RIVM sterft een langzame dood. Grafieken spreken voor zich: ALLE maatregelen en noodwetjes zijn gebaseerd op glasharde leugens

24 maart 2021

We zullen met enkele grafiekjes en de juiste interpretatie van cijfers de Corona Soap in de hoek trappen waar die hoort: de sprookjesgalerij van het duo Belazerd & Bedonderd. De verschrikkingen van de Soap tart iedere verbeelding en het Leugencircus van Drosten/Koopmans, Van Dissel en andere brallende fantasten met een verlopen diploma dierenarts zal moeten worden ontmanteld met alle gevolgen van dien. De OMT maffia en het illegale Regime Rutte c.s. zullen hun verdiende straf niet ontlopen. Hun oeverloze geleuter over derde golven en andere ellende is niet alleen nergens op gebaseerd, ze denken op hun eigen arrogante manier dat het gepeupel niet meer nadenkt en nog stommer is dan zijzelf. Veel wel, sommigen niet. De “druk op de zorg” is een kletspraatje, er is niets aan de hand anders was na een jaar “pandemische paniek” de capaciteit heus wel uitgebreid. Maar dat is niet gebeurd, men heeft zelfs de medische alternatieven keihard verboden.

Zeg het met grafieken (1)

De eerste grafiek geeft aan hoe de verhoudingen testvolume en de daaruit voortvloeiende vals-positieve uitslagen liggen; vals-positieven die ze halsstarrig maar “besmettingen” blijven noemen. Maar liefst 98% van die “besmettingen” is vals, 2% zou iets kunnen zijn, maar zonder diagnose weet je nog niets. De PCR -test stelt geen diagnose en is in feite niets waard en kan achterwege blijven. De Corona Soap staat of valt met deze nep-test. De blauwe lijn geeft het aantal testen per week aan. De blauwe stippellijn is de trendlijn. Deze gegevens lopen van 10 oktober tot en met vorige week. Er zijn duidelijk 3 golven gecreëerd door het testvolume. De eerste golf vanwege gesjoemel met de Ct-waarde van de PCR-test, de tweede golf werd gecreëerd door prettesters met mondkapjes vanaf 1 december vorig jaar. Met het open stellen van de scholen zijn talloze kinderen klassikaal getest en naar we vernemen worden ook steeds vaker baby’s door hun “moeders” mishandeld met een wattenstaaf: de derde golf. Het is allemaal kunst- en vliegwerk om de “pandemie” die er nooit kwam aan de pruttel te houden. De oranje lijn geeft het aantal vals-positieven aan en de afgeleide stippellijn is de trendlijn. De blauwe trendlijn kent een stijging van 22%, de oranje trendlijn een daling van 52%. U leest het goed: meer testen, minder vals-positieven. In ABSOLUTE getallen. Voor de pandemie planners is het vechten tegen de bierkaai, stel je voor dat ze het zonder het omgekochte journalistendom moesten doen. De conclusie is dus na een half jaar: je kunt testen wat je wilt, zelfs de met 98% overgewaardeerde vals-positieven zijn gehalveerd.

“Testvolume stijgt 22%, vals-positief volume daalt 52%.” Tegen de 200.000 ondernemers in het MKB zijn het faillissement ingedrukt.

Zeg het met grafieken (2)

Maar het kan nog erger. Dat zien we in de relativiteitsgegevens: het percentage vals-positieven en hoe deze zich sinds oktober 2020 heeft ontwikkeld. De blauwe lijn zijn de dagwaardes, de oranje lijn is het wekelijks voortschrijdende gemiddelde. De blauwe stippellijn is de trendlijn en die zien we ondanks de veel hogere testvolumes scherp dalen van 17,5% naar 7,5%, hetgeen een afname van 57% (!) betekent. Bovendien, als we dan de vals-positieven ook nog eens elimineren, is het leed voor de pandemie planners niet meer te overzien. Het is einde Corona Soap. Met een scherp stijgend testvolume zien we relatief een nog scherpere daling van het percentage vals-positieven. Dit gaat dus helemaal nergens meer over.

Als we beide grafiekjes zouden moeten samenvatten in een persconferentie, waar hier het journalistendom zo gek op is, dan zou de laatste persconferentie door ons worden afgesloten met:

“Thans zijn wij op het punt aangeland dat het grootcriminele bedrog aan het licht is gekomen. Dit blijkt uit eigen cijfers van RIVM en GGD. De taal die al een jaar is gebezigd is tegenstrijdig met de werkelijke gegevens. Dit is valse publieke voorlichting en dus een politieke doodzonde. Er is vastgesteld dat maatregelen moeten worden gehandhaafd of verscherpt omdat het testvolume is gestegen. Dat volume is door een medewerker in een Excel spreadsheet ingeklopt naar de wensen van de politiek. Een wetenschappelijke doodzonde. Met sterk dalende trendcijfers de populatie voorliegen dat het steeds slechter gaat en de lockdown moet worden gehandhaafd, mondkapjesplicht en een avondklok moeten worden ingevoerd en er geen versoepelingen mogelijk zijn is 100% LEUGEN EN BEDROG. Afgezien van een nietszeggende PCR-test, waar mee is gemanipuleerd, is er niets aan de hand geweest. Mondkapjes zijn bewezen schadelijk voor de volksgezondheid en de avondklok is een bureaucratisch terreurmiddel. Het sterftecijfer in 2020 én 2021 is conform een stevige griepgolf, niet meer en niet minder. De maatregelen zijn stuk voor stuk genomen op basis van eigen gemanipuleerde cijfermatige rekensommetjes om politieke doeleinden te verwezenlijken. Met de volksgezondheid heeft het nooit iets uitgestaan. De Nederlanders moeten volkomen vrij kunnen gaan en staan waar ze willen. Geen experimentele en illegale vaccinaties meer, alle teststraten worden ontmanteld en de schuldigen en hun collaborateurs in hechtenis genomen. Goedenavond!”

Om met het OMT en de met WHO/WEF/UN/Bill Gates doctrine vergiftigde regering te spreken:

“Testvolume met 22% omhoog, positieve testuitslagen zakken met 52%, het percentage vals-positieven zelfs met bijna 60%! Wij hebben steeds het omgekeerde beweerd. En de mensen slikken het ook nog, zonder protest en smekend om een injectie in ruil voor een weekje met mondkapjes zonnen in Rhodos……”

Zonder het corrupte journalistendom was dit kunstje uiteraard nooit gelukt.


Ondertussen in Utrecht, terwijl u binnen achter de geraniums zit te verpieteren:

Dan weten we weer hoe de zilverlingen van Gates en Soros rollen.

8 gedachtes over “RIVM sterft een langzame dood. Grafieken spreken voor zich: ALLE maatregelen en noodwetjes zijn gebaseerd op glasharde leugens

 1. 2015-de verkoop van het RIVM-terrein in Bilthoven, voor 48.319.286 euro.

  Koper SII is geen onbekende in Nederland. In de zomer van 2012 kocht het Indiase farmaceutische concern al voor 32 miljoen euro de productiefaciliteiten van vaccinfabriek NVI op het RIVM-terrein. De fabriek werd daarna omgedoopt in Bilthoven Biologicals. “Het bedrijf huurde aanvankelijk het gebouw, maar besloot vorig jaar het hele RIVM-terrein met alle gebouwen te kopen”, zegt woordvoerder Frank Wassenaar van het Rijksvastgoedbedrijf.

  Het RIVM huurt komende jaren nog de gebouwen van de Indiase farmaceut. Vervolgens verhuist de instelling naar het Utrecht Science Park.

  RIVM valt onder de Dom…

  Like

 2. Waarom laten de horeca, de evenementenbranche , de middenstand , de boeren zich afslachten door een stelletje criminele politici en hun ambtenaren-slaven die toch wel hun poen krijgen ? Vooruit gewoon massaal alle verboden negeren en alles open , geen mondkapjes meer en zelf een burgerwacht gaan installeren , die eventueel weerbarstige overheidsdienaren opsluit en voor een volkstribunaal brengen , aangezien alle rechters , de hele justittie in de zak zit van WAO , die zijn instructies rechtstreeks van Klaus Schwab krijgt , de meest smerige fascist , die je je kunt voorstellen . Sta op Hollanders en vecht voor je zaak nu het nog kan , anders wordt het hier net zo als onder Hitler . We hebben nu een kabinet vol met NSBers .Laat zien , dat de hollandse straat hier anders over denkt !

  Like

 3. DE NIEUWE 10 GEBODEN:

  EERSTE GEBOD
  Ik ben prof. dr. Jaap van Dissel, uw god
  én de directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu én hoogleraar inwendige geneeskunde in het bijzonder infectieziekten aan de Universiteit Leiden;
  én portefeuillehouder Infectieziekten en Vaccinologie; én hoogleraar Interne Geneeskunde, in het bijzonder de Infectieziekten, Leids Universitair Medisch Centrum; én bestuurslid Stichting Biowetenschappen en Maatschappij, én commissielid Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen; én lid Commissie ‘Scientific Programme Indonesia-Netherlands
  Behalve mij zou u geen andere virologen moeten aanbidden. Mijn woord ís wet, want ik ben almachtig en wijs.

  TWEEDE GEBOD
  U zult Rutte eren en vieren. Luister dagelijks naar hem, leer en begrijp zijn woorden. Zijn profetieën zijn de bron van verlichting, inspiratie en de weg naar geluk, verlossing en gezondheid.

  DERDE GEBOD
  Vertrouw uw media, vooral onze nationale onafhankelijke onkreukbare openbare propaganda omroep, de NOS en de NPO.
  Ze zijn evenwichtig, eerlijk, onderzoekend, educatief en kritisch ten opzichte van de overheid. Ze nemen u bij de hand en begeleiden u door de donkere vallei van onwaarheden. Ze geven u alle informatie die u nodig heeft en denken voor u voordat u zelf zou kunnen gaan denken. Vertrouw niet de alternatieve media, ze zullen u alleen maar verwarren en veronzekeren.

  VIERDE GEBOD
  Pas op voor de apostelen van de duistere kant van macht. De Jensens, Engelen, Lange Fransen en de eerlijke doktoren van deze tijd willen u verleiden tot hún waarheid. Vermijd ze, meld ze, laster ze, want ze zijn apologeten voor onwaarheid en duisternis. Verban ze uit uw leven en blokkeer ze.

  VIJFDE GEBOD
  Draag altijd een gezichtsmasker. Het is een teken van waar geloof. Het toont uw discipelschap, gehoorzaamheid en bereidheid om de waarheid na te leven. Draag ze dag en nacht, binnen en buiten, geef ze aan de kinderen en meld degenen die weigeren. Voer deze strijd meedogenloos. Laat de doden met een masker begraven als teken van bereidheid om het koninkrijk der virologen binnen te gaan.

  ZESDE GEBOD
  Blijf na 21.00 uur thuis en stop met feesten. Alles wat u vroeger vreugde schonk, is slecht en gevaarlijk. Lach of zing niet, want u gooit virussen de wereld in. Niet kussen of knuffelen, want lichamelijk contact is gevaarlijk voor de algemene gezondheid. Ga niet naar feesten, concerten, kerkdiensten, kermissen, stadions of kerstmarkten. Vier uw feest- en verjaardagen later in het hiernamaals. Krijg nog maar één bezoeker per dag thuis. Laat zien dat u het begrijpt en dat u goed bent. Leef individueel en als individuen en toon wantrouwen jegens iedereen.

  ZEVENDE GEBOD
  Leef virtueel. U kunt ook alles op de pc doen. Joggen, dansen, winkelen, spelen, bidden. Aanbid de nieuwe meesters zoals Zuckerberg en Gates. Laat u controleren. Laat contant geld achterwege. Laat u chippen met nummer 666. Het zal u verlossing brengen.
  En leef in angst. Wees bang, want dit maakt u vrij.

  ACHTSTE GEBOD
  Laat u vaccineren met vaccins die worden aangeprezen door onze regering en verkocht door Bill Gates. Denk niet na, vertrouw gewoon. Dit is het kortste gebod, omdat het het belangrijkste en eenvoudigste is.

  NEGENDE GEBOD
  Verwerp allen die deze geboden niet aanvaarden. Vecht voor uw geloof. Word een buurtbewaker van de nieuwe meesters. Meld elke afwijker, beëindig zijn vriendschap, isoleer hem, leg hem aan de schandpaal.
  Stel geen vragen. Kom niet meer over uzelf te weten en twijfel niet.
  Leid de ongelovigen op of straf en markeer ze.

  TIENDE GEBOD
  Kijk uit naar dé nieuwe realiteit. Bouw aan een nieuwe, mooiere wereld waar iedereen blij zal zijn. Wereldwijd zal dé nieuwe wereldorde ontstaan ​​waarin geen enkel virus ooit meer angst zal verspreiden.
  Laten we het verleden achter ons laten, sociale wezens zijn gevaarlijk voor ons. We willen verantwoordelijke mensen in de regering die wij onvoorwaardelijk zullen volgen en vertrouwen. Die voor ons zullen denken en die voor ons zullen handelen.
  We creëren een nieuwe tijd met nieuwe mensen en andere denkbeelden. We danken Corona dat zij deze kans aan onze regering geeft op complete transformatie.
  De nieuwe tijd begint nu.

  de NWO………

  Like

 4. Pingback: De pandemie in cijfers (11) | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

Reacties zijn gesloten.