Stemfraude TK2021 is 100% zeker – Nederland heeft nu ook een 2-partijenstelsel

15 maart 2021

Vandaag is het ongeveer een jaar geleden dat we de lockdown in werden gelogen door het regime Rutte c.s. Een regering bestaat uit de koning en zijn ministers. De paleisheer van Huis ten Bosch is dus 100% verantwoordelijk: hij tekent namelijk alles bij het kruisje. Dit memoreren we maar even, want velen vergeten dit gemakshalve en dromen weg bij de jurkjes van de “koningin” en de “dochtertjes die zo gewoon zijn gebleven”. Niets is minder waar. Deze multimiljardair kan ook niet tekenen bij het kruisje. Bovendien is niet alleen de minister-president en minister van Financiën betrokken bij de economische vernieling van dit land, maar ook het staatshoofd en zijn echtgenote. En niet te vergeten die andere “koningin”, Sigrid Kaag van D’66.

De geplande “pandemie” is terdege voorbereid. Men is goed op schema. de boel in het honderd laten lopen door eerlijke verkiezingen is 100% uitgesloten. Er is rekening mee gehouden. Wat in de VS kan, moet hier ook kunnen. Het World Economic Forum is een jaarlijks theekransje van allerlei belangrijke mensen, die beslissingen nemen voor het gepeupel. Als je weet wie daar allemaal bij zijn betrokken, weet je direct wat hier aan de hand is. Rutte c.s. weten nu al dat de Dominion en Smartmatic systemen op scherp staan, overigens is daar al met de TK2017 verkiezingen ervaring mee opgedaan. Dat de VVD het grootst is gebleven al die jaren is verdacht. Vraag het de willekeurige voorbijganger op straat: “Kent u iemand die op de VVD stemt?” U zult hetzelfde antwoord krijgen als op de vraag: “Kent u iemand die aan Corona is overleden?”

En dan komen er nu verkiezingen. Terwijl we allemaal opgesloten zitten en onder Sperrzeit leven. Vandaag is het frauderen per post begonnen. De verwarring is compleet. [LINK] Waarom we er zo zeker van zijn dat de verkiezingen zullen worden gemanipuleerd? Omdat dat met de zogenaamde peilingen ook al gebeurt. Op Stemwijzer zijn “hackers” bezig, zo heet het dan. Ook andere sites hebben aanvallen van hackers te verduren. Onze definitie van “hackers” is “medewerker van de AIVD en/of Dominion. Regime Rutte maakt zich nergens zorgen over, aangezien ze van tevoren de uitslag al weten. men kan het live volgen, evenals de militairen en Trump afgelopen november bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

In Nederland hebben we nu ook een Tweepartijensysteem.

De STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE die een lucratief chemisch/farmaceutisch contract heeft afgesloten met het handelssyndicaat SUSTAINABLE DEVELOPMENT GROEP onder auspiciën van de verenigde Naties / World Health Organisation, kan het zich niet permitteren dat één van die twee partijen de grootste wordt. En daarmee de hele opzet onderuit gaat halen. Het is daarom dat Nederland onder curatele is gesteld. De Staat vaart onder valse vlag en dat moet zo blijven. ALLES wordt in het werk gesteld om het zo te houden. De Nederlanders hebben zich zo makkelijk laten inpakken door malloten als Van Dissel en De Jonge, met die verkiezingen gaat men ervan uit dat hetzelfde gaat gebeuren.

Daarom laten we een urgente en officiële waarschuwing uitgaan:

De TK2021 Verkiezingen zullen uit alle macht door de Staat worden gemanipuleerd. Men heeft in de gaten, dat als de VVD weer de grootste wordt zonder noemenswaardige tegenstand, dat het in de gaten gaat lopen. Een mooi alternatief (geen vlees, geen vis, Eurofielen pur sang) is dan D’66 met een nieuwe “leider” die nota bene ook al eens heeft gezegd premier van Nederland te willen worden. Siegfried Kaag als CEO van de CORPORATIE, een vreemde mogendheid.

Maar ook een gevoelloze psychopaat als Rutte of Hoekstra zijn voor deze rol geschikt. Het maakt in principe niets uit zolang het VOLK der Nederlanders het idee hebben dat ze iets hebben gekozen, maar in feite zijn doodverklaard.

20 gedachtes over “Stemfraude TK2021 is 100% zeker – Nederland heeft nu ook een 2-partijenstelsel

 1. Om het toch ff over de jurkjes te hebben , ik denk dat de laatste foto’s van Amalia met blauwe jurk en riem erom zijn geweest en dat is al maanden zo, de rest die je nog kan terug vinden zijn jonger..

  🤔

   • De middelste dochter ging naar engenland voor school ook laatste berichten, jongste had al weinig aandacht ,let maar eens op volgens mij volgen er alleen nog foto’s met het stel samen ook niet overtuigend 🙃

    • Die Engelse school zou na de zomer zijn Net als de belgische ‘ royal’ kosten slechts £66 k voor twee jaar…
     Heb het idee paar enkeltjes Argentinië
     of iets in die richting
     Die andere twee…klonen op klompen

 2. Ik stem niet en meer mensen denken er al zo over. Als helemaal niemand meer stemt, dan dondert het systeem in elkaar en kunnen we eindelijk naar een democratie. Politici/koningshuis zijn onderdeel/boosdoeners van alle ellende, niet de oplossing. Afschaffen dat tuig!

 3. Ze hebben 3 dagen nodig om de sekteleden te overtuigen hoe groot de opkomst deze keer weer is.

 4. Nou ik vertel het nog maar eens een keer.
  Nu onderhand 3 jaar terug wist Pinokio Adolf Rutte al mede te delen dat wij in de vooravond van een grote crisis stonden.
  Groter dan die wij net achter da rug hadden.
  Toen was er nog niets bekent over chinavirus.
  De droplul van Oranje die heeft gewoon alles uit voorhand al ondertekent , met maar 1 vraag hoeveel levert mij dat op ieder jaar?
  Dus dat zegt genoeg ,het gaat bij Huize van Pedobos in Den Haag alleen maar om de roebels.
  Hij is niet geintreseert in de bevolking, maar in kinderen.
  Want hoe kunnen anders 800 asielkinderen spoorloos verdwijnen,gewoon van de aardbodum verdwenen.
  En toen die weg waren ,moesten er maar bij komen uit Grieknland vandaan.
  Dit mochten echt geen volwassenen zijn alleen maar kinderen.
  Ik kan alleen nog maar zeggen, als er echt verkiezingsfraude word gepleegd!
  Zou ik heel graag een groep mensen bij mij willen hebben.
  Met ervaring met Polyesther, Fijne electronika , water en fijne motortechniek.
  Dan kunnen wij een heel mooi plan uitwerken.

  • Mensenhandel qua omzet op ÉÉN (1) met stip.
   Waar geld, daar “Oranjes”.
   Waar “Oranjes” daar rotzooi. Weg ermee.

  • @Kees, in een op 17 april 2013 met Willy van Amsberg uitgezonden interview, waarbij zijn eega zichtbaar moeite had zich te schikken in een bijrol, heeft hij verklaard alle wetten te zullen ondertekenen. Als Bilderberger, lid van The Committee of 300 & ere-commandeur van de Johannieter Orde moet hij op de hoogte zijn geweest van het Lockstep Report van de Rockefeller Foundation – ze noemen zich ‘filantropen’ – en het in 2012 onder de EU-commissieleden, EU-parlementsleden en hoge EU-ambtenaren verspreide stripverhaal ‘Infected’, waarin de huidige situatie in een groot deel van de wereld tot in detail staat beschreven.

   • Jullie zullen het wel gaan merken , de verkiezingsfraude is tot in de puntjes voorbereid . Ook hier hebben de inlichtingendiensten het voor het zeggen , het afgelopen bezoek aan den Haag van een Roemeense generaal met gewapend escorte was een teken aan de wand :Roemenie is zowat het meest corrupte en leugenachtige land uit europa . En wat deed hij hier ? Hij werd zo ongeveer als een chef van dienst ontvangen door de eigenlijke machthebbers in den haag : de inlichtingendiensten . De dominion-organisatie is reeds gepokt en gemazeld in Venezuela , Canada en Amerika met bewezen resultaten met hun smartmatic-software geleverd door Bill-Gates microsoft , dat ook het computerprogramma Scorecard ontwierp om verkiezingen mee te vervalsen . De beerput Den Haag stinkt nu al een uur in de wind nog voor het meeste stemmen moet gaan plaatsvinden zeker nu na de lovende woorden van Rutte voor diverse partijen , die bewezen oplichters waren en de computerexpert Koek van Sigrid Kaag , die onder een naam , die eigenlijk al genoeg zegt de malafide activiteiten voor zover mogelijk gaan controleren . Hadden we in de geschiedenis al niet eerder over een HAAGS ZOOTJE ? Of hebt U misschien een beter naam voor dit addergebroed ?

 5. Pingback: Stemfraude TK2021 is 100% zeker – Nederland heeft nu ook een 2-partijenstelsel | Wakkeren

 6. De vraag is hoeveel procent van de Neanderthalische Bevolkerung dit door zal hebben en de vervolgvraag hoeveel (%) daarvan in de touwen (lees: de wapenen) klimt. Helaas alleen mogelijk als het volk iets meer heeft dan rieken, hooivorken danwel pollepels en vergieten!

  Politie en Militair zal ook wakker moeten worden , want ook zij zijn afhankelijk van de burger die hen via de belasting onderhoudt. En ook zij hebben vrouwen en kinderen resp. verdere familie en zij dienen nee MOETEN zich eeuwig schamen ooit één demonstrant geslagen en gemolesteerd te hebben!!!!!!!!!
  Karma, Karma, Karma: Ofwel “eens komt de (af)rekening”…

 7. Pingback: "Stemfraude is 100%! Nederland heeft nu ook een 2-partijenstelsel." – CommonSenseTV

 8. Pingback: Verkiezingsfraude: Forum voor Democratie bestolen van de premiersfunctie? | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 9. De ontwikkeling naar het vierde rijk loopt parallel aan de opkomst van het derde rijk.
  Het schetsen van niet eenbestaande pandemie. Vergroten van het probleem,
  stigmatisering van andersdenkenden, een terroristische censuur, uitsluiting van de kleinere en middelgrote ondernemende middenstand.
  Als daar protesten tegen komen, het inzetten
  van de ME als een soort SA. Vreedzame protesten het aanzien van geweldadige protesten geven door het inzetten van romeo’s.
  Opsluiten van mensen, zodat besmetting in
  de “huiselijke sfeer’ bevorderd wordt. Geen “kom mee naar buiten allemaal”; alleen als laarzen de voordeur intrappen bij controle na verraad.
  Beroepsverboden voor artsen die genezen in plaats van ziek- en doodmaken met een verboden en gevaarlijke gentherapie. Beroepsverboden voor vaccinweigeraars. Streven naar totale controle volgens de agenda Schwab en Gates.
  Oprollen van talloze stinkende zaken door
  intimidatie verhinderen: Demmink, Baybasin,
  Chipshol, toeslagenaffaire.

  Een nacht van de lange messen is al aan de gang om naar een volgende fase te gaan van een absolute dictatuur, waar een Videla
  zich goed in zou kunnen vinden.
  Nature en nurture blijken tot ontsteltenis van een wakker Nederland een grote rol te spelen in het vierde rijk van IG-Farben in haar verschillende verschijningsvormen.

  PS Lees eens Gerard de Boer over de Oranjes. Of een Gerard Aalders. Geschiedenis kennen noopt tot verzet als de tekenen van de tijd leiden tot ketenen!

Reacties zijn gesloten.