Harde lockdown in Groot Brittannië heeft zelfs effect in Zweden!


Dit is dus de reden waarom de Britten door hun premier keihard zijn aangepakt. Het is niet alleen een voorbeeld voor de wereld, maar het heeft zelfs effect in andere landen.

Grafiekjes zeggen alles:

Eerlijk gepikt van Twitter:

Dr. Eli David@DrEliDavid · 18 feb.

The strict lockdown in the UK was so effective that it stopped the spread of Covid in Sweden as well

Ja lieve mensen, zo komt Jan Splinter door de winter. Die halstarrige Zweden, waar geen lockdown was en waar nu ook al de mondkapjes worden verboden op straffe van ontslag, hebben de redding aan de Britten te danken.

Het regime moet dit in het achterhoofd hebben gehad toen ze de Wet Ophokplicht bedachten. Keiharde lockdown in combinatie met Ophokplicht. Misschien hebben die losbandigen in Tanzania er ook wat aan…..

LINK

Anders loopt Nederland leeg, denkt u ook niet? Het regime regeert door vooruit te zien, had u dat nog niet in de gaten?


PS

Hier nog even wie voor de Wet Ophokplicht hebben gestemd. Belangrijk om de volgorde voor het Militair Tibunaal te bepalen:

16 gedachtes over “Harde lockdown in Groot Brittannië heeft zelfs effect in Zweden!

  • Je hoort het, he.

   Meneer spreekt alleen met critici die zeggen dat we zwaar te lijden hebben onder zijn “coronavirus”. Het is nog erger dan de kerk. Als ongelovige ben je daar welkom, in de hoop dat ze er iemand mee kunnen binnen halen. Bij meneer Rutte ligt dat iets anders. In zijn kerk mag je pas binnenkomen op vertoon van een pasje.

   Meneer De Hond: WIJ met zijn allen hebben die vent niet gekozen. Bovendien is hij afgetreden. Daarnaast regeert hij nog steeds bij decreet. Dan kan omdat er een meerderheid van de gehersenspoelde bevolking in het virus gelooft. Jij ook meneer De Hond. Ventileren? Eerst aantonen dat het SARS-CoV-2 “virus” is bewezen. Zodat die met aerosolen kan meeliften. Pas dan heb je een reden om te ventileren, de kinderen op school te laten vernikkelen van de tocht. Nu heb je geen enkel punt, wat je ook berekent en beredeneert.

   Wetenschappers, waar jij jezelf sinds kort ook toe rekent naar we begrepen, zijn altijd op zoek naar weerlegging van eigen beweringen om er zeker van te zijn dat ze goed zitten. De dierenartsen Koopmans en Osterhaus hebben geen benul van “virussen”. Het is de gecontroleerde pers die ze een podium geeft om hun dolle fantasie als waarheid te verkondigen. Daarom, meneer De Hond zul jij altijd een podium krijgen, want je erkent hun aannames, zonder bewijzen.

   Zoek dat dus eerst maar eens uit voordat je weer aan het rekenen slaat.

   Geliked door 6 people

   • Inderdaad, eerst bewijzen zien van dat verzonnen sprookjesvirus. Ook Maurice de Hond kan dat niet aantonen, hij lift inderdaad alleen maar mee op de aannames en krijgt onterecht aandacht met z’n aerosolen geouwehoer.

    Geliked door 2 people

   • “Ik heb een doctoraat in virologie en immunologie. Ik ben een klinische laboratoriumwetenschapper en heb 1500 “veronderstelde” positieve Covid 19-monsters getest die hier in S. Californië zijn verzameld. Toen mijn labteam en ik de tests uitvoerden via Koch’s postulaten en observatie onder een SEM (scanning elektronenmicroscoop), vonden we GEEN Covid in een van de 1500 monsters. Wat we ontdekten was dat alle 1500 monsters voornamelijk influenza A waren en sommige influenza B, maar geen enkel geval van Covid, en we gebruikten de B.S. PCR-test. Vervolgens stuurden we de rest van de monsters naar Stanford, Cornell en enkele laboratoria van de University of California en zij vonden dezelfde resultaten als wij, GEEN COVID. Ze vonden influenza A en B. We spraken toen allemaal met de CDC en vroegen om haalbare monsters van COVID, waarvan de CDC zei dat ze die niet konden verstrekken omdat ze geen monsters hadden.
    We zijn nu door al ons onderzoek en laboratoriumwerk tot de vaste conclusie gekomen dat de COVID 19 denkbeeldig en fictief was. De griep heette Covid en de meeste van de 225.000 doden waren dood door comorbiditeiten zoals hartaandoeningen, kanker, diabetes, emfyseem enz. En ze kregen toen de griep die hun immuunsysteem verder verzwakte en ze stierven. Ik moet nog een enkele haalbare steekproef van Covid 19 vinden om mee te werken.
    Wij van de 7 universiteiten die de laboratoriumtests op deze 1500 monsters hebben uitgevoerd, dagen de CDC nu aan voor Covid 19-fraude. de CDC moet ons nog een enkel levensvatbaar, geïsoleerd en gezuiverd monster van Covid 19 sturen. Als ze ons geen levensvatbaar monster kunnen of willen sturen, zeg ik dat er geen Covid 19 is, het is fictief. De vier onderzoeksdocumenten die de genomische extracten van het Covid 19-virus beschrijven, waren nooit succesvol in het isoleren en zuiveren van de monsters. Alle vier de artikelen die over Covid 19 zijn geschreven, beschrijven alleen kleine stukjes RNA die slechts 37 tot 40 basenparen lang waren, wat GEEN VIRUS is. Een viraal genoom is doorgaans 30.000 tot 40.000 basenparen. Hoe erg het ook is als Covid overal ter wereld zou moeten zijn, hoe komt het dat niemand in een laboratorium ter wereld ooit dit virus in zijn geheel heeft geïsoleerd en gezuiverd? Dat komt omdat ze het virus nooit echt hebben gevonden, alles wat ze ooit hebben gevonden, waren kleine stukjes RNA die toch nooit als het virus zijn geïdentificeerd.
    Dus waar we mee te maken hebben, is gewoon weer een griepsoort zoals elk jaar, COVID 19 bestaat niet en is fictief. Ik geloof dat China en de globalisten deze COVID-hoax (de griep vermomd als een nieuw virus) hebben georkestreerd om mondiale tirannie en een wereldwijde totalitaire politietoezichtstaat teweeg te brengen, en dit complot omvatte ook massale verkiezingsfraude. ”
    -Rob Oswald

    https://www.bitchute.com/video/wqlJIz3mFOLl/

    Geliked door 2 people

  • “Doe het dan voor een ander….”

   Heb je deze al gehoord?

   “Iedere morgen loop ik een uur lang schreeuwend in de tuin rond om de leeuwen weg te jagen. Ik moet eerlijk bekennen: ik heb al jaren geen last meer van leeuwen in de tuin. Mijn buren hebben ook geen leeuwen in de tuin, alleen maar last van mijn gedrag, maar nemen het voor lief…. want we moeten met ze alle geen leeuwen in de tuin hebben natuurlijk.”

   Met andere woorden: een mondkapje helpt niets, maar de buren zijn gerustgesteld.

   Geliked door 2 people

 1. Helemaal juist ! De basis van het vliegende virus drijfzand blijft bestaan onder zijn betoog oftewel dit hele betoog kan in de vuilnisbak. En maar volhouden.. wat een energie hebben die mensen toch !

  Like

 2. Velen ziende blind, hardhorend of oost-indisch doof…
  Sommige blinden konden heel goed zien door te luisteren en het hart te volgen.
  Zeer professioneel, bijna profetisch

  Jules de Corte was zo’n Meester
  I.M. een genie 🕯️

  Wie weet gaat hierdoor bij sommige lichten een lampje branden

  Jules laat ik je nogmaals namens de goe-gemeente bedanken voor de zin en de on-zin die jij toen en nu nog steeds aan de man brengt…
  opnieuw uitgebracht op cd ‘ons nederlandje’

  Zou jij het ook wel eens willen weten… (1957)

  Hierbij alvast het antwoord van Frans…
  Uitgebracht in 1969 op vinyl samen met de training.

  Zeg Jules, wou jij laatst niet eens weten
  Waarom zijn de zeeen zo diep
  Nou kijk eens, dat komt van het water
  Dat eerst enkel ijs was, maar later
  Verwarmd door de zon, van de berg naar beneden liep
  Daarom zijn de zeeen zo diep
  En Jules, wou jij laatst niet eens weten
  Waarom zijn de wolken zo snel
  Dat is niet zo moeilijk te vinden
  Dat komt door verschillende winden
  Die boven heel hard kunnen waaien, begrijp je wel
  Daarom zijn de wolken zo snel
  En Jules, wou jij laatst niet eens weten
  Waarom zijn de bergen zo hoog
  Da’s waar, maar het zijn juist de dalen
  Die de hoogte der bergen bepalen
  Daarom zijn de bergen zo hoog
  En Jules, wou jij laatst niet eens weten
  Waarom zijn de mensen zo moe
  Wie in ’t arbeidsproces is betrokken
  Die werkt zich gemeenlijk de pokken
  Waarna hij dan ’s avonds het Nieuws krijgt en Brandpunt toe
  Daarom zijn de mensen zo moe

  Geliked door 1 persoon

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.