De pandemie in cijfers (10)

19 maart 2021

Influenza C(ovid) is zoals u weet in feite de spoorloos verdwenen Influenza Type A en Type B. Laat u niets wijsmaken, COVID-19 is alleen een registratiemethode voor verzekeringsdoeleinden. De “medische autoriteiten” zijn ook maar gewone corrupte goochelaars voor veel geld, ook dat weet u allang. Ook lopen de ziekenhuizen niet vol met “corona-patiënten”. Als ze al vol zouden lopen is dat vanwege gehalveerde capaciteit, idiote regelgeving en een onwaarschijnlijk hoog ziekteverzuim onder de (gevaccineerde) medewerkers. Maar we horen “professor doctor” Diederik Gommers niet klagen, het is fijn dat het nog aanwezige personeel zich niet verveelt, dat moeten we toch ook niet wille met ze alle.

Helaas hebben we beroerd nieuws voor de incompetente managers van de “pandemie” uitgerekend. Binnenkort gaan de mensen zich stierlijk vervelen, aangezien de “vaccinatie” thans haar vruchten begint af te werpen. Het aantal COVID-19 geregistreerde sterfgevallen neemt met de week af sinds de “eerste prik is gezet”. In verhouding met het totaal aantal sterfgevallen is er zelfs sprake van een snellere afname. Met daverend geweld naderen we de nullijn. Goed nieuws! Maar… wat zien we in week 10 al gebeuren? De sterfte onder de 65-plussers neemt weer toe, terwijl COVID-19 snel daalt. Hoe rolt de “medische stand” nu eigenlijk? We zullen het even aan u proberen uit te leggen:

Direct na het begin van de vaccinatie-campagne heeft de “medische stand” de (uiteraard mondelinge) opdracht gekregen om weer te werken volgens het pre-pandemie protocol. Dit betekent dat men het succes van de injectie met cijfers dient aan te tonen. Dat is een fluitje van een cent, aangezien de pandemie een loepzuivere administratieve bezigheid is. De doden die nu worden geregistreerd gaan weer gewoon dood aan ouderdom, onderliggend lijden zoals kanker, alzheimer, hart- en vaatziekten. Pertinent NIET aan vaccinatieschade en COVID-19. U noemt dit oplichterij? Dat klopt.

Reeks 1 = 65-80 jaar Reeks 2 = 80-plus

Dan hebben we ook nog de wekelijkse cijfers tot en met week 10. Nog steeds is er sprake van ONDERSTERFTE. Gezien het succesverhaal van de mRNA injecties is het aantal COVID-19 geregistreerde doden zo langzamerhand te verwaarlozen. Fijn om te weten, dat de gewone griep eindelijk na 60 jaar is uitgeroeid. Volgend jaar geen griepprik dus. De heersende macht heeft ook geen pandemie meer nodig, want in Nederland heeft de grote meerderheid ingestemd met het gevoerde beleid van opsluiting, avondklok, afstand houden en vakantiepaspoort. En dat allemaal terwijl er nooit iets aan de hand is geweest.

De hogere absolute getallen hebben alles te maken met vergrijzing en niets met Influenza C(ovid). De percentages zijn lager, omdat veel mensen uit de buurt van de medische wetenschap blijven. Hieronder een mooi voorbeeld van de goocheltrucjes van RIVM/GGD als het gaat om de PCR-testresultaten. Nog steeds laten honderdduizenden zich testen, terwijl zelfs het VALS-positieve resultaat structureel dalend is. Bij ieder dieptepunt in de grafiek wordt een “nieuw decreet” uitgevaardigd door het medische regime. Rond het dieptepunt van eind november 2020 werd de mondkapjesplicht ingevoerd. Rond het dieptepunt van februari 2021 werd de avondklok ingevoerd. Een andere indicatie: de PCR test cycli. In september 2020 werd die opgevoerd, met een exploderend aantal vals-positieven. Half januari kwam de WHO met het advies het aantal cycli drastisch te verlagen, met als gevolg een imploderend aantal vals-positieven. Sinds de avondklok en de opening van de scholen vliegt het aantal afgenomen testen de lucht in tot een absurd aantal van 500.000 per week. Het percentage positief, zelfs al zijn ze vals, stijgt niet en blijft stabiel. Ziekenhuizen lopen niet vol. Sinds begin februari schommelt de bezetting rond de lijn van 2.000 met gemiddeld een IC bezetting van 550. Problemen in ziekenhuizen worden veroorzaakt door 10 jaar afbraakbeleid en idiote corona-reglementen om de “pandemie” wat cachet te geven, meer niet.

11 gedachtes over “De pandemie in cijfers (10)

   • Een verslag van 42 minuten van het politie optreden in Den Haag afgelopen zondag 14 maart jl.
    Identiek is het politieoptreden in Dresden op zaterdag 13 maart jl. ( 17 minuten)

    Geliked door 2 people

    • Ze willen blijkbaar nu iedereen kwaad hebben over het politie optreden.
     Lijkt een beetje op de “Defund The Police” acties in de VS door BLM/Antifa.
     Kwestie van tijd en dan komen dat soort (betaalde) lui hier eens even flink rotzooi schoppen tijdens de avondklok….

     Geliked door 2 people

    • Dat zijn toch buitenlanders?
     Indringers van een vreemde mogenheid dus.
     Daar mag (moet) de NL Politie en het Leger op schieten. Met scherp, indien mogelijk, want 10 jaar Rutte en Defensie: 10X(1 + 1) = 0.

     Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.