OUDERS! Je laat je kinderen toch niet testen??


Kijk naar de volgende video en de haren rijzen je te berge.

Ouders die hun kinderen nasaal laten penetreren zijn hun ouderlijk gezag ONWAARDIG.

Wat een verschrikking, is dit dan de bedoeling, ouders??

Hou je kinderen thuis, weg van deze idioten. Mijn mening, he!

14 gedachtes over “OUDERS! Je laat je kinderen toch niet testen??

 1. Ik roep al meer dan 10 jaar HAAL JE KINDEREN UIT HET (SCHOOL)SYSTEEM!!! Zelf ook gedaan bij met mijn zoon. He was wel 2004 en via http://www.thuisonderwijs.nl was het zo dat je vrijstelling krijgt via levensovertuiging. Vraag dit aan voor zijn 5de verjaardag anders moet je zoals ik voorkomen. De recher was gelukkig op mijn hand dus kregen wij vrijstelling. Op zijn 13de naar een iederwijsschool en heeft vorig jaar zijn mbo4 fotovakschool gehaald en heeft nu zijn eigen bedrijf. En het belangrijkste hij is niet bang voor zichZELF, dus de innerlijke stilte. De kracht van het nu daar waar de elitaire onderkruipsels (sorry) jullie verre van wil houden. Trouwens, het staats schoolsysteem is zo in elkaar gezet (120 jaar geleden) dat het jou van je ware ZELF weg houdt. Dit zijn scholen voor de echte mensen. https://www.democratisch-onderwijs.nl We hoeven alleen maar onze kinderen uit het systeem te halen zodat ze hun kindertijd al spelend mogen beleven. Wij de ouderen moeten een wereld voor ze veilig stellen waar de kinderen eindelijk hemel op aarde zullen bewerkstelligen. ZO SIMPEL IS HET! Gewoon burgerlijk ongehoorzaam zijn en gehoorzaam aan je ware ZELF! Suc6 allen!

 2. Als je problemen hebt met de autoriteiten, en je vraagt autoriteit om hulp, kom je in Nederland uiteindelijk bij de beul terecht

 3. Het is vechten tegen de bierkaai. Wij hebben 4 vreselijke jaren achter de rug met onze kinderen. De kinderen zijn geestelijk mishandeld op een manier die je je niet kan voorstellen.
  Rechters spreken geen recht en vooral niet als het om kinderen gaat. Scholen hebben te veel macht gekregen. Onze kinderen gaan 30km verderop naar school omdat het overkoepelende orgaan veel verder rijkt dan alleen de woonplaats. Alle scholen zijn in kennis gesteld wie wij zijn. We hebben alleen geprobeerd om de kinderen niet met de kinderbescherming in aanraking te laten komen … En dat is gelukt. Wat er nu gebeurt is ten hemel schreiend. Kinderen kunnen geen speelafspraken meer maken i.v.m. de maatregelen. Vandaag is er 1 thuis wegens kouvatten wegens doordat de buitendeur van de school de hele dag open staat. Je kan dat niet zeggen omdat dan alle alarmbellen af gaan.
  Het liefst houden we ze thuis maar dan komt de leerplichtambtenaar om de hoek kijken en daar moeten we ver vandaan blijven in ons geval.

  OUDERS WORDT WAKKER EN VERENIGT U !!!!

 4. Alvorens ooit nog eens iets in de neus te laten steken:
  echt eerst even dit lezen (ca. 3 minuten slechts)

  . . . ernstige vermoeden* is dat grote delen van de bevolking via de PCR test een CRISPR “switch” ingebracht hebben gekregen. Helemaal nu ook de zelftest kits in opkomst zijn, leek het me de moeite waard om dit nog eens nader te onderzoeken. Als mijn stelling klopt en de test levert een CRISPR “switch” af, dan kan ieders DNA vanuit het (5G) netwerk geprogrammeerd worden om een ‘virusreactie’ aan te zetten.
  De vraag die ik in dit artikel onder de loep neem is of je via de neus een vaccin of CRISPR enzym af zou kunnen leveren. In 2016 publiceerde dezelfde website al dit onderzoek van de Key Laboratory of Drug Targeting, Ministry of Education, West China School of Pharmacy, Sichuan University, Chengdu 610041, People’s Republic of China.
  Daarin vinden we de volgende tekst (waarvan hier enkele volzinnen):
  Intranasale mRNA-vaccinatie biedt een flexibele en gemakkelijke aanpak.
  Het toedieningsvehikel dat CP 2k en mRNA bevatte, overwon de epitheliale barrière door de nauwe kruispunten omkeerbaar te openen, verbeterde de paracellulaire afgifte van mRNA en minimaliseerde bijgevolg de absorptie van toxines in de neusholte.
  Het zelf samengestelde nanocomplex geformuleerd met CP 2k zou de afgifte van mRNA-vaccin via intracellulaire en paracellulaire routes kunnen vergemakkelijken en bijgevolg zowel systemische als mucosale immuunresponsen kunnen induceren.
  Als je dus een coronavirus vaccin in een lab bouwt en je wilt mensen covid-19 geven, dan zou dat theoretisch gezien via de neus kunnen. Dat zou de scepsis tegen die neusbesmetting al enigszins weg moeten nemen.
  De vraag is nu echter of je ook het op afstand bedienbare CRISPR enzym in kunt brengen dat je nodig hebt voor remote control vanuit het toekomstige 5G netwerk (waarmee je het lichaam zelf een exosoom reactie – dat wat een virus eigenlijk is – kunt laten aanzetten). In dat eerste artikel van Science Direct vinden we niet alleen alle grote namen die we nu als de vaccin leveranciers zien, maar wordt ook duidelijk dat intranasaal (via de neus) afleveren van materie geen probleem meer is en dat dit zowel mRNA (messenger RNA) kan zijn (dat een specifiek stukje DNA target) als CRSYPR enzyms:
  De ontdekking van RNA-geleide DNA-endonucleasen, zoals CRISPR-Cas9, Cpf1 (Cas12a) en Cas12b, voorzag wetenschappers van een relatief eenvoudig te gebruiken platform om genomische informatie te wijzigen.
  Denkt u dus nog steeds dat we hier met een wilde complottheorie te maken hebben, verdiept u er dan gewoon eens goed in en ontdek dat veel van die ontwikkelingen al jaren bestaan. Zou Bill Gates dan daadwerkelijk kunnen doen wat hij met het MS Blaster virus voor zijn computers deed in 2003, namelijk een probleem creëren om vervolgens de oplossing aan te rijken?
  De CEO van het bedrijf dat toen de oplossing leverde (Symantec) staat nu aan het roer van Microsoft. Vestzak broekzak?
  Om de CRISPR-functionaliteit actief te houden moet u vermoedelijke regelmatig een nieuwe dosis toegediend krijgen (omdat het lichaam een enzym waarschijnlijk naar verloop van tijd afbreekt). Zoveel mogelijk testen dus (liefst dagelijks via een Coca Cola buisje uit een vending machine) en liefst ook zo vaak mogelijk een vaccin-spuit halen, want dan krijgt u een lekkere grote hoeveelheid ingespoten en u wilt natuurlijk wel steeds de nieuwste “bescherming tegen” de volgende “coronavirus mutatie”.
  We worden op slinkse wijze in wandelende programmeerbare Androïds veranderd en Klaus (neus) Schwab maakt daar geen eens een geheim van.
  Bron linkvermeldingen: sciencedirect.com, sciencedirect.com
  * bij twijfel niet inhalen

  • Bij dieren wordt de neusvaccinatie tegen kennelhoest al jarenlang gedaan. Wij laten onze honden ook nooit vaccineren en ze leven erg lang. Het idee van de androïde mens wordt op die manier inderdaad werkelijkheid. Wij lopen met informatie op velerlei gebied ook al jaren achter de feiten aan.
   Het oude systeem werkt niet meer en we staan op de grens naar een nieuwe tijd. Niet de tijd van Klaus Schwab. Die entiteit wordt wel opgeruimd.

 5. Hollandse Vrijheidstrijdsters…nu door zetten!
  ThuisBovenWijs…
  Vele vrouwen zijn Licht Werksters💖 op diverse wijze…

  Wie kent Corrie ten Boom niet?
  Het meisje uit de Barteljorisstraat, de 1e horlogemaakster in Nederland is slechts het begin van de ervaringen die haar meester hebben gemaakt… A master of Love
  The lady is a tramp…en velen hebben nog nooit van haar gehoord.

  Haar woord is wellicht niet jouw woord, we lopen allen ons eigen pad…
  het gaat om de boodschap net als bij de kleine activiste
  Klein…in lengte, groot in het geheel!
  De verbinding die uit-eindelijk alles weer samen brengt.
  Moed, kracht, doorzettingsvermogen in en uit Liefde voor mens en kind

  Corry ten Boom

  Corry stierf op 91-jarige leeftijd op haar verjaardag in de vorige eeuw…haar Liefde, Licht en hoop leeft en straalt eeuwig voort 💖

  Bedankt ieder één 💃

 6. Corriie ten Boom was een geweldige vrouw. Een echte heldin kan je wel zeggen..
  Ik had op Xandernieuws.net ook al gelezen dat pcr testen gevaarlijk kan zijn.

  Zeker met een staafje in je neus en dan in de rondte draaien, zodat je rotzooi binnen krijgt.

Reacties zijn gesloten.