Vraagje voor Baudet


11 maart 2021

Naar aanleiding van een vraag, jaren geleden in hoeverre Forum voor Democratie de staat Israël een goed hart toedroeg antwoordde hij: “Wij steunen Israël van harte. Het is een democratie.” Op zijn rondreizen door Nederland afgelopen week heeft hij het nog eens bevestigd. Forum voor Democratie staat vierkant achter Israël, wie van de politieke partijen niet.

Of Israël een democratie is, wagen we te betwijfelen. Dat is ongeveer hetzelfde als Nederland een democratie te noemen. Niet dus. Met de jacht op het menselijke DNA via de injectiecampagne, loopt het in Israël geheel uit de hand. Meer dan de helft heeft een shot gehaald en er vallen doden bij bosjes. Hoeveel weten we niet, alle nieuws wordt gecensureerd, in die mooie democratie daar. Luister maar even naar wat het land wordt bijna al moet worden uitgesmokkeld:

Vraagje voor Baudet: “Blijven we hardnekkig een medische terroristenstaat steunen of niet?” Dit is het voorland voor de democratie in Nederland: “Wat in Israël kan, kan hier ook!” Rutte en De Jonge worden immers betaald per dosis, vandaar. Het is een doodordinaire race wie “de meeste prikken kan zetten” zoals de Haegsche heertjes dat zo koeltjes zeggen: een prikkie zetten….. Niet zeuren, je weet ook niet wat er in een frikandel zit, zeikerds.

Israël wordt een modelstaat. Bibi Mileikovsky is de winnaar, dat zal hem best enkele miljoenen opleveren. Een mooi testament van deze corrupte oorlogshitser. De Palestijnen die hutje mutje in Gaza zitten opgesloten, krijgen niets. Maar daar hebben ze ook nog nooit van COVID-19 gehoord. Het was er niet, omdat er niets op TV over werd bericht.

Vraagje aan Baudet: “Durf je Bibi M. een trap te geven of krijg je dan interne problemen. Over die ambassade naar Jeruzalem en dat soort zaakjes. Dit is Nederland he, niet vergeten!

20 gedachtes over “Vraagje voor Baudet

 1. Off topic…wel een monumentje waard

  Bedankt jongens, klasse!!!

  Enne…de uitvinder van het cassettebandje is in andere sferen! 💖

  • A) Leger: WO III Derde wereldoorlog
   B) Big Pharma: WV I Eerste Wereld vaccinatie ‘campagne’

   Keuze tussen 2 mogelijkheden de wereldbevolking uit te dunnen.
   A) Kosten 7 miljard kogels !
   B) Kosten 7 miljard vaXXins !

   A: Per 50 stuks varierend van 13,50 tot 49,50. Per stuk zeg maar van 27 tot 99 euocent.
   B: De prijzen per ‘shot’ lopen uiteen van 1,78 tot 14,68 euro.
   Hoewel A) stukken goedkoper is dan B) zijn blijkbaar de extra effecten van totale controle rfid chips, vaccinatiepaspoorten e.d. belangrijker. Bovendien geeft A. veel “gedonder” waarbij alles overhoop wordt gehaald en is B. schoner, stiller en veel smeriger (SSS).

   P.S. Excuse het cynisme, maar reken maar dat er flink gerekend wordt bij al die ‘clubs’ die dit bedenken, plannen en uitvoeren.

 2. Laten wij het nu even hebben over de situatie in Nederland met betrekking tot de verkiezingen. Als de fraude vrij zijn verlopen kunnen wij het later wel hebben over alle andere zaken die in de wereld niet kloppen. Nu niet afleiden van de belangrijkste verkiezingen ooit.

  • Niet wanhopen, rustig blijven , goed om je heen kijken en om je heen lezen zoals hier en praten, praten, uitleggen, uitleggen aan alle mensen om je heen.

   Alleen “The GREAT RESIST” kan pas ontstaan na de GREAT AWAKENING. Ofwel de grote SCHOONMAAK kan pas beginnen na de grote ONTWAKING!

   Pas als de OGEN van de MENSEN echt open gaan voor de waarheid en zij echt hun vrijheid niet alleen bedreigd zien maar ook de bedreiging aan den lijve voelen, zullen zij echt in actie komen !!!!

  • Begrijpelijk, Zeeuwse. Wie nog wel? In ieder geval niet zij die menen dat als PVV (door de zionisten gefinancierd) of FVD (die ook al openlijk de liefde aan israhell betuigen) maar de grootste worden, we dan van de covid tirannie verlost zullen zijn. Man, man, man, wat zullen ze wederom bedrogen uitkomen hun stem weg te hebben gescheten. Mensen leren ook nooit iets bij, al helemaal niet van het verleden, om moedeloos van te worden.

   • Nog een aanvulling, al die jubelende aanhangers van Wilders en Baudet zijn ook altijd zo vol van Orban.
    Informeer je een even hoe het in Hongarije gesteld is met de “covidioterie”, dat maakt veel, heel veel duidelijk. Hoewel? Waarschijnlijk ook niet, ja echt om moedeloos van te worden.

    • Wat heb je voor alternatief blackpeat? Massaal niet stemmen zal tot gevolg hebben dat de enthousiaste Mark bewonderaars deze psychopaat weer aan een meerderheid helpen. Op een kleine partij partij stemmen betekent dat VVD zeker de grootste wordt. De FvD is op dit moment de enige partij die qua grootte een gevaar voor het huidig regime vormt. Misschien dat een stem op Baudet of Haga een gevaar inhoudt (pakt met de duivel?) maar nóg 4 jaar Rutte betekent het einde van een menselijk bestaan. Dat Israhell een terreurstaat is komt de FvD misschien nog wel eens achter.

  • Kies een leuke stemming…lekker wandelen in de natuur Zeeuwse 👣 doet een mens goed!

   Stem af op mooie mu-ziek…werkt ook altijd helend voor een gezonde stemming
   Op de juiste toon gestemd 432hz
   Geniet ervan met volle teugen, heb het goed 💃

 3. M.i. zal het niet uitmaken of FvD of VVD danwel PVV of zelfs Denk(haha) wint. Het is één pot nat. Misschien dat Thierry nog de illusie koestert, maar ik vrees met grote vreze. De “opdrachtgevers” WEF/WHO/Cabal en wat daar misschien nog boven zit zal niet toestaan dat welk land dan ook een totaal van hun doeleinden afwijkend beleid zal gaan voeren. Dan komt de Keheimpolizei in actie die ook Pim naar de eeuwige jachtvelden hebben geholpen, maar eerst voordat zullen ze hem of wie dan ook een lijstje voorleggen om te tekenen evt. aangeboden door een paar leuke zeer minderjarige kinderen of gewoon een uitnodiging voor de volgende vergadering van de WEF, de BEF of welke xx…EF dan ook!

 4. Dit is eigenlijk ordinair vliegen afvangen . Natuurlijk is het momenteel altijd fout , wanneer je een standpunt inneemt . Het is eigenlijk hetzelfde als met Trump , die ging er ook prat op , dat onder zijn administratie er 2 verschillande vaccins kwamen , daarmee ervan blijk gevend niets gesnapt te hebben van de globalistische staatsgreep tegen hem .Netanjahu maakt dezelfde fout vermoedelijk verblind door de macht in zijn positie en het ontbreken van kritische raadgevers net zoals bij Trump . Veel fouten in dit leven worden veroorzaakt door domheid en minder door slechtheid ,hoewel hierover te twisten is , het één gaat namelijk naadloos in het andere over . Baudet te gaan vragen hoe het precies zit in een fluide situatie is op zoek gaan naar spijkers bij laag water , je vindt namelijk altijd wat en het dient niemand . Baudet is te prijzen voor zijn niet aflatende inzet en het op de kaart zetten van de grote maatschappelijke en politieke problemen van deze tijd . Als ieder ander is hij een kind van zijn tijd , die gelukkig de dingen bij de naam noemt en zich niet laat leiden door de waan van de dag en de grote financiele conglomeraten waar elke vorm van democratische controle ontbreekt en waar alleen het geld de maat aller dingen is .
  Verwachten jullie liefde , bezorgdheid en toegenegenheid van Bill Gates , George Soros , de Rockefellers , de Rothschilds en uiteindelijk ook van hun lakeien Mark Rutte , Hugo de Jonge , Ferd Grapperhaus , Sigrid Kaag , en de ambtenaren , die het een en ander uitvoeren ? Het is goed , dat er familie en vrienden zijn , want als je het van deze psychopaten zou moeten hebben , zou het er echt slecht voor de mensheid uitzien .

Reacties zijn gesloten.