Oproep aan Politie / ME en Leger

21 maart 2021

Ingekomen brief.

Oproep aan de Politie, de ME en het Leger.

Zal de “Nieuwe Wereld Orde” erin slagen om het programma van de “Wereld Economic Forum” uit te voeren in Nederland?

Of de actie slaagt zal afhangen van de Politie, ME en Leger. Als deze zich blijven afkeren van de gemeenschap de burgers dan zullen zij, de NWO winnen.

De Politie, de ME en het Leger moeten een keuze maken.

Kiest de Politie, ME en Leger voor de NWO & WEF of kiezen zij voor de burgers, de Nederlanders.

Als de NWO wint, dan zullen Politie, ME en Leger een baan krijgen als onderdrukker van de bevolking, dus een baan als SS-agent en hiermee zullen zij dan moeten leven voor de rest van hun leven.

Zij moeten niet vergeten, ook zij hebben dan geen bezittingen meer, geen eigen huis, geen eigen auto, niets is meer eigen en alles is van de onderdrukkers. (zoek op programma WEF) U bezit niets meer en u bent blij. BBB.

Echter voor de onderdrukkers, de NWO blijven zij, de Politie ME en Leger gewoon landverraders en dat zullen zij te horen krijgen als zij het ergens niet mee eens zijn.

Eenmaal een landverrader, voor altijd een landverrader, ook voor je partner, ouders, je kinderen, kleinkinderen en de rest van jouw familie en niet te vergeten de naaste woonomgeving van deze SS-agenten. Het aantal zelfmoorden zal groot zijn onder landverraders voorspel ik, denk maar aan Tweede Wereldoorlog. Denk ook aan de mogelijkheid dat de NWO & WEF niet winnen, waar sta jij dan als landverrader – de bevolking vergeet niets.

Dus willen wij voorkomen dat de top bestuurders van de overheid hun zin krijgen zullen wij de Politie, de ME en het Leger moeten overtuigen om afstand te nemen van deze misdaden tegen de menselijkheid en afzien van mishandelingen bij demonstraties en meewerken aan het beschermen van de burgers, daar waar zij in de eerste instantie voor hebben gekozen en niet mee helpen om een land in het geheel om zeep te helpen.

Ik hoop echt dat dat de politie korpsen, de ME en het Leger gaan nadenken over wat ik hierboven schrijf en laat de collega’s je dan maar een wappie noemen, de echte wappies zijn diegene die de orders uitvoeren om grof geweld te gebruiken bij vreedzame demonstraties, denk hierbij altijd wat je familie hierover zal denken en denk ook aan de kans dat je een fout kan maken en een burger zo zwaar is mishandeld dat diegene overlijdt, dat zal je de rest van je leven bij blijven, en waarom? Alleen maar omdat een niet door de bevolking gekozen NWO en WEF dit heeft beslist.

U kiest voor ons, de burgers van Nederland óf u kiest voor de niet gekozen onderdrukkers NWO en WEF. Praat met uw collega’s onder vier ogen en niet in groepsverband dan bent u GEEN wappie.

Met vriendelijke groet, Pedero.


15 gedachtes over “Oproep aan Politie / ME en Leger

 1. Vroeger was een baan bij de politie om de bevolking te beschermen, maar nu om de bevolking zwaar letsel toe te brengen? Ik denk het laatste.

  Like

  • Vroeger was een baan bij de politie bestaanzekerheid en status………….

   Ik zou willen zeggen fuck die bastaards. Maar zover zijn we nog niet.

   Like

   • Vraag aan een VWO’er: “Waarom ga je geneeskunde studeren?”
    Antwoord: “Je bent zeker van werk, mensen worden altijd ziek. Je verdient bovengemiddeld en het geeft je een bepaalde status, aanzien…O, ja en ik wil mensen helpen.”

    Geliked door 1 persoon

 2. Ik schat de intelligentie van mijn medeburgers niet te hoog in. Maar we zijn nog niet allemaal gek, vanmorgen begonnen bouwvakkers aan een nieuwe badkamer. Iedereen gaf gewoon een hand. En mondkapjes al helemaal niet. Dan waren ze niet eens begonnen. Maar al die dwaallichten op straat met een mondkapje is niet om aan te zien. Ik zou bijna hopen dat er een pandemie is waarmee we van een hoop van dat soort volk af zijn. Kunnen we weer eens opbouwen. Maar anders dan de globalisten in gedachten hebben. Een tribunaal kunnen ze krijgen. En de strop wat mij betreft. Er zijn genoeg mensenlevens kapot gemaakt. En ze gaan nog gewoon door ook. Niet te bevatten.

  Like

 3. ME’er erkent tot zijn verdriet: ‘De politie heeft zich tegen de Nederlanders gekeerd’.
  Steeds meer gewetensbezwaarde politieagenten en ME’ers besluiten hun verhaal te doen bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020, die sinds eind oktober vorig jaar onderzoek doet naar het door de overheid gevoerde coronabeleid.
  https://www.ninefornews.nl/meer-erkent-tot-zijn-verdriet-de-politie-heeft-zich-tegen-de-nederlanders-gekeerd/
  Heel begrijpelijk, ook hun gezin is straks slachtoffer van deze overheidsmisdaden.

  Like

Reacties zijn gesloten.