onderwereld.

  • Als ze slim zijn zeggen ze niets en stoken indirect overal het vuurtje op.
   Anders ben je gelijk weer een slecht verliezer en verschuil je je achter complotten, etc. Vandaar dat ze zo geweldig trots zijn op hun behaalde 8 stoeltjes. Zeggen ze.

   • Toch maar even in de gaten houden. Ze staan toch allemaal trouw te zweren op , ja wat eigenlijk. Koning onbenul. Ook Wilders en FVD

    Laten we in godsnaam wakker worden. Komt wel. Duurt alleen veel langer dan ik had gedacht. Als 10% vanavond naar buiten gaat ( ik doe het allang want ben geen kind) dan is de ban gebroken. Zijn we uit de massapsychose. En kunnen we gaan opruimen en BBB. Dat kunnen wij namelijk ook en we zijn met meer. Het komt goed.

 8. demon-streren , niet op malieveld of museumplein ,
  [ is makkelijk in toom te houden , met afschrikwekkend geweld ]
  maar op elk dorpsplein , gemeente huis & politiebureau .
  EN alle zelfstandigen die nu onder het juk zitten , en reclame maken via streekbladen ,
  moeten eisen dat zij op de voorpagina,s ,van die bladen de echte feiten weergeven ,
  landelijke nieuwsbladen , lopen aan het handje van de manipulerende elite , en pharma ,
  die biljoenen omzetten zien.
  kan nog uren doorgaan ,met opnoemen van feiten !!!!!!!!!!! ,

  • En door de straten lopen rond marktplein, museum, stadhuis en wat al niet>
   Wat lastiger voor die Polizei. ‘s-Avonds om 5 over negen met zn allen effe naar buiten, even een luchtje scheppen.
   Vooral veel lawaai maken zoals vorige week zaterdag in Amsterdam. “Liefde, Vrijheid, Geen dictatuur…Liefde, Vrijheid, Geen dictatuur” en b.v. FLuiten, pannen met pollepels etc en dat met het scanderen afwisselen. Maar het mooiste komt nog met 500.000 op het Malieveld en evenzoveel op het Museumplein en idem in alle grote steden. Maar dan het allermooiste met 2 miljoen naar Binnenhof, Catshuis en Huis ten Bosch onder geleiden of beter met mede lopen van Leger en Politie. De VETERANEN voorop.

   Wat de verkiezingsfraude betreft: TOT op de BODEM UITZOEKEN en volledig NIEUWE verkiezingen uitschrijven. Kan snel i.g.v. wel voor 5 mei want dan TOTALE BEVRIJDINGSDAG CORONA-leugen (TBC)

 9. Als aangetoond en bewezen kan worden dat verkiezingsfraude is gepleegd, dan MOETEN de hele verkiezingen OVER klaar uit !!!
  En moet ja dan eens zien de VVD NIET gaat doen en FvD Forum voor Democratie WEL!!!
  Even een schatting VVD+D66 32 zetels FvD 67 zetels ruim voldoende dus om de premier te leveren.

  • Als we nog even een half jaartje wachten met die nieuwe verkiezing dan zijn al die keurig gevaxxineerde KARTEL-stemmers dan grotendeels geheel volgens plan het spreekwoordelijke hoekje om gejaagd door het ongetwijfeld zeer effectieve prikje van heer Gates en blijven er dus alleen nog normale frisse gezonde lieden over die het land weer terug kunnen pakken. Nog wel even de daders opsluiten in afwachting van een iets compacter volksgericht. Probleem opgelost. Of ben ik nou gek???

 10. Ik heb de uitslagen lijsten van mijn Dorp Andijk opgevraagd, van de 3 stembureaus hier. Tot mijn verbazing stond er geen enkele uitslag op!
  Ik heb alles goed gelezen wat er op stond: de stemmen moeten handmatig geteld worden en per politieke partij genoteerd worden op het formulier en dan naar de gemeente.
  Alle 3 de lijsten waren leeg!
  Ik heb vandaag de gemeente gebeld om een uitleg hierover, en de persoon die ik sprak was nogal overvallen door mijn vraag….hij zei ook nog dat de stemmen wel bij de gemeente waren binnengekomen, waarop ik zei dat dat dus niet kon omdat er geen stemmen op het formulier stonden.
  Ik word dus maandag teruggebeld (door iemand die er wel verstand van heeft kennelijk) want ze waren toevallig vrij vandaag…..dus ze kunnen het hele weekend nog bedenken wat ze me gaan vertellen….wordt vervolgd!

 11. Misschien een hele domme opmerking: maar kan iemand/organisatie niet alle uitslagen van de verschillende steden bij elkaar optellen en zo tot de juiste (of in ieder geval niet vertekend door mogelijke stemcomputer fraude) uitslag komen?

Reacties zijn gesloten.