Prionziekten? Laat je niet testen en injecteren. Het is oorlog.


7 maart 2021

Het is inmiddels wel duidelijk geworden dat in het geval Influenza C (Covid) de genezing ernstiger gevolgen zal hebben dan de kwaal, aangezien de kwaal en haar oorsprong nooit zijn aangetoond. Wij dienen de medische maffia op haar woord te geloven, dat het gepruts aan ons DNA een technologische vooruitgang is. Helaas is het zo, dat de wereldpopulatie aan een wereldomvattend medisch experiment MOET meewerken, anders ben je zo ongeveer al je verworven rechten kwijt, in de zin dat je ze nooit meer terugkrijgt. We vonden een van de vele onderzoeksrapporten, waarbij er weer een ander gevaar zit aan het testen en vaccineren, twee absoluut verboden schendingen van onze lichamelijke integriteit door penetratie, hetzij door een wattenstaafje, hetzij door een injectienaald.

ABSTRACT

De ontwikkeling van nieuwe vaccintechnologie is in het verleden met problemen gepaard gegaan. De huidige op RNA gebaseerde vaccins tegen SARS-CoV-2 werden in de VS goedgekeurd met behulp van een noodverordening zonder uitgebreide veiligheidstests op lange termijn. In dit document werd het Pfizer COVID-19 vaccin geëvalueerd op het potentieel om prion-gebaseerde ziekte te induceren bij de ontvangers van het vaccin. De RNA-sequentie van het vaccin en de interactie tussen de spike-eiwitten werden geanalyseerd op het vermogen om de intracellulaire RNA-bindende eiwitten TAR DNA bindend eiwit (TDP-43) en Fused in Sarcoma (FUS) om te zetten in hun pathologische prionconformatie. De resultaten wijzen erop dat het vaccin-RNA specifieke sequenties heeft die TDP-43 en FUS ertoe kunnen brengen zich in hun pathologische prionconfiguraties te voegen. In de huidige analyse werden in totaal zestien UG tandem herhalingen (ΨGΨG) geïdentificeerd en werden aanvullende UG (ΨG) rijke sequenties geïdentificeerd. Er werden twee GGΨA-sequenties gevonden. Potentiële G-quadruplex-sequenties zijn mogelijk aanwezig, maar een meer gesofisticeerd computerprogramma is nodig om deze te verifiëren. Bovendien bindt het spike-eiwit, dat ontstaat bij de translatie van het vaccin-RNA, angiotensine-converterend enzym 2 (ACE2), een zinkhoudend enzym. Deze interactie heeft het potentieel om intracellulair zink te verhogen. Het is aangetoond dat zinkionen de transformatie van TDP-43 in zijn pathologische prionconfiguratie veroorzaken. Het vouwen van TDP-43 en FUS in hun pathologische prionbevestigingen is bekend als oorzaak van ALS, front temporal lobar degeneratie, de ziekte van Alzheimer en andere neurologische degeneratieve ziekten. De bijgevoegde bevinding en andere potentiële risico’s doen de auteur geloven dat de wettelijke goedkeuring van de op RNA gebaseerde vaccins voor SARS-CoV-2 voorbarig was en dat het vaccin veel meer schade kan berokkenen dan goed voor ons is.

Analyse van het Pfizer-vaccin tegen COVID-19 heeft twee potentiële risicofactoren aan het licht gebracht voor het induceren van prionziekte bij de mens.

De ziekte van Creutzfeldt-Jakob (KROITS-felt YAH-kobe) (CJD) is een degeneratieve hersenaandoening die leidt tot dementie en, uiteindelijk, de dood.

Mensen ondervinden problemen met de coördinatie van hun spieren. Persoonlijkheidsveranderingen (waaronder geheugenstoornissen, beoordelings- en denkstoornissen) en gezichtsstoornissen. Naast slapeloosheid en depressies komen ook hallucinaties voor bij patiënten.
Naarmate de ziekte vordert, wordt de mentale stoornis van de mensen ernstiger. Ze ontwikkelen vaak onwillekeurige spierschokken die myoclonus worden genoemd, en ze kunnen blind worden. Uiteindelijk verliezen ze het vermogen om te bewegen en te spreken, en raken ze uiteindelijk in coma. Longontsteking en andere infecties komen bij deze mensen vaak voor en kunnen ook tot de dood leiden. Varianten van CJD beginnen voornamelijk met psychiatrische symptomen, treft jongere personen meer dan andere typen CJD en de ziekteperiode duurt langer dan gewoonlijk van het begin van de symptomen tot de dood.Sommige symptomen van CJD kunnen lijken op symptomen van andere progressieve neurologische aandoeningen, zoals de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Huntington.
CJD veroorzaakt unieke veranderingen in het hersenweefsel die bij autopsie kunnen worden waargenomen. Veroorzaakt een snellere achteruitgang van de vermogens van een persoon dan de ziekte van Alzheimer of de meeste andere vormen van dementie.

Het rapport besluit met een waarschuwing: “Het goedkeuren van een vaccin, waarbij gebruik wordt gemaakt van nieuwe RNA-technologie zonder uitgebreide tests, is uiterst gevaarlijk. Het vaccin zou een biowapen kunnen zijn en zelfs gevaarlijker dan de oorspronkelijke infectie.”

De auteur legt een link met de Anthrax aanval van de Amerikaanse overheid in 2001, direct na de 911 aanslagen. Er wordt dus gesteld dat dit een bio-wapen is. Het is belangrijk om te weten wat prions zijn en wat ze veroorzaken [LINK] Vaak wordt de link gelegd naar het Creutzfeld-Jacobs Syndroom [LINK] Zolang er geen testrapporten van de mRNA injecties aanwezig zijn, moet dit experiment worden gestopt. Ook moet gekeken worden naar de testprocedure om DNA monsters achter uit je neus te halen. Het is vrij gemakkelijk om iets in te brengen. Dat inbrengen is belangrijker dan wat je eruit haalt: dat is van nul en generlei waarde. Behalve voor de ongrondwettelijke aanleg van een DNA databank zonder onze toestemming.

Artsen die meewerken aan de verspreiding van een ongetest vaccin propageren een biowapen. dat u het maar even weet als de medische Tribunalen worden opgestart. Niemand zal de dans ontspringen.

Over kinderhatende dierenartsen gaan we het niet eens hebben.

12 gedachtes over “Prionziekten? Laat je niet testen en injecteren. Het is oorlog.

 1. Wederom een knap staaltje onderzoeksjournalistiek. Bewijzen te over en verantwoordelijken voor deze idioterie kunnen rekenen op lange straffen.

 2. We zouden eerst eens eventjes kunnen beginnen met iets wat voor iedereen gemakkelijk te doen is namelijk dit artikel in zijn geheel naar je eigen huisarts te sturen…….

  Met een verzoek om reactie natuurlijk.

  Morgen zal ik hiervoor in elk geval telefonisch contact opnemen met MIJN huisarts met het verzoek me zijn emailadres door te geven ivm een belangrijke strikt persoonlijke mail aan hem….

  Kijken wat ik te horen krijg en ik laat het daarna hier dan wel weten.

  Gegroet mensen en veel succes gewenst met de aanstaande verlenging van de “avondklok” welke nu eigenlijk een huisarrestklok genoemd mag worden of zelfs een klok welke het verbied om zich te begeven in de open lucht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Het moet echt niet veel gekker meer worden vinden jullie niet!!??

  En nog steeds slaapt de massa. En by the way, heb de hele docu bekeken van de ondernemer (Eric Boomsma) uit het vorige topic en dit was echt meer dan geweldig.

  Maar we moeten echt iets gaan doen wat hout gaat snijden want zo kan het echt niet langer.

  Ben nog steeds bezig maar het vlot niet erg maar dat wil niet zeggen dat ik dit ga stoppen! Ook dit wilde ik nog even kwijt hier.

  Fijne dag gewenst allen en….ehh, we zien het wel!

  Gladiator

  • Eerst wakker schudden (informeren),
   dan mondig maken en
   vervolgens weerbaar maken.
   In 1784 pleitte Joan Derek van den Capellen tot den Pol al voor burgermilities. We hadden toen nog per stadstaat (Stadhouders tijdperk) de mogelijkheid ons eigen beleid en verdediging te bepalen (Decentraal).

   En nu na een paar eeuwen van ongelofelijk doordrammerige CENTRALISATIE (EEG/EU/VN/etc…) proberen dit zelfde tuig (de nazaten daarvan + wat er verder is bijgekomen) de hele Wereld in hun zak te steken! Hoe diep kan de Mensheid zinken.
   Nog even we krijgen ALLEMAAL een rode en een blauwe pil thuis Oh nee dat krijgen we al, alhoewel de blauwe ontbreekt we hebben alleen nog de RODE , de vaXXicinatie dus…..

 3. Dit is precies het vermoeden dat de meeste kritische artsen en volgers al hebben! Zowel de PCR NEUS-TEST als (en zeker) de Pfizer en andere vaXXcinaties (lees vergiftigingen) kunnen dit gore rNA inbrengen en zijn dus op termijn “dodelijk” en in het gunstigste geval definitief invaliderend.
  De mensen die direct zenuwstoringen als ongecontroleerde bewegingen e.d. krijgen zijn onze ‘bakens’ helaas . Zij laten met hun directe gevoeligheid en daaropvolgende reacties zien wat het vaXXin in uw lichaam kan en gaat doen. Ik vermoed dat het bij de meeste mensen die misschien wat ongevoeliger of langzamer werkend immuun en signalerings systeem hebben op de lange(re) termijn [varierend van eenhalf tot éém a twee jaar] dezelfde danwel gelijksoortige symptomen zich zullen kunnen/gaan ontwikkelen!

  Hoe goor crimineel psychopathische MOET je wel niet zijn om dat te verzinnen, daar aan mee te werken en de HELE wereldbevolking mee te willen injecteren, lees: infecteren !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Pingback: NIEUW! De Corona krijstest – geen grap | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 5. Pingback: PCR-test veroorzaakt kanker, neemt illegaal DNA af en is voor de rest waardeloos | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 6. Pingback: Vaccineren en testen: Onderzoek wijst de implantatie van een “Vuile Bom” in de bevolking uit | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 7. Pingback: Vaccinaties en testen: Een vuile bom! – CommonSenseTV

Reacties zijn gesloten.