De rookgordijnen van Rutte en zijn handlangers

6 maart 2021

In een waarachtige volksvriendelijke democratie is het belangrijk om te weten wat er met je stem gebeurt, als je die eenmaal hebt weggegeven. Want je kunt die stem niet terug draaien. Bijvoorbeeld in het waarschijnlijke geval dat er een coalitie wordt aangegaan met een partij die je niet zit zitten. Of tijdens de regeerperiode, als er weer eens een verkiezingsbelofte de nek om wordt gedraaid. Je moet het 4 jaar aankijken en dan mag je het nog eens proberen. Een volkomen waardeloos systeem, petje af voor de bedenkers ervan. Follow the money en ontdek waar uw stem wordt versnipperd…..

Niet iedereen zal het met ons eens zijn, maar sommigen kunnen het misschien beter uitleggen. Zoals Erik Boomsma dat doet aan de hand van hoe de lijntjes lopen, zodat je kunt zien waar de centjes vandaan komen. En waar jouw stem heen gaat. Hij leidt het zo in:

Onze “regeringsleiders” blijken al tientallen jaren rookgordijnen en mistbanken opgeworpen te hebben, om hun Politieke- en Fanciële- Masterplan samen met de SUPERRIJKEN der Aarde aan de bevolking op te kunnen leggen. Middels zorgvuldig gehanteerde management- en propaganda-technieken is het volk wereldwijd onkundig en onwetend gemaakt en gehouden over de omvang en de impact van dit masterplan. Immers, de samenzweerders die het plan bedacht hebben, weten dondersgoed, dat de doelstellingen van dat plan tegen de natuur van de VRIJE MENS van vlees en bloed ingaat. En dat de mensen (het volk) veruit in de meerderheid is en uiteindelijk de macht bezit om het masterplan onderuit te halen en te keren.
Inmiddels trekt de mist echter langzaam op en worden de contouren en de inhoud van het masterplan, dat ook wel “The Great Reset” of “Build-Back-Better” voor steeds meer mensen zichtbaar. En wat blijkt….? Het masterplan van de deze samenzwerende regeringsleiders, multinationals, multi-biljonairs en financiers zal onze democratie en onze mensenrechten volledig vernietigen. Het plan is erop gericht alle mensen, die niet bij deze zogeheten DAVOS-ELITE horen, tot volgzame slaven te maken en hen tot op het bot financieel uit te zuigen.
Het is eigenlijk al 5 over 12…..!!!

Klik op het plaatje om zijn uitleg te volgen op de BataafscheTV:

9 gedachtes over “De rookgordijnen van Rutte en zijn handlangers

 1. Eigenlijk zegt deze quote al een helehoop.

  Wat nu allemaal naar buiten komt geloven de meesten niet. Het is zo overweldigend, en dit is nog maar het topje…..

 2. Ik draag nooit mondkapje en doe geen afstand…
  Ik ga winkels gewoon binnen zonder mondkapje…
  Ik kan in de avondklok een blokje lopen….
  We blijven zeker zelfstandig…..
  Je kan zien, dat we Rutte niet nodig hebben…
  We blijven gewoon doof, wat Rutte bepaalt.
  Rutte trekt kinderachtig aandacht op tv, ik doe het uit of ik kijk niet…
  We kunnen makkelijk zonder Rutte leven…
  Maar voor anderen niet, horeca gesloten, enzovoorts….

 3. Een zeer duidelijke uitleg op de video van Erik Boomsma.
  Heel goed uitgelegd hoe de lijntjes (centjes) lopen.

Reacties zijn gesloten.