RIVM is een cijfervervalsend propaganda instituut – niet te controleren


De Corona Soap – ja het is Peyton Place maar dan veel erger – wordt brutaal door het regime, de politiek en de “deskundigen” in OMT en RIVM gebruikt voor eigen gerief en bescherming.

Regime voorman Rutte krijgt het benauwd. Er komt een brallende persconferentie aan. Niet om te vertellen dat hij negatief is getest, daar beginnen belangrijke mensen natuurlijk niet aan. Kindertjes nasaal mishandelen, dat is noodzakelijk.

Overal in het land beginnen de mensen in de gaten te krijgen dat Rutte de kluit consequent heeft belazerd, daarbij een traditie van 11 jaar voortzettend. “Liegen is mijn vak, gewoon je bek houden!” In den lande gaat men begrijpen wat voor vlees ze in de kuip hebben. Daar zijn speciale verkiezingsposters voor gedrukt. ‘SSV’ in plaats van ‘BBB’ of ‘666’ – allemaal bedoeld om de associatie met Nazi Klaus Schwab of andere duistere krachten weg te moffelen.

Omdat Rutte c.s het benauwd krijgen dreigt hij met “versoepelingen” te gaan schermen. Op voorwaarden, uiteraard. De wat hij noemt “coronacijfers” (meer is het niet, met feiten hebben ze niets te maken) moeten wel de goede kant op gaan. Goede sier maken in de aanloop naar de “verkiezingen”. Anders slaan de Dominion- en Smartmatic computers op hol. Verkiezingsuitslagen worden niet bepaald door de kiezers, maar door de bureaucraat die de laatste optelsom in de computer invoert.

Er is een betere methode om aan de macht te blijven: de “coronacijfers” vervalsen door ze zelf te bedenken.

Dat doe je met de corrupte “besmettingscijfers” van de dagelijkse neptesten. Het begin is al gemaakt, kijk zelf maar:

Maar nee, het is na de publicatie vandaag anders gebleken. Er hebben zich de afgelopen week 70.000 mensen meer laten testen dan de afgelopen weken. Nederlanders leren het nooit en blijven het regime overeind houden en daarmee worden verstandige mensen verplicht domme maatregeltjes te volgen. Enb het blijven vals-positieven, mensen. De werkelijkheid is NUL komma NUL besmettingen, ze weten niet wat ze aan het testen zijn. Is voldoende aangetoond, overal staat het al in de kranten, hier niet. Het niveau dombo’s die met knikkende knietjes zich nasaal laten penetreren zit weer ongeveer op het “prettestniveau” van eind december vorig jaar. En dan zien we dit:

Verklaring: de avondklok moet eerst worden gerechtvaardigd. Vervolgens worden rellen georganiseerd rond de mensen die vreedzaam blijven protesteren, in combinatie met het mooie lenteweer en dan vliegt de boel weer uit de hand. Want nog steeds weten wij niet welke CT-waarde wordt gehanteerd. Daarmee valt of valt de hele Corona Soap.

U ziet het oranje lijntje al scherp stijgen. Het omcirkelde gebied is de periode van grote vervalsingen van de zijde van het RIVM door “storingen” en andere trucjes. Nodig om de coronagelovigen een lockdown aan te praten.

Nu, in de aanloop naar de “verkiezingen” trekken we de lijn van vals-positieve “besmettingen” rekentechnisch even door naar 17 maart. Wat het RIVM doet, dat kunnen wij namelijk ook, het blijft theoretisch en volstrekt oncontroleerbaar. Als “virologen” kunnen leuteren zonder een vleugje bewijs, dan kunnen figuren achter een beeldscherm ook, en dus wij eveneens…..

“Verkiezingen” kunnen 24 uur voor de aanvang worden afgeblazen.

De politieke agenda bepaalt of er “verkiezingen” worden gehouden aan de hand van wat de computers aankunnen. Als het bestaande regime dreigt de meerderheid in het parlement te gaan verliezen, gaat dit gewoon gebeuren. Dan krijgen eerst OMT en later RIVM de sprookjes aan te passen met dreigende taal en het vervalsen van de cijfers.

Trap er niet in, lieve mensen. De Corona Soap moet koste wat kost overeind worden gehouden. Men is aan het tijdrekken en hoopt de dans van de finale afrekening te ontspringen. Iedereen moet binnen blijven, vraag ze niet waarom, want uitleggen kunnen ze het niet. Ze rechtvaardigen hun acties met cijfertjes.

Het aanpassen van sprookjes en het vervalsen van cijfers is één zaak. Hoe je het presenteert, kan het regime gerust aan Van Dissel en zijn clubje goochelaars over laten.

Doorgaans ziet het “verhaal” er ongeveer zo uit:

De Haagsche Oplichtersbende is niet voor één gat te vangen. Men is er schofterig geroutineerd in geworden.

RIVM beweert nog steeds met droge ogen dat “de druk op de ziekenhuizen hoog blijft”. Meneer Van Dissel zorgt er eerst voor dat deze druk zo hoog mogelijk blijft door preventieve geneeswijzen voor extreme griep keihard te verbieden. Rutte c.s heeft gezorgd, dat de capaciteit in 10 jaar tijd is gehalveerd. Daarom moeten we nu op tijd binnen zijn, wegens “virus” maar vooral bekeuringen.

Aan de vaccinatieschade door de mRNA injectie campagne, brandt het RIVM de vingers niet. Daar hebben ze Agnes Kant voor:

Lareb Landelijke Registratie Evaluatie Bijwerkingen  : wekelijkse rapportage 

Het bijwerkingencentrum Lareb laat in haar wekelijkse rapportage weten dat het centrum tot op heden 5.068 meldingen met 24.031 vermoede bijwerkingen heeft ontvangen. Inmiddels zijn ruim een miljoen vaccinaties gezet. Een half procent van de gevaccineerden meldt één of meer bijwerkingen. De meeste gemelde klachten passen bij reeds bekende bijwerkingen. Sinds de start van de vaccinatiecampagne ontving het Lareb 65 meldingen van overlijden kort na ontvangst van de coronavaccinaties. Het betreft ouderen die zijn overleden één tot 26 dagen na de vaccinatie. Het Lareb laat in een nieuwsbericht weten dat zij allen een kwetsbare gezondheid hadden vanwege uiteenlopende ernstige onderliggende ziekten en/of hoge leeftijd. Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu  volgt de ontwikkelingen nauwgezet.

Er gaan een jaar lang mensen aan van alles en nog wat dood, maar worden onder “COVID-19 gerubriceerd vanwege verzekeringsdoeleinden. Ze waren vrijwel allemaal oud, hadden 2,6 onderliggende ziekten, maar “COVID-19” was de oorzaak, de griep was verdwenen en de pandemie overeind gehouden. Behalve na de injecties. Dan zijn het oude, zieke mensen, die toch al dood zouden gaan. In de VS heeft men uitgedokterd dat slechts 10 à 20 % van de gevallen worden gemeld.

En de griep?

Daar hebben ze ook een oplossing voor gevonden. De fantasie is echt met de wetenschap op hol geslagen en de mensen geloven het verdomd ook nog! Door de afstandsregels, lockdowns en mondkapjes heeft de griep geen kans gekregen….

Man, man, man…. en de “leiders”… zij LIEGEN voort…..

16 gedachtes over “RIVM is een cijfervervalsend propaganda instituut – niet te controleren

  • Beetje off topic maar zo gaat het op het ogenblik in Brazilie.
   Geweldig hoe daar echte groepsimmuniteit en groepsidentiteit,
   alsmede samenhang wordt opgebouwd.

   P.S. Zouden wij hier ook kunnen doen, toch? Of toch niet???!!!

   Like

 1. Heeft iemand advies wat te doen met je stem als de verkiezingen wel door gaan?
  Ik heb ergens gelezen dat het mogelijk is om je stembiljet mee naar huis te nemen vanaf het kiesbureau, zodat je niet meegaat in het systeem.
  Is dat wijsheid? Iemand nog andere opties?

  Like

 2. Regelmatig denk ik nog terug aan het hier prima bij aansluitende #drieluik (kerst 2020) van destijds nog ”De Binnenlandse Bataafsche Courant’, over de op z’n minst verdachte #samenstelling van het ons nu nog steeds gijzelende #OMT incl. de vele #nevenfuncties (belangenverstrengelingen!) van menig OMT-lid bij nota bene zowel de #BigPharma vaccinindustrie, de Corona App als het WHO.

  De uitvoerders van #VN Agenda 2030 en van #WEF Build Back Better & Great Reset.

  Hoe pervers wil je het hebben in Nederland? Had ik maar screenshots gemaakt!

  Like

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.