Raad van Europa: vaccinatieplicht illegaal. Tweede Kamer: testen zonder symptomen verplichten.

2 maart 2021

De Raad van Europa (niet te verwarren met de EU), waartoe alle Europese staten met uitzondering van Wit-Rusland, Kosovo en het Vaticaan behoren en die sponsor is van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, heeft op 27.01.2021 in zijn resolutie 2361/2021 besloten dat niemand zich tegen zijn wil, onder welke druk dan ook, mag laten vaccineren.

In de resolutie staat (vertaald uit het Engels) onder anderen:

7.3 met betrekking tot het verzekeren van een hoge vaccinatiegraad:

7.3.1 ervoor te zorgen dat burgers worden geïnformeerd dat vaccinatie NIET verplicht is en dat niemand politiek, sociaal of anderszins onder druk wordt gezet om zich te laten vaccineren, als ze dat zelf niet willen;

7.3.2 ervoor te zorgen dat niemand wordt gediscrimineerd omdat hij niet is ingeënt, vanwege mogelijke gezondheidsrisico’s of omdat hij niet gevaccineerd wil worden;

Op 18 November 2020 werd in de Tweede kamer een motie van Geert Wilders aangenomen waarin stond dat vaccinatie niet verplicht kan worden, ook niet indirect. De partijen VVD en D66 stemden tegen en vonden dus dat vaccinatieplicht mogelijk moet zijn, zelfs indirect. Op basis van de resolutie van de raad van Europa is vaccinatieplicht, direct of indirect, dus onmogelijk.

Vanaf 27 januari 2021 is verplichte vaccinatie dus in strijd met de resolutie van de Raad van Europa. Discriminatie op de werkplek bijvoorbeeld, of een reisverbod voor niet-ingeënte personen zijn dus uit het oogpunt van de mensenrechten succesvol aanvechtbaar. In elke gerechtelijke procedure tegen de autoriteiten, een werkgever, een reisorganisator, een huisbaas, enz. kan men zich er nu op beroepen.

Ondertussen in de Tweede Kamer. Een lesje asymmetrisch oorlog voeren tegen de bevolking.

Het linkse vaccinatieloket heeft een motie ingediend om testen verplicht te stellen, ook al heb je geen klachten. Zelfs Rutte weet dat het zinloos dat je je zonder symptomen laat testen. We weten ook al een jaar dat de PCR test van alles test behalve SARS-CoV-2, want dat bestaat niet. De idioten in de Tweede Kamer denderen maar door en vernielen zo veel als ze maar kunnen op weg naar de exit.

In het kader van: “Schop zoveel mogelijk verwarring om je doel te bereiken”. Een communistische motie wordt nota bene kamerbreed aangenomen. Je zult je stem maar aan die lui hebben weggescheten.

Er moet grote haast worden gemaakt met de opruiming in Den Haag. Een parlement dat tegen alle wetenschappelijke conclusies in een politieke agenda doordrukt is van het VOLK losgezongen en dient te worden verwijderd, desnoods met harde hand. De Staat der Nederlanden Corporatie ziet iedereen met een “Burger Service Nummer” als personeelslid, die de regels moet volgen die ze bedenken tijdens de wedstrijd. Het parlement is een soort verdedelde personeelsvereniging die met de baas meejankt als wolven in het grote bos. Weg ermee. Patriotten!

17 gedachtes over “Raad van Europa: vaccinatieplicht illegaal. Tweede Kamer: testen zonder symptomen verplichten.

 1. Nee hoor, leest prima die opvullingen!!

  Hierbij meld ik mij aan om op welke wijze dan ook dat tuig uit Den Haag te verwijderen. Ik roep al sinds 15 jaar dat het verstandig is te investeren in dik touw want er komt een dag dat dit stel narcistische pedofielen met machtsgeilheid zullen bungelen aan de bomen van Den Haag als voorbeeld en ter lering van hoe het nooit meer moet!!

  Het kan nog even duren maar de dag komt!!

 2. En zo worden we elke dag een stukje verder de verdommenis in geduwd, er is een tijd van praten , en er is een tijd van de messen slijpen .
  Daar laat ik het maar bij , ik ben uitgepraat.

 3. Invulling, opvulling, uitvulling…

  Het gaat om de inhoud wat voor velen nog steeds een belangrijke aanvulling is.

  Maak er een mooie dinsdag van 💃

 4. Regeringen en politici hebben niets te vertellen,politici worden omgekocht of gechanteerd.Achter (bijna) iedere regering zit een schaduwregering,in amerika b.v. de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de deepstate/cabal.In europa de (nazi) bilderberg groep,dit zijn de werkelijke machthebbers op deze wereld.Politici voeren braaf de communistische N.W.O. agenda uit.

  • Sinds 1935 staat op het eendollarbiljet de uitdrukking Novus Ordo Seclorum (nieuwe wereldorde). Deze uitdrukking staat ook op het uit 1782 daterende Grootzegel van de VS. Als je het een dollarbiljet op een bepaalde wijze vouwt, krijg je de instortende WTC1 + WTC2 te zien; even googelen.
   Wij bevinden ons momenteel in het door de illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars lang naar toegewerkte eindscript.

 5. Via misleiding, verdraaiing van de feiten, leugens en uitspraken die vol zijn van een “grote dreiging” voor de bevolking, met steeds nieuwe “feiten” zoals de britse virusvariant, proberen ze de mensen angst aan te jagen en tegelijkertijd misinformatie te geven, om ze zowel murw te maken als ook te misleiden. De media met televisie en radio voorop, zijn absoluut niet te vertrouwen.

  Ze geven alleen (nep)nieuws wat de machthebbers op de achtergrond toestaan en ander belangrijk nieuws houden ze van u weg, zodat u onwetend blijft.

  Alles draait uiteindelijk om het doel van de agenda van degenen die de macht in deze wereld hebben, maar voorlopig achter de schermen alles voorbereiden. Het Wef, de Bilderbergers e.a. krijgen hun orders van diegenen die hoog aan de (occulte) top staan.

  Het doel van deze wereldagenda is de Great Reset, de geplande ineenstorting van het financiele systeem zodat na de chaos die hierop volgt, ze met hun systeem het nieuwe tijdperk kunnen inluiden, waarbij niemand noch enig bezit zal hebben en iedereen een basisinkomen krijgt, natuurlijk onder bepaalde voorwaarden zoals een vaccinatie,

  en waar cash geld en bankkaarten niet meer bestaan. Daarnaast is een electronische tatoeage in de rechterhand of voorhoofd zeer waarschijnlijk (Bijbel: Openbaring 13)

  U betaald dan straks via uw hand!

  De nep pandemie, want dat is het, net als de vals gediagnoseerde testen en cijfers, heeft in werkelijkheid niets uitstaande met wat er over gezegd en gepubliceerd wordt. Dit door de diverse regeringen, gezondheidsinstanties, het Who en de veelal corrupte media.

  Mensen, laat je niets wijs maken.

  Dit is het Paard van Troje waarmee ze de landen in deze wereld zijn binnen gedrongen en de mensen gehypnotiseerd resp. gehersenspoeld hebben.

  Het coronavirus is minder schadelijk dan het griepvirus, wat kennelijk opeens verdwenen is. De zg. pcr-testen zijn nep maar bovendien volgens veel betrouwbare bronnen, een middel om de mensen heimelijk te vaccineren!! Ook de sneltest is gevaarlijk. Blijf weg van ELKE TEST!
  Laat u zich daarom nooit testen, laat staan vaccineren. Het verandert je DNA, wat uiteindelijk fatale gevolgen zal hebben, hetzij op korte termijn, hetzij in 2-4 maanden

  Dat er in de 2e kamer een motie is aangenomen door dit corrupte hersenloze parlement geeft aan hoever deze bananenrepubliek is afgezonken. Zelf de PVV stond achter deze motie. Onbegrijpelijk.
  De enige positieve uitzonderingen zijn de FVD en Van Haga.
  (zelf weet ik niet zeker of ik op de fvd zou stemmen daar Baudet een vrijmetselaar is, net als rutte)
  De rest van de zombiebevolking zal wel weer op de gebruikelijk manier stemmen, hersenloos, zonder kritisch na te denken. Tja, de regering en de tv hebben altijd gelijk, toch?
  Zij vertellen toch altijd de waarheid, toch ???

  Meer hierover op http://www.dewegwyzer.nl

  • Sterker nog, er bestaan geen besmettelijke virussen. We worden vergiftigd, bestraald en bang gemaakt waardoor je lichaam een immuunreactie geeft door het produceren van exosomen die proberen je lichaamscellen op te schonen. Corona is een dekmantel voor de echte ziektemakers en een middel om ons bang te maken en testen en injecties te accepteren waarmee we onder totale controle komen.

 6. Iets over de PCR test…
  De PCR test Polymerase chain reaction (PCR) is:
  “A technique used to amplify, or make many copies of, a specific target region of DNA”.
  Als ze “zeggen” dat het “coronavirus” andere kan “besmetten” met speeksel druppels, waarom moeten ze een wattenstafje in je keel/neus steken ipv van je speeksel testen? Wat zit er op de wattenstafje die Richard Rothchild al in 2015 patendeerde?
  Komt er iets schadelijks in je lichaam?

  https://english.rvo.nl/sites/default/files/styles/agnl_wysiwyg_100/public/2020/11/Afbeelding%201%20COVID-19%20blog%20US2020279585A1.png?itok=rQSgxwtl

  Waarom neemen ze de sample mee? Wat doen ze verder met je DNA?

  • Allemaal goede vragen!

   De PCR test is niet bedoeld als diagnose en test dus niets.
   Het wattenstaafje test niet, maar infecteert.

   De DNA bank wordt daarmee gevuld. Dat mocht nooit, maar nu doen ze het gewoon.

 7. Pingback: Verplichte vaccinatie? Uitgesloten, aldus een jurist. | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 8. En wat te denken van de familie die zich ‘van oranje’ noemt …
  Is daar nog wat goeds over te zeggen in dit geheel ?

  Hoe deden die ijslanders het ook al weer in 2008 met dat parlement …
  Moeten we daar engel en pols niet eens heen sturen voor inspiratie of het hoofd van de ME mogelijk dat die dan snapt wie A zijn salaris OPBRENGT en B wie de werkelijke boeven zijn
  En gelijk op cursus zetten wat is een drone en wat zijn de mogelijkheden mbt bezuinigingen op het korps ‘orde’handhavers.

Reacties zijn gesloten.