RIVM en GGD passen collectieve ‘Volksverkrachting’ toe. Een getuige spreekt.


15 maart 2021

Eén van de vele getuigenverklaringen van BPOC, deze keer een getuigenis van een GGD medewerker. De sfeer bij de GGD ademt een vrolijke situatie in verband met het “snif- en snotterseizoen”, dat levert honderdduizende testen extra op, omdat de mensen bang worden gemaakt met een snotneus. Opvallend is de manier waarop de testen en de vaccinaties door de dezelfde medwerkers worden behartigd. Immers, na de vaccinatie krijgen veel mensen “coronaverschijnselen” en laten zich nog een keer testen. Het aantal testen loopt de laatste weken op, u weet nu waarom dat is: vaccinaties.

BPOC twittert (zo lang dat nog kan…): De GGD heefrt redenen de getuigenis van klokkenluider Youri Batema te blokkeren: we zijn gesommeerd de beelden offline te halen met beroep op beslotenheid van de webinar die wij tonen. Waarom wil de GGD dit verbergen? De advocaat van BPOC2020 is er mee bezig.

Lees zijn verslag, maar ga eerst even zitten:


In het verslag wordt de PCR test aangehaald. Volgens de gebruiksaanwijzing moet er een Ct waarde van 25 worden gedraaid om “iets” te ontdekken wat er misschien iets toe doet. De WHO heeft de Ct waarde na de inauguratie van de niet-gekozen president Joe Biden bijgesteld van 45 naar 35 maximaal. Het RIVM gaat zelfs door tot een Ct waarde van 56 (!) om iets van een test-epidemie overeind te kunnen houden.

Oplichters zijn het. 100% van de positieve testuitslagen zijn vals. Alles wat wekelijks wordt gepresenteerd is volstrekte bullshit en afkomstig van een goochelaar achter een beeldscherm. Alles is gelogen en aangepast naar politieke behoefte. Ook de ziekenhuisopnamen. Er heeft niemand COVID-19 en niemand wordt positief getest met een PCR-test. De vaccinatie is een mRNA injectie en de eerste leverancier staat al op “hold”. Schoolmeestertje Hugo de Jonge moet zijn broertje Marien de Jonge werkzaam bij Astra Zeneca teleurstellen:

Schoolmeestertje is de echte complotwappie. Keihard beweren dat er niets aan de hand is, ondertussen tegenstanders als “gevaar voor de volksgezondheid” bestempelen, terwijl je dat zelf in het kwadraat bent. En dan bakzeil halen, omdat de spuitgasten van de “zorg” het nog langer verdommen. Bij bosjes problemen, de ziekenhuisopnamen als gevolg van hartstilstand en beroerte van gevaccineerden nemen hand over hand toe. Deze idioot De Jonge kan links langs het Militair Tribunaal rechtstreeks naar het vuurpeloton. Geen tijd meer aan spenderen, dit soort moorddadige kinderhaters die zijn eigen kinderen overigens ver bij de spuit weg houdt. Injecteren is voor de dommen. L*Ldebehanger.

Hier het gehele verhoor op video:

De Bataafsche TV

Een gedachte over “RIVM en GGD passen collectieve ‘Volksverkrachting’ toe. Een getuige spreekt.

Reacties zijn gesloten.