HET GROTE PLAN: ‘Great Reset’ uittesten op de bedenkers ervan.

“Verbeter de wereld en begin bij jezelf” zeiden onze grootouders al. Dat zegt nazi Klaus Schwab ook tegen de wereldbevolking. De leden van het World Economic Forum hebben er eerst een puinhoop van gemaakt en nu gaan ze het zelf opruimen. Over de rug van de wereldbevolking, waarvan men vindt dat die voor 90% kan worden doodgespoten, de wereld is klaar. Wij zijn uitgeconsumeerd.

Nazi Klaus, zegt u? Jazeker, hij komt uit een nazinest van oorlogsprofiteurs en is opgeleid door iemand die je als de builenpest moet mijden: Henry Kissinger. Er is uitgebreid onderzoek naar deze fantast gedaan, u zult de ogen uitwrijven. [LINK] Opa Schwab verdient een lintje en daarna een spuitje.

The Great Reset (WEF – New World Order)

Zoals Wikipedia het omschrijft behelst de Grote Herstart de inrichting van een “nieuwe orde”, iets waar sinds Hitler de uitverkoren elite van droomt.

De Grote Reset (in het Engels: Great Reset, ook wel de Grote Herstart) is een voorstel van het World Economic Forum (WEF) om na de coronapandemie de wereldeconomie duurzaam opnieuw op te bouwen.

Beschrijving

Het voorstel werd gepresenteerd in juni 2020 door prins Charles van Wales en WEF-directeur Klaus Schwab onder de titel “The Great Reset, Transforming Our World and Building Back Better”. Op 9 juli verscheen ook het boek “Covid-19: The Great Reset” van de hand van Schwab en Thierry Malleret. Doel van de plannen zijn om het kapitalistisch systeem te verbeteren door investeringen te doen die zijn gericht op gedeelde vooruitgang en meer aandacht voor het milieu.

De vijf belangrijkste pijlers van het voorstel zijn: economisch, maatschappelijk, geopolitiek, ecologisch en technologisch.

Het voorstel

Volgens het World Economic Forum biedt de COVID-19 pandemie een kans om de wereldeconomie een nieuwe vorm te geven, om zo snel economisch herstel mogelijk te maken. Innovaties, wetenschap en technologie moeten worden aangepast om duurzame ideeën winstgevend te maken. Men wil mondiaal een nieuwe economische en politieke orde inrichten, om welvaart en inkomen te verdelen wat moet zorgen voor minder sociale ongelijkheid. Daarbij voorziet het WEF een toekomstig scenario zonder bezit van eigendom met de slogan:

“Ik bezit niets, heb geen privacy en het leven is nog nooit zo goed geweest.”

Volgens het WEF moet er worden geanticipeerd op een Vierde Industriële Revolutie, waarbij er een digitale economie en openbare infrastructuur wordt gestart. Banen in fysieke winkels zullen plaats maken voor die in de digitale economie en monopolies op grote schaal worden aangepakt.

Volgens prins Charles zal de private sector hoofdzakelijk aanjager van het plan zijn. Schwab geeft aan dat het economisch systeem hetzelfde blijft, maar dat het verbeterd moet worden om “verantwoord kapitalisme” mogelijk te maken.

Kritiek

Het plan wordt bekritiseerd door conservatieve leiders, die zeggen dat de coronapandemie gebruikt wordt als argument voor het implementeren van riskante experimenten.


Resumerend

De 5 belangrijkste pijlers van het “voorstel” van het World Economic Forum zouden dan zijn:

 1. de economische eenwording
 2. de maatschappelijke gelijkschakeling
 3. de geopolitieke fusie van natie-staten
 4. het ecologische herstel
 5. de technologische vooruitgang

Als we even de niet op scholen en universiteiten gedoceerde “politiek correcte” geschiedenis induiken, dan roept dit herinneringen op aan vroegere hemelbestormers en wereldverbeteraars. Waarbij ook consequent het principe “Verbeter de wereld, begin bij jezelf” wordt omgekeerd: “Controleer de wereld en begin bij het volk”. Het Communistisch Manifest van Karl Marx en Friedrich Engels is gebaseerd op dat principe, uitgevonden (ook weer gekopiëerd van iemand anders) door de Jezuïet Adam Weishaupt. Dit soort “filosofen” werd consequent gefinancierd door de Rothschilds, de door de Jezuïeten gecontroleerde handlangers van het nieuwe Vaticaan.

 1. afschaffen van privé bezit en het erfrecht
 2. afschaffen van natie-staten, patriottisme en nationalisme
 3. afschaffen van monarchieën en lokale regeringen
 4. afschaffen van familiestructuren
 5. afschaffen van religies

Op deze doctrine zijn allerlei soms tegenstrijdige bewegingen gebaseerd. Fascisme, nationaal-socialisme, communisme, socialisme, zionisme, u kent het rijtje wel. Rode draad is altijd: 1 leider, 1 bank, 1 religie, 1 munt, 1 leger, 1 wereldorde. Sleutelwoord is “universeel”, een ander woord voor “katholiek”.

Tegenwoordig vertalen we dit soort “ideeën van grote denkers” in een uiterst simpel kenmerk: “Centraliseren van de macht”. Alles lijdt onder de zwaartekracht, behalve geld: dat rolt altijd omhoog….

Dit WEF verhaal is dan misschien nog maar een voorstel, de goed geplande Corona Soap is de keiharde realiteit. De dames en heren planners van onze gouden toekomst zijn al voortvarend aan de slag gegaan met het verbeteren van de wereld: Build Back Better. De heer Klaus Schwab heeft de bedoelingen nog wat verduidelijkt: “Humanity can only be free when everyone is vaccinated”. Dit even terzijde.


Wij gaan voor een heel groot deel mee met de plannen van het World Economic Forum en meneer Schwab. Want wie wil er nu geen zorgeloos leve zonder bezit, dan hoef je nergens meer op te passen. En geen privacy meer? Ook geen probleem, wij hebben niets te verbergen. En wie wil er dan geen leven wat nog nooit zo goed is geweest? Je bent wel gek, als je dit “voorstel” afslaat. En, inderdaad: ze hoeven niemand iets te vragen, want de bedoelingen zijn integer en in het belang van iedereen.

Echter, wij willen eerst toch maar even een test uitvoeren, om zeker te weten dat de uitgangspunten van het “voorstel” juist zijn en of de voorspelde resultaten ook bewaarheid worden. Deze test moet worden uitgevoerd op basis van het principe “Verbeter de wereld en begin bij jezelf”. Vervolgens passen we dan de kernwaarden van het WEF voorstel toe, te weten:

“Ik bezit niets, heb geen privacy en het leven is nog nooit zo goed geweest.”

We hebben ook tot onze beschikking de volledige lijst van leden van het WEF. Deze is van onschatbare waarde voor de test die we uit gaan voeren. ALLE ondernemingen en hun bestuurders worden leeggehaald, opgeruimd, geliquideerd en geveild. De ondernemingen zijn dan verdwenen en de bestuurders en managementlagen hebben niets meer en zijn allemaal volledig gechipt, gevaccineerd, volgepropte met door henzelf ontwikkelde Artificial Intelligence, etc. Kortom, ze bezitten niets meer, ze hebben geen privacy meer.

Dan gaan we een aantal jaren – of zolang het voor deze test nodig is – nauwkeurig inventariseren of voor deze lieden “het leven nog nooit zo goed is geweest”. De wereldbevolking wordt op de hoogte gehouden van de voortgang en resultaten, terwijl ze op de BILJOENEN past. Uiteraard mogen de “testobjecten” conform de regels van Neurnberg uitstappen, als ze het genoeg hebben gevonden. Gezien hun gemankeerde eigen lichamelijke capaciteiten, zal de wereldbevolking beraadslagen en consensus zien te bereiken over welke knop moet worden ingedrukt om de test voor dit individu weer te stoppen. Daar kan uiteraard enige tijd overheen gaan.

Wij hebben er alle vertrouwen in, dat de gehele WEF familie aan het experiment meedoet, aangezien ze het zelf hebben bedacht.

Dit is die ledenlijst:

https://www.weforum.org/partners#search

Hier een voorbeeldje van bedrijven die in aanmerking komen. Hun aandeelhouders en bestuurders zijn bekend, die gaan ook meedoen.

Tenslotte:

U zult zeggen: dat kan nooit, dan staat alles stil. Maar dit is precies wat deze fantasten nu met ONS, de bevolking uit willen halen. Bovendien mogen we het niet eens een poosje uitproberen. Ons wordt niets gevraagd. Als dat de norm is, dan betalen wij deze verzameling wereldverbeteraars met eigen munt: ze krijgen de KANS om te bewijzen dat het werkt.

En heus, er gaat niets stilstaan. Want boeren, burgers en het MKB pakken de draad gewoon op. Ziet u, dit zijn precies de sectoren die de bedenkers van het “welzijnsplan” compleet willen verwoesten en opruimen, zodat alles in het groot en grensoverschrijdend kan.

Eigenlijk kan het heel eenvoudig worden opgelost. Er wordt ons niets gevraagd, dus die test gaan we ongevraagd toepassen, wel zo efficiënt.

Laat de Grote Doorstart maar beginnen.

33 gedachtes over “HET GROTE PLAN: ‘Great Reset’ uittesten op de bedenkers ervan.

 1. you will own nothing and you,l be happy,and if you,re not we kick you until you do!

  regards,the build back stabbers

  Like

 2. Het Stappenplan van de Deep State/ Illuminati is pure Tirannie, zie:
  https://jensen.nl/stappenplan-pure-tirannie-de-jensen-show-306/?mc_cid=cc982957b9&mc_eid=bb77f223a6
  Wanneer wij letten op het instellen van de avondklok valt het volgende op: Wat is het nut ervan? Wie het weet mag het zeggen. Wij zien er wel een bepaalde symboliek in. De avondklok loopt van 9 uur ’s avonds tot 6 uur ’s morgens. Dus 3 uur in de avond en 6 uur in de morgen, dat is totaal 9 uur, dat is 3×3 3+3 = 6 en 3 zessen = 666 antichristgetal, dat wil zeggen de kruisiging van ons christ-bewustzijn. 33 is het getal hoogste graad illuminati, het aantal wervels van onze ruggengraat, waar het gaat om bewustzijn en de christ-energie om hoger bewustzijn te bekomen via de zenuwbanen Ida en Pingale langs onze ruggengraat. Men wil met alle middelen voorkomen dat wij ontwaken en hoger bewustzijn verkrijgen. De avondklok loopt aanvankelijk tot 3 maart, dat is 03-03-2021. 03 03 = 33. Misschien zie ik nog wat andere getallen over het hoofd. Wie aanvulling heeft mag dat melden. Het nut van de avondklok kan zijn dat men snachts zaken in orde kan maken die onze ogen niet mogen zien, wat transporten kunnen zijn van legermaterialen, etc.. De nacht is voor het ongedierte, oa. de Uil. Washington DC heeft in het grondplan de Uil, zoals Bohemian Grove. Meer hierover komt nog. Het gaat o.a. over het Atomaire Hogepriesterschap van Trump, en het openen en activeren van sterrenpoorten naar andere dimensies en planeten, o.a. Mars en Saturnus. De andere aan ons opgelegde dwangmaatregelen hebben zover wij kunnen zien allen ten doel om de mensheid in de angstmodus te houden en ontwaking te voorkomen en om de mensheid zieker en zieker te maken en uiteindelijk te decimeren, volgens de Georgian Guidstones. De anderhalve meter samenleving moet voorkomen dat onze aura’s met elkaar zich verbinden en een energetische eenheid vormen. De mondkapjes moeten voorkomen dat onze hersenen voldoende zuurstof ontvangen ter ontwaking en dat wij ons eigen afgevoerde vuil terug inademen. De pcr-testen brengen nanodeeltjes met fluor naar onze pijnappelklier, ons derde oog om dat te verschrompelen waar hogere bewustwording plaats kan vinden. De C-19-vaccins muteren ons DNA en met nanodeeltjes zal 5G een dodelijke uitwerking veroorzaken. Chemtrails vervullen hierin een hoofdrol. Etc. Aanvullende info is welkom.

  Geliked door 4 people

  • Minerva, de achtergrond van een aantal politici. Sociëteit van het Leidsch Studenten Corps.
   Minerva is de Romeinse godin van de Wijsheid, maar later ook van de Oorlog. Gewoonlijk wordt zij afgebeeld met uil en zwaard.

   Like

   • Jan V, je hebt gedeeltelijk gelijk. Ik bedoel 9 uur ‘savonds, dat is dus 21 uur. En ik heb ergens gelezen dat het tot 6 uur smorgens was, maar dat kan in het buitenland zijn, dus in Nederland is het 4.30. Wat voor symboliek zou daar dan achter schuilgaan?
    Dank ervoor Pingala laten we onze energie hooghouden en niet laten afpakken

    Like

    • In het land ‘van’ Macron, vanaf 18:00-06:00.
     Maar als je je hond uitlaat mag je wel naar buiten.
     Dus is mijn hond erg blij met deze ‘maat’ regel.
     Zij is immers mijn beste maatje;
     Maar ik blijf me tegelijkertijd er toch bijna de nek over breken wat het er toe doet tijdens deze uren binnen te moeten verblijven en overdag niet.
     Zijn virussen dan echt intelligenter dan de gastheren ervan?

     Want, ja, ziet U, ik heb mijn middelbare school nooit afgemaakt en begrijp het dus allemaal niet zo goed, of wellicht juist wel.
     Want het begint een beetje ingewikkeld te worden met die overflow van informatie.
     Want, wat is waar?
     Weet U het nog?

     Ik niet meer, om effe eerlijker te zijn.
     Wat ik wel weet is dat het gras weer begint te groeien.
     Dat de vogels al zingende hun blijdschap ten gehore brengen voor betere tijden , Lentes, Zomers die in het verschiet liggen.
     Ze hebben gelijk, ze liegen niet met hun gratis gezang voor de 2-voeters.

     Voor wie het horen wil, dan wel, of niet.
     Tracht je bewust te worden van je eigen kracht.
     En gebruik die ten goede, op de eerste plaats voor jouw Zelf, en dan, voor jouw broeders en zusters.
     Get together, wij zijn met velen, hullie niet en dat is hun angst.
     Laat dat niet de jouwe zijn.

     Like

    • Tis eigenlijk wel een beetje erg vreemd allemaal, wel een permis met de joekel een wandeling in het maanlicht te maken, maar verboden dit met jouw Lief of een goede vriend te doen.
     Maar nog vreemder vind ik dan weer dat iedereen daar op die regel gehoor aan geeft.
     Dus een gebod tot verplichting van oordoppen hoeft geeneens.
     Men doet dat immers reeds vrijwillig, verbonden met een doosje in de hand wat verteld hoe de dag er van vandaag uit dient te zien.
     Luisterend naar een joetjoepie over hoe de vogels hun lentegezang laten horen…
     Het hoeft eigenlijk niet meer gekker te worden, eer men gaat realiseren dat de virtuele wereld ons onthecht van onze oorsprong.

     After all, life is what You make it, don’t forget please.

     Like

  • Beste Pingala,…precies en het belangrijkste is het volgende wat je schrijft al zal dit voor velen helaas een brug te ver zijn. “De anderhalve meter samenleving moet voorkomen dat onze aura’s met elkaar zich verbinden en een energetische eenheid vormen”
   Daarom wordt nu de individualiteit de nek omgedraaid want dat is de VERBINDING met het allerhoogste goed!!! Waarom denken jullie dat al jaren de house party’s in het hoekje moest komen van drugs! Dus F*ck de maatregelen en wees eigenwijs zoals een onschuldig kind!

   Geliked door 1 persoon

   • Zeker geen brug te ver, het is de 🌈brug die voor de verbinding zorgt…Al maakt afstand niet uit voor ‘ingewijden’ en zij die weten.
    I hope you dance 🎶
    Het aftellen kan beginnen 963hz WOW
    Muziek is een taal die iedereen begrijpt…
    Voor sommige is het tijd om een toontje lager te zingen

    Sound healing

    Geliked door 1 persoon

    • Margie,…een brug naar vrijheid is waar onze individualiteit voor staat,…dan is dit de site voor jou,..www.individuelevrijheid.nl er staat nu alleen mijn manifest de rest volgt binnen afzienbare tijd. Mocht het echt iets voor jou zijn dan zal je dit bericht lezen.

     Like

    • Bedankt WOW…vrijheid heb ik Al vele jaren. Alsmede inner weten.
     Helende handen een gift…🙌

     Zal het zeker aan Nederlands taligen en sprekenden doorsturen.

     Like

  • Wat dichter bij huis; de uil van Minerva
   De leden…het opgeleide, ingewijde gespuis

   Pingala, houd je energie hoog 🙌 het grondbeginsel!

   Like

  • @Pingala, de t/m 15 maart durende avondklok duurt van 21u00 t/m 04u30.
   Wat betreft de familie Trump het volgende: Donald Trumps oom John (1907 – 1985) was tussen 1936 en 1973 als hoogleraar verbonden aan het MIT en hij werd door de regering-Roosevelt verzocht zich te buigen over de nalatenschap van Nikola Tesla (1856 – 1943), een van de grootste genieën uit de menselijke geschiedenis. Overigens brachten George H.W. Bush (1924 – 2018) & zijn vader Prescott Bush (1895 – 1972) op de avond voor zijn overlijden een bezoek aan Tesla. Verder was George H.W. Bush op de dag van de aanslag op JFK aanwezig in Dallas op 22.11.1963, net als Richard M. Nixon (1913 – 1994), maar nu dwaal ik af.

   Like

 3. De slavenmaskers staan symbool voor een monddood gemaakt en van persoonlijkheid ontdaan volk.
  Alles is een toneelstuk vol symboliek,

  Geliked door 3 people

 4. Spelbepalende satanisten spelen het sinistere getallenspel!
  De wereldbeweging inderdaad van de energetische eenheid wordt thans
  Gemoduleerd recht in het gezicht met occulte riten.
  Mensenoffers, knielen voor de meester, kindermishandeling, mondmaskers etc.

  Weg met religie’s geeft ook aan dat er maar satanische kerk heerst namelijk in Rome, volg de pijlen.
  De kudde wordt uitgedund!

  Like

 5. Ik ken dit gezwets van Schwab c.s. Doet me denken aan de tijd dat ik in Oost Duitsland was voor de Leipziger Messe. Zat ik ‚s morgens in het hotel voor mijn ontbijt met alle heerlijkheden er op en er aan en dan stonden aan de overkant de Oost Duitsers om vijf uur ‚s morgens al in een lange rij voor een plakje worst. Je zat er gewoon met schaamte te eten. ‚s Avonds waren alle buitenlanse standhouders let wel alleen de buitenlandse stanhouders uitgenodigd voor een concert waarbij ook de Oost Duitse elite aanwezig zouden zijn en die kwamen voorgereden in let wel dikke west duitse Mercedessen. Ik dacht krijg de pleuris maar hier wil ik niets mee te maken hebben en ben met de trein terug naar mijn hotel in Hallein gegaan. Moest je nog opletten dat je in de goede trein stapte waarvoor je een Ausweis had anders belande je veertien dagen in een cel. Zoals een collega van mij overkwam. Wij hadden Oost Duitse buren op de beurs waar we vriendschappelijk mee omgingen. Een jaar later deden ze of ze ons niet meer kenden. ‚s Avonds na afloop van de beurs toen wij in een zijstraatje liepen kwamen ze achter ons -keken eerst heel goed of er geen anderen liepen- en verontschuldigden ze zich. Ze waren door de Stasi gewaarschuwd geen vriendschappelijke omgang met mensen uit het westen. Geloof je het verhaal niet kijk naar de film Das Leben der Anderen. Al deze lui of het nu Communisten, Fascisten, Nazi’s of welke predikers van de heilstaat zijn. Schwab, Soros, Gates , Prins Charles etc. je moet ze wantrouwen als de pest evenals die geverfde eend uit het Torentje, die nu slijmerige brieven aan het volk schrijft, dat hij tot inkeer is gekomen en de verzorgingsstaat die hij met de hulp van Bos en Samson c.s. heeft afgebroken weer gaat opbouwen. Nou wie dat gelooft, gelooft in sprookjes zodra de verkiezingswinst binnen is, dan draait die de duimschroeven op ongekende wijze aan. Ik wil eigenlijk nog wat kwijt wij zouden excuses moeten maken voor de slavenhandel. Nou niet in mijn naam -niet dat ik de slavenhandel niet veracht. Maar onze voorvaderen heten geen slaven, maar werden net zo behandeld. We kennen niet voor niets de Schreierstoren in Amsterdam. Meer als 50% van wat uivoer van de bemanningen kwam niet terug en stierf op de reis. En de weduwen en kinderen van de ongelukkigen konden verrekken, Terwijl de notabelen feestten in hun optrekjes aan de Vecht. Ga eens kijken in het paleis op de Dam, al die walgelijke overdaad betaald met bloedgeld. Laat de nazaten van die notabelen maar hun excuses maken. En de grootste notabel zit nog op de troon zijn voorvaderen waren grootaandeelhouder in de V.O.C , de West Indische compagnie en de Nederland Handelsmaatschappij. Zij hebben er dik geld aan verdiend terwijl onze voorouders konden kreperen op hun schepen. Dit verhaal zou ik willen besluiten met de volgende zinsnede : „En voorts ben ik van mening dat de kleine man altijd de lul is.” (in welke heilstaat dan ook want dat was in de zogenaamde Gouden Eeuw- lik mijn reet met je gouden eeuw uitbuiting van de kleine zwarte en witte man en als we mee gedwongen worden in die heilstaat van Schwab en Rutte staat ons dat weer te wachten.

  Geliked door 5 people

  • Hoe meer Licht er op de duisternis schijnt, hoe meer duisternis verdwijnt…
   De verbinding!
   Nog een mooi initiatief van Mica; benefiet Dans show, de opbrengst voor de kinderen van o.a. mensenhandel. De 1e show is in Antwerp en 14-01-2022…Denk nu niet dat is ver van mijn bed, voor je het weet is het zover!!! Tijd vliegt 🦅
   Er worden zalen en medewerkers gezocht…

   Like

 6. Pieter Winsemius’ vader Albert (1910 – 1996) was tussen 1961 en 1984 economisch adviseur voor het in 1965 onafhankelijk van Maleisië geworden Singapore.

  Like

Reacties zijn gesloten.