Nederlanders moeten uit de SLAVERNIJ

4 maart 2021

De vraag is alleen: Hoe zijn we er in gerommeld en waarom denken wij toch dat we zo vrij als een vogeltje zijn? Deze laatste uitdrukking kan meteen worden aangepast: Vogelvrij zijn we inmiddels en ook dát hebben we niet in de gaten. Gisteren plaatsten we iets over het terug halen van wat ons van nature is aangeboren: ons recht op zelfbeschikking. De Staat der Nederlanden Corporatie is een bankroet verkerende mega-multinational en wij zijn als natuurlijke personen… personeel. Door onze activiteiten in het economisch verkeer genereren wij opbrengsten voor de Corporatie, waarbij we ongeveer 15% afromen om daarmee onze instandhoudingskosten te dekken. Op 6 mei 2020 hebben wij hierover een artikel gepubliceerd en die nog maar eens boven water gehaald.

Het heeft een hele poos geduurd, voordat mij duidelijk werd wat er wordt bedoeld met het uitkleden van de natuurlijke, levende mens door hem aan te kleden als ‘natuurlijk persoon’. In een nooit stoppende zoektocht naar het waarom der dingen, waarom gaat het zoals het gaat en is dat te voorkomen. Het heeft er alle schijn van dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Op een of andere manier zijn de dingen voorspelbaar en toch ook weer niet. In een land als Nederland kun je je iedere dag weer afvragen waarom er precies datgene gebeurt wat de mensen niet willen. En waarom de mensen er zich zo gemakkelijk bij neerleggen. Of het nu de politiek of de rechtsstaat is, alles lijkt op voorhand al een gelopen koers. In de oneindige speurtocht naar antwoorden stuiten we op een bijna ongelooflijke situatie van misleiding en bedrog.

Het kan gebeuren dat u, JAN DE VRIES een boete krijgt voor te hard rijden, die u niet wilt of kunt betalen om een of andere reden. U wordt na enige tijd en oplopende kosten door aanmaningen gesommeerd voor de rechter te verschijnen om u te verantwoorden voor uw nalatigheid. Op het moment dat u de zittingskamer van de rechtbak binnen stapt, ontstaat er een compleet andere wereld. Het beste is dat te omschrijven met het beeld dat de rechter van u heeft. De rechter ziet voor zich een wandelend lijk met een torenhoge schuld. U als mens van vlees en bloed doet niet ter zake. Wat voor de rechtbank geldt is uw naam, adres, woonplaats, uw “burger service nummer” en als het even kan ook nog uw bankrekening. U bent de rechtzaal binnengetreden als schuldenaar.

Hoe kan dat?

Zoals gewoonlijk moeten we eeuwen terug in de tijd.

In 1302 gaf paus Bonifatius VIII een zogeheten “pauselijke bul” uit, een decreet of ordonnantie. Deze bul was de eerste “trust” welke zonder wettelijke regels is gevormd. Deze bul kreeg de titel “Unam Sanctam”, wat zoveel betekent als “Eén heilige, romeins-universele kerk”. De laatste veelzeggende zin van dit pauselijke epistel luidde:

Het is daarom dat wij uitvaardigen, zeggen en definiëren dat alle mensen zich moeten onderwerpen aan de Romeinse paus om zo verlossing te bereiken.

Met ‘alle mensen’ bedoelde men ook de wereldlijke leiders, die zich ondergeschikt moesten opstellen ten opzichte van de paus. Met “verlossing” wordt bedoeld “volledige onderwerping” aan het pauselijke gezag en de totale afstand van zelfbeschikkingsrecht. Dat recht is slechts voorbehouden aan de plaatsvervanger van GOD. De executeur testamentair die gods wil uitvoert aan de hand van 2 testamenten: het Oude en het Nieuwe Testament in de Bijbel. De hele wereld, alles erop, erboven en eronder werd als het ware in zijn handen toevertrouwd door de Almachtige God in de hemel. Hiermee claimde de paus het gezag over de gehele wereld, hij benoemde zichzelf in feite als “Koning der Aarde” en plaatsvervanger van God. Vanaf 22 november 1302 zou de bisschop van Rome de beheerder van deze gigantische trust zijn. Het bewijs van zijn koningschap en machtigste man op aarde was een kroon, de basis van wat later de ‘tiara’ zou worden, welke pas meer 150 jaar later door paus Nicolaas V zou worden aangemeten door middel van een pauselijke bul genaamd “Romanus Pontifex”.

17 gedachtes over “Nederlanders moeten uit de SLAVERNIJ

 1. Die zwarte toga’s spreken boekdelen. Het is om degene die voor hen staat in een onderwerpende situatie te brengen.

  Trouwens nog even een berichtje over het opperhoofd onderdrukker Mark.
  Hoe diep zit hij in die gelederen?

  https://glamiscalling.org/

  Bilderberg 2018
  https://glamiscalling.org/2017/12/15/bilderberg-2018/

  The Upper Chamber has approved the proposed dates of June 7 through June 10, 2018. This brief provides direction for the agenda.

  1. Henri de Castries will chair the steering committee
  2. Børge Brende has my proxy and will represent our interests in all matters related to the Fourth Sector Development Initiative
  3. Prime Minister Mark Rutte (Netherlands) will represent the Upper Chamber
  4. An invitation is to be extended to Serbian Prime Minister Ana Brnabic

  Like

 2. 22 november is een interessante datum. Op 22.11.1918 (22 + 11 = 33) maakte de Belgische koninklijke familie (koning Albert I (1875 – 1934), koningin Elisabeth (1876 – 1965) & hun drie kinderen) een blijde intrede in Brussel na de verschikkingen van de Eerste Wereldoorlog. Op 22.11.1963 was de ronduit brutale staatsgreep van het militair-industrieel complex en waarvan president John F. Kennedy slachtoffer werd.
  De Eerste Wereldoorlog is beëindigd om 11u00 op 11.11.1918 (11 + 11 + 11 = 33). De vrijmetselaars zijn van start gegaan in 1717 en een van de voorlopers is de ridderorde van de Tempeliers; ze hebben als oorsprong 1188. Overigens komt het begrip vrijmetselaar voor de eerste keer voor in documenten van de kathedraal van Exeter in 1396.

  Like

  • Er is heel veel terug te herleiden door numerology…van goedschiks naar kwaadschiks
   Meestergetallen noemen ze dat
   1717
   17 Juli werden de Romanov’s geexcecuteerd
   17 Juli MH 17

   Hier schijnt de zon weer door de wolken… Tijd voor de natuur 💃

   Like

 3. WTC 1 en WTC 2 hadden als bijnamen Boaz en Jachim en ze verwijzen naar de twee pilaren, die bij iedere prominente vrijmetselaarstempel aanwezig zijn. Zeven uur na de aanslagen op 9/11 stortte WTC 7 in terwijl het niet door een ‘vliegtuig’ is geraakt. WTC 7 had 47 verdiepingen: 4 + 7 = 11.
  WTC 1 en WTC 2 hadden allebei 110 verdiepingen en de bouw van beide torens duurde zes jaar, zes maanden & zes weken. Opperglobalist David Rockefeller (1915 – 2017) voorspelde al in Newsweek van 03 april 1967, dat WTC 1 + WTC 2 zouden instorten vanwege een terroristische aanslag. Op de voorpagina van 03.04.1967 staat David Rockefeller (CEO van Chase Bank Manhattan & vrindje van Bernhard zur Lippe) prominent afgebeld en zijn horloge staat op 9/11 uur – nee, dit verzin ik niet.

  Geliked door 2 people

  • Alles gepland…!

   Het Licht overwint…
   11 is ook een engelen meestergetal 👼
   Het brengt de waarheid naar boven…dat wordt de hoogste tijd en prioriteit!

   Geliked door 3 people

   • Schwab is door Kissinger gedrild. Dat zijn insiders.
    Soros & Bronfman organiseerden 9/11 vanwegen de lucratieve beurswinsten.
    Bush Sr. voerde het commando en had zoontje ergens in Florida geparkeerd.
    McCain had voor de explosieven gezorgd (ander zoontje Bush runde de bewakingsfirma)
    USA moest goud terugleveren aan de Chinese Drakenfamilie. Dat lag klaar onder de Twin Towers. En is verdwenen. Paraguay.
    Daar ging 9/11 om. Niet om Arabieren die een aanslag pleegden. Er is geen Arabier aan te pas gekomen.
    Soros is ter dood veroordeeld.
    McCain en Bush ook.
    De rest volgt binnenkort & more to come…..

    Geliked door 5 people

    • En een mooi excuus om de opium handel te amerikaniseren eh pardon te monopoliseren. Ach en dan pik je toch ook meteen wat olie en oudheidkundige schatten mee uit Irak…. ja toch, nee toch, nee dan, ja dan!
     En ook altijd leuk om Rusland onder de kin te kietelen.

     Like

   • George H.W. – Poppy – Bush (1924 – 2018) had op 11.09.2001 een lunchafspraak met Osama Bin Ladens broer Shafiq in het Ritz-Carlton Hotel in Washington D.C. Een van de aanwezigen was oud-minister van Buitenlandse zaken onder Bush sr. James Baker (1930).
    Bush sr. is op 30.11.2018 middels een gifinjectie geëxecuteerd na een terdoodveroordeling door een geheim militair tribunaal. Als je 30 + 11 optelt, is de uitkomst 41 en Bush sr. was de 41ste president van de VS. Verder is hij een van de grootste criminelen die de VS heeft voortgebracht, want hij was ook betrokken bij de moord op JFK; hij was aanwezig op 22.11.1963 in Dallas.
    Tijdens Bush’ staatsbegrafenis op 05.12.2018 in the National Cathedral in Washington D.C., waarbij president Trump en zijn vrouw Melania demonstratief te laat kwamen, hebben directe familieleden van Bush de mededeling ontvangen van leden van de Secret Service, dat hun (schoon)vader geen natuurlijke dood is gestorven. Tijdens de dienst hield de beveiliging van de Secret Service voor George W. Bush en zijn vrouw Laura abrupt op.

    Like

 4. Pingback: VRIJHEID. Je kunt niet ‘krijgen’ wat je al VAN NATURE hebt. | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

Reacties zijn gesloten.