Zelfs voor ‘coronagelovigen’ is de avondklok een brug te ver – RIVM liegt weer dat het gedrukt staat

Er was een peiling onder luisteraars van Radio 1 over de avondklok.

De redactie van Radio 1 wringt zich vooraf al in allerlei bochten om de uitslag van hun peiling te bagatelliseren:

*De cijfers genoemd in de tekst zijn op basis van onderzoek van het RIVM. De uitslag van de poll van Stand.nl staat hier los van en is niet gebaseerd op representatief onderzoek. De poll van Stand.nl heeft als doel om het gesprek tussen verschillende partijen gaande te houden en dient als startpunt voor een discussie…..

Is dat nou niet apart? Het onderzoek van RIVM wordt als waarheid aangehouden door hun cijfers in de tekst te noemen:

….. tachtig procent steunt de avondklok en begrijpt de noodzaak. Nog even doorbijten, dus.

De rechter veegt de avondklok van tafel in een kort geding van Viruswaarheid tegen het regime, maar wat beweert de Staatsomroep glashard en met droge ogen?

Het overgrote deel van de Nederlanders denkt er echter anders over

En dan hier hun eigen peiling:

Zo totaal averechts gaat het dus. Dit is het moderne taalgebruik. Je ziet onder je ogen dat bijna de hele bevolking van die avondklok af wil, maar beweert glashard dat de meerderheid nog even wil doorbijten…..Man, man, man…..

Niet een “virus” is besmettelijk, het woord PANDEMIE is dat! Zeker als het muteert….. Wat?

Dat zogenaamde onderzoekje van RIVM is uit de dikke duim gezogen, geen sprake van een echte peiling, dat weten ze niet eens wat het is. Met hoofdmalloot Van Dissel aan het roer weet je toch genoeg? RIVM komt met de glasharde leugen dat 80% het helemaal met de “regering” eens is.

In werkelijkheid (50.000+ respons) is 89% TEGEN de door het RIVM bedachte flauwekul van de avondklok.

Bovendien was de Britse mutant (hahaha!!) de hoofdreden. Maar die kwam niet. Onderweg gefuseerd met de Afrikaanse ebola-mutant?? Iedereen kan zijn fantasie de vrije loop laten en 80% gelooft het ook nog?

Stelletje idioten!

7 gedachtes over “Zelfs voor ‘coronagelovigen’ is de avondklok een brug te ver – RIVM liegt weer dat het gedrukt staat

  1. Ondertussen komen er betreffende de gen-therapie-spuit van Hell Gates & Friends steeds meer mensen in het nauw. Aankomende week worden er bewoners ‘onder handen genomen’ die in ‘begeleid wonen’ / ‘zorginstelling’ verblijven. Deze bewoners hebben een verslavingsachtergrond/-problematiek en zijn van alle leeftijden.

    Hetgeen waar mijn inziens héél veel behoefte is, is een ‘plek’ waar men gesterkt kan worden voor wat betreft mogelijkheden om ‘hieraan niet mee te doen’. Zoals we de Kindertelefoon hebben/hadden en andere directe hulpdiensten. Mensen zitten met de handen in het haar; het zwaard van Damocles hangende boven hun halzen. Behoefte aan praktische en daadwerkelijke steun, maar er lijken daarvoor geen loketten te zijn. En mijn inziens is dat – werkelijk zeer – van belang! S.O.S. !!!

    • @ Greengo

      Confronteer de mensen, vooral artsen, medisch personeel, werkgevers met het gesprek in onderstaande link, zodat zij goed weten waar zij mee bezig zijn.

    • Bondoverheidszaken.nl geeft veel advies en hebben acties. Voor de rest toch de alternatieve media en chatgroepen met gelijkgezinden. Merk zelf in mijn omgeving dat ook de meer gematigden het beleid steeds meer in twijfel gaan trekken, gelukkig!

Reacties zijn gesloten.