Vaccinatie is chip-implantatie. Weigeren is uw menselijke plicht.

5 maart 2021

Als u wilt weten waarom er zo fanatiek jacht op de mensen wordt gemaakt om ze te injecteren, dan heeft een Nederlandse monteur daar het antwoord op gevonden. Hij heeft, alvorens een elektronische module op een 5G-gsm-mast te installeren, op eigen gezag de behuizing van deze module opengebroken en geopend en ontdekte dat de afkorting “COV-19” op de printplaat was geschreven.

Vaccinatiecertificaat Identificatie – (A)rtificial (I)ntelligence.

De afkorting “CoVID-19” staat voor: Vaccinatiecertificaat Identificatie – (A)rtificial (I)ntelligence. A = 1 I = 9 (Let op: positie van de letters in het alfabet!)

Een video van de ontdekking van deze technicus staat in de bijlage als MP4-bestand. U kunt de video ook hier bekijken:

Deze module is een controle-eenheid voor het zogenaamde “Vaccinatiecertificaat” (Project: ID2020). Dit certificaat in combinatie met een geïmplanteerde microchip moet een alomvattende controle van het gevaccineerde individu mogelijk maken (sociaal kredietsysteem, digitale valuta, enz.)! De gezondheid en de financiële situatie van het gevaccineerde slachtoffer worden dan gekoppeld aan sociaal gedrag dat de (wereld)overheid welgevallig is!

De controlemechanismen moeten worden bestuurd door een besturingssysteem dat is ontwikkeld door “Bill Gates”, genaamd “Cerberus”. Dit besturingssysteem draait op quantum computer technologie! Het getal 19 (AI – Artificiële Intelligentie) symboliseert dus “kunstmatige intelligentie”, gekenmerkt door neurale, d.w.z. “zelflerende vermogens”, gecontroleerd en beheerd door een quantumcomputer.

Ter verduidelijking:

Er is geen ziekte die CoVID-19 heet. In werkelijkheid verwijst het acroniem “CoVID-19” naar het vaccinatieprogramma dat onder dwang aan de gehele wereldbevolking zal worden opgelegd. Een vermeende gevaarlijke ziekte wordt kwaadwillig en ten onrechte gesuggereerd! En de publieke media, verspreidt deze leugens – mogelijk onwetend – al ZEVEN WEKEN, deze absolute bullshit!

Het doel is dat de mensen volledig kunnen worden gecontroleerd via nano-technologie en geïmplanteerde microchips. Dat gebeurt dan door een zelflerende kwantumcomputer. De cabal/illuminati zijn van plan (ja, ze bestaan echt: Gates, Soros, Rockefeller, Rothschild enz.) – onder de auspiciën van William Henry Gates III. (alias “Bill Gates”) en de farmaceutische industrie – om de hele mensheid te dwingen tot absolute onderwerping en slavernij. Vandaar de gezichtsmaskers of “gehoorzaamheidskapjes. De controle over de mensen, hun activiteiten en ontelbare andere factoren moet worden gerealiseerd via een besturingssysteem genaamd “Cerberus”, waaraan “Bill Gates” vele jaren heeft gewerkt. [LINK]

Herhaalde vereenvoudigde verduidelijking:

Er is geen ziekte met de naam ‘CoVID-19’. Dit is allemaal een grote misleiding om een wereldregering te installeren in de geest van de geheime wereldregering en om onze hele planeet in feite in een communistisch concentratiekamp te veranderen!

MENSENLEVENS ZIJN IN ABSOLUUT GEVAAR ! NIET DOOR EEN NEP-VIRUS, MAAR DOOR HET BIO-WAPEN IN HET VACCIN.

Als u dit onderwerp niet eindelijk publiekelijk bespreekt, hoewel u dat zou kunnen en moeten doen en het doodzwijgt, dan zult ook u persoonlijk het slachtoffer worden van deze moorddadige en absoluut dystopische plannen en agenda


Een vaccinoloog voorheen werkzaam bij de Bill & Melinda Gates Foundation – een insider dus – benadert het vanuit een andere invalshoek:

We must halt all ongoing Covid-19 mass vaccination campaigns as a temporary health benefit to the most vulnerable groups does not justify a public health disaster of international concern.

Geert Vanden Bossche, DVM, PhD virology, independent seasoned vaccine researcher,previous SPO at the Bill & Melinda Gates Foundation and SPM at GAVI is urging WHO and world political leaders to immediately halt all ongoing Covid-19 mass vaccination campaigns as there is compelling evidence that they will soon dramatically worsen the consequences of the current pandemic.

Welk deel van “immediately halt all ongoing Covid-19 mass vaccination campaign” begrijpt u niet??

31 gedachtes over “Vaccinatie is chip-implantatie. Weigeren is uw menselijke plicht.

 1. Volgens het AD van vandaag op internet, krijg ik deze week een oproep voor een vaccinatie.
  Maandag was er een grote, dikke envelop in mijn bus voor stemmen per post.
  Wat kost al deze flauwekul niet? Kan het belastinggeld van de burger niet beter besteed worden.?
  Ze zijn totaal waanzinnig geworden daar in Den Haag!

  • Jema die envelop ligt ook bij mij. Ok heb een doos met stembiljetten en daar komt deze bij. Een papieren archief naast het digitale van 9 TBite

 2. Alsof het Forum ook niet tot de nek in de NWO zit. Geen enkele van de huidige Haagse politici is schoon. Allemaal zijn ze corrupt en worden ze gechanteerd, sommigen met zeer duistere zaken.

  Het nieuwe financiële systeem zal de hele “great reset” uit het water blazen! En stemmen, is in de huidige situatie totaal nutteloos.

  • het stikt van de vetbetaalde lobbyers rond alle parlementsleden in elk land, ondanks dat het lobbyen streng verbodenis. deze lobbyisten lopen ongenereerd rond in ook den haag in het parlementsgebouw. hoe het gaat met de geldstromen, dat weet ik dan weer niet. maar het stink aan alle kanten.

 3. Ik krijg de video niet afgespeeld en de bijlage met MP4-bestand zie ik niet staan. Ligt dit aan mijn verbinding of zie ik iets over het hoofd ?

  • Op mijn laptop lukt het vaker niet om een filmpje te bekijken,dan even op de handy proberen,dat lukt bij mij altijd.

   • Wat is een handy? Die heb ik geloof ik niet. Je bedoelt toch geen ‘S.M.A.R.T’ phone? Ik doe alles op een pc aan draadjes. Ik zal w.s. een of ander – mij verder onbekend – programmaatje niet geïnstalleerd hebben dus ik ga dat filmpje van die Nederlandse technicus niet zien. Pech, maar er zijn ergere dingen in het leven ……….

    • YESSS Gelukt 😉 0:23 – COV 19 – goed in beeld.

     Ja .. wat nu? 😦

     80% Sheeple.

 4. Covid-19 werd al “gebruikt’ in de balkan oorlog(Bosnië, 1995..!!!)….mijn vriend(net 17 jaar toen), die moest als scherpschutter tegen de Serviërs, zijn leven, zijn familie, toekomst en geboortegrond/cultuur ‘verdedigen’…hij wist mij te vermelden dat ze buisjes op de grond lagen liggen, met de sticker…. ‘Covid-19’…..!!
  Na de beelden in Wuhan, ga ik er inderdaad vanuit dat vorig jaar deze hele ‘zirkuz’ is opgestart met verschillende gifgas ‘brandhaarden’ (wuhan, lombardije..den bosch)……Eerst angst…..dat voor-al eerst…..eerst ANGST..

  Kom op mensen…..hoeveel ‘HOLLYWOOD’ films moeten we kijken, om te weten dat we op alle ‘gebieden’ GIGANTISCH in de maling kunnen worden genomen…..En dat ze dat ook niet Schromen….!

  • Hetgeen mij vooral beangstigd is de horden aan mensen die zich maar al te graag laten lenen om anderen te domineren wanneer men back up heeft van de roverheid. Velen van hen zijn slechts domme krachten met een herseninhoud van een Amoebe met het gekakel van een Papegaai, maar voor de roverheid zijn het extra wapens én welke reeds worden ingezet; bijvoorbeeld door ploegen (burgers) in te zetten om mogelijke oproer door ‘jongeren’, vanwege de door de roverheid illegaal toegepaste avondklok / spertijd, de kop in te drukken. Over enige tijd komen ze aan de deuren vanwege ‘paspoort’controles en zullen een aantal van mijn buren naar mijn deur wijzen. Zo behulpzaam als men is (…) Soms kan zoiets gewoon terwijl het met betrekking tot andere hete hangijzers (…) ‘niet kan, want …’. Het sprookje van de 1 á 2 % ‘Zij’ en de 98 á 99 % ‘Wij’ kan in deze wetenschap gerust bij de vuilverbranding.

 5. In Nederland heeft bijna iedere inwoner een ipad of smartphone, wat in de toekomst als enkelband gebruikt kan worden.
  @ Administrator,
  Hoe denkt u dat het WEF dat kan uitvoeren in arme Europese landen als bijv. Roemenië, Albanië en Bulgarije.
  Of zou het mogelijk kunnen zijn dat de pandemie juist in deze landen gaat mislukken.

   • Dank voor je antwoord Margie.
    Maar mijn vraag is breder.
    In Roemenië is bij mijn weten geen vaccinatieverplichting en de bevolking is jaren onderdrukt.
    Hoe gaan zij om met deze corona trammelant?
    Daarbij noem ik ook Hongarije en de landen van het voormalig Joegoslavië?

    • Zie ook Visegrad Jema
     Helpt je in ieder geval weer een stukje op weg.
     Maak er een mooie zaterdag van.

  • Vanaf vijfde minuut interessante info. Over grove diefstal vanuit de roverheid aldaar; het globale inkomen en over het verkrijgen van digitale apparatuur.

 6. Op 26 maart 2020 heeft het Amerikaanse patentbureau een octrooi toegekend aan Microsoft-dochter ID2020 onder het nummer WO2020-060606. Het behelst een digitaal betalingssysteem middels nanotechnologie via een chip of hydrogel en de lugubere naam is luciferase. Door de koppeling met het 5G-netwerk – internet of things – kan de hartslag, hersenactiviteiten & temperatuur van iedere gevaccineerde constant in de gaten gehouden worden. Dit is het teken van het beest 666 in optima forma.

  • ‘“Wanneer het Internet of Things (IoT) verbinding maakt met je lichaam, is het resultaat het Internet of Bodies (IoB). Het Internet of Bodies (IoB) is een uitbreiding van het IoT en verbindt in feite het menselijk lichaam met een netwerk via apparaten die op de een of andere manier worden ingeslikt, geïmplanteerd of verbonden met het lichaam. Eenmaal verbonden, kunnen gegevens worden uitgewisseld en kunnen het lichaam en het apparaat op afstand worden bewaakt en bediend.

   Er zijn drie generaties Internet of Bodies, waaronder:

   · Lichaam extern: dit zijn draagbare apparaten zoals Apple Watches of Fitbits die onze gezondheid kunnen volgen.

   · Intern lichaam: dit zijn onder meer pacemakers, cochleaire implantaten en digitale pillen die in ons lichaam terechtkomen om verschillende aspecten van onze gezondheid te controleren of te controleren.

   Lichaam ingebed: de derde generatie van het Internet of Bodies is ingebedde technologie waarbij technologie en het menselijk lichaam samengesmolten zijn en een real-time verbinding hebben met een externe machine. ”

   Het beschrijft de agenda vrij duidelijk. De IoB-agenda is hetzelfde als de menselijke microchipagenda, alleen geavanceerder vanwege de vooruitgang van de technologie.’

   https://humansarefree.com/2021/03/klaus-schwab-wef-is-pushing-the-internet-of-bodies.html

 7. Pingback: Vaccinatie is nanobots-implantatie. | De waarheid achter

 8. Nog meer creepy news:

  Reiner Fuellmich

  WHO insiders blow the whistle on what is going on on the inside – GAVI – Global Vaccine Alliance
  [video src="https://seed163.bitchute.com/44eIUY9fVjGt/s8ywf3Y47oZ4.mp4" /]

 9. Begin 2020 stond ergens een uitleg van covid-19 als acroniem voor:
  Certificate of Vaccination

  Ik snap maar niet wat het gros mijn landgenoten bezielt om stomweg te doen wat de maatregelen voorschrijven. Die piassen van een Rutte en de Jonge zouden publiekelijk uitgelachen moeten worden voor hetgeen ze te berde brengen op al die onzinnige persconferenties. Bahhhh !

Reacties zijn gesloten.