COVID-19 Injectie is veilig voor “de meeste mensen.” PARDON?!

9 maart 2021

Thierry Baudet is met zijn entourage nog steeds aan het rondtrekken met de boodschap dat de Corona Soap moet stoppen en Nederland per direct weer terug moet naar het knuffelstadium, open restaurants, carnaval en studentenfeestjes. Gisteren was hij in Eindhoven en daar ging hij plotseling ook spreken over de “coronavaccinatie”.

Baudet vertelt de overigens de halve waarheid door te stellen dat hij zich niet laat vaccineren omdat “er maar 150 mensen jonger dan 70 jaar aan corona zijn overleden”. Dat klopt niet, het waren er NUL (0,0). En mensen ouder dan 70 jaar zijn er ook niet aan overleden, maar alleen als COVID-19 slachtoffer GEREGISTREERD. Maar dat zal voor de steeds groter worden toehoordergroep wel wat “over the top” zijn. Het moet natuurlijk wel politiek correct blijven. Bovendien kan hij altijd verklaren dat hij voor zichzelf sprak, maar dat iedereen het zelf maar moet weten. Thierry heeft nog nooit van de Neurenberg Code gehoord of wil er zijn publiek niet mee vermoeien. Het is ook ingewikkeld allemaal.

Baudet heeft het in het rond getwitterd, maar het Twitter censuurmonster zet direct zijn tanden erin.Lees maar:

Belachelijke correctie, hoezo misleidend?

Moeten wij nu gaan ontdekken dat betaalde “gezondheidsofficials” in dienst van de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE het product van hun handelspartners zijnde BIG PHARMA als veilig beschouwen? Hoe misleidend ben je dan!

Komt overigens wel bij dat het als veilig kan worden beschouwd voor “de meeste mensen”. Kunnen deze “gezondheidsofficials” dat ook even preciseren? Wie zijn precies die “meeste mensen” en wie zijn er dan precies de klos?

Zelfs het censuurgedrocht van Twitter kan het niet meer ontkennen: “Het is een grootschalig medisch experiment zonder instemming van de bevolking en de meesten gaan het wel overleven.”

Als we ooit teruggekeerd zijn naar het oude normaal, kan dat nooit zijn gerealiseerd zonder een jarenlang afkickproces.

18 gedachtes over “COVID-19 Injectie is veilig voor “de meeste mensen.” PARDON?!

  • Dat is dus NU.
   Is het ook besmettelijk, deze “nieuwe variant”? Zal wel, hè!

   Maar de meest waarschijnlijke doodsoorzaak: “Ouderdom met onderliggend lijden.”

 1. Aldous Huxley
  De geneeskunde heeft zo’n enorme ontwikkeling doorgemaakt dat er nagenoeg geen gezond mens meer is.
  Straks belanden we in de Brave new World snuifje Soma er bij en zijn we allemaal gedrogeerd gelukkig.

 2. Baudet is de zoveelste oplichter die kul praat verkoopt om zieltjes te winnen; politici eigen. Het verkondigen van halve waarheden en driekwart leugens is nog steeds genoeg voor velen om erin te trappen. De machten achter de schermen (WHO, WEF, VN, EU) bepalen allang de agenda, niet zo’n trekpop als Baudet. GA NIET STEMMEN, OOK NIET OP BAUDET/VAN HAGA!!! Het gehele politieke systeem is rot tot op het bot en dient te worden afgeschaft, pas dan kunnen we terug naar normaal zonder al die opgedrongen vaccinazi’s.

  • Helemaal met je eens. Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen allemaal massaal weer achter zo’n roeptoeter aanlopen zonder na te denken over het systeem. Ze willen te graag verlost worden van de dictatuur zonder daar zelf energie in te hoeven steken denk ik.

 3. Mooi! Ik zat al geduldig te wachten op een dergelijke “misstap”, en dit is precies het laatste zetje wat ik nodig had om definitief niet te gaan stemmen.
  Ik wilde al niet, nu weet ik het zeker..

  Dank je voor het bericht @admin!

  • “Stempas” niet weggooien, maar in Zorgvuldige Verzekerde Bewaring stellen.
   Al is het alleen maar om bewijs bij je te hebben, dat die padvindersclub in Den Haag niet in jouw naam staat te liegen, bedriegen, stelen en besodemieteren.

   • @Adm Heel goed, want vaak (en ook ik ooit mea culpa) gooien mensen in hun WOEDE over dit zooitje L.L Hannesen daar in Den Haag hun pas weg, verscheuren die enorm dure en vooral GROTE stembiljetten (een krant is er niks bij en wat kost dat allemaal? en wie betaalt dit allemaal? 1x raden). Dat laatste kan ik mij goed voorstellen en is ook prima methode om de woede over zoveel Demonische Volks Verlakkerij af te reageren !!! 🙂 🙂

  • “Stempas” niet weggooien, maar in Zorgvuldige Verzekerde Bewaring stellen.
   Al is het alleen maar om bewijs bij je te hebben, dat die padvindersclub in Den Haag niet in jouw naam staat te liegen, bedriegen, stelen en besodemieteren.

   • Mijn stempas ligt al in de versnipperaar. Bovendien is bewaren ook geen garantie; ze kunnen bijdrukken zoveel ze willen en daarmee ‘bewijzen’ dat je gestemd hebt.

    • Jan V, dat “bewijs” dat is toch wel heel erg discutabel als jij je stempas kan overleggen. Zij bewijzen daarmee alleen maar verkiezingsfraude te plegen.

 4. Verplichte coronatest voor het reizen met auto.
  De strop wordt steeds iets strakker om je strot gedraaid.

Reacties zijn gesloten.