Revolutie in Duitsland: Lockdown teruggedraaid – vaccinaties stagneren en teststraten lopen leeg

24 maart 2021

Angela Merkel is teruggekomen op haar voornemen om Duitsland tijdens de paasdagen streng te sluiten. Ze beschreef het besluit om kerken en winkels vijf dagen lang te sluiten als een “vergissing”.

Tijdens een persconferentie op woensdagochtend zei de Duitse bondskanselier dat het plan voor een paasvergrendeling haar persoonlijke fout was geweest, “en fouten moeten als zodanig worden benoemd”.

Merkel zei dat ze het betreurde dat haar voorstel nog meer onzekerheid had veroorzaakt en vroeg om vergiffenis van het Duitse publiek, wiens (volgens het persbericht) groeiende frustratie over de omslachtige besluitvorming van de regering en de trage uitrol van de vaccins haar partij dreigt te beschadigen in de aanloop naar de nationale verkiezingen in september.

Na een verbitterde topontmoeting tussen de Duitse kanselier en de staatspresidenten van de 16 deelstaten op maandag, had Merkel een verlenging van de gedeeltelijke afsluiting tot 18 april aangekondigd, evenals een verscherping van de beperkingen van 1 tot 5 april, bedoeld om “de exponentiële groei van de derde golf te doorbreken”. De kanselier zei verder nog dat het plan voor een paasvergrendeling haar persoonlijke fout is geweest.


Het Regime Rutte loopt normaal gesproken de Bondsrepubliek achterna. Dus wat blijft er over van de aankondiging gisteren tijdens de persconferentie. Wie belt dat stuk verdriet even of gaan we de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE nu definitief insluiten?

Operatie #HAKBIJL# kan eigenlijk wel los, niet?

Als er al een exponentiële groei van een 3e golf is, dan komt dat van de vaccinaties. Maar in Duitsland komt het niet van de grond, nog maar 1,5 miljoen Duitsers hebben de injectie in ontvangst genomen. Een half miljoen minder dan in Nederland, met een 5 keer zo grote bevolking.

We zeggen het niet graag, maar deze keer moeten we toch echt maar achter de Duitsers aan lopen…..

27 gedachtes over “Revolutie in Duitsland: Lockdown teruggedraaid – vaccinaties stagneren en teststraten lopen leeg

 1. Pingback: Revolutie in Duitsland: Lockdown teruggedraaid – vaccinaties stagneren en teststraten lopen leeg | De Binnenlandsche Bataafsche Courant | malthablog's Blog

  • Vergeet niet dat als de cijfers na de pasen toch oplopen dit dan gebruikt wordt als een stok om mee te slaan voor een volgende keer… Kan tactiek zijn, ik sta nergens meer van te kijken 😉

   Like

 2. Aan alles komt een eind…
  Uitgezonderd de waarheid, de stem van de mens
  Zegt het Voort
  Top Weer BBC💃 wordt verder verspreid

  Geliked door 1 persoon

 3. Zou Rutte geen zoon van Merkel wezen? Hij zegt ook steeds dat het een fout van hem was en bied dan zijn verontschuldigingen aan.

  Like

  • Schijnt zoon van Demmink te zijn. Merkel waarschijnlijk omgebouwde vent dus lastiger zwanger worden maar hoop van die figuren familie van elkaar.

   Like

   • Dat soort hersenloze vette mokkels zou geeneens kinderen moeten mogen krijgen en de hersenloze ventjes die hen heeft bezwangerd had vooraf gecastreerd moeten worden.

    Like

   • Gezellig aan de keukentafel met zelf-test
    Eén streepje voor bij de meester 😜
    Aan zomer zotheid geen gebrek in het land der dwazen

    Heb ook wel eens een zelf-test gedaan lang geleden, moest je op plassen…👶
    De uitslag…is nu zelf een lieve moeder

    Like

 4. Man wat kan jij goed schrijven. Ik wou dat ik dat kon.

  We wachten maar we zijn niet verloren. Sterker we groeien. Tribunaal komt. Ik twijfel niet meer. En ze weten het. En wie zijn ze.. ……..????Degene die aanhet kortste eind trekken En mogelijk de ultieme prijs moeten betalen voor de smeerlapperij. Kom maar op met het tribunaal ben er klaar mee.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: “Revolutie” in Duitsland: Lockdown teruggedraaid – vaccinaties stagneren en teststraten lopen leeg | E.J. Bron

 6. Werd even besloten door 16 ministers in een achterkamertje midden in de nacht,die meelopers slopen even een heel land,en als dan de pleuris werkelijk uit gaat breken moet dat oude mormel, wat toch gaat aftreden zeggen dat het haar verantwoordelijk was ,en niet van de andere 16 lapzwansen die hier in mee hadden gestemd .Dat hele zooitje mist geen mens als ze morgen het loodje leggen ,het gaat ze er alleen maar om dat de geldstroom in hun richting blijft stromen ,de winkeliers liggen ze geen moment van wakker .

  Geliked door 2 people

 7. Pingback: Merkel draait lockdown terug. Teststraten leeg en vaccinaties stagneren – CommonSenseTV

 8. DİT İS DE REDEN:
  Ramadan 2021. Van ’s avonds:
  dinsdag 13 april
  Tot ’s avonds:
  woensdag 12 mei
  Datums kunnen afwijken

  wanneer men met pasen pinksteren thuis moet bankhangen dan moet dat vanzelfsprekend ook voor de ramadangangsters gelden.
  vandaar annulering van de lockdown maatregelen op deze feestdagen

  Geliked door 1 persoon

  • O, daar kun je dan weer leuk op doorborduren. Christen tegen Moslim, een beproefd recept. Rellen en brandstichting en dan weer bikkelhard alles op slot deze zomer. Ze wrijven zich al in de handen.

   Geliked door 1 persoon

  • Pasen en pinksteren vallen nooit op een dag…

   Net iets unieks ontdekt…

   Donderdag 13 mei 2021

   Hemelvaart én Hari Raya (suiker- en Lichtfeest)

   Zijn we allemaal VRIJ 🙌

   Like

 9. Vanavond hebben ze bij de Nederlandse Staat TV weer een Ab Oosterhuis van stal gehaald. Ja hoor, volgens hem komt er zelfs een 4e golf aan, ergens in juli. Dat ze dit soort figuren nog steeds uitnodigen is al op zichzelf misdadig.

  Like

 10. De duitsers door schade en schande wijs geworden zijn meer geneigd de corona-zwendel te relativeren . Merkels partij is nog steeds de CDU en het christelijke volk begint te rebelleren . Iets wat hier in nederland alle CDA-leden ook zouden moeten doen en getrouw aan de tradities vanaf nu elke zondag weer naar de kerk gaan en de oplichters de Jonge en Grapperhaus uit hun rijen verwijderen . Laat je niet ringeloren door het leugenachtige tuig , dat nu probeert ons te regeren !!!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.