VERWOESTEND: Buitenparlementaire onderzoekscommissie (BPOC) publiceert voorlopig rapport

5 maart 2021

Het voorlopige rapport veegt de vloer aan met regering en OMT, na het horen van tientallen getuigen (deskundigen). Er blijft van het zogenaamde “beleid” niets meer over, nadat alles op een rijtje is gezet. Er rest alleen nog een TRIBUNAAL vanwege de lange rij strafbare handelingen en beslissingen zonder bevoegdheden. Dat Tribunaal kan wat ons betreft doorgang vinden, nadat de terminologie in het rapport enige aanpassingen heeft ondergaan. Ook het vaccinatiegedram als enige oplossing voor iets wat er nooit was en ook niet komt, moet als crimineel handelen worden bestempeld en is in ieder geval in de voorlopige eindconclusies onderbelicht.

In de eerste plaats is het “coronavirus” of SARS-CoV-2 virus nooit geïsoleerd. Dit is voor vele instanties en deskundigen bevestigd. Als er in het rapport wordt gesproken over de “bestrijding” van iets wat er niet is, dient daar eigenlijk te staan de “bestrijding van een aaname”. Het gaat niet aan om het bestaan van iets te erkennen, omdat de hele wereld “het erover heeft”. Ten tweede worden er “psychiaters” als deskundigen bijgehaald. Deze beroepsgroep is van een buitencategorie die geesteszieken zegt te kunnen behandelen. De enige geesteszieken die hadden moeten worden behandeld zijn regering en parlement samen met het OMT in een sollicitatieprocedure. In dat geval hadden we weinig last van deze “beleidsmakers” gehad en was COVID-19 gewoon Influenza C geweest.

In de derde plaats wordt de Parlementaire Enquête als een probaat middel verondersteld om de “beleidsmakers” aan de tand te voelen. De slager keurt zijn eigen vlees en het resultaat is altijd gericht op de gereed staande doofpot. Een Tribunaal met lekenrechtspraak is de enige optie om gerechtigheid te vinden. Als laatste willen wij nog even aanstippen dat de kritiek op het “beleid” niet verder gaat dan aantoonbaar strafbaar en ruïnerend voor de mensen en de maatschappij. Er moet echter nadrukkelijk rekening worden gehouden met BEWUST en GERICHT destructief wanbeleid met het oog op de Agenda 2021-2030, welke door vrijwel ALLE landen ter wereld is ondertekend. Deze agenda beschrijft een betere situatie na een catastrofe. Er komt geen “betere situatie” als er geen catastrofe heeft plaatsgevonden.

BRON: https://bpoc2020.nl/tussenrapport-conclusie

23 gedachtes over “VERWOESTEND: Buitenparlementaire onderzoekscommissie (BPOC) publiceert voorlopig rapport

 1. Hier volgt enkel gevangenisstraf voor de zware misdaden tegen de menselijkheid door Rutte & Co.

 2. buiten dat ze zelf toegegeven hebben dat een wereldwijd experiment is dat vaccin.
  Het is net als wat mengele deed in die kampen met mensen ,naar is het iedereen en door dat het verscheidene pharmafabrieken en labs zijn kunnen ze meteen verscheidene soorten uitproberen en zo worden we bloot gesteld aan die gifzooi en wat geld tot verderf van de mensen.
  Iedereen die daar aan meewerkt maakt zich schuldig aan een poging en ook aan moord. Dat de media hieraan meewerkt is dat ze bezit zijn van die zelfde lui die ook de dwang uitoefend om iedereen in angst dat gif aan te nemen.
  Door dat iedereen tegen mekaar word opgezet en door die leugenaars op een verkeerd been word gezet worden er nu mensen gediscrimineerd omdat ze in wel de waarheid zien en buiten gesloten worden van een normaal leven .
  Dat hele pasoort is gewoon een manier om te verplichten en dus smerige handelingen van de EU en die lui hier.
  Een smerig spel word gespeeld door de ellite en rijken en rome.

  • In het voorjaar van 2020 tijdens de eerste lockdown werden wij zoet gehouden door het RIVM/OMT met de panacee van een groepsimmuniteit van 70% en daarna was het COVID-19-probleem passé. We weten allemaal dat het geheel anders is gelopen. Ondertussen heeft onze roverheid op 08 mei een bestelling geplaatst voor vaccinpaspoorten.

 3. Ik mis in dit verslag in elk geval dat ALLE OMT leden een totale belangenverstrengeling hebben met of Big Pharma of middels patenten inzake beademingsapparatuur wat wettelijk gewoon streng verboden is….punt!!

  Ook wordt door toediening van een experimenteel geneesmiddel terwijl andere middelen aanwezig zijn welke ook voor deze kwaal geschikt zijn nagenoeg de hele Neurenbergcode overtreden.

  Ik word gewoon ziek van al dat achterlijke geouwehoer van alweer een arts, alweer een wetenschapper of alweer een deskundige die precies hetzelfde zegt dan de eerdere duizenden voor hen welke aan de bel trokken!!

  Feit is dat het zogenaamde volk gewoonweg op een niveau beland is waar het niet meer voor zichzelf kan nadenken en dan bedoel ik gewoon logisch nadenken want veel meer is hier niet voor nodig.

  Het feit dat ene Hugokook gewoon wat staat te liegen als hij ivm vragen van van Haga aan het antwoorden is en waar hij het specifiek over de “bijwerkingen” van deze experimentele drug heeft doet mijn tenen krullen!!!
  Dit zou volgens deze clown gaan om wat rode plekjes rond de injectieplek, wat vermoeidheid, een klein beetje hoofdpijn en meer van dit soort onzin!!

  De clown heeft zich onsterfelijk belachelijk gemaakt met zijn achterlijke gelieg en dat geld voor zijn holmaatje Trutje ook.

  Maar feit is echter dat dit tuig er nog steeds staat en er ook nu nog steeds alles aan doet om hun gezwam zo lang mogelijk overeind te houden en ze er zelfs nog wat regeltjes bij proberen te verzinnen wetende dat als dit uit komt deze er ook nog wel bij kunnen.

  Ze hebben NOG het politiekorps en de (would be police) achterlijke BOA’s ter beschikking maar owé als dat straks zal omslaan.

  Niet dat ik ook nog maar een overheidsdienaar ooit in mijn leven serieus zal nemen want de goeden zijn al lang gestopt met deze onzin!!!

  Dit is NIET MEER OP TE LOSSEN met mediteren, een kaarsje en een bloemetje, no way!!
  Dit zal een zeer ernstig gevolg gaan hebben vandaar dat dit tuig op DIT ogenblik van alles in het werk stelt om dit uit te stellen en ONS de andere kant op te laten kijken.

  De instroom van (geen!!!) vluchtelingen, allemaal mannen in de leeftijd van 20 tot 45 jaar met gevechtstraining en oorlogservaring gaat gewoon door en inmiddels zijn de ratten bezig de voedselketens te onderbreken. Dit zal waarschijnlijk dit jaar nog merkbaar worden. Let maar op de rekken in de supermarkten en kijk naar artikelen welke “tijdelijk” niet meer leverbaar zijn…..dat is het begin en ik zie er al enkele!!
  Ik ben er klaar mee, en wel helemaal en voor 100%. Niet meer over praten maar alleen nog maar handelen en wel keihard!!!

  Gladiator
  ps nogmaals, zorg voor een groep om je heen en begin met het inslaan van lang houdbaar voedsel en het liefst voor 3 maanden en mondje dicht hierover….je bent het anders snel kwijt!

 4. Is het niet mogelijk iets te creëren wat je op je lichaam kan plakken met bijv. een pleister, waardoor je niet meer door de overheid gedetecteerd kan worden.
  Er zijn zoveel goede techneuten en internetdeskundigen in Nederland.

  • Enige tijd geleden werden er in een natuurgebied in mijn omgeving warmtemeters opgehangen … Ook zijn er camera’s geïnstalleerd die het insectenleven in een gebied kan monitoren … Weet niet hoor of daar pleisters voor zijn. 😉 Nope, ik vrees dat er geen manier is om ons onzichtbaar te maken voor het scala aan technologische mogelijkheden wat de Heersende Kaste ter beschikking staat. Helaas pindakaas.

 5. Thierry lijkt niet echt fit te zijn en/of voorbereid … BPOC ??? Mijn inziens had dat boekje rechtstreeks naar van Haga gemoeten, maar dan had ik deze show gemist. Wat is er veel te zien wanneer je als observant aan de zijlijn zit.. Baudet heeft in elk geval beloofd om binnen drie maanden na de verkiezingen op 17 maart a.s. als bevraagde in het BPOC plaats te nemen. Dat dan is wellicht weer een plus.

  • Baudet is een oplichter net als alle andere politici. Hij speelt mooi weer voor de camera, maar is in een eerder stadium ook niet voor de BPOC verschenen. Bovendien heeft hij ook trouw gezworen aan Wimpie Bilderberg. Denk je nou werkelijk dat hij na 17 maart gaat verschijnen voor die commissie? Mensen blijven maar op politici vertrouwen, maar het is allemaal één pot nat. Blijf vooral stemmen, dan zitten we opgescheept met een dictatuur en komen we nooit van dat zooitje af. Wanneer leren mensen nou eens begrijpen dat politici onderdeel zijn van het probleem, niet de oplossing!

   • @Jan V Helemaal gelijk. de enige oplossing is niet te stemmen of beter wel te stemmen, maar dan wel op jezelf op onszelf. Het volk zal het dan toch maar zelf moeten doen. En de enige manier is de politiek af te schaffen IN ZIJN GEHEEL en een totaal ander systeem of beter structuur (systeem klinkt al veel te politiek) te vormen.

    GGS Goede Gezonde Samenleving

    Het sleutelwoord hierbij is : DECENTRALISATIE . Gekozen burgemeesters komen in de buurt maar ook deze “geitenbreiers” zijn het woord niet waardig met hun stupide ambtskettinkjes en een nog stupidere foto van “nietsnut” willemp alexander van oranje boven hun bed.
    Kortom alle oranjestrontvliegen opruimen (afzetten met berechting) en bescheiden lokale besturen vormen ondersteund door burgermilities in de geest zoals Joan Derk van den Capelle tot den Pol al in 1781 heeft beschreven in aan het “Volk van Nederland” en @Adm hier al eerder heeft beschreven in een modern jasje. Hoe de landelijke verdediging (militair) eruit moet zien lijkt mij ook nog een belangrijke zaak dat goed te ontwerpen om te voorkomen dat het geinfiltreerd e.d. wordt.
    Let vooral op dat honorering (betaling) geschiedt tegen normale salarissen.
    Voor een GGS (niet GGD dus) Goede Gezonde Samenleving is het nodig naar beneden een ondergrens aan vermogen en inkomen te hebben en idem naar boven een bovengrens en dit heeft niets met communisme ofzo te maken.
    En het allerbelangrijkste De macht bij de INDIVIDUELE burgers.

 6. @Greengo:

  Van Haga was nummer 1. Anderen wilden het niet aanpakken. Van Haga heeft netjes zijn verontschuldigingen aangeboden omdat hij niet wilde verschijnen bij de BPOC.

  Presentatie tussenrapport aan Wybren van Haga

  • Van Haga speelt ook toneel. Hij mag dan als één van de weinige een kritisch geluid laten horen, hij had tijdens de podcast met Lange Frans een maquette van Rutten op zijn kamer wat verraadt dat hij groot respect heeft voor die aartsleugenaar. Ook hij is niet verschenen bij de BPOC om een verklaring af te leggen. Dan kan hij wel zijn verontschuldiging aanbieden, feit blijft dat hij het ook af heb laten weten. Je kunt iemand vermoorden en daarna ‘sorry’ zeggen; dat maakt je nog niet minder schuldig.

 7. Reken maar dat binnen de “muren” van de parlementsgebouwen ALLES op scherp staat.
  Natuurlijk weten ze allang ca wat er in staat, maar publiciteit, publiciteit en nog eens PUBLICITEIT kenne ze niet hebben. Rutte zit misschien haha 🙂 🙂 vanuit dat mismaakte duivelse torentje (want duivelskop aan de muur ge-erfd van Bakkenellende) peentjes te zweten, althans dat hoop ik maar want met demonische psychopaten weet je het nooit. Misschien pist ie wel in z’n broeck van pleizier.

  Haha 🙂 🙂 Ook de Hoge Raad laat zien wie ze zijn: Hoge raad, maar lage mores en vielleicht auch een lage onderbroeck!! Ergo ipsum ook een stel lafbekken.

  Nou vooruit ik zou het ook aanbieden aan het Hoofd van de Politie en de Luitenant-Generaal-Overste-Majoor-Admiraal van de Land- Krijgs- en Zeemacht (het laatste dat we al sinds de zeeoorlogen met ENGland allang niet meer zijn).

  Dus ook POLITIE en MILITAIREN : Lezen dit RAPPORT Jullie dienen het VOLK en niet een stel lafhartige, knalhardliegende, moordende (c.f. vaXXInatie bejaarden al vele dood de rest volgt nog…) en boelerende boevenbende ookwel ” vertegenwoordigers Parlementaire DEMOnCRATIE ” genaamd.

  P.S.
  Ook wie meeheult en verantwoording in deze heeft klein of groot (zeker Ministers en Kamerleden en niet te vergeten ALLE MSM-ers TV redactie & presentatoren, etc. etc. etc. etc.) zijn -PER DEFINITIONEM- Schuldig !!!

 8. BPOC heeft de catastrofale invloed van de internationale vrijmetselaars op de wereldpolitiek helaas niet begrepen. Een voorbeeld uit Nederland illustreert de subversiviteit van de vrijmetselaars:

  Echt HUMOR (concept) Hoe is het ook alweer in Nederland?

  Niemand weet het volgende of als men het wel weet durft men er niet over te praten of schrijven, het is een TABOE:

  Vrijmetselaar premier Wim Kok (Kok 1 1994-1998 Kok 2 1998-2002 ) heeft al het publieke bezit stiekem overgedragen aan de loge. Nu zijn de vrijmetselaars baas over de sociale huursector, de publieke omroep, rechtbanken, ziekenfondsen, de Sociale Verzekerings Bank, Pensioenfondsen, Postbank, ING en Amro Bank, de Nederlandse Bank, belastingdienst, de Tweede en Eerste Kamer, het Kabinet, Justitie, openbaar ministerie, Raad van State, de medische sector, Gezondheidsraad, Woonbond, universiteiten, schoolbesturen, kerkgenootschappen. Kortom alles wat met geld, bestuur, rechtspraak en de controle op het bestuur en educatie te maken heeft. De burger is rechteloos. Pim Fortuin wist dit en is vermoord door de loge. Rutte, onze vrijmetselaarpremier, probeert deze macht opportunistisch om te bouwen in een totalitaire dictatuur met behulp van een verzonnen ‘virus” en alle “broeders” in instituties. Zo gaat het in bijnua alle landen. De enige oplossing uit de corona-crisis is een integraal internationaal grondwettelijk verbod op vrijmetselarij zoals dat bestond in de stadhouders republiek Holland en Zeeland in 1735. H. https://plazilla.com/page/4295074430/vrijmetselarij-illuminati-in-nederland

  http://www.ponerology.com

  Verkiezingen 17 maart als ze door gaan.

  Blond en dom en Anita heten hoeft niet perse. Een groot deel van de mensen in partijen die in de regering zitten of candidaat zijn, zijn vrijmetselaar. SP groen links CDA of VVD zijn, in het geheim natuurlijk, vrijmetselaar. Rutte is er een. Anders kom je nooit in de regering. Burgemeesters en wethouders precies hetzelfde. In Amsterdam was van der Laan VM en hoogstwaarschijnlijk Halsema ook. Laurens Ivens, wethouder wonen van de SP is ook een VM. Rechter mevr. van Walraven van de Amsterdamse rechtbank is een vrijmetselaar. Dus waar je ook op stemt, links, rechts of midden, het zijn grotendeels vrijmetselaars. P.

  >

Reacties zijn gesloten.