SCHOKKEND: Hydroxychloroquine was gepatenteerd omdat het kankercellen vernietigt

7 maart 2021

Kunt u zich nog herinneren dat president Trump “plotseling” Big Pharma de oorlog verklaarde door medicijnen goedkoper te maken? [LINK] Daar zat nog iets anders achter. Er komen nu berichten boven die wijzen op het rechtzetten van een paar misdadige patenten die aan HCQ waren gekoppeld.

Hydroxychloroquine doodt kankercellen? De industrie om kanker te “genezen” is al een eeuw een lucratieve farmaceutische bezigheid. Symptoombestrijding levert vele malen meer op dan het vernietigen van de oorzaken, dat wisten we al.
Daarom werd de methode om kanker te bestrijden met hydroxychloroquine sinds de jaren 1930 door patenten onderdrukt. Daarom ook gaf Donald Trump, die als president toegang had tot die patenten, het vrij tijdens de Covid zwendel. Big Pharma is woedend. Trump heeft een strategische zet gedaan door het vrijgeven van informatie waarvan velen niet wisten dat het over kanker ging, maar dachten dat het om het bestrijden van Covid ging.

Eén van de artsen rond Simone Gold heeft dat eerder al gewoon kenbaar gemaakt. Dr. Richard Urso was één van de eerlijke dokters, die het spel op de wagen heeft gezet [LINK] Simone Gold geeft na haar ontslag de ene lezing na de andere om te vertellen over “Covid” en het “vaccin” [LINK]

De vaccinatie-agentschappen in de wereld als CDC en RIVM willen daarom ook niets weten van HCQ en de mogelijkheden van dit derivaat van “Jezuïetenpoeder”. Het zou teveel problemen ineens oplossen en dat gaat ten koste van de rentabiliteit.

Wat maakt dat een figuur als malloot Van Dissel c.s. anders nog dan een massamoordenaar?

Wij zouden het niet weten. gezien zijn track record gaat deze “epidemioloog” het Medische Tribunaal niet eens halen.

16 gedachtes over “SCHOKKEND: Hydroxychloroquine was gepatenteerd omdat het kankercellen vernietigt

 1. Ook is al jaren bekend dat cannabis stoffen bevat welke kanker tegengaan, maar in de geneeskunde wordt dit niet of amper gebruikt. Dus mijn advies: rook een joint. Het werkt relaxend én helpt ook om kanker te bestrijden. Vergeet medicijnen en vaccins. Het grootste drugslaboratorium is de farmaceutische industrie; vele malen schadelijker dan natuurproducten.

  • Voorwaarde dan wel is dat de plant zonder de gangbare chemische toevoegingen wordt groot gebracht. Compostthee doet hier wonderen!

  • Ik rook tegenwoordig heerlijke dure Cubaanse en Dominicaanse sigaren. Levert me zalige, meditatieve en totaal ontspannende rookmomenten op… En met een fles whiskey ernaast kan het niet meer stuk. De boom in met al die angstporno over roken! Ik geloof er geen reet meer van. Als ze dat met alle geweld willen tegengaan, dan moet ook daar een luchtje aanzitten.

 2. Cannabis ook verboden vrucht sinds jaren 30
  Daarvoor ook geneesmiddel… plots illegaal.

  Werkt nu dus nog steeds
  Natuur geneest…op alle vlak!
  💃

 3. Niet hetgeen je zoekt, maar wel ook een mooi product uit de Apotheek van God: Natriumbicarbonaat – De Helende werking van Baking Soda – Mark Sircus – http://succesboeken.nl/book/9789079872831

  Bij aanschaf vooral niet voor Vettebol kiezen; die gooit z’n prijzen namelijk een paar keer over de kop. Let op: BI MOET tussen Natrium & Carbonaat staan anders kun je het NIET consumeren, maar wel je toiletpot ermee schoonmaken.

  • Verzamel zaden en boeken voordat ze onder vuur komen ~ Fahrenheit 451

   Sodium bicarbonate…De Dokter op Zee!
   Naast het essentiele olie medicijnkastje.

   Sodium Tri Carbonate is natuurlijke chlorine…ook voor de WC pot 😊
   The Power of Healing Nature!
   Go green & blue 👣🦅🙌

 4. Een omstreden middel, maar dat weerhoud mij er niet van deze info te delen:

  Project Camelot interviews Jim Humble, the man behind MMS: Miracle Mineral Supplement – 2009

  Citroenzuur 25%, krist. (30ml)
  Natriumchloriet 25% (30ml)

  Twee aparte flesjes; bij gebruik van elk 1 á 2 druppels mengen in glas water; dagelijks of tweedaags de druppels vermeerderen met +1. Maximum ervan ben ik vergeten, maar iets vertwijfeld dacht ik aan een max. van 5 druppels elk. Wie ernaar wil gaan zoeken, zal plenty info tegenkomen. Zoals vermeld is het middel omstreden en een organisatie als de FDA waarschuwt het vooral niet te gebruiken ter consumptie. Zoiets moet toch minstens nieuwsgierig maken. 😉

  • Ahh, MMS. Herinneringen… Dat spul heb ik 20 jaar geleden maandenlang intensief gebruikt. Ben toen wel tot 15 druppels gegaan. Ik heb er nooit enig positief effect van ervaren, alleen accumulerende tegenzin. Ik ging er op een gegeven moment zó totáál van over mijn nek, ook bij mengen met vruchtensap, dat ik het nooit meer door mijn strot zal kunnen krijgen.
   Voor de liefhebbers: het is iets beter te verdragen bij die andere bereidingswijze: een glas sterk geconcentreerd MMS in een grote pot water zetten, dek dit af en dan trekt het spul via de dampen na zoveel uur in dat water. Dan dit water in een grote fles bewaren.
   Hoppakee, gieten maar. Yuck…

Reacties zijn gesloten.