VERKIEZINGSSTUNT: Avondklok opgeheven!


De avondklok, die op 23 januari werd ingevoerd, moet per direct opgeheven worden. Dat is het oordeel van de rechtbank in Den Haag.

In een zaak die werd aangespannen door Viruswaarheid, een ‘actiegroep die het coronabeleid van de Nederlandse overheid bekritiseert’, oordeelde de rechter dat er geen sprake is van een noodsituatie die de maatregel rechtvaardigt. Het terugdraaien van de avondklok betekent ook dat de maatregelen voor tankstations wat versoepeld worden. De aangepaste openingstijden worden opgeheven en er mogen weer levensmiddelen verkocht worden tussen 20.45 en 04.30 uur.

De avondklok werd ingesteld op basis van een noodwet. Daarin staat dat het kabinet bepaalde regels kan invoeren zonder dat de Tweede en Eerste Kamer daarbij geraadpleegd worden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld ‘een dijkdoorbraak’, noemde de rechtbank het invoeren van de avondklok geen noodsituatie.

Einde bericht.

Verkiezingsstunt

De Haagse voorzieningenrechter heeft ALLE maatregelen tot nu toe gevolgd en ALLE rechtszaken die Viruswaarheid heeft aangespannen in het voordeel van de Staat der Nederlanden gevonnist. Blijkbaar had die rechter nu de opdracht gekregen Viruswaarheid in het gelijk te stellen. De rechtsstaat is buiten werking gesteld, waarom zou die nu opeens weer functioneren?

Wat hier aan de hand is?

In de eerste plaats het aanzwellende gedram van Thierry Baudet op zijn verkiezingstournee. Teveel mensen worden ontevreden en dat slaat over naar de rest van de bevolking. Bovendien zijn de vaccinaties in volle gang, dus die missie is al geslaagd. Want daar gaan al die maatregelen over: een situatie creëren om uit de lockdown te komen. Oplossing: injecteren.

Wordt vervolgd…..

20 gedachtes over “VERKIEZINGSSTUNT: Avondklok opgeheven!

  • De avondklok was nergens op gestoeld. ALLE andere maatregelen ook niet.
   Boetes moeten allemaal worden teruggedraaid.

    • Dat zullen we zelf moeten doen dan, er is geen rechtsysteem meer in een staat die niet bestaat,en de good cops al verdwenen zijn en satans voor terug gezet…..

 1. Ja wat heet Baudet met zijn tournee……hier komt hij dan met het laatste nieuws…(Bron: NU.NL)

  “FVD wil parlementaire enquête corona-aanpak
  Naar aanleiding van het vonnis over de avondklok, wil Forum voor Democratie (FVD) een parlementaire enquête naar de “onzorgvuldige wijze waarop dit kabinet coronabeleid instelt”, laat de partij weten.”….

  Nu al….dat is snel……

  Oh oh den Haag…..mooie stad achter de duinen!!@!@!

  muziekje erbij…

  Gladiator

  • Parlementaire Enquetes zijn doorgaans doofpotconstructies.
   Forum wil een echte….
   Dat gaat hem nooit worden.
   Wat mij betreft OK, allemaal tijdverlies.

   • @admin,

    Helemaal mee eens….de beuk moet erin en van dat geouwehoer over een “virus” hier en “virus” daar dat moet als allereerste stoppen!!

    Gegroet beste,

    Gladiator

   • Een typisch gevalletje ‘Wij van WC eend’. De BPOC komt vanaf 1 maart ook met een tussenrapport. Zal mij benieuwen….

    • “Gesprekken aangaan” is verleden tijd. Rutte is nog nooit het gesprek aangegaan, nu hij het nodig vindt kunnen we opdraven?

     Nooit anders dan op een Militair Tribunaal, Patriotten!

   • Zo’n heerlijke avond
    Na zo’n heerlijke dag
    Stil op gehoopt maar
    Nooit hardop gedacht
    Hoe alles samenvalt uit alle macht
    In deze prachtnacht

    Zie je de nachtpracht?
    In deze prachtnacht
    Voel je de nachtkracht…

    De Dijk Nu of Nou…
    Tijd voor De Dijk-Doorbraak
    Dit is de nood situatie

 2. Ik ben wel benieuwd naar het damage control gedrag van het regiem; Allicht zoiets als; “Nou dames en heren, deze inspanning en uwe offer heeft geholpen!!! Echt hoor! Dit hebben we samen voor elkaar gebokst..Nu nog even doorbijten want we zijn er nog niet.”

  Dus alle bangerikken kunnen nu opgelucht ademhalen dwars door dat kreng wat ze op hun muil hebben…
  En omdat er zo intens veel volwassen bangerikken zijn, de polarisatie compleet is, heeft het regiem nog steeds vrij spel en denken legio bange zielen dat dit niet geïsoleerd killervirus op de hoek van de straat wacht voor een attack!

  Ik verlang naar de dag dat dit regiem met al hun gevolg en daarbij ook de Ratten van Oranje voor het tribunaal verschijnen.

  Oja, ik was ooit zeer gecharmeerd van de Oranjes, totdat ik het eea. ging lezen en verder lezen, verbijstering maakte meester van mij en de charme verdween als sneeuw voor de zon.

 3. Hou mijn hart vast, ze hebben het al over dat je wel aan de regels moet houden ook al is het juridische niet onderlegd,geen een regel in juridische onderlegd, ik heb het idee dat er dooien gaan vallen en Me en politie een ja woord krijgt om te schieten

Reacties zijn gesloten.