HERSTEL.NL? Trap er niet in!


We hebben allemaal wel eens gehoord van “controlled opposition”.

Wat er nu aan Nederland wordt gepresenteerd is “controlled opposition” van het boterzachte soort. Doorzichtig en brutaal.

Herstel.nl is in het leven geroepen om ons uit de “coronacrisis” te manoeuvreren. Nederland moet weer vrij. Daar moet je wel wat voor doen en vooral voor LATEN….

Het prijzenswaardige Herstel-NL initiatief (Twitter @HerstelNL i.o. en website herstel-nl.nl).

Dit initiatief heeft de doelstelling om de weg naar de vrijheid te bevorderen. Mensen zien reikhalzend uit naar hoopgevende initiatieven Herstel.nl speelt daar op in. Met succes. Zelfs Thierry Baudet als leider van de grootste politieke ledenpartij van Nederland ondersteunt het initiatief. [LINK]. We nemen aan dat hij daarover heeft nagedacht en hetzelfde heeft gedaan wat we nu even gaan doen: een antecedentenonderzoekje.

Wie zijn de belangrijkste sleutelfiguren van deze club?

(1) Econoom Barbara Baarsma vd UvA en van D66 (zij schreef mee aan het verkiezingsprogramma), kroonlid van de SER en ook CEO vd Rabo (Carbon) Bank. Volgens Wikipedia is Barbara een graag geziene gast bij Jinek, Pauw en DWDD – programma’s die normaal gesproken door nieuws-gierige mensen als de vliegende builenpest worden gemeden.

(2) Weer een andere initiatiefnemer van Herstel-NL is de (extreem)linkse wensdenk-politicoloog Robin Fransman. Deze noemt integratie niet mislukt en gelooft heilig dat multiculti werkt. [LINK] Op NPO1 kletste hij vorig jaar oktober nog helemaal in lijn met het kabinet door er een beetje kritiek op uit te oefenen: Econoom Robin Fransman denkt dat het kabinet op de verkeerde weg zit met de aanpak om het coronavirus in te dammen. ‘

’Het wordt tijd om eens twaalf maanden of anderhalf jaar vooruit te kijken. Dat begint met de constatering dat dit virus nooit meer weggaat.’’ Ook zegt Fransman dat het kabinet zich moet realiseren dat er geen garantie is dat er een vaccin komt.

(3) Wie ook niet in de pikorde mag ontbreken is niemand minder dan oud-directeur CPB Koen Teulings. Teulings schreef in 2004 mee aan het nieuwe beginselprogramma van de PvdA. Koen was het witte schaap van de oude katholieke familie Teulings. In 2014 hebben we het ook al eens over Koen gehad [LINK]. Rechts op de foto het Nederlandse staatshoofd, toen hij nog iemand anders was……

afscheid teulings

(4) Zo zijn er nog wel meer bekende namen, zoals de econoom Bas Jacobs van de Erasmus University Rotterdam. Het Erasmus mag in dit illustere rijtje niet ontbreken, tenslotte is WHO-official Marion Koopmans ook aan het Erasmus verbonden. Op deze manier kun je het best een controlerende taak uitoefenen.

Hoe zit het hier eigenlijk….

Herstel-NL heeft niets met exit-strategie en crowdfunding te maken. Dit is een dekmantel, window dressing. Herstel-NL is gelieerd aan de Stichting uNLock en is er financieel voordeel te behalen bij het laten voortbestaan van de virale angstpandemie. Dat uNLock clubje bestaat niet geheel toevallig o.a. uit Rabobank, Dutch Blockchain Coalition (DBC), Universiteit Leiden, TNO en Deloitte. Deze stichting is in het leven geroepen om Covid19 testresultaten (DNA-registratie) te koppelen aan de identiteit van een persoon, voor toegangscontrole bij toekomstige evenementen. uNLock is in het leven geroepen om Nederland weer vrij te maken, waarbij we voor eeuwig aan de digitale ketting worden gelegd. Een onbetrouwbaar zootje dus. Een geraffineerde – maar al faliekant mislukte – poging om de Nederlanders die hun “vrijheid” terug willen en daar dan in Godsnaam al hun RECHTEN blijvend voor inleveren. Denk er om! Blijf wakker, houd dit soort mooipraters op armlengte….

Waar halen ze de centen vandaan om allerlei gelikte “Soros Open Society” gadgets van te betalen?

Samengevat moeten we de activiteiten van deze geleerde dames en heren zien als het voorportaal van de invoering van de Build Back Better agenda van het WEF. Wellicht heeft een van bovenstaande figuren hier een link mee. Er heeft een Rutger Teulings gewerkt aan de menslievende WEF plannen, wie het weet mag het zeggen. Rutger zat in ieder geval bij het CPB.

Voor verdere informatie: hier een cursus hoe fileer ik deze gecontroleerde oppositie [LINK]

Herstel.nl suggereert dat we “onze vrijheid terug moeten hebben”. Hoe? Met snoeiharde acties? Nee, dat komt niet aan de orde, want anders krijgen ze geen back-up van die andere groepering die ons “onze vrijheid terug wil laten stemmen”: Forum voor Democratie.

Dit soort elitaire clubjes zijn niet bezig met het bevrijden van de Nederlanders, maar het digitaal opsluiten van ons en onze kinderen. Dat is nodig, vindt men, want dat hebben ze zelf zo opgeschreven in opdracht van Klaus Schwab c.s van het World Economic Forum. De zalvende praatjes van de “initiatiefnemers” klinken Jan met de pet misschien als een zegening in de oren, het tegendeel is waar. Dit soort gemaskerde elitaire napraters zijn levensgevaarlijk.

En als Baudet er geen afstand van neemt, is hij net zo gevaarlijk. Dus iemand die het echt goed met de bevolking voor heeft, kletst al niet eens meer over vrijheid. Dat gaat zo:

Wij willen allereerst onze RECHTEN terug.

25 gedachtes over “HERSTEL.NL? Trap er niet in!

  • Zijn lichaamstaal spreekt boekdelen, hij voelt zich niet erg op zijn gemak….
   De waarheid is hard….zeker voor een beroepsleugenaar.
   Je hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn…

 1. Van de 150 kamerleden zijn er 150 corrupt en tegen de bevolking.
  Degenen die anders hopen/denken: succes met de illusie.
  En die digitale gevangenis hebben we met z’n allen gecreëerd, onze kinderen/kleinkinderen zullen onze generaties eeuwig dankbaar zijn…..

 2. Een griezelig clubje ,met onhaalbare doelstellingen. als ze overal veilige zones willen invoeren hoe gaat dat dan met bevoorrading winkels , de postbezorging enz Ik zie niet veel verschil met de huidige dwang maatregelen .En ze kunnen net zo goed heel Nederland in de ziektewet gooien. failliet zijn we toch al. Als je het zo doorleest lijkt het mij onuitvoerbaar en verwarrend .Of zouden ze een spoedcursus van het rivm hebben gehad ?

 3. Baarsna heeft ontoelaatbare dubbelfunctie: hoogleraar bij universiteit en
  rabodirectrice. Onverenigbare functies! Barbara…
  rabo, middels serpentueuze nep-advocate Sabine Brenninkmeyer liet mij op een gruwelijke manier opdraaien voor een door rabo zelf gemaakte fout: stiekem inbreken in mijn kluis, zoals men ‘ruiterlijk’ schriftelijk erkende.
  Resultaat: dankzij het corrupte krombanktuig werd mij een gouden 1oz eagle
  ontstolen, vervangen door een door mij nooit gekochte ZILVEREN,
  men nam ook vele geadresseerde jaren 70 en 80 eerste dag enveloppen mee, men loog zich te barsten, men perste me maanden af wegens het betalen voor hun misdaden etc..

  Een troost: zij gaan naar de hel.

  • “Een troost: zij gaan naar de hel.“
   Ik zou ze maar een handje helpen, geeft in ieder geval rechtvaardig gevoel.

 4. Ik trap er niet in. Meteen al een raar gevoel. Mijn eigen gevoel laat mij nooit in de steek! Verdrietig dat wel: deze misleiding.

  Lieve groet, Linda Koster

  • Het is duidelijk dat wij moeten varen op ons eigen MOREEL KOMPAS.
   Iedereen die beweert een oplossing te hebben door meer van hetzelfde te zijn, vaart onder valse vlag.

 5. Sjesus gristus, wat een enge koppen en zie ook de elitaire sponsers van prestigeuze evenementen zoals Indoor Brabant en KLM Open, veevoeders Teurlings, RABO, Deloitte aka Toilet, laat staan heel veel roverheid zie ook de partners en sponsers van:
  https://dutchblockchaincoalition.org/coalitiepartners
  AMRO en RABO, weer de sponsers van hockey NL!
  Marketing en misleiding uit een hand.
  Maar geld genoeg, dat wel.
  Opsmuk en rommel, nemen zichzelf zeer serieus.
  Propaganda medium.
  Jeggg

 6. ‘Drie moeders aan tafel in Blue Tiger Studio vertellen waarom zij de Leeuwinnen-actie hebben opgezet. Zij gaan nu voor hun kinderen staan en pikken de intimidatie van kinderen niet meer. ‘Sta stil bij onze kinderen’, heet de actie. Ze maken zich zorgen over onder meer het feit dat kinderen verantwoordelijk gemaakt worden voor volwassenen en dat alle ruimte voor groei en ontwikkeling wordt ingeruild voor verstikking en angst. Op 6 maart zullen moeders in heel Nederland klaarover spelen op alle zebrapaden. En ook vaders kunnen zich er bij aansluiten!’

  Het ‘gele bordje’ is een feit …

  https://bluetube.studio/video/f5956af53/moeders-van-nederland-in-actie-sta-stil-bij-onz

 7. Leiden in last… Allemaal nieuwe bushokjes??? Zeer duurzaam met zonnepanelen…in de stad waar Minerva zetelt en freemasonry
  Het wemelt ervan op het rapenburg

  Alweer een oranje plan…nieuwe bushokjes, waarvoor !!! Controle, ausweisch bitte!

 8. Er is een plan(demie) waarmee Nederland open kan….
  Halve waarheden zijn ook leugens.

  NLP hersenspoel techniek, inclusief de kleur van het affiche.

  • Herstel de events…alleen wel op hun voorwaarden!!! In een bubbel
   Vandaag zo’n leuk kletspraatje met een agent hier…over engelen, fonteinen en het weer 💃

 9. MENSEN HEBBEN GEEN IDEE WAT ER ECHT GEBEURT, WE ZITTEN ALLEMAAL IN DE PROBLEMEN

  “Ik denk dat het onderwerp dat politiek het meest van belang zal zijn de massapsychologie is. Hoewel deze wetenschap ijverig zal worden bestudeerd, zal het strikt worden beperkt tot de heersende klasse. Het volk zal niet mogen weten hoe zijn overtuigingen tot stand zijn gekomen.”
  — Bertrand Russell in De invloed van de wetenschap op de samenleving

  De weg naar het antwoord ligt voor ons allen open.
  Een smal pad met vele intrigerende en interessante splitsingen en afleidingen langs de weg.
  De indoctrinatie van verschillende generaties heeft alles behalve de overblijfselen van een samenleving waarin we van nature goed van kwaad kenden, vernietigd en ons wordt gevraagd op te geven waar onze voorouders voor hebben gevochten en voor zijn gestorven.
  Om vrij van uitbuiting en onderdrukking te leven en het recht op zelfbeschikking zonder dwang.

  We leven momenteel in de meest diepgaande transformerende tijd in de geschiedenis van onze Plane. Laat staan de Industriële Revolutie of zelfs de komst van onze huidige techno-wonderwereld: dit is een tijd van Ontwakend Bewustzijn op wereldwijd niveau, en geen enkel wezen of locatie op aarde zal onaangeroerd blijven.

  https://lbry.tv/@FreeFromFinancialSlavery:2/GREAT-AWAKENING:9

 10. ‘De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) worden beschuldigd van het overtreden van de federale wetgeving door het aantal dodelijke slachtoffers van het Coronavirus op te blazen, volgens verbluffende informatie verkregen door NATIONAL FILE.

  “Het onderzoek toont aan dat de CDC er niet in geslaagd is om verplicht federaal toezicht aan te vragen en in beide gevallen geen verplichte periode heeft geopend voor openbaar wetenschappelijk commentaar, zoals vereist door de federale wet, voordat nieuwe regels voor gegevensverzameling en rapportage worden vastgesteld. De CDC moet alle federale wetten volledig naleven, zelfs tijdens noodsituaties. Het onderzoek beweert dat CDC de nauwkeurigheid en integriteit van alle COVID-19-gegevens over gevallen en dodelijke slachtoffers vanaf het begin van deze crisis opzettelijk in gevaar heeft gebracht om de gegevens over gevallen en dodelijke slachtoffers op frauduleuze wijze op te blazen, ”aldus All Concerned Citizens.

  NATIONAL FILE gemeld: National Institutes of Health (NIH) bezit een financieel belang in het door Bill Gates gefinancierde Moderna Coronavirus-vaccin, wat grote vragen doet rijzen over de vermeende onpartijdigheid van de beleidsbeslissingen van de federale overheid tijdens de uitbraak van het Coronavirus. NIAID-directeur Dr. Anthony Fauci, een financiële bondgenoot van Bill Gates wiens instituut onderdeel is van NIH, heeft kritiek geuit op Hydroxychloroquine en de FBI deed zelfs een inval in een kuuroord dat intraveneuze vitamine C schenkt, die concurrenten zijn voor een vaccin. ​
  “We hebben een bepaald belang in de intellectuele eigendom” voor het Moderna-vaccin, verklaarde Francis Collins, de directeur van NIH, in een onthullende recente paneldiscussie van de Economic Club.’

  https://nationalfile.com/busted-cdc-inflated-covid-numbers-accused-of-violating-federal-law/

Reacties zijn gesloten.