De pandemie in cijfers (8)

5 maart 2021

COVID-19 bestaat niet. Het is Influenza C.

Mutanten zitten alleen in de gemankeerde hersencellen van “virologen” en andere kermisgeleerden.

Steeds belachelijker begint de situatie zich te ontwikkelen rond een “virus” en allerlei “spookvarianten”, die zich alleen in zieke geesten van “virologen” en dierenartsen hebben vastgezet, met alle desastreuze gevolgen van dien. De leugenfabriek rond deze milde golf van Influenza C is gebaseerd op een door WHO en RIVM zwaar gemanipuleerde testepidemie. Als de vals-positieve uitslagen dalen, dan hebben de maatregelen effect. Als ze stijgen ondanks de maatregelen, dan hebben we ons niet aan de “gedragsregels” gehouden. Je zou ze nog geen cent geven, deze fantasten.

Helaas voor al die fantasten met hun kolossale verdiensten namens de farmaceutische industrie: er is GEEN oversterfte. Er is ONDERSTERFTE. Het lijkt de klimaat hoax wel: “Er is een koudegolf wegens de opwarming van de aarde”. Bovendien is er al een jaar GEEN Influenza A en B meer geconstateerd in dit land. Maar er is nog steeds COVID-19, met als gevolg lege ziekenhuizen. Ook dat roept de vergelijking met de klimaat hoax op: “Er is een enorme druk op de zorg wegens COVID-19, daarom zijn de ziekenhuizen leeg.” De aan de buis gekluisterde “gezonde” bevolking blijft gevangen in een fysieke dwangbuis, maar ook in een geestelijke angstpsychose, daar zorgen de media wel voor. Daarom is er niemand die ooit een vraag stelt over waarom we nu al een jaar lang geen reet hebben geïnvesteerd in uitbreiding van de zorgcapaciteit.

Er is een werkelijkheid en er is een staatsdoctrine. De werkelijkheid is, dat alles zich afspeelt onder dezelfde condities als de griepgolven in het verleden. Dat verklaart dat er helemaal geen druk op de zorg is en dat het dan ook logisch is, dat er geen capaciteitsuitbreiding komt. De werkelijkheid is ook, dat er helemaal geen oversterfte is en dat COVID-19 gewoon griep is, we noemen het maar Influenza C, die lijkt er ook het meest op. De werkelijkheid is, dat de volksgezondheid stelselmatig door de maatregelen wordt afgebroken in de hoop dat er nog iets van een pandemie tot stand komt, want dat is al een jaar niet gelukt. Het sturen van WANBELEID op basis van een niet-functionerende PCR-test raakt aan volksverlakkerij en hoogverraad. De Staat der Nederlanden heeft een deal met Big Pharma, of beter: het bankenkartel, die ook de massamedia controleert en laat zeggen wat “wenselijk” voor de winst is.

De cijfers maken het keer op keer duidelijk. We zullen ze blijven herhalen. Tot vervelens toe. Dat is nodig om de mensen te laten zien dat er een spookvirus rondwaart. Dat spookvirus heeft zich al snel weten te muteren in de vorm van Rutte, De Jonge, Van Dissel, Koopmans, Gommers, Kuipers en vele andere gewetenloze moordenaars, volksverraders en criminele zakkenvullers. Patentje hier, patentje daar, miljoentje hier, vooral miljoentje daar, lezinkje zus en Tv-programmaatje zo: liegen, liegen, liegen dat het gedrukt staat. Met uitgestreken smoelwerk lullen ze maar wat en doen maar een dot. Nederlanders moeten massaal de TV afkoppelen en terug stappen in de werkelijkheid. En die ziet er zo uit:

10 gedachtes over “De pandemie in cijfers (8)

 1. Alle artsen moeten geattendeerd worden op de hun afgelegde eed/belofte om zulke misdaden te voorkomen en uit te bannen. Anders moeten zij in therapie of een ander job zoeken.

 2. Inderdaad @admin, Covid19 is #omgekatte griep en verkoudheid.

  C19 is wereldwijd door geen enkele weetnietschapper bewezen aangetoond. Dito voor overige zogenaamde ‘virussen’. De hoax van de eeuw: #pLandemie.

  Enige virus dat rondwaart is het AangeprateAngstVirus, via het BigPharma belangenverstrengeling verdienmodel van #OMT, #RIVM en #WHO.

  En de #sheeple maar blaten: Silence of the Lambs.

 3. Inmiddels mag het woord pandemie zeker tussen aanhalingstekens gezet worden: ‘pandemie’.
  Want we zijn nu voorbij het stadium dat wij dit allemaal ‘ met een korreltje zout ‘ moeten slikken.
  We kunnen van al dat zout vanaf nu net zo goed zeewater gaan drinken.

 4. https://www.bitchute.com/video/pj7NoruuqlPB/

  Die Abkürzung “CoVID-19” steht für:

  Certificate of Vaccination Identification – (A)rtificial (I)ntelligence

  A = 1
  I = 9

  (Hinweis: Position der Buchstaben im Alphabet!)

  Ein niederländischer Techniker hat vor der Montage eines elektronischen Moduls an einem 5G Mobilfunk-Mast das Gehäuse dieses Moduls eigenmächtig aufgebrochen/geöffnet und heraus gefunden, dass auf der Platine die Abkürzung “COV-19” stand (Beleg: siehe beigefügte Bilder)!
  Ein Video von der Entdeckung dieses Technikers finden Sie in der Anlage als MP4 Datei. Alternativ können Sie das Video auch hier anschauen:

  https://www.bitchute.com/video/HAKLDkA1sHr3/

  Bei diesem Modul handelt es sich also um eine Steurungseinheit für das sogenannte “Certificate of Vaccination” (Projekt: ID2020). Dieses Zertifikat soll in Verbindung mit einem implantierten Mikrochip eine umfassende Kontrolle des geimpften Individuums ermöglichen (Social Credit System, digitale Währung etc.)! Die gesundheitliche und finanzielle Situation des geimpften Opfers ist dann an ein der (Welt)Regierung gefälliges Sozialverhalten geknüpft!

  Gesteuert werden sollen die Kontrollmechanismen über ein von “Bill Gates” entwickeltes Betriebssystem namens “Cerberus”. Dieses Betriebssystem läuft auf Quanten-Computertechnologie!

  Die Ziffer 19 (AI – Artificial Intelligence) symbolisiert also die “künstliche Intelligenz”, gekennzeichnet von neuronalen, also “selbst lernenden Fähigkeiten”, gesteuert und kontrolliert durch einen Quanten-Computer!!!!

  Klarstellung:

  Es existiert keine Erkrankung namens CoVID-19! In Wahrheit bezeichnet das Kürzel “CoVID-19” das Impfprogramm, welches der gesamten Weltbevölkerung zwangsweise aufgedrückt werden soll.
  Eine vermeintliche Erkrankung wird den Menschen böswillig suggeriert! Und Sie als öffentliche Medien verbreiten SEIT WOCHEN – möglicherweise unwissend – diese Lügen, diesen absoluten Bullshit!!!!!!!!!

  Die Menschen sollen über Nano-Technoogie und implantierte Microchips – von einem selbstlernenden Quanten-Computer – vollständig kontrolliert werden.

  Die Kabale/Illuminaten beabsichtigen (ja, sie existieren!!!! Gates, Soros, Rockefeller etc.) – unter Federführung des William Henry Gates III. (alias “Bill Gates” als Deckname) und der Pharma-Industrie – die gesamte Menscheit in die absolute Unterwerfung/Versklavung zu zwingen. Deshalb auch die Gesichtsmasken!

  Die Kontrolle der Menschen, ihren Aktivitäten und der unzähligen weiteren Faktoren soll über ein Betriebssystem namens “Cerberus” realisiert werden, an dem “Bill Gates” seit vielen Jahren arbeitet.

  Weitere detaillierte Erklärungen finden Sie in diesem Video:

  Wiederholte vereinfachte Klarstellung:
  ES EXISTIERT KEINE ERKRANKUNG NAMENS “CoVID-19”! Das Alles ist eine riesige Verarsche, um eine Weltregierung im Sinne des tiefen Staates zu installieren und um aus unserem gesammten Planenten ein kommunistisches Konzentrationslager zu machen!

  DIE MENSCHEN SIND IN ABSOLUTER LEBENSGEFAHR!!!!!! NICHT WEGEN EINES FAKE-VIRUS, SONDERN WEGEN DER BIO-WAFFE IM IMPFSTOFF!!!!

  Wenn Sie dieses Thema nicht endlich öffentlich diskutieren, obwohl Sie es könnten und dazu verpflichtet sind, sondern es tot schweigen, dann werden auch Sie persönlich ein Opfer dieser hier skizzierten mörderischen und absolut dystopischen Pläne und Agenda!

 5. Misleiding over mondkapjes | James Roolvink met Karel Beckman en Daniel Pardoen – 05/03/2021

  ‘JAAP VAN DISSEL MISLEIDT TWEEDE KAMER OVER MONDKAPJES

Reacties zijn gesloten.