ONTHULLING! De ontdekking van Influenza C

1 maart 2021

In onze speurtocht naar de spoorloos verdwenen griep waren we al bijna vastgelopen.

Naar aanleiding van het verdwijnen van de griep hebben wij getracht op te sporen wat daarvan de oorzaak zou kunnen zijn. Gezien de warrige berichtgeving van geleerden en instituten, moesten we met onze Lagere School en lasdiploma zelf op pad. Iedereen zou zich moeten verbazen over het grafiekje wat iedere week door RIVM wordt gepresenteerd.

Influenzavirus

Sinds half maart 2020 wordt er wereldwijd geen Influenzavirus A, B, C en D meer waargenomen. Ook het Respiritoir Syncutieel Virus (RSV) komt niet meer voor. Rhinovirus is een neusverkoudheid. Enterovirussen (darmvirussen) kunnen in vele varianten voorkomen, het poliovirus is er één van. Polio komt vrijwel alleen nog voor na een lokale inentingscampagne van Bill & Melinda Gates. Géén van deze virussen is ooit fatsoenlijk geïsoleerd en daarmee weten de geleerden eigenlijk niet waar ze het over hebben. Wetenschappers die het zeker weten, zijn geen wetenschappers maar door de famaceuten zwaar betaalde (gecorrumpeerde) medicijnmannen, ook wel de vaccinlobby vermomd als “geneesheer / deskundige”. Er is geen spoor van twijfel bij dit soort geleerden, dat kan ook niet: je bijt niet in de hand die je voedert. Een echte, integere wetenschapper twijfelt namelijk tot op zijn sterfbed.

Plotseling zagen wij het licht in de duisternis.

COVID-19 heeft immers Influenza (griep) vervangen. Met ons lasdiploma maakten we een simpele optelsom: zou het dan misschien Influenza C kunnen zijn? Laten we eens kijken wat we er van kunnen vinden. Wikipedia Engels meldt:

Van influenza C-virussen is bekend dat zij mensen en varkens besmetten. Griep als gevolg van de soort Type C is zeldzaam in vergelijking met Types B of A, maar kan ernstig zijn en lokale epidemieën veroorzaken. Type C heeft 7 RNA-segmenten en codeert voor 9 eiwitten, terwijl Type A en B 8 RNA-segmenten hebben en voor ten minste 10 eiwitten coderen.

Identificatie

Influenzavirus C verschilt van de typen A en B in zijn groeivereisten. Daarom wordt het niet zo vaak geïsoleerd en geïdentificeerd. De diagnose wordt gesteld door virusisolatie, serologie en andere tests. Hemagglutinatieremming (HI) is één serologiemethode waarmee antilichamen voor diagnostische doeleinden worden opgespoord.Western blot (immunoblot assay) en enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) zijn twee andere methoden die worden gebruikt om eiwitten (of antigenen) in serum op te sporen.

Bij elk van deze technieken worden de antilichamen voor het eiwit van belang toegevoegd en wordt de aanwezigheid van het specifieke eiwit aangegeven door een kleurverandering. ELISA bleek een hogere gevoeligheid te hebben voor de HEF dan de HI-test. Omdat alleen influenzavirussen C en D esterase produceren, bieden In Situ Esterase Assays een snelle en goedkope methode om alleen de typen C en D op te sporen. Als meer personen zowel op influenzavirus C als op de andere drie typen zouden worden getest, kunnen infecties worden herkend die voorheen niet met type C in verband werden gebracht.

Vaccinatie

Omdat influenzavirus A een dierlijk reservoir heeft dat alle bekende subtypen bevat en antigene verschuivingen kan ondergaan, is dit type influenzavirus in staat om pandemieën te veroorzaken. Influenzavirussen A en B veroorzaken ook bijna elk jaar seizoensgebonden epidemieën vanwege hun vermogen tot antigene verschuivingen. Influenzavirus C heeft dit vermogen niet en men denkt niet dat het een significant probleem voor de menselijke gezondheid is. Daarom bestaan er geen vaccinaties tegen influenzavirus C.


Tot zover Wikipedia. Dus de types A en B veroorzaken door allerlei mutaties de seizoensgebonden griep en zouden epidemieën tot gevolg kunnen hebben. Type C heeft dit vermogen tot muteren niet. Er zijn geen griepgolven, niemand wordt ziek, niemand gaat dood, het waait geruisloos over als een zacht briesje. Er bestaat dan ook geen vaccin voor. Mensen moeten namelijk wel geloven dat je ergens dood aan kunt gaan, willen ze zich laten inspuiten.

Influenza C heeft alle kenmerken van SARS-CoV-2 die COVID-19 zou veroorzaken. De C is van COVID!

Ja, laten we het maar gewoon Influenza C noemen. Want het SARS-CoV-2 virus is nooit bewezen en is niet beschikbaar volgens Professor Marion Koopmans, het Amerikaanse CDC, het Ierse ministerie van gezondheid, het Britse NHS instituut en vele artsen. Het is een computermodel. Iets wat er niet is, kan ook niet iets anders veroorzaken, zeggen wij dan met ons Lasdiploma. Vandaar dat wij er op hameren dat COVID-19 een registratiecode voor de verzekering is. Niemand is aan COVID-19 overleden, zoals er ook niemand aan Influenza C overlijdt. Influenza C is ooit bedacht, maar doet er niets meer toe. Niemand wordt ziek, niemand gaat er aan dood en er is geen vaccin voor in elkaar te prutsen. COVID-19 is daarentegen wél bedacht met het doel de vaccinindustrie in één klap het rijkste conglomeraat ter wereld te maken. Na de eerste golf van beademingsdoden, werd er een PCR test epidemie opgetuigd, zodat de volgende golven als vanzelfsprekend zouden ontstaan. De lijst van doodsoorzaken was altijd oneindig lang, nu wordt alles onder COVID-19 geregistreerd.

Vaccinatie is een eeuwenoud verdienmodel.

De nu verspreide mRNA injectie is een medisch experiment.

Met de toelatingseisen van de mRNA injecties (géén vaccins!) is dermate gerotzooid, dat de dieselfraude van Volkswagen maar kleuterwerk lijkt.

De doelstelling van het injecteren met een mRNA brouwseltje is het vaccinatiepaspoort of -bewijs.

Vaccins zijn eigenlijk proefondervindelijk ontwikkelde brouwseltjes op basis van een theoretisch uitgangspunt. Afweerstoffen injecteren en maar kijken wat er van komt. De samenstelling is geheim, omdat als iedereen zou weten waar die brouwseltjes van zijn gemaakt, er geen verdienmodel meer is. Virussen zijn namelijk theoretisch. Het “ontwikkelen” is niets anders dan maar blijven proberen of iets werkt tot de ziekte of epidemie is uitgewerkt. Daarmee wordt dan het gepruts met proefkonijnen verheven tot “weldadig geneesmiddel” met steeds kostenplaatjes die de miljarden te boven gaan. Als iedereen immuun is geworden, dan wordt het door de farmaceuten aan de werking van het vaccin toegeschreven. Daar zijn tientallen voorbeelden van.

12 gedachtes over “ONTHULLING! De ontdekking van Influenza C

 1. Wie is er uiteindelijk verantwoordelijk? Antwoord: de Zorgverleners.
  Onderdrukkers versus de onderdrukten.

  Vlijmscherp relaas van Sven.

 2. Als na ongeveer een week….. een mantoux vaccinatie niet reageert, (geen rode plek) wordt een BCG vloeistof ingespoten.
  De reactie is een pus-wond die ongeveer 4 a 5 weken nodig heeft om te sluiten.
  Daarna ga je weer naar de GGD en er wordt weer een mantoux vloeistof geïnjecteerd.
  Nu om te kijken of je lichaam antilichamen heeft geproduceerd tegen TBC.
  Na ongeveer 1 week wordt door de medewerkers van de GGD met liniaaltje het aantal mm. antistoffen bepaald. M.a.w. de rode plek die ontstaan is, wordt gemeten.
  Het aantal mm. bepaalt dus of jij antilichamen tegen tuberculose hebt.

  Het wordt tijd dat er een eind komt aan al die kolder!

 3. Goed geschreven, er is alleen een maar…. en dat is het gelijk halen. De meesten in dit landje zullen je nooit geloven ook al heb je de bewijzen zwart op wit. Het is zoals mijn (christelijke) zwager tegen mij zei “de heren zullen het wel weten”.

 4. Na 2015 is GELUKKIG de situatie gewijzigd waarin artsen in ziekenhuizen per verrichting betaald werden.
  De omstandigheid was zeer ten nadele van de zieke mens.
  Behandelen was KASSA.

  Die Patientenfabrik.

 5. And what can be done?

  And what can be done

  FreebytheTruth At the top they are all plotting together for global domination and manipulation of the masses. That’s why the world is suffering unending oppression. They have all conspired togetther by the dialectical controlled opposition to suppress technoflogies to let man be free. The puawns underneath do not necessarily know the agenda, but with the externalization of the hierarchy, and the threat of people waking up. More do know the agenda, and everyone that has made the death oath in the lodge will be killed if they do not follow along. As soon as a person enters the first degree of masonry, a death oath with many veiled threats is made. Let me be clear again, since many do not get this point. That death oath is mandatory obedience to the hierarchical superiors all the way up the chain of “masters”. For that reason guys like Alex Jones that say there are good masons (like he said today here http://www.youtube.com/watch?v=PRYiuQ3vrD4&list=UUvsye7V9psc-APX6wV1twLg are completely deluded and dead wrong. He is deceived on this point and hence cannot really help those who are not enslaved to these death oaths, since he indirectly approves of them. There is no such thing as a “good Mason” They all nessesitate evil by their duality doctrine and are forces into it by the mandatory death oath. They are all enslaved to the gnostic hierarchy and it’s leading agenda. The agenda is to control, manipulate and mass kill all those who will not enslave themselves to the hierarchy.o JUL 24, 2014, 3:07 AM

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

Reacties zijn gesloten.