Sodom en Gomorra aan de Noordzee – het “koningshuis” verrot tot op het bot

14 maart 2021

Veel, zo niet alle energie die we hebben verdwijnt in het proberen te ontmantelen van de Corona Soap, die nu al een jaar duurt. Dat we al onze energie daar aan spenderen, vinden “ze” vast niet bezwaarlijk. Sterker nog: de “leiders” van dit land blijven ons voeren met verwarringen, tegengestelde uitspraken en “versoepelen door nog strenger te zijn”. Zolang we een beetje in de marge pruttelen en de grote massa gehoorzaam de aanwijzingen opvolgt, is er voor het Grote Plan geen vuiltje aan de lucht.

DE NEDERLANDSCHE MONARCHIE

Rondom de Corona Cultus blijft het zogenaamde Nederlandse koningshuis nog redelijk buiten schot. Schijn bedriegt. Er is sprake van een gigantische strakgetrokken etterbuil die op springen staat. U kunt dan beter uit de buurt blijven. Een gedeelte van onze energie om de Corona Soap te stoppen, moet worden gestoken in het blootleggen van Sodom en Gomorra. Van tijd tot tijd komen er mensen voor het voetlicht die durven te getuigen over de dodencultus die ons land de facto al eeuwen in de greep houdt. En wie weet de rest van de wereld. Hoe lang moeten we al niet horen dat bepaalde doofpotten moeten worden opeNgerukt, maar het komt er maar niet van? We noemen Marianne Vaatstra, Joris Demmink, de MH-17 Klucht, Kamervragen over kindermisbruik, Munitieramp Enschede, Blonde Dollie, Misbruik in de Katholieke kerk, mysterieuze moorden op Maarten van Traa, Pim Fortuyn, Theo van Gogh. Eén lange litanie van geheimzinnige gebeurtenissen, waar nooit het fijne van bekend wordt. De oorzaak is heel eenvoudig aan te wijzen: alle lijntjes komen samen in de paleizen. De zogenaamde symbolische macht van het huis Oranje wordt uitgeoefend door machtsmisbruik, chantage, corruptie, racketeering; alles met als rode draad moord, meer specifiek moord op onschuldigen. Nederland is totaal vergeven en vergiftigd van de pedofilie-netwerken. Driekwart van ’s werelds kinderporno loopt over Nederlandse servers. De chantagepraktijken strekken zich uit tot over de gehele wereld. Met het laten verdwijnen van prinselijk psychopaat Friso en het vervolgens afzetten van Beatrix zur Lippe B., hebben anderen de teugels in handen genomen. Bij voorkeur vrijgezel, pedofiel en chantabel door moorden op onschuldige minderjarigen en vastgelegd op camera. Denkt u nu maar niet dat zoiets alleen in de VS gebeurt (Lin Wood).

Er moet NU een bom onder het systeem worden gelegd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is afbeelding-19-edited.png

Op de website Stop World Control kan men het niet langer meer onder de pet houden. Wat iedereen al tijden weet, schrijven zij nu op. Ook internationaal zal het aandacht opeisen. Daarmee zijn ze niet de eerste, maar het moment is frappant. Onduidelijk is, of dit iets met de verkiezingen heeft te maken. Hier de link naar Stop World Control van David Sorensen:

Is het Nederlandse koningshuis en de regering schuldig aan ritueel misbruik en moord?

De vraag stellen is het antwoord geven. Het zit allemaal al veel te lang in allerlei doofpotten, de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE, varend onder valse vlag, kan de Piratenvlag hijsen: men moet kleur bekennen. Nederland bestaat alleen maar tussen de oren van de mensen, die ermee zijn opgegroeid. De bittere werkelijkheid is exact het tegenovergestelde. De subcultuur is van een weerzinwekkende omvang geworden. We hebben de indruk dat er nu een enorme slag moet worden gemaakt door “uit te winnen” en zoveel mogelijk mensen te injecteren met hun tikkende tijdbom. Het gaat allang niet meer over Corona, Covid of de PCR test. De liquidatie is begonnen en zal moeten worden gestopt. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Tal van getuigenissen passeren de revu. Ronald Bernard, een bankier die heeft moeten onderduiken, bijt het spits af. Annemarie van Blijenburgh getuigt van de meest verschrikkelijke praktijken onder regie van het “koningshuis”. Nathalie Augustina vertelt over de praktijken van de rijke elite en het “koningshuis” wat er zo graag bij wil horen en alles doet wat God verboden heeft.

Volgens Nathalie bestaan er onder het Binnenhof in Den Haag vele ondergrondse gangen en ruimtes, waar ze jarenlang, samen met vele andere kinderen, misbruikt werd door de politieke overheden. Het bestaan van ondergrondse structuren in het Binnenhof wordt bevestigd door een getoonde video.

Hoe het in dit land met het opperbevel van het leger zit, mag je je ook wel afvragen. Geheime diensten en het leger leverden kinderen en streken daar nota bene miljoenen mee op. Hoe verrot is de legertop en de top van de AIVD als filiaal van MI-6.

De meest recente onthullingen komen van Joost Knevel uit Bodegraven, die door vrijwel iedereen de grond in wordt geboord, vanwege zijn verhaallijn, welke steeds weer uitkomt op de malloot in charge van de Corona Soap: Jaap van Dissel, de kletsmajoor die wel eens heel wat op zijn kerfstok zou kunnen hebben. Van Dissel beschuldigd van moord op een kind, kan het nog idioter? Knevel is niet de enige getuige, er melden zich steeds meer. Dat Hennis-Plasschaert minister van Defensie is geworden mag nog steeds een wonder heten, maar niet als je beseft dat er connecties met de chantage-ringen rond het “koningshuis” liggen, van jongs af al, volgens Knevel. Dit kan niet meer overwaaien en maakt het weggemoffelde verhaal van Annemarie van Blijenburgh weer acuut actueel. Namen van Wilders, Rutte en inderdaad Dick Berlijn als opperbevelhebber van de strijdkrachten, kwamen daar al voorbij. En Dickie kende Joris goed, heel goed.

Ja, de kringen rond het “koningshuis” zijn hecht en moeilijk te doorbreken. Iedereen chanteert iedereen met van alles en nog wat op het Piratenschip van staat. Dat moet maar eens afgelopen zijn. Op de bijeenkomsten van Forum voor Democratie komt het geval Demmink iedere keer voorbij, waarna er wordt beloofd, dat FvD er werk van gaat maken. Misschien goed bedoeld, maar met minder dan 76 zetels op 18 maart gaat dat nooit lukken in deze poldercultuur van pappen en nathouden. De politieke belangenvereniging (Staten Generaal) zal de gelederen echt wel gesloten houden. Er zullen dus andere krachten aan het werk moeten. Bovenaan beginnen en dan het leger uitbenen.

 

Over Mark Rutte zijn de meningen al niet meer verdeeld, hij overleeft een Tribunaal in geen geval. Stop World Control schrijft:

Het is geen geheim dat Mark Rutte al zijn hele leven lang bezig is met het legaliseren van kinderverkrachting. Van 1988 tot 1991 was hij voorzitter van de JOVD, de jongerentak van de VVD. Deze vereniging publiceerde onderstaand document. Daarin wordt gepleit om de leeftijdsgrens voor pedofilie te verlagen tot 12 jaar, en zelfs die leeftijd moet herbezien worden, vonden deze liberale jongeren. Met andere woorden: Mark Rutte en zijn liberale vrienden willen dat volwassenen ongestraft kinderen jonger dan twaalf moeten kunnen verleiden en seksueel misbruiken. 

En deze man staat al vele jaren aan de top van het hele Nederlandse volk… Je hoort hem het onderstaande stukje voorlezen op een persconferentie:


Robert David Steele is een ex-CIA agent, die een omschrijving van het “koningshuis” geeft waar de honden geen brood van lusten. Maar…. we wisten het allemaal al jaren. En Nederlanders zijn op hun handen blijven zitten, bang om ze vuil te maken?

Een boekwerkje omschrijft Nederland als het Sodom en Gomorra van de moderne wereld. Het boek beschrijft – met bronnen – de extreem perverse praktijken van de Nederlandse koninklijke familie, zoals incest, verkrachting, moord, exhibitionisme, en wat nog meer. Ook de kindermoorden tijdens satanische rituelen komen uitgebreid aan bod. Download hier dit 55 pagina’s tellende document dat de internationaal beruchte sodomie van het Nederlandse koningshuis aan de kaak stelt.

Opmerking: het is vrijwel onmogelijk dat er “ex” CIA agenten nog levend rondlopen. “Once CIA, CIA forever”. Steele kan die zeldzame uitzondering zijn…


Beste lezers! Er zal geen eind komen aan de onthullingen en openbaringen. Tot in het 7e geslacht gaan we dat met ons meezeulen. Maar het is ONZE generatie die de ogen open moet doen en de boel moet opruimen. Het kan niet door met dit verrotte koningshuis, de ene na de andere vuiligheid zal uit de etterbuil spuiten, maak uw borst maar nat. Van de MSM hoeven we het niet te hebben, want die zijn 100% medeplichtig. Van Koos Postema, die begripvol naar de pedofiel Brongersma zat te luisteren, tot de vleesgeworden klootviool Kris Klomp, de meest recent onderuitgeschoffelde pedobeschermer. ALLES wat zich journalist noemt moet worden geruimd en onschadelijk gemaakt. Voorafgegaaan door een schoonmaakoperatie binnen de strijdkrachten, die je NIET meer kunt vertrouwen. Aan dit verhaal gaat geen einde meer komen, mits wij Nederlanders dit zelf stoppen. Kinderverkrachters zijn zwaar onderbemeten schijtlijsters. Daarom wordt de ene na de andere geëlimineerd. In de republiek staat er de doodstraf op. Ze kunnen nu maar beter naar buiten komen met hun verhalen.

BRON

27 gedachtes over “Sodom en Gomorra aan de Noordzee – het “koningshuis” verrot tot op het bot

 1. Heel veel dank voor deze aandacht!!
  Dat we al die pedo’s in brand zullen steken en eer herstel voorzover mogelijk aan de slachtoffers en hun familie mogen geven.
  Dat ze er niet als slachtoffer uit mogen komen maar als liefdevolle sterke mensen!

  Geliked door 2 people

  • Als ik verder in de teksten lees: IK CITEER: “zij die de hoogste posities van ons land bekleden, misbruiken en vermoorden kinderen, systematisch en op grote schaal. Beatrix, Rutte, Wilders en vele andere bekendheden worden herhaaldelijk genoemd. Einde Citaat”.

   Dan schrik ik toch wel dat Wilders dáár ook in wordt genoemd.

   Like

 2. Er is zoveel materiaal over dit dat sommige mensen het niet bijna , maar gewoon niet kunnen geloven.
  Ik heb zelf jarenlang sceptisch gereageerd en ook Martin Vrijland, (die vele fantastische en ware stukken ook heeft geschreven) heeft het over “Gecontroleerde oppositie” maar hij vergeet even dat waar rook is, ook vuur is! En hier is niet alleen giga-rook, maar ook sprake van een giga-rookgordijn wat hier wordt opgetrokken of beter geprobeerd wordt op te trekken.
  De feiten en verhalen en alles logisch aan elkaar koppelend, kan IEDERE Nederlander en ieder ander evenzo zien dat dit gewoon de waarheid is en dat de waarheid en de feitelijke werkelijkheid nog erger en onvoorstelbaar erger is dan je ook maar kunt bedenken!!!!!

  Stop niet alleen de moord en kindermoord maar stop alle misbruik tegen ons tegen ALLE burgers van Nederland!!!!!

  Geliked door 4 people

 3. Steeds meer Getuigen wereldwijd bevestigen
  ritueel misbruik!…
  Ook vanuit Nederland en België neemt het aantal getuigenissen toe. De mensen die deze verklaringen afleggen, kennen elkaar niet, hebben geen contact met elkaar, en onthullen toch exact hetzelfde:

  Hier staat het:

  https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

  Like

  • Als er te veel mensen gaan kijken, zal ook deze weer verdwijnen, maar ik heb een al hoor.
   Ze zien er nu uit als politie, maar doen weer het zelfde als hun broeders in 40/45.

   Like

 4. De corona leugen is weliswaar weerzinwekkend, maar het heeft ook veel goeds gebracht.
  De ogen gaan steeds meer open hoe de wereld in elkaar steekt. Mijn eye opener was het interview met Ronald Bernard wie heel mooi uitlegt hoe het corrupte geldsysteem in elkaar zit en het daarbij behorende criminele gedrag van die bankiers. Daarna allerlei interviews met getuigen van kindermisbruik. Zo langzamerhand krijgt het Satanisme eindelijk een gezicht en worden alle smeerlappen die hierbij betrokken zijn steeds meer ontmanteld. Hopelijk komt ‘pizza Bea’ nog aan de beurt voordat ze de pijp uitgaat. Ik pleit al langere tijd voor het afschaffen van politici/koningshuis/elite. Allemaal duistere types en nutteloze mee-eters. De wereld wordt een stuk beter als we van al het schuim der aarde verlost zijn. Hoe eerder, hoe beter.

  Geliked door 2 people

  • @Jan V,

   Beste,

   Zolang u Ronald Bernard ziet als uw eye opener is dat heel goed echter laat het vwb deze persoon dan ook aub hierbij.

   Ronald Bernard is namelijk naar mijn bescheiden mening niet die wie hij zegt dat hij is.
   En een paar alarmbelletjes wil ik u dan ook meegeven in deze want meer tijd wil ik er niet aan besteden in deze!!

   Ronald Bernard kwam als donderslag uit heldere hemel in 1x vol in ALLE NIET MSM!!!!
   Daarbij vertelde hij een aantal verhalen waarin hij BIJNA tot in detail duidelijk maakte wat er zoal gebeurde in die wereld waarin hij verkeerde….

   Oh ja, er is oer deze persoon in DIE wereld NIETS maar dan ook helemaal NIETS terug te vinden en dat is op zijn minst wel een beetje raar.
   Dan heeft hij het over nogal een aantal zaken en het klonk net in die tijd wel heel erg goed, maar nu bedoel ik het niet zo zoals gedacht maar een beetje anders. Hij vertelde namelijk heel veel over heel veel en dat ook nog eens in 3 of 5 delen (*heb ze allemaal gezien en zelfs vaker om het een beetje te kunnen ontcijferen!) Hij vertelde precies dat wat de niet msm mensen horen wilden. Daarna kwam er ook nog bij dat deze man de oprichter (of moet ik zeggen oplichter) was van o.a. “de Blije Bank” waar eenieder een beetje eigenaar van kon worden met aandelen hierin!!

   Daar is inmiddels genoeg over geschreven en dat was niet veel goeds.

   En vwb de pedonetwerken,
   Beste,
   Geloof me aub op mijn woord als ik u zeg dat ik vanaf de zaak Dutroux welke in 1990 speelde ALLES maar dan ook echt ALLES over deze allergemeenste en smerigste business heb gevolgd en als ik zeg alles dan meen ik ook alles. Tot en met de in Frankrijk en Duitsland gemaakte documentaires door mainstream media en ook alternatieve media. Heb er ook nog alles van op video en pdf en dat is niet het minste kan ik u vertellen (ongeveer 265 docu’s met een gemiddelde duur van ongeveer 1 uur en alle pdf files inzake de Zandvoortfiles en nog veel meer)

   Ter afsluiting het volgende en dan stop ik.
   Ronald Bernard heeft niet 1 naam genoemd of kunnen noemen……NIET 1!!! Dat is niet logisch! Bij het naar buiten brengen van deze door hem vertelde VERHALEN was hij met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nu niet meer in leven indien er ook maar 1 greintje van waarheid in zou zitten. In de aanloop naar de zaak Dutroux welke 4 jaar voorbereiding heeft gekost (niet om de zaak voor te bereiden zoals door de OVERHEID werd VERHAALD) zijn “helaas” 28 (ja u leest het heel erg goed, achtentwintig) KROONGETUIGEN op minstens verdachte wijze om het leven gekomen…….je zou het niet geloven nietwaar. Hierbij zaten politieagenten en officieren van Justitie…..maatje groter dan ene uit het niets komende verhalenverteller!

   Gegroet beste maar dit moest even daar deze Bernard wederom overal aan het opduiken is en dat is gevaarlijk!
   Ik kijk scherp, heel scherp, zeker als mensen aan ONZE kinderen willen komen, dan word ik een zeer onprettig persoon.

   Gladiator
   ps maar wel fijn dat hij gediend heeft als eye opener, dat dan weer wél!

   Like

   • Laat hem maar getuigen, niet? Dan weten we het snel genoeg.
    Overigens was hij ook al een keer “dood” maar toen ook weer niet.

    Conclusie: Alleen als je wordt geliquideerd heb je de waarheid gesproken. Da’s nog eens een oppepper! Zo komen we tenminste ergens.

    Like

    • @admin,

     Klopt helemaal beste want ik denk dat u dat van die 28 kroongetuigen in de Dutrouxzaak wel kent althans daar ga ik van uit!!

     Dit wat Bernard verteld zal alleen zoden aan de dijk zetten als hij ECHT uit die kringen komt en hij dan ECHT met onderbouwd en verifieerbaar bewijs komt EN last but not least een hele goede levensverzekering heeft en dan bedoel ik geen levensverzekering zoals wij die kennen maar meer eentje…..ehhhhh….wat zal ik zeggen, zo eentje die Nihoul had, u weet wel, de COMPAGNON van Dutroux!!

     Hij heeft heel even “vastgezeten” echter dat was niet in zijn straatje….hoe bedoel ik dit?
     Nou simpel, hij wilde absoluut geen cel van binnen meer zien na die ene keer en zo geschiedde…..en dan heb je denk ik al een hele redelijke en vooral dekkende “levensverzekering” en dat weet ik echt zeker!

     Gegroet beste en geloof me…

     Als IK achter dit soort zaken echt een vinger kon krijgen ging ik er met ZEKERHEID voor en wel met namen en onderbouwing middels video en fotomateriaal….maar dat is en blijft heel moeilijk…de daders zijn smerige vuile onderkruipsels maar zeker niet dom!!

     Gladiator

     Like

 5. Lang leve de republiek!
  Koningshuis is inderdaad altijd al verrot tot op de bot!
  Juliana is een geadopteerde kind in ruil voor een mongool, die in een klooster leefde en is gestorven…
  We willen oudste Amalia nooit in de toekomst als een namaak koningin zien….
  Willem Alex en Beatrix zijn reeds een namaak koning en een namaak gewezen koningin..
  In israel of in Zwitserland, Duitsland en Frankrijk, enzovoorts hebben geen koning nodig!
  In nederland kunnen we leren van ze zonder koning!!
  Rutte is de meeste angstaanjagende menselijke dier, die geen mededogen heeft.
  Nogmaals lang leve de republiek!

  Like

 6. Ons nep koningshuis zit vuistdiep in de (nazi) bilderberg groep,deze groep wil een communistische N.W.O. realiseren.Hiervoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,daar zijn ze nu volop mee bezig met de dodelijke corona vaccinazi,s.Hitler en de nazi,s hadden soortgelijke plannen.

  Like

 7. De duit en de fluit ! Draait het hierom in het leven ? Alleen een kleine opmerking : Alleen zij die niet neuken hebben het altijd over seks , Alleen zij die geen poen hebben praten over geld . Alleen zij die de werkelijke macht hebben praten noch over geld noch over seks . Of is er nog meer ? Kijk eens goed rond wie van Uw kennissen voldoet hieraan ? Waarom gokken mensen en zijn loterijen zo populair ? Het is het levende bewijs van eigen onmacht . Zelf kan je echt de wereld veranderen !

  Like

Reacties zijn gesloten.