Lockdown en avondklok: gevangenisprotocol en bezettingsregime door een vreemde mogendheid

28 februari 2021


Het wordt met de dag belangrijker om te beseffen waar wij als volk in verzeild zijn geraakt en wie dat (namens wie) heeft gedaan. Hier hebben we niet zelf voor gekozen, die keuze is voor ons op ondemocratische wijze gemaakt. Niet in ons belang maar in het belang van ongekozen krachten die hun bij elkaar gestolen kapitaal koste wat kost willen veiligstellen. Deze krachten willen zo min mogelijk delen en zijn dus in staat gebleken om ons een probleem aan te praten en daar zelf een oplossing voor te bieden. Door een volk in hypnose te brengen, kan het beter worden aangestuurd. Het belangrijkste bewijs daarvan is, dat de mensen juist van de overheid eisen met een oplossing te komen. De meerderheid van de in een kunstmatige angstpsychose gebrachte bevolking stapt uit de eigen natuurlijke kracht en verwacht oplossingen van de veroorzaker(s) van de problemen. Een minderheid wil het natuurlijke evenwicht behouden en geeft tegenstand vaak tegen alle verdrukking in, met name door kunstmatig gevoede soms agressieve groepsdruk.

Om in de huidige toestand te worden gebracht zijn wij uit onze alledaagse werkelijkheid getrokken. Niet dat we besef hebben dat zoiets überhaupt kan, maar we zijn als een magneet naar een bepaald punt getrokken en daarmee uit ons natuurlijk evenwicht gebracht. Dat magnetische punt is de Staatsgecontroleerde massamedia. Door persconferenties zijn leugens verspreid en de autoriteit is ontleend aan wetenschappers, deskundigen, organisatoren en allerlei ad hoc opgevoerde personages uit binnen- en buitenland. De bevolking is in een soort hypnose gebracht vanaf het begin via een schokeffect, een drietrapsraket: virus -> sterftecijfers -> lockdown. De lockdown ging gepaard met allerlei extra maatregelen met als belangrijkste effect het platleggen van de economische middenklasse. We zitten na een jaar nog steeds muurvast in dezelfde hypnose. Alle afgekondigde maatregelen zijn ongrondwettig en de manier waarop de Tweede en Eerste Kamer deze onwettigheid hebben geratificeerd geeft aan, dat er geen sprake meer is van democratisch handelen dan wel van machtspolitiek. Politiek macht kan alleen worden uitgeoefend door chantage en corruptiemethoden. Politieke macht heeft geen verband met natuurlijk gezag. Politici verschuilen zich achter verkiezingsuitslagen, maar acteren uitsluitend op bevelen vanuit de gecorrumpeerde macht.

Er is geen virus aangetoond, alleen maar uitgerekend via een computermodel, zoals alles door de regering wordt beoordeeld met behulp van computermodellen en niet wat er werkelijk gebeurt. Er is ook geen sprake van oversterfte. De COVID-19 registratie – ook weer een computermodel – is het omkatten van de gebruikelijke doodsoorzaken naar iets wat er niet is: COVID-19, een virtuele doodsoorzaak. Autopsie wijst keer op keer uit dat er niemand kan overlijden aan iets wat er niet is. Deze kunstmatige corona hypnose veroorzaakt allerlei economische schade en psychische ellende. De mensen worden uit elkaar getrokken uit politieke overwegingen. De mensen zijn verplicht een mondkapje op te zetten om te kunnen eten, te stemmen, te reizen. Alle door de overheid afgekondigde maatregelen zijn contraproductief voor de volksgezondheid. Om met name de handhavende macht te testen is een avondklok ingevoerd. Een kenmerk van de maatregelen is het verkrappen van bewegingsruimte en het afdwingen van bottlenecks. Het sleutelwoord is isolatie door beperking. De afstandsregel is een oud CIA-protocol voor het isoleren van politieke gevangenen. De lockdown is een gevangenisprotocol om oproer te bedwingen. De werkelijkheid is dus, dat de bevolking als politieke gevangenen worden gezien en als zodanig in bedwang worden gehouden.

De werkelijkheid wordt onderdrukt door de kunstmatig geënsceneerde angstpsychose. Deze wordt gevoed door het steeds herhalen van de gevaren en het aanscherpen van de maatregelen. Er wordt door de overheid gesproken over versoepeling. maar om te kunnen versoepelen moeten er extra maatregelen worden uitgevaardigd. Het laatste voorbeeld is het weer openstellen van de scholen, maar dat er voorwaarden in de vorm van verplichte testen en klassikale quarantaines aan worden gekoppeld. De weerstand wordt dan wel wat groter, maar nog lang niet groot genoeg, zolang moeders van kleine kinderen meegaan in de onzin. De angst om de kinderen kwijt te raken boezemt gezag in. Moeders begrijpen in onvoldoende mate, dat ze hun kinderen al aan het weggeven zijn.


Laten we de zaken nog eens op een rijtje zetten. Het werkelijke gevaar is de Staat der Nederlanden en de leiding ervan – dat zijn koning Willem Alexander en minister-president Mark Rutte – de Staat die als vreemde mogendheid de bevolking in een angstpsychose probeert te houden. De Staat heeft zoveel macht als ze wordt gegeven door de onderdrukten, die een overweldigende meerderheid vertegenwoordigen. Daarom wordt de bevolking een pseudo-oplossing geboden: vaccinatie. Dit is bedrog in optima forma, aangezien een mRNA injectie meer weg heeft van een chemokuur voor mensen die geen kanker hebben. de oplossing zou dus uit de injectienaald moeten komen, daarbij wordt de bevolking een uitweg geboden naar hun eigen ondergang. Als éénmaal de vaccinatiepas is ingevoerd, komen we er nooit meer vanaf en blijft de overgrote meerderheid het spel van hun onderdrukkers meespelen, daarbij tegenstanders nietsontziend uitleverend aan gewelddadige onderwerping. De overheid heeft hiermee zoveel vernield, dat de bevolking zelf de bal op kan pakken als het juiste moment zich aandient.

Allereerst moet de werkelijkheid terug in ons systeem. We kunnen uitleggen dat de Staat moedwillig en gepland een catastrofe heeft veroorzaakt. Onder de kabinetten Rutte zijn de voorbereidingen getroffen, 10 jaar lang. Van de ene crisis naar de andere. Of het nu klimaat, CO2, Stikstof, boeren, MH-17, toeslagenaffaire, onderzoeken dwarsbomen of politiek getreiter door Mark Rutte is, steeds moest een grotere bedreiging door de minister-president het hoofd worden geboden. Geen enkele verkiezingsbelofte is ingelost, de belastingen zijn alleen maar verhoogd, de pensioenreserves aan de EU verpand, de Nederlandse soevereiniteit doelgericht ondermijnd, de zorg is bewust afgebouwd en de coronacrisis moest de kers op de taart zijn. De ravage is compleet als de Staat der Nederlanden niet door de bevolking wordt gestopt. De werkelijkheid is, dat er geen virus bestaat, die kan dus ook niet muteren en veroorzaakt dan ook geen COVID-19 registratie. Alle maatregelen werken de afbraak van de volksimmuniteit in de hand. De vaccinatie is een levensgroot medisch experiment, waarbij met een grote boog om de Neurenberg Code wordt heengegaan. Alle acties van de Staat zijn gebaseerd op bedrog en zijn als criminele handeling te kenschetsen. Het rechtssysteem heeft zichzelf – evenals het parlement overigens – uitgeschakeld door de dictaten van de regering te accepteren als de nieuwe noodzaak. De bevolking wordt volledig aan haar lot overgelaten, grotendeels door eigen toedoen. Om uit deze gevangenis te breken moet kadaverdiscipline plaats maken voor weigerdiscipline.

21 gedachtes over “Lockdown en avondklok: gevangenisprotocol en bezettingsregime door een vreemde mogendheid

 1. Uitstekende analyse. ‘Sincere compliments’ aan de administrator. Ook de vormgeving met grote letters en een vertikale scheiding in de tekst heeft meer dan een nostalgisch effect een snakken naar authentisme en waarheidsvinding. Bovendien oogt het een tikje revolutionnair!

  Geliked door 4 people

 2. Wij de bevolking zitten allemaal vast in ons vaste schijnbaar zekerheid gevende patroon. Geboren worden, (BSN) aangeven(!) nummertje halen/trekken naar school-indoctrinatie, examen, naar school incl gratis indoctrinatie, weer examen, studeren advocaat, doctor, liefst minister / sinister leren, weer examen, promoveren, jubileren vervolgens pensioneren en retireren. En ken je niet studeren dan gaan werken in de bouw, in het huishouden inde contsultantcy, in de weet ik al wat nie inclusief de indocnatritie op je werk op straat en vooral savonts op de televiezie en in ALLES vastgebakken aan de super(eigenlijk sub) markten (wat helemaal geen markten zijn eig), aan de hypotheek, aan je AOWtje, je pensioentje wat ze nu ook je aan het afpakken zijn etc etc etc
  Het enige wat ontbreekt is: AFLEREN, VRIJHEID ervaren, echt jezelf zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Klaus Schwarz is al oud en is versleten, bovendien is hij erg bezitterig!
   Hij is de laagste levensvorm op aarde, omdat hij de kinderhater is.
   Gelukkig gaat hij vroeg of later ook dood…hij kan beter vol spuiten met vaccin.
   We zullen niet op hem treuren, maar blij, dat wij weer normaal gaan leven.

   Like

 3. Met respect voor het geschrevene, de meerderheid wil alleen maar comfort. Dat comfort bestaat uit de deur achter je dichttrekken en naar RTL Boulevard en de slimste mens kijken, boodschappen geven (nog) geen problemen, het autootje staat er nog en we kunnen (nog) internetten. Zodra je begint over vrijheid, corruptie en liegende media is men niet meer comfortabel en is iets wat je ver weg van je moet houden. Het zal nooit de massa in beweging zetten, revoluties werden door relatief kleine groepen aangevoerd en werden vaak door andere belanghebbenden oftewel machtswisselingen gepleegd. En dat zie ik hier niet gebeuren.

  Like

 4. Janssen Biotech Inc. gaat het covid vaccin produceren.
  The vaccine is being produced in Belgium, by the same company that in the past produced the
  ANTRAX vaccine that destroyed the lives of so many military personnel.

  Het criminele verleden van Johnson & Johnson.
  https://www.corp-research.org/jnj

  Like

 5. The drift of pesticides…zo wordt er ook op de kleintjes gelet. Oppassen dus…!!!

  https://navdanyainternational.org/new-study-childrens-playgrounds-contaminated-with-pesticide-drift-all-year-round/

  Dr. Vandana Shiva, President of Navdanya International, “Gene edited organisms are GMOs. Gene editing is not equivalent to traditional varietal selection, but a shortcut to patenting seeds and owning the seed heritage that farmers have evolved.

  Not only seed heritage from farmers…seeds from daddy to be too, gene edited organisms

  💃

  Like

 6. Pingback: Gevangenisprotocol en bezettingsregime door een vreemde mogendheid – CSTV

Reacties zijn gesloten.