De Nationale ramp die Rutte heet


Sinds enige tijd houden wij hier op de redactie de ziekenhuisbezetting bij.

U zult zeggen: “Wat heeft dat voor zin, er is toch niets aan de hand?”

Dat klopt. Er is pandemie, noch oversterfte en er zijn alleen maar vals-positieve testuitslagen. Eventuele zogenaamde “corona-uitbraken” vinden alleen plaats na de “weldadige chemokuur / gentechniek experimenten” die via de injectienaald worden verspreid. “Corona” is er al sinds we met snotneuzen worden geconfronteerd, maar sinds een jaar is het de “kroon” op het werk van de farmaceutische industrie, de succesvolle en winstgevende zijtak van de chemische industrie.

U weet inmiddels, dat dit al helemaal niet meer om een “virus” of “pandemie” gaat.

Het draait om de operatie “COVID-19”.

Deze wereldwijde, militair georganiseerde operatie is opgetuigd door een stokoude zelfverklaarde elite met veel te veel gestolen geld, die alles in het werk stelt om de buit onder zo weinig mogelijk mensen te verdelen. Vandaar dat men 8 miljard mensen ongeveer 7,5 miljard teveel vindt en de wereldpopulatie overal de schuld van geeft. Deze zelfverklaarde elite heeft zich door eeuwen heen rijk gestolen dank zij deze vermeend gemankeerde wereldbevolking. Klimaatproblemen, milieuproblemen, ziekten, oorlogen, alle ellende is gecreëerd door de zelfverklaarde elite.

Zo ook in het reservaat wat Nederland heet.

Het geradicaliseerde regime Rutte heeft eerst de boel uit de hand laten lopen om daarna met krachtige maatregelen de dictatoriale macht naar zich toe te trekken. Nederlanders hebben zich binnen een jaar in een Stockholmsyndroom laten rommelen. Een grote meerderheid van de gegijzelden loopt met de gijzelnemer weg, daarmee het hele reservaat mee de economische vernieling intrekkend. Zelfs een afgetreden kabinet kan blijven dicteren wat ons overkomt.

Met de stille machtsgreep van obscure krachten rond de zorgvuldig geprogrammeerde Rutte, is een langdurig proces van voorbereiding ingezet. Door de volksgezondheid aan structurele bezuinigingen bloot te stellen is een onwerkbare situatie bereikt. In combinatie met allerlei onwezenlijke regels en verordeningen is dat alleen nog maar verergerd. Om een crisis situatie te bewerkstelligen heeft men de zorg afgebroken en na een jaar “pandemie” is er niets gebeurd om die weer op te schalen.

De cijfers spreken boekdelen.

In 6 jaar Rutte heeft de capaciteit in de zorg zich als volgt ontwikkeld:

 1. De verpleegdagen in ziekenhuizen zijn met 25% gedaald – van 10,8 naar 8,5 miljoen
 2. De ziekenhuisbedden zijn met 15% teruggebracht – van 44.800 naar 37.700
 3. De IC capaciteit is met 40% afgebouwd – van 1.900 naar 1.150 bedden
 4. De personele bezetting in de zorg met 35% is afgebroken – in totaal minus 77.000 mensen

De bevolking is daarentegen gegroeid, zij het alleen door immigratie met bijna een miljoen. De bevolking van Nederlandse afkomst is al 25 jaar stabiel: 13 miljoen. De bevolking wordt natuurlijk wel steeds ouder en daardoor kwetsbaarder. De 65-plussers zijn in die 6 jaar met 16% gegroeid.

Hier is gewoon een bewuste vernietigingsoorlog in gang gezet met het aantreden van de volledig gecontroleerde Rutte, die niet is gehinderd door welke soort van empathie dan ook. de ideale “man” om een heel land economisch de nek om te draaien, van zeggenschap te ontdoen en te ruimen met allerlei mogelijk wapentuig – de injectiespuit is de meest recente in de lange reeks.

Hoe deze operatie tot een succes kan leiden zien we in vergelijking met andere landen. Als we alleen al de ziekenhuisbedden nemen per 1.000 inwoners in de landen om ons heen, zien we schokkende cijfers:

 1. Duitsland 8,1
 2. Frankrijk 6,1
 3. België 5,1
 4. Groot Brittannië 3,6
 5. Nederland 2,3

Nederlanders zien zich graag als gelijkwaardig in vergelijking met Duitsland, waar de gezondheidszorg op het oog blijkbaar perfect is geregeld. Zouden we diezelfde factor op Nederland toepassen (8,1 bedden per 1.000 inwoners) dan zou ons land geen 37.700 ziekenhuisbedden moeten hebben maar 140.000! Naar Duitse maatstaven komt Nederland dus meer dan 100.000 ziekenhuisbedden TEKORT.

De Operatie COVID-19 is dus al jaren aan de gang.

Het voorwaarden scheppend “beleid” van de nationale ramp die Rutte heet, houdt heel Nederland nu in gijzeling.

Dat “beleid” komt er kort samengevat op neer dat bij een aanzienlijke groei en vergrijzing van de bevolking de zorg strctureel is afgebroken naar een Derde Wereld niveau. De kosten van de zorg en de verzekeringspremies daarentegen zijn alleen maar gestegen. Dit “beleid” wordt door de Nederlandse kiezers beloond door steeds weer op de nationale ramp die Rutte heet te stemmen. Zijn afbraakpolitiek kan blijkbaar de goedkeuring wegdragen van een groot deel van de Nederlanders.

Het is nu inmiddels zo absurd, dat door dit wanbeleid een afgetreden kabinet kan regeren bij decreet.

Voor het geval u het nog niet wist: de verkiezingen kunnen in het kader van de bevoegdheden die we deze kinderhaters naar zich toe hebben laten trekken, 24 uur voor het openen van de stembureaus worden gecanceld. Het kan gewoon…..

27 gedachtes over “De Nationale ramp die Rutte heet

 1. De globalistische agenda wordt door rat Rutte in ons land braaf uitgerold, net zoals in de rest van die ondemocratische fascistische EU.
  Massa immigratie wordt ons opgedrongen, waardoor de echte Nederlander geen huis meer krijgt en onze sociale voorzieningen onder druk komen te staan, omdat de nieuwkomers niets bijdragen aan de economie. Alleen de misdaadcijfers nemen toe.
  Onvoorstelbaar dat mensen niet doorhebben wat voor een rampzalig beleid deze man voert. Stem straks verstandig, stem FvD, het enige alternatief.

  Like

  • @Hoeder,

   Dus u denk werkelijk dat stemmen enig doel zal hebben.
   Indien dit zo is kan ik u vertellen dat u nog echt niet helemaal zoals met dat pleegt te noemen “wakker” bent!!

   Stemmen wil zeggen dat men zijn stem afgeeft aan iemand die men helemaal NIET kent en die er dan vervolgens 4 jaar mee kan en mag doen wat HIJ/ZIJ wil……

   Lijkt me geen goed idee…

   Daarbij conformeert u zich aan DIT systeem welk men democratie durft te noemen echter een blik in wikipedia (niet mijn ding maar voor zoiets op te zoeken voldoet het nog net!) geeft haarscherp aan dat dit met zekerheid in Nederland niet zo is, in het beste geval leven wij hier in een oligarchie!!

   Ik wil hierbij een uitspraak van de grote leider van de Bondsrepubliek even citeren namelijk: “Die Wähler müssen nicht denken das die Gewählten das was sie vor den Wahlen versprochen haben auch noch nach den Wahlen nachkomen werden……”…..

   Capiche……niet mijn uitspraak maar letterlijk citaat van het Verkel!!!!!

   Niet meedoen aan het systeem zou op den duur kunnen werken maar dan zal dit in groten getale moeten wat ik niet geloof.

   Het systeem moet helemaal weg, de politici moeten ook helemaal weg alsmede de gehele ambtelijke top boven schaal 8!!!

   Daarna een systeem opbouwen waarbij WIJ directe inspraak krijgen en een voorbeeld hiervan is te zien in Zwitserland, het kanton systeem! Dit is ook al stukken kleinschaliger en kan zelfs afgestemd worden op bepaalde delen van een land die gewoon anders kunnen bepalen!!!

   FvD……nee hoor, volledig gecontroleerde oppositie en ja, ook ik ben bezig van Haga te bestoken met mails met daarin piekfijn de waarheid op een presenteerblad maar zijn derde reactie aan mij was dat hij de maatregelen ook niet fijn vond (in die bewoordingen ongeveer) en als ik er iets aan zou willen doen dan waren er 17 maart verkiezingen!!!!!

   NO WAY DUS!!!!

   Eerst zien en dan geloven oké…

   Baudet komt rechtstreeks van instituut Clingendael…..moet ik verder uitleg geven…

   Gegroet beste,

   Gladiator

   Geliked door 2 people

   • @Gladiator Helemaal eens. Inderdaad veel mensen weten nog steeds niet hoe het zit. Stemmen heeft geen zin. Ik stem dus ook niet nou ja mijn gitaar, ok, maar voor de rest is het je stem, je enige stem verloren laten gaan in een moeras van ambtelijke en politieke willekeur, waarbij een dictatuur als in destijds de DDR (en ik meen het lett en fig) niets bij is. Dat er een zeer geheimzinnige zeer besmettelijke ziekte in vrijwel alle regeringen heerst als psychopathie en misanthropie heerst waar vooral machtsgeilaards, gelukzoekers, geldwolven vooral zeer vatbaar voor zijn. Als de mensen begrijpen dat deze mensen dan de macht krijgen, zullen ze hopelijk begrijpen dat dit niet in hun voordeel is, nee erger nog ziekmakend (Croma sorry crona) en vooral dodelijk (vaxxinatie, politie, leger, desnoods zgn oorlog)!

    Like

  • Hoeder.Die rutte is een vrijmetselaar en voert de N.W.O. agenda van zijn bazen/opdrachtgevers uit.Deze bazen zitten in de (nazi) bilderberg groep waar ons koningshuis vuistdiep in zit.De bilderbergers zitten achter deze corona hoax staats/machtsgreep en hebben de macht in nederland en europa.Stemmen is een farce en politiek een poppenkast.

   Like

  • Dat kan je op je zolen schrijven. We hebben toch kiesrechten gekregen en als je niet gaat stemmen mag je niet mee praten. Je krijgt de mensen niet mee totdat ze zo geknecht worden en ze niets meer te eten hebben. Het vervoer van goederen niet meer geleverd gaat worden. Op de grens met Italië en Duitsland Gotthardtunnel is het al zo ver met honderden km files. Toen wij daar jaren geleden die kant op gingen stonden er al kilometers file en namen graag een andere route.
   Héél langzaam zijn mensen deze richting opgedrongen door een stelletje leugenaars met op kop MK-ultra gehersenspoelde Markie.
   Wat weten ze van de vent mag je Joost vragen. Maar Joost leeft niet meer omdat je niet mag vragen maar bevelen moet opvolgen.
   Ik vraag me steeds af waarom we opgesloten zitten. Ik kan alleen maar bedenken dat het een pressiemiddel is voor de heilige spuit. Opgesloten zitten is gemakkelijker om huis aan huis te prikken.
   Wij kunnen ons niet meer verdedigen want mogen geen wapens meer hebben. Maar tot nu toe nog wel keukenmessen.
   Ik denk dat we de begrafenissen maar eens moeten gaan volgen.

   Like

   • “als je niet gaat stemmen mag je niet mee praten”

    Je reinste kul argument die ik al jaren ontkracht. Als je wel stemt, dan hou je een dictatuur in stand. Zij die stemmen mogen daarom niet meepraten. Niet stemmen en de macht aan het volk geven is democratie. GEEN ENKELE politicus krijgt mijn stem. Die hele politieke laag dient te verdwijnen. Ik stem niet op leugenaars/dieven/bedriegers. Het zijn overbetaalde niksnutten en notoire in-de-weg-lopers met geen enkele toegevoegde waarde; ze belemmeren alleen maar. OPHOEPELEN MET DAT TUIG! Zonder uitzondering.

    Geliked door 3 people

   • Je hebt kiesrecht…het recht om te kiezen.
    Een keuze te maken dus!!!
    De keuze om niet te stemmen is een zeer verantwoorde keuze, je geeft je stem niet weg…dan kun je niets meer zeggen en wordt jouw stem aan banden gelegd.
    Het heet niet voor niets ver-kiezing, overal is tot in de puntjes over nagedacht.

    Geliked door 1 persoon

   • @Ezra Ik wilde het net zeggen. Ons verdedigen kan haast niet meer. De patriotten hadden destijds nog de Burgermilities onder bevel van de Burger.
    Maar dit gaat ook de hogere en middenklassen aan en die zullen toch ook eens wakker worden.

    Mensen moeten beseffen dat hun Vrijheid in het geding is.
    Vrijheid kun je niet kopen.
    Vrijheid kun je niet krijgen
    Vrijheid MOET je NEMEN!!! Je eigen vrijheid , ons aller vrijheid en het liefst nee alleen als wij ALLEMAAL tegelijk ONZE VRIJHEID in eigen hand nemen, maar aangezien we die niet cadeau krijgen zullen we er letterlijk en figuurlijk voor moeten vechten. Het liefst dus figuurlijk en als het niet anders kan dan….. !!!!!!

    MENSEN wordt WAKKER

    Geliked door 1 persoon

  • @Dj,

   Beste,

   Ik en ik denk wij allemaal hier weten dit al een tijdje en u heeft waarschijnlijk ook de datum gezien van dit document….26 aug. 2020…..

   Dit wil zeggen dat dit document reeds 6 maanden oud is…..6 maanden beste…..en wat is er gebeurd na publicatie ervan, juist ja, helemaal niets oh sorry, jawel, de regels zijn met een factor 10 aangescherpt….en dit is dus een negatief effect te noemen!

   Uw bedoelingen zijn met zekerheid goed te noemen, denk wel van ons allen hier echter we moeten wat gaan DOEN…en ik bedoel ook echt iets gaan DOEN!!!!

   Hier op dit forum elkaar documenten sturen, hoe goed ook bedoeld, zet geen zoden aan de dijk, echt niet…en er zal risico gelopen moeten worden….als u/men begrijpt wat ik bedoel….

   Dit is niet bedoeld als negatieve kritiek, ik hoop dat u dit zult begrijpen…

   Vorm met anderen groepen middels deze site…..patriotten…..onder elkaar…..en bereid u/jullie voor op een minder leuke tijd….

   En als ik hulp kan bieden waarmee dan ook, en dit laatste in de breedste zin van het woord, dan hoor ik het graag.

   Ik heb een auto en ben voor bijna alles in!!!!!!!!!

   Gegroet mensen,

   Gladiator

   Like

   • @Gladiator

    Beste,

    Mijn bedoelingen zijn goed,en op waarheid gebaseerd.
    Begrijp u tekst, en zie dit zeker niet als negatief.
    Communicatie is het aller belangrijkste onderdeel in een oorlog.

    Communiseren is wat ik doe, belangrijke informatie delen.
    Sommigen zijn soms niet blij, of voelen zich aangevallen met wat ik post, dat begrijp ik ook.

    ‘K doe wat ik doe,
    We leven hier in deze wereld in ”big” brothers grote (((financiele))) bilderberg leugen, hoef ik u ook niet te vertellen natuurlijk, maar ‘k wil altijd de waarheid, de waarheid staat bij mij hoog in het vaandel!

    ‘k zou graag willen dat alles goed komt!

    Bedankt voor u hulp aanbod, dat neem ik in acht.

    Wees gegroet Gladiator,

    Dj

    Like

 2. Naar mijn oprechte mening is het enige ver-stand-ige alternatief op jouw eigen stemmen.
  Ook de FvD gaat voor niemand de kolen uit het vuur halen, wij zullen het deze keer echt zelf moeten, Baudet wilt ook niet gefortuynd worden….

  Like

 3. @Nooitgedacht, als Baudet (pro-NAVO-denktank) Instituut Clingendael een bedreiging vormde voor de politieke states quo (in Den Haag) was hij reeds lang omgelegd.

  Like

  • Njet, hij wordt gebruikt voor zolang ze hem nodig hebben, let maar op.
   Hoe ik dat weet?
   Wel kijk maar naar de geschiedenis Ron, er is niets nieuws onder de Zon.

   Like

 4. Pingback: Hugo de Jonge is de echte kwakzalver | HERSTEL DE REPUBLIEK

 5. Wilt u svp het op 4 januari ’21 gepubliceerde bericht van LIN WOOD, te vinden op Natural News.com ‘Bombshell’: world is ruled by International pedophiles van de daken schreeuwen? De politici die hun medeburgers opofferen aan gates/fauci werden allemaal gechanteerd middels opnamen van gruwelijke onder dwang gepleegde misdaden. Niet geschikt voor wie een ‘zwakke maag’ heeft.

  Mvg,

  M.

  Like

 6. Ons “kiesrecht” is frauduleus, illegaal, onbehoorlijk, ondemocratisch en discriminerend.

  Ik kan mijn stem niet uitbrengen!

  “Heeft u geen ‘stempas’ gekregen dan?”

  Jazeker, die krijg ik elke keer weer. De laatste jaren houd ik er de aansteker onder nog voor die van de brievenbus de voordeur heeft bereikt.

  “Maar dan mag u niet klagen! U verbrand zelf uw stempas!”

  Wederom, ik KAN mijn stem niet uitbrengen.

  “Bent u niet in staat of gehandicapt dan?”

  Nee ook niet! Als ik het stemformulier helemaal bestudeer van onder tot boven en terug dan kan ik alleen maar op personen stemmen.

  “Precies … dat is waar stemmen voor in het leven is geroepen!”

  Als ik geen van de op het formulier staande flapdrollen mijn stem wil toevertrouwen kan ik dat niet laten weten …. er is geen mogelijkheid te “stemmen” met een vakje “geen van bovenstaande”.

  Kortom, ik kan niet gaan stemmen of ik kan alle vakjes rood kleuren.
  Niet stemmen: Je hebt geen stem uitgebracht
  Alle vlakjes kleuren: Stem ONGELDIG.

  Resumerend, voor degenen die WEL zouden willen stemmen maar geen idioot kunnen vinden waarvan ze de illusie hebben dat je er wat aan zou hebben … die hebben GEEN STEMRECHT.

  Democratie is een illusie! Om in de bewoording van Het Goede Doel te blijven “een pakketje schroot met een dun laagje chroom”

  Like

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.