De COVID pas en discriminatie

Er gloort licht aan het eind van de tunnel. En het is geel…..

‘Het ministerie van Volksgezondheid is bezig met de ontwikkeling van een coronatestbewijs om zo versneld versoepelingen door te voeren. Mensen die een negatieve testuitslag krijgen, kunnen meer vrijheden krijgen zodat ze bijvoorbeeld weer naar kantoor, de horeca of het theater kunnen gaan. Het kabinet buigt zich binnenkort over dit plan, zo bevestigt voorzitter Ingrid Thijssen van werkgeversorganisatie VNO-NCW aan De Telegraaf.’

Mensen die categorisch verdommen om aan deze wanpraktijken mee te werken kunnen deze bestellen:

Indirecte verplichting, wel eens van gehoord? Verbod op discriminatie ook nooit van gehoord zeker?

Het rattennest moet worden uitgerookt en vernietigd.

Wie is die Ingrid Thijssen eigenlijk. Thijssen groeide op in een hervormd gezin in Bodegraven. Ze is getrouwd en moeder van twee kinderen.

Conclusie: zet die maar uit het ouderschap.Levensgevaarlijk.

30 gedachtes over “De COVID pas en discriminatie

 1. Volgens mij is VNO-NCW-voorzitter Ingrid Thijssen controlled opposition. Een van haar voorgangers Cees van Lede (1942 – 2020) heeft minimaal een keer de Bilderberg-conferentie bezocht.
  Door Thijssens uitlatingen gaan mensen denken, dat er licht aan het eind van de tunnel is mits je je uiteraard laat testen – je weet wel met z’n vijftien cm lange staaf in je mond.

  Like

   • Tja, idd een uiterst gevaarlijk punt om met een wattestaaf te lopen porren.
    Dat dit punt gekozen is om die zogenaamde swab vandaan te halen verbaasd me niet. Het schijnt namelijk zo te zijn, dat als je in staat bent om met je tong dat punt aan te raken, je DMT vrij kunt maken. Mij is het nog nooit gelukt, de tong dient namelijk achter de huig omhoog te worden gedaan….
    En DMT staat op de lijst van zwaar verboden middelen (dwaasheid voor iets dat van nature in ons eigen lichaam geproduceerd kan worden)

    Like

 2. Vraag me af of je als eigenaar van een horecazaak of theater zelf mag beslissen of je een coronatestbewijs moet laten zien. Stel ik ben restauranteigenaar en ik wil zelf die test niet laten doen en ik wil gewoon iedereen toelaten. Zou dat mogen? Kunnen ze die restauranteigenaar verplichten dat testbewijs te laten zien?

  Geliked door 1 persoon

  • Daarvoor heeft Burgerfront al tijden geleden een zg Toolkit ontwikkeld. Helaas laten veel ondernemers zich als schapen naar de slachtbank leiden, wat dus NIET nodig is. Ken je rechten, wordt wakker.

   Like

  • Je bent zowiezo allang geen eigenaar meer van een restaurant, je bent gerant van de Vazalstaat!
   Het bevel geeft de order aan de uitvoerende kracht…de macht is niet meer in ei-gen handen.
   Bijzondere wetten gelden speciaal voor de horeca om uitgeknepen te worden in je eigen knijppie.
   Verantwoordelijk ben je voor je klant, dat is wel in jouw handen…die handen worden geboeid als er narigheid komt van een dronken bestuurder die zijn laatste ronde in jouw bedrijf heeft gehad.
   Dan mag jij als gerant van het geheel plaats nemen in het Oranje Hotel.

   Geliked door 3 people

 3. Dit was te verwachten. Rat Rutte deinst nergens voor terug. Discriminatie is verboden volgens de Grondwet, maar dit tuig rekent er op dat mensen het zat zijn en zich alsnog laten testen en/of vaccineren. Ik doe niet mee. Buig NOOIT voor chantage.

  Geliked door 2 people

  • Truus, samen met haar zus Freddie een onafscheidelijke twee-eenheid.Truus was het voorbeeld van het uitdragen van vrijheid en vrijheidsdenken. Truus, die regelmatig kinderen op scholen bezocht om over die vreselijke tijd van de oorlog te praten. Kinderen die ademloos luisterden naar de verhalen van Truus. Kinderen die gelukkig geen ervaring hebben met de duistere tijden van de oorlog. Truus liet de kinderen weten dat zij in vrijheid leven in Nederland en dat dat een groot goed is.

   Truus had na de oorlog een grote wens en doel. De nieuwe generatie kinderen moet weten wat er gebeurd is in die zwarte periode. Truus verspreidde de boodschap van vrijheid via scholen en kinderen. Dat was na de oorlog haar grote passie en doel. Vertellen over de oorlog en vertellen dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Tot op hoge leeftijd heeft Truus voor veel klassen haar verhaal gedaan.

   In vrijheid leven is niet vanzelfsprekend in deze wereld, zo wist Truus uit eigen ervaring. Truus Menger-Oversteegen, een sterke vrouw die wij allen missen. Truus is niet meer, maar haar sprankelende en inspirerende geest en vrijheidsdenken leven onverminderd voort.

   Geliked door 1 persoon

 4. Ingrid Tijssen koos voor de verkeerde kant, van verbond naar vakbond…zakkenvullen!
  Van god los!!!

  De voorgeschiedenis is lang…
  Vlak voor de 4e minuut spreekt het duister, de vluchteling en landverraadster het volk toe

  Waar Corrie ten Boom en haar familie huis en hart open stelden; hulp boden met gevaar voor eigen leven, ruim 800 mensen en 100 babies hebben verborgen in tijden van nood…
  Was daar ook plots klokkenluider Jan Vogel, ’n landgenoot nota bene, hij heeft hen verraden…door misbruik te maken van een goed, open hart.

  De geheime code was: watches are safe!

  Wie kent Corrie niet???
  De vrouw uit de Barteljorisstraat…
  Dit zou verplichte kost moeten zijn op scholen in ieder onder wijs.

  Geliked door 2 people

 5. En wel even elke 48 uur zo’n staaf in je hersenpan laten boren, terwijl
  1. dat virus heus ook wel in je speeksel zit
  2. de PCR test niet het virus aantoont maar slechts een gedeelte en veel valse positieven oplevert en zeer nauwkeurig gebruikt dient te worden anders vervuilt de sample.

  Like

 6. Is het dan een idee om
  het logo van herstelderepubliek op de homepage te veranderen in die van de Bataafse courant ? De url gewoon zo laten ?
  Als patriot niet goed klinkt, maken we er verzetslid van ? Bovengronds natuurlijk.

  Like

 7. En er voor waken de ‘Jan Vogels’ buiten de deur te houden…

  In de krakerstijd wisten de wouten het meest door medekrakers die zongen als kanaries als ze opgepakt waren.
  It’s always the same song, so, beware!

  Like

 8. Een ieder die gevoel heeft voor rechtvaardigheid en vrijheid raad ik dit boek aan zeker Nu…

  Toen
  Niet
  Nu
  Niet
  Nooit

  https://hannieschaft.nl/product/truus-menger-toen-nu-nooit/

  Alsof ze het allemaal pas gisteren heeft meegemaakt.’
  De Tweede Wereldoorlog zoals die beleefd werd door de in Haarlem wonende Truus en Freddie Oversteegen. Het boek begint met een korte impressie van de crisisjaren, dan het uitbreken van de oorlog en hoe de beide zusjes (16 en 14 jaar oud) zich aansluiten bij een gewapende verzetsgroep. Zij zijn de enige meisjes in de groep, later treedt ook Hannie Schaft (het meisje met het rode haar) toe. In tegenstelling tot Hannie, die gearresteerd en gefusilleerd wordt in 1945, overleven Truus en Freddie de oorlog. Na de bevrijding volgt in het slothoofdstuk nog de Hannie-Schaftherdenking van november ’51 in Haarlem. Hoewel ruim 30 jaar later geschreven, vind je nergens commentaar vanuit het heden. Het blijft steeds een ooggetuigeverslag dat door de auteur-beeldhouwster in de ik-vorm aan de lezer verteld wordt alsof ze het allemaal pas gisteren heeft meegemaakt. Een boek dat het waard is om door een groot publiek gelezen te worden. Vanaf ca. 14 jaar.

  Like

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.